Ποιο χρώμα ματιών σας αρέσει;

τα γαλανα τα θαυμαζεις τα πρασινα τα ζηλευεις τα καστανα τα ερωτευεσαι!!!!!!καστανα εχω γμτ:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω γαλαζοπρασινα ματια με εντονοτερο το πρασινο.
616pxGreen_eye_lashes-1.jpg
κατι τετοιο...
Λατρευω τα
imagesqtbnANd9GcQ5xAg9y6LANpqJ5qnN7Waxn7-1.jpg
γαλαζια.... Και ειχα πιθανότητες να εχω ρε π..... γιαγια με γαλαζια ματια, προγιαγια με γαλαζια ματια... 2 θειους με γαλαζια ματια... μια αλλη προγιαγια με γαλαζια ματια
εεε αυτο ειναι αδικια :'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα καστανα και γενικοτερα τα σκουροχρωμα ματια μαρεσουν πιο πολυ γιατι ειναι πιο μυστηριωδη και σε προκαλουν να τα ανακαλυψεις...τα ανοιχτοχρωμα ειναι πιο αθωα...

τα αγαπημενα μου ειναι τα γαλαζια...
αυτα που εχω δηλαδη:D

Καστανά έχω.....τα αγαπημένα μου είναι τα γαλάζια και τα μαύρα..

Ακαθόριστο χρώμα είνα τα δικά μου: Μελιά που με το φως της ημέρας, γίνονται πράσινο λαδί.
Αυτά που έχουν χρώμα από κομμάτι ουρανού ή θάλασσας, είναι η αδυναμία μου.
Τα γαλάζια/μπλε ασφαλώς:)

large.jpg
lol

Εγώ έχω μελί μάτια τα οποία έχουν πλάκα όταν πέφτει ο ήλιος,διότι χρυσίζουν.....Από χρώμα θα διαλέξω μπλε επειδή είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα γενικά αλλά και αυτό που έχω μου αρέσει.Βέβαια μου έχουν πει διάφορα για το βλέμμα μου.Πονηρό,Λάγνο,Αυστηρό,Τρομακτικό κ.α. οπότε δεν έχω παράπονο :p

χαχαχα :P Με παγώνει το μπλε χρώμα στα μάτια. Βασικά αισθάνομαι τελείως αμήχανα.

Λατρεύω το καστανό. :)

Λατρεύω το καστανό ζεστό βλέμμα:redface:
Με παγώνει το μπλε επίσης..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:Μόνο χλωρινιασμένα γαλανά να μην είναι..:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Έχω κόλλημα με αυτό το πράσινο χρώμα ματιών:
green-eyes.jpg
Μου αρέσει πολύ, ειδικά σε συνδιασμό με σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά, Επίσης μου αρέσει και το καθαρό ανοιχτό γαλάζιο, βέβαια και τα σκουρα καστάνα έχουν την χάρη τους. Αν και θεωρώ πιο σημαντίκο να είναι μεγάλα μάτια με ωραίο σχήμα... Δεν θα με χάλαγε αν αντί για πράσινα σκούρα μάτια είχα αυτά της εικόνας...:redface:

Εχω καστανα ματια.
Μ'αρεσουν τα πρασινα και τα καστανα ματια.

Εχω πρασινα ματια. το κανονικο πρασινο, ουτε λαδι ουτε γαλαζοπρασινο.
Μ'αρεσουν....ολα τα χρωματα. Και μπλε ματια να εχει ο αλλος αν δεν εχει ωραιο βλεμμα δεν..
Αλλα εχω παρατηρησει οτι τα σκουρα ματια σε κανουν να νιωθεις πιο ανετα, ειναι πιο ζεστα και φιλικα.
Ενω τα γαλαζια ματια με κανουν να νιωθω αμηχανη και μπορει να αρχιζω να δακρυζω αν τα κοιταζω πολυ ωρα. Δεν ξερω γιατι, αλλα με τσιτωνουν. Οχι με κακο τροπο βεβαια!
:hypno:

εχω μπλε ματια..
αγαπω τα καστανα.. τα πιο ερωτευσιμα βλεμματα που εχω συναντησει ως τωρα, ηταν καστανα..

Έχω σκούρα καστανά μάτια αλλά μου αρέσουν πάρα πολύ τα πράσινα μάτια.

Έχω γκρίζα, αλλά μου αρέσουν τα γαλάζια. Όταν τα βλέπω σε άντρα, ζαλίζομαι και χάνω τα λόγια μου.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαύρα και μπλε :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω γκρίζα μάτια.. Μου αρέσουν αλλά περισσότερο προτιμώ τα πράσινα μάτια....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω πρασινα ματια με λιγο καφε.αρα τα πρασινα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back