Ποιο anti-spyware προτιμάτε;

Ποίο anti-spyware προτιμάτε;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 34)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    34
Spy Sweeper, πλυρωμενο κανονικα. Ομως και το Ad-aware ειναι πολυ καλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Spybot Search & Destroy, απλα κορυφη για μενα ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Hunter:
Spybot Search & Destroy, απλα κορυφη για μενα ;)
Κι εγώ αυτό έχω αν και συνέχεια ξεχνάω να κάνω έλεγχο :redface:

btw καλωσόρισες! :hello:

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Κι εγώ αυτό έχω αν και συνέχεια ξεχνάω να κάνω έλεγχο :redface:

btw καλωσόρισες! :hello:
Καλως σας Βρηκα ;)

καλο ειναι μια φορα την εβδομαδα να κανεις και ενα ελεγχο ;)

Εγω ειχα το spybot,αλλα τωρα εχω το spyware που εχει το zone alarm.που btw δεν μου εχει σταματησει καμμια εισβολη κ ανυσηχω...:hmm:Επειδη το ειχα κ παλιοτερα(προσφατα εκανα format) κ ειχε τρελαθει.

το zone alarm δεν είναι και η καλλίτερη επιλογή για firewall , πόσο μάλλον για spyware :/

Εγώ σταμάτησα να χρησιμοποιώ anti-spyware.

Πιστεύω πως είμαι οκ με firefox,kaspersky personal pro και το firewall του router και των Xp

Κανένα.
Εχω λειτουργικό που δεν τα έχει αναγκη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατέβασα το Spybot. Έκανα ένα scan και ιδού τα αποτελέσματα:
Κάντε κλικ για μεγέθυνση
>Είναι κακό που μου έβγαλε όλα αυτά τα αρχεία;
>Τι ακριβώς είναι spyware?
>Κάθε πόσο είναι καλό να κάνω scan?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι,είναι κακό που σου τα έβγαλε αυτα.
Καλό είναι να κάνεις scan συχνα,αναλόγως την χρήση που κάνεις βέβαια στον υπολογιστή σου.
Μήν χρησιμοποιείς τον Internet Explorer για να βλέπεις σελίδες,εγκατέστησε καλύτερα τον Firefox η τον Opera ή τον Safari.Eίναι πολύ ασφαλέστεροι.
Spyware είναι κακόβουλο λογισμικο το οποιο μπορει να σου κλέβει κωδικούς,να σου παρουσιαζει διαφημίσεις,να παρακολουθει τι κανεις ,να χρησιμοποιεί την σύνδεσή σου για κακόβουλους σκοπους...

Μπορείτε να μου δώσετε link για να κατεβάσω το SpYBot? Το είχα αλλά το απεγκατέστησα και τώρα δεν το βρίσκω... I googled it αλλά δεν κατάλαβα πως να το κατεβάσω... Πως φαίνεται ο αρχάριος ε?

Ο τεχνικός μου είχε βάλει ένα που λέγεται SpyΕraser

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

spybot search and destroy

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό που έχουν προεγκατεστημένο τα Windows 7, το Windows Defender δηλαδή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tο spybot και για malware το malwarebytes : https://www.malwarebytes.org/
Aπο τότε φυσικά που έβαλα το panda internet security , τα έβγαλα και τα 2 αφού ερχόταν σε conflict ( σύγκρουση διεργασιών:hmm: )

spybot search and destroy, αν και δεν ξέρω αν χρειάζεται, γιατί έχω το Nod32 smart security

spybot, αλλα πολυ συντομα κανενα :devil:

Πας σε mac; :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back