Πολιτική αναταραχή στο Ιράν (2025-2026)

Στα τέτοια τους, αφού δεν οργανώνουν οι ίδιοι της πορείες. 5002 ψυχές δεν είναι τίποτα για τους ανθρωπιστές, ο έρωτάς τους είναι τα μουσλίμια της Παλαιστίνης.

Δεν πληρώνονται φίλε πολύ απλά. Πάνε μόνο όπου βλέπουν το χρήμα των ΜΚΟ.​
 
IMG_5620.jpeg
 
Την ώρα που οι “φιλάνθρωποι” αριστεροί έχουν ματώσει στα πληκτρολόγια ώστε να κατηγορούν την κυβέρνηση Trump για τους 2 νεκρούς του ICE, στο Ιράν πάνω από 6,000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την καθεστώς των Μουλάδων. Και όμως για αυτούς είναι απλά Δευτέρα.





 
Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά στη Μέση Ανατολή. Έχει κατέβει μεγάλη στρατιωτική δύναμη από τις ΗΠΑ γύρω από το Ιράν ενώ και η Αγγλία έχει στείλει αερομαχητικά στην Κύπρο.

Το ερώτημα δεν είναι αν θα μπορούσε να υπάρξει στρατιωτικό χτύπημα. Έχει βεβαιώθει πολλάκις από τον αλαζόνα Τραμπ πως η στρατιωτική δράση υπάρχει ως απάντηση αν δεν οδηγήσουν κάπου οι διαπραγματεύσεις.

Screenshot_9.jpg
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top