α)Ε τωρα επιμενεις οτι ντε και καλα εχω βιωσει ρατσισμο και δε το καταλαβαινω κιολας, τι να πω
Ξαναλεω, πως σε 3 εταιρειες που εχω δουλεψει, δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα. Ουτε σε προαγωγες, ουτε σε αυξησεις, ουτε σε εργασιακο περιβαλλον, το αντιθετο μαλιστα, και το ιδιο ισχυει για τον περιγυρο μου και τους συναδελφους μου και το ξερω καλα. Παντα αλλωστε δουλευα με ανθρωπους απο διαφορετικες χωρες και οχι μονο Βρετανους.
Οτι πιθανως να μετραει για πολυ υψηλες θεσεις, partnerships κλπ, ναι πολυ πιθανον ο CEO να προτιμησει να προαγει τον Oliver που πηγαν μαζι στο Eton, οπως ο Ελληνας διευθυντης θα προτιμησει τον Γιωργο που πηγαν μαζι στο Αρσακειο και εχουν και οι δυο εξοχικο στην Ναξο. Σε ολο τον κοσμο υπαρχουν αυτες οι προτιμησεις, αλλα μιλαμε για συγκεκριμενες και λιγες θεσεις.
β)£50κ = £3κ/ μηνα, συμπεριλαμβανομενου 5% για την ιδιωτικη συνταξη, στην οποια συνεισφερει παραπανω κι ο εργοδοτης. Συνολικα £6κ για το ζευγαρι λοιπον καθε μηνα:
Ενοικιο/mortgage = £2κ (σε καλη περιοχη κοντα στο κεντρο)
Λογαριασμοι = £500
Σουπερμαρκετ = £500
Μετακινησεις = £300 (£150 ο καθενας, δε χρειαζεται παραπανω αν μενεις ζωνη 2/3)
Εξοδοι = £1200 (£150 ο καθενας την εβδομαδα, προφανως ειναι αναλογα τα γουστα)
Ταξιδια = £500 (£250 ο καθενας το μηνα μεσο ορο, για να καλυψει τα ταξιδια ολου του χρονου, επισης αναλογα τα γουστα παει πανω η κατω)
Αυτοκινητο = Στη ζωνη 2/3 οχι απλα δε χρειαζεται αλλα ειναι και αντιπαραγωγικο. Για ΣΚ και εκδρομες τα εξοδα συμπεριλαμβανονται στο παραπανω.
Ιδιωτικη ασφαλιση = Προσφερεται απο τον εργοδοτη, αλλα υπαρχει το NHS ετσι κι αλλιως, πολυ σπανια να παει καποιος ιδιωτικα.
Λοιπα εξοδα/One-offs = £500
Συνολικα £5,500 λοιπον και μενουν £500 στην ακρη.
Προφανως και ειναι ανετα, χωρις να λεω οτι κανεις ζωαρα. Αναλογα τις προτεραιοτητες, κοβεις απο καπου και δινεις αλλου. Πχ με μπατζετ £6,000 το χρονο οπως εβαλα κανεις σουπερ διακοπες και ταξιδια, αν καποιον δεν τον ενδιαφερει αυτο τα δινει καπου αλλου.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Οκτωβρίου 2022
γ)Πολυ ηττοπαθης προσεγγιση. Κανεις δε σε "προοριζει" για τιποτα, δε μπορει να ξερει κανεις που θα φτασεις οταν προσληφθεις. Στην ομαδα μου τωρα (120 ατομα) οι 4/6 partners ειναι ξενοι, μεσα κι ενας Ελληνας. Στους directors αντιστοιχη αναλογια. Προσωπικα μονο ξερω διψηφιο αριθμο Ελληνων με πολυ υψηλες θεσεις και 6ψηφιο μισθο. Το ιδιο και Ευρωπαιους αλλων εθνικοτητων φυσικα.
Αν καποιος ερχεται με την νοοτροπια της αρπαχτης, κλαιγεται επειδη δεν ειναι σαν την Ελλαδα (οπως μας αρεσει να κανουμε οπου παμε ως γνωστον), βρισκει παντου εχθρους και τελικα γυρναει πισω κραζοντας τους παντες και τα παντα, ε μαλλον μπορει να μην φταινε ολοι οι υπολοιποι αλλα ο κοινος παρονομαστης.