Επειδη ομως μου φανηκε ως σαρκαστικο και δεν ηθελα να δωσω τετοια εντυπωση, ας αναπτυχθω παραπανω. Βρισκω την αντιδραση σου ως προς το οτι ολοι αυνανιζονται φυσιολογικοτατη. Απο κει και περα ομως, νομιζω αρχιζεις και υπεραναλυεις τα πραγματα σε καποια σημεια.
"Ειναι διαφορετικο να αυνανιζεται κανεις βλεποντας πορνο". Δλδ θα του πεις του αλλου με ΤΙ να αυνανιζεται; Αν αυτο τον ερεθιζει, τι να κανει, να χρησιμοποιησει αυτο που δεν ενοχλει εσενα; Και αν ειναι οπτικος τυπος; Κατα δευτερον, το να χρησιμοποιει τη φαντασια του γιατι ειναι καλυτερο; Δεν θα μπορουσε και ετσι να σκεφτεται καποια αλλη να κανει πραγματα αντι για σενα;
Κατα τριτον, μπορει να θελει να βλεπει στις τσοντες κατι που να του αρεσει ως "διαστροφη". Να μη θελει δλδ να το δοκιμασει μαζι σου (ή με οποιαδηποτε κοπελα) αλλα να του αρεσει να το βλεπει ενιοτε σε πορνο. Πχ δεν θα θελα να εβλεπα την κοπελα μου με αλλους 5 αντρες να κανει bukkake, αλλα μ αρεσει οταν το βλεπω σε πορνο.
Τωρα, το οταν η κοπελα ειναι στο διπλανο δωματιο, αρχικα μου φανηκε σωστο. Δεν το χω κανει ποτε, αλλα αυτο γιατι δεν μενω με κοπελα. Δλδ βρισκομαι με την κοπελα μου συχνα, αλλα εχω και τις ιδιωτικες μου στιγμες σπιτι μου. Αν εμενα ομως 24/7 με μια κοπελα ισως καποια στιγμη το εκανα και αυτο. Και ο λογος θα ειναι, πρωτον αυτο που εγραψα παραπανω (η οπτικοποιηση φαντασιωσεων που μαζι της δεν θελω / ντρεπομαι να κανω), και δευτερον, οτι οταν εισαι με την κοπελα σου, θελεις να ευχαριστηθει και αυτη. Δεν ειναι το ιδιο με το να την ξυπνησεις, να το κανετε για 5 λεπτα οπως το θες εσυ, και για να ικανοποιηθεις μονο εσυ, και να πεσεις να κοιμηθεις (οπως ο αυνανισμος). Και δεν θα πρεπε κιολας.
Οσο για το γιατι στο κρυβει, νομιζω ειναι προφανες. Αμα ξερει οτι εχεις αυτες τις αποψεις, ε θα στο αποκαλυψει;;; Συν οτι δεν εχεις σκεφτει οτι στις τσοντες μπορει να βλεπει πραγματα που μπορει να μην θελει να ξερουν αλλοι οτι τα βλεπει. Με το να τον αναγκαζεις να στα λεει ολα μπορει να αισθανεται ασχημα. Και φυσικα αν καποιος σου κρυβει κατι, αν τον ρωτησεις αν σου κρυβει κατι (οπως εκανες) τι λες να πει;; "Αχ ναι ναι, να στο πω τωρα;"
Τελος, για τις " ομιλιες στα τσατινγκς,μηνυματα,βιντεοκλησεις,μπορει και στριπτιτζαδικα στο τελος", αλλο το ενα αλλο το αλλο. Αλλα να αλληλεπιδρα με ενα αλλο ατομο σε chat / βιντεοκληση, αλλο να βλεπει πορνο. (Αν και εγω το προβλημα σε καθε περιπτωση δεν το βλεπω, εκτος και αν δεν ειναι "one time thing" και εχει σκοπο πχ να κανει με το ιδιο ατομο chat, ή θελει να πηγαινει στο συγκεκριμενο στριπτιτζαδικο για τη συγκεκριμενη κοπελα, κτλ. Αλλα καταλαβαινω γιατι θα ενοχλουσε καποιον αλλο)
Υ.Γ: Κινητρο που βλεπει καποιος τσοντα, πρωτη φορα ακουω. Τσοντα ειναι. Την βλεπεις για να ερεθιστεις και να αυνανιστεις. Αυτο.