secretary
Νεοφερμένο μέλος

Για πέστε γιατί θέλω να ξέρω αν περνάνε και άλλοι αυτά που περνάω εγώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι χωρις πλακα, εμενα μου αρεσει, ειναι ζεστη, μαλακια και μυριζει ωραια, τι αλλο μπορει να θες?:p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
secretary
Νεοφερμένο μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Πόσο συχνά μιλάτε μέσω τηλεφώνου και τι λέτε?
Έχεις γνωρίσει τους φίλους του? [εάν ναι, πόσους?]
Ποιά είναι τα λίγα πράγματα που κάνετε μαζί? Όταν βρίσκεστε τι κάνετε?
Γιατί δεν του λες ότι δεν είσαι ικανοποιημένη απο την σχέση που έχετε?
Και κάτι τελευταίο...ήταν έτσι απο την αρχή ή τώρα τελευταία γίνεται αυτό?
secretary
Νεοφερμένο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

secretary
Νεοφερμένο μέλος

Σαββατοκύριακα είμαι Λεμεσό οπόταν τον βλέπω, αλλά επιτρέπεται βράδυ Σαββάτου να μην βγαίνουμε μαζί? Εκείνος αλλού και εγώ αλλού? Ξέρετε τι με ενοχλεί? Μπορεί να μην κανονίσω τίποτα για το βράδυ για να κανονίσουμε μαζί κάτι, και να με ρωτίσει αν κανόνισα κάτι και να του πω όχι...και μετά πέφτει τηλεφώνημα από φίλο του για να βγουν και του λέει ο δικός μου ότι εγώ θα πάω σπίτι και γι'αυτό θα πάει μόνος του να τον βρει. Έλεος ρε παιδιά. Αποφάσισα όμως να του κάνω τα ίδια, θα πληγώνομαι περισσότερο το ξέρω αλλά τουλάχιστον έτσι θα καταλάβει πως νιώθω.
adespoto
Περιβόητο μέλος

secretary
Νεοφερμένο μέλος

Και όποτε θα βγω μόνη μου με φίλες και του πω ότι με φλέρταρε κάποιος και ξερω'γώ ζηλεύει και νευριάζει... Πως θα τον κάνω να μην ξεκολλά αποό δίπλα μου? Αντρες πέστε κάτι, τι σας κάνουν και είστε κολλημένοι?
adespoto
Περιβόητο μέλος

Τώρα τελευταία όχι επειδή έχω βαρεθεί, παλιά όταν του το έλεγα μου έλεγε ότι δεν νιώθει άνετα όταν είναι μαζί μου και ότι με τους φίλους του διασκεδάζει περισσότερο, κάνει πράγματα που όταν είμαι εκεί δεν μπορεί να κάνει... οκ δεν βγαίνει και πολύ αλλά όταν θα βγει θα είναι με φίλους του.
Και όποτε θα βγω μόνη μου με φίλες και του πω ότι με φλέρταρε κάποιος και ξερω'γώ ζηλεύει και νευριάζει... Πως θα τον κάνω να μην ξεκολλά αποό δίπλα μου? Αντρες πέστε κάτι, τι σας κάνουν και είστε κολλημένοι?
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε καταλάβω...
Πρώτα λες οτι είσαι σίγουρη οτι δεν παίζει με άλλες και τώρα γράφεις οτι μου έλεγε ότι δεν νιώθει άνετα όταν είναι μαζί μου και ότι με τους φίλους του διασκεδάζει περισσότερο, κάνει πράγματα που όταν είμαι εκεί δεν μπορεί να κάνει. Τι είναι δηλαδή αυτό που δεν μπορεί να κάνει όταν είσαι εσύ μπροστα? Και δε νιώθει άνετα μαζί σου μετά από τόσο καιρό που είστε μαζι?? Κάτι δεν μου πάει καλά εμένα τώρα...
Να σου πω μια πολύ λανθασμένη τακτική που έχουν οι γυναίκες για να κάνουν κάποιον να ενδιαφερθεί? :ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ.
Αν κάνεις τον άλλον να ζηλέψει, το πολύ πολύ να τσαντιστεί και να μην σε αφήσει να ξαναβγεις με τις φίλες σου.
Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να ξεκαθαρίσεις μαζί του ποιός είναι ο βαθύτερος λόγος για τον οποίο δε θέλει να βγαίνετε κάποια βράδια μαζί ή τελοσπάντων που δεν βγαίνετε αρκετά συχνα...
secretary
Νεοφερμένο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Ελπιζω να μην παρεξηγησεις τα οσα σου λεω, αλλα τα λεω λιγο χυμα γιατι νομιζω οτι πρεπει να συνειδητοποιησεις την κατασταση και να κανεις κατι! Η συμβουλη μου ειναι να καθησεις και να του μιλησεις ειλικρινα, να του πεις οτι σε στενοχωρουν ολα αυτα και οτι νιωθεις παραμελημενη και δεν εισαι αυτυχισμενη μεσα στη σχεση. Αν σε αγαπαει θα σταματησει να σε πληγωνει!

Καλη επιτυχια σου ευχομαι οτι και αν αποφασισεις να κανεις..

misslittledevil
Επιφανές μέλος

μου έλεγε ότι δεν νιώθει άνετα όταν είναι μαζί μου
και ότι με τους φίλους του διασκεδάζει περισσότερο
και κάνει πράγματα που όταν είμαι εκεί δεν μπορεί να κάνει...
Ελεος..
Αυτο δεν λεγεται ΚΑΝ σχεση..

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

όταν είναι μαζί μου και ότι με τους φίλους του διασκεδάζει περισσότερο
Θα στο πω σκληρα αλλα δεν εχει αλλων τροπο, πρεπει και να το συνιδιτοποιησεις αλλωστε
Αυτο σημενει οτι βαζει τους φιλους του πιο πανω απο σενα και οτι με εσενα δεν περναει και τοσο καλα. Με λιγα λογια απλα τον βολευει να εχετε αυτην την σχεση και δεν σε θελει πραγματικα
Pepper-ann
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά μοιραζόμαστε πολλά, ακόμα κι αν τύχει να χαθούμε...
Secretary, δε σου αξίζει αυτό... Και με το να τον πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα, δε θα βοηθήσει...
Nana
Δραστήριο μέλος

μου έλεγε ότι δεν νιώθει άνετα όταν είναι μαζί μου και ότι με τους φίλους του διασκεδάζει περισσότερο, κάνει πράγματα που όταν είμαι εκεί δεν μπορεί να κάνει... οκ δεν βγαίνει και πολύ αλλά όταν θα βγει θα είναι με φίλους του.
Καλά και κάθεσαι ακόμα μαζί του;;; Μου φαίνεται τα θέλει ο κ***ράκος σου

Εγώ τον φίλο μου προσπαθώ να τον βλέπω όποτε έχουμε ελεύθερο χρόνο και ακόμα και αν είμαστε πτώματα από τη δουλειά (δλδ κάθε μέρα) προσπαθούμε να βλεπόμαστε. Τα Σαββατοκύριακα προσπαθούμε να είμαστε μαζί πολλές ώρες, π.χ. από νωρίς το απόγευμα (π.χ. 5) μέχρι αργά τη νύχτα ή να μένω σπίτι του το βράδυ ή να πηγαίνουμε ΣΚ εκδρομή. Είμαστε πολύ καλά και όταν π.χ. θέλει κάποιες φορές να πάει για μπάλα ή για καφέ με τον κολλητό του, δεν υπάρχει (πλέον) πρόβλημα...
secretary
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.