Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.788 μηνύματα.
18-11-22
14:11
Σήμερα έφυγε το χαρτάκι με το όνομά μας στο κουδούνι, που είχα κολλήσει με σελοτέιπ. 
Το είχα τυπώσει σε κανονικό χαρτί μέσω εγγράφου Word, μετά ψαλίδισμα κτλ.
Επειδή έτσι μου ήρθε, θέλω να ρωτήσω που μπορώ να ζητήσω να μου τυπώσουν ένα πλαστικό ή μεταλλικό (δύο σειρές, κεφαλαία).
Εννοώ πχ αυτά που έχουν μερικοί που τα γράμματα είναι ανάγλυφα/ προεξέχουν από την κύρια επιφάνεια.
Έψαξα στο google αλλά πραγματικά δε βρήκα ΤΙΠΟΤΑ για τέτοιες υπηρεσίες ή έτοιμα DIY.

Επειδή έτσι μου ήρθε, θέλω να ρωτήσω που μπορώ να ζητήσω να μου τυπώσουν ένα πλαστικό ή μεταλλικό (δύο σειρές, κεφαλαία).
Εννοώ πχ αυτά που έχουν μερικοί που τα γράμματα είναι ανάγλυφα/ προεξέχουν από την κύρια επιφάνεια.
Έψαξα στο google αλλά πραγματικά δε βρήκα ΤΙΠΟΤΑ για τέτοιες υπηρεσίες ή έτοιμα DIY.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.781 μηνύματα.
18-12-25
09:58
Ξέρω ότι πέρασαν 3 χρόνια και θα έχεις λύσει το πρόβλημά σου. Όμως σε θυμήθηκα καθώς είδα στο temu αυτό που ζητούσες: μηχάνημα και 2 ταινίες με 8,20€.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.788 μηνύματα.
Για πες λίγο search keywordsΞέρω ότι πέρασαν 3 χρόνια και θα έχεις λύσει το πρόβλημά σου. Όμως σε θυμήθηκα καθώς είδα στο temu αυτό που ζητούσες: μηχάνημα και 2 ταινίες με 8,20€.

Ακόμα με χάρτινο εκτυπωμένο είμαι που του βάζω σελοτέϊπ..
Έχει όμως ελληνικά; Δεν με λένε και Μοχαμαντ που ακούγεται καλύτερο στο αγγλικό.

dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.622 μηνύματα.
αυτο ειναι πολυ ρετρο γκατζετ. ειχα μικρος ενα. ετικετογραφος πλαστικης αυτοκολλητης ταινιας ειναι, οπως ο παρακατω:
www.booksite.gr
απο κει και περα ψαχνεις για εκτυπωσεις σε πλαστικο (pvc συνηθως). ενα σωρο καταστηματα υπαρχουν.
π.χ.
www.copyexpress.gr
Ετικετογράφος Motex Mini με λατινικούς χαρακτήρες Λευκό Χρώμα +δωρο 1 ταινία 179E101WHITE
Μέγιστο πλάτος ετικέτας 9 mm Τύπος ετικέτας PVC
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
απο κει και περα ψαχνεις για εκτυπωσεις σε πλαστικο (pvc συνηθως). ενα σωρο καταστηματα υπαρχουν.
π.χ.
Εκτύπωση Σε Πλαστικά PVC | ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Copyexpress
Το PVC είναι ένα ανθεκτικό πλαστικό που είναι καλό για τη δημιουργία και την εκτύπωση καρτών.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.439 μηνύματα.
Η αναγλυφη εκτυπωση που κανουν στις επιχειρηματικες καρτες ειναι τεχνη προχωρημενη τυπογραφιας και δεν ξερω αν τυπογραφος θα φτιαξει μακετα για να τυπωσει ενα κουδουνι.Σήμερα έφυγε το χαρτάκι με το όνομά μας στο κουδούνι, που είχα κολλήσει με σελοτέιπ.
Οι μοντερνοι ετικετογραφοι τυπωνουν με την ιδια τεχνικη του οικιακου πριντερ αλλα με θερμικο τροπο σε ειδικη αυτοκόλλητη ταινια ή χαρτι ( οπως Bar codes στο ψυγειο με τα σαλαμια) και οι φορητοι χειρος εχουν καπου 40€.
Πριντερ εχεις.
Γραψε οτι θες στο word και κανε τα τεστ μεγεθους.
Παρε χαρτι φωτογραφιας ημιγιαλιστερο σατινε καταλληλο για το πριντερ σου ( ντοτ ματριξ ή laser) και τυπωσε μερικα.
Κοψε με φαλτσετα και χαρακα ( προσοχη το χαρτι κοβουμε)
τοποθετησε και ''πολιτισμένη'' ταινια διπης οψης 3M ...κολλησε και τελειωσες.
Ε αν εχεις και κατσαβιδι καντο ορθοδοξα... να περνα και το φως... ξεβιδωσε το και βαλτο απο μεσα.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.781 μηνύματα.
Λέγεται χειροκίνητος εκτυπωτής ετικετών. Όμως μάλλον είναι πολύ δύσκολο να γράφει Ελληνικά. Θα γράψεις PETROS.Για πες λίγο search keywords
Ακόμα με χάρτινο εκτυπωμένο είμαι που του βάζω σελοτέϊπ..
Έχει όμως ελληνικά; Δεν με λένε και Μοχαμαντ που ακούγεται καλύτερο στο αγγλικό.![]()
Λέγεται χειροκίνητος εκτυπωτής ετικετών. Όμως μάλλον είναι πολύ δύσκολο να γράφει Ελληνικά. Θα γράψεις PETROS.
Στα τζαμπο εγώ παίρνω κάτι κόλλες Α4 που είναι αυτοκόλλητες εκτυπώνω και κόβω όσο θέλω σαν ετικέτα, αλλά τώρα που το βλέπω αυτό , φαίνεται πιο εύκολο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool