Θα έχει 4-5 μήνες που μου έχει γίνει έμμονη ιδέα να βρω Dr. Martens.
Δεν θέλω τα κλασσικά αρβυλάκια που συνήθως φέρνουν τα μαγαζιά, αλλά mary jane και πιο συγκεκριμένα τα Zoe.
Βρίσκω διάφορα e-shops, αλλά στέλνουν μόνο Αμερική.
Υπάρχει τρόπος να τα πάρω, μέσω υπηρεσιών σαν την Aramex, αλλά κοστίζει αρκετά και δε λέει να πληρώσω μια περιουσία μόνο για ένα ζευγάρι παπούτσια.

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί Αθήνα/Θεσσαλονίκη που να φέρνει Dr. Martens για να μου πει όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση, κάτι τέλος πάντων, για να ρωτήσω αν υπάρχουν εδώ.

Υποθέτω πως κάποιος θα είναι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, αλλά όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι στον Mr. Google.

Αυτά που λέτε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν και τα θεωρώ εγκληματικά για το στύλ μιας γυναίκας, μπορώ να σου στείλω ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα νο44... αν τα βρώ!(όχι τα zoe,τα κλασσικά αντρικά)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά δεν θα έλεγα ότι με ενδιαφέρουν ανδρικά σε νο 44, ακόμα...

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είχα αυτά.
Αθάνατα παπούτσια πάντως.Αν το μετανιώσεις εδώ είμαστε

Πράγματι είναι αθάνατα παπούτσια τα Dr. Martens.
Είχα κάποια άλλα Mary-Jane κάποτε και άντεχαν αδιαμαρτύρητα όλα μου τα βασανιστήρια...

Θα με ενδιέφεραν και κάτι αυτά, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως λέγονται...

Σέλω τα παπουτσάκια μουυυυυυ!!!

Υ.Γ.: Τρομερό τραγούδι το «Δανεικές Προσευχές»...

aliceness
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Αυτά που μπορώ να τα βρω??Και να μην κανουν μια περιουσια???

Neraida
Επιφανές μέλος

https://di1.shopping.com/images1/pi/..._Dr+Martens+Dr+Martens+Women+s+14+Eye+Zip.jpg
Αυτά που μπορώ να τα βρω??Και να μην κανουν μια περιουσια???![]()
A εσυ εισαι προχωρημενη!!! Τα θες και σε λουστρινι

Noisette
Περιβόητο μέλος

A εσυ εισαι προχωρημενη!!! Τα θες και σε λουστρινι![]()
Οχιιι...δεν μου αρεσουν σε λουστρινι...το σχημα, μεγεθος, υψος, μακρος, φαρδος μου αρεσει...εκτος απο το λουτρινι...

Που θα τα βρω ορε παιδακια??
Ophelia
Διάσημο μέλος

https://di1.shopping.com/images1/pi/..._Dr+Martens+Dr+Martens+Women+s+14+Eye+Zip.jpg
Αυτά που μπορώ να τα βρω??Και να μην κανουν μια περιουσια???![]()
Είχα πάρει ακριβώς τα ίδια πριν 2-3 χρόνια αλλά από την Αυστρία...

Στην Ελλάδα έχουν σε πολλά μαγαζιά martens αλλά είναι υπο αμφισβήτηση η αυθεντικότητα τους (βλ. μοναστηράκι, βικτώρια, κτλ). Το να τα αγοράσεις από το internet παίζει σαν ιδέα;;
Noisette
Περιβόητο μέλος

Είχα πάρει ακριβώς τα ίδια πριν 2-3 χρόνια αλλά από την Αυστρία...
Στην Ελλάδα έχουν σε πολλά μαγαζιά martens αλλά είναι υπο αμφισβήτηση η αυθεντικότητα τους (βλ. μοναστηράκι, βικτώρια, κτλ). Το να τα αγοράσεις από το internet παίζει σαν ιδέα;;
Παίζει σαν επιλογή. Αρκεί να μην ανέβει πολύ η τιμή με τα μεταφορικα. Αν και θα ηθελα να τα δοκιμασω να δω πως ειναι στο ποδι μου.

Ophelia
Διάσημο μέλος

Για τα μεταφορικά δεν έχω ιδέα...
Noisette
Περιβόητο μέλος

Ε, τότε πας σε ένα μαγαζί (ακόμα και αν δεν είσαι σίγουρη αν είναι μαϊμού) και τα δοκιμάζεις. Θεωρητικά δεν θα έχουν διαφορά σαν σουλούπι με τα αυθεντικά...τα δοκιμάζεις, τσεκάρεις τι νούμερο θέλεις και τα παραγγέλνεις απ'το νετ.
Για τα μεταφορικά δεν έχω ιδέα...
Αυτό θα κάνω...

υ.γ: τελειο αβαταρ!

Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Οι τιμές ξεκινάνε από 120.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Noisette
Περιβόητο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.