Πού θα πάμε του Αγίου Πνεύματος;

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.

Τελικα κανεις δεν ηταν και δεν ειναι υπνωτισμενος...βολεμενος ηταν και συνεχιζε να ειναι. Και τωρα το ΔΝΤ τον εβγαλε απο τη βολεψη αυτη και αρχισε να φωνασκει!


Συμφωνώ, και ακόμα δεν φωνασκεί. Μετά από όλα αυτά που έγιναν εξακολουθεί να μην φωνασκεί.
Οριακό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με δημοσκόπηση VPRC.
32% κυβερνόν κόμμα δείχνει τεράστια αποβλάκωση της μάζας. Και 30% ΝΔ που προετοίμασε την καταστροφή.

Μετά μην αντιδρούν κάποιοι που λέω ότι ο λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν και που συμφωνώ με τον Πάγκαλο που είπε μαζί τα φάγαμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mittenwald

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Mittenwald αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 812 μηνύματα.


Exω την εντυπωση οτι σου διαφευγουν παντος ειδους επιχειρηματιες και ελευθεροι επαγγελματιες! Απο τον περιπτερα μεχρι το βιομηχανο!
Ή εχεις την εντυπωση πως και οι υπαλληλοι, εαν ειχαν τη δυνατοτητα να "φανε", δε θα το εκαναν?! Οχι πως δε γινονται μπαζες καλες στις ΔΕΚΟ απο υπαλληλους και δεν αναφερομαι στους πολυ υψηλα ισταμενους!
Και επ αυτου εχω ιδια εμπειρια, αφου οταν προταθηκε στον πατερα μου ηταν απλα ενας προισταμενος σε ενα τμημα και για να γινει η μπαζα θα επρεπε να βαλει την υπογραφη που ομως ποτε δεν εβαλε ακομα και εαν θα εξασφαλιζε μεχρι και τα δισεγγονα του! Αυτη ειναι η νοοτροπια μας ειτε μας αρεσει ειτε οχι!
Ο καθενας κοιταει πως να φαει στο ποσοστο εκεινο που θα μπορεσει! Ας το αποδεχτουμε και ας φροντισουμε τουλαχιστον να την αλλαξουμε στις επομενες γενιες!

Mου φαίνεται ότι το παράδειγμα ενισχύει αυτά που λέω.
Δεν έβαλε την υπογραφή του, όπως είπατε...

Και προθέσεις δικάζονταν μόνο από τους Ναζί και τους Άγγλους στην Ν.Αφρική.
Στην Ελλάδα, δικάζονται πράξεις. Το "αν μπορούσα θα το έκανα", δυστυχώς δεν δικάζεται και δυστυχώς δεν μπορεί να στηρίξει τα λεγόμενά σας. Φαντάζομαι ότι σε όλον τον κόσμο, το συντριπτικό ποσοστό του κόσμου, θα το έκανε (οτιδήποτε σκέφτεστε).
Αλλά μόνο στην Ελλάδα αποτελεί λόγο για να έρθει να μας πάρει ό,τι έχουμε και δεν έχουμε η τρόικα... Δυστυχώς.

Και κάτι ακόμα:
Στο Ιράκ μπήκαν οι Αμερικανοί με γελοίες δικαιολογίες, ακριβώς για να στηρίξουν το δολλάριο και για τα πετρέλαια...
Σκότωσαν χιλιάδες κόσμο, πέθαναν χιλιάδες παιδιά λόγω έλλειψης φαρμάκων, κατέστρεψαν οικολογικά ολόκληρη τη χώρα.
Στη Γιουγκοσλαβία τα ίδια. Στο Αφγανιστάν τα ίδια. Ακολουθεί το Ιράν.
Ναι, είμαστε λαμόγια και κλέφτες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Mittenwald

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Mittenwald αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλεται Καθηγητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 812 μηνύματα.
https://ethnosnews.com/2011/04/ο-τούρκος-κεμάλ-ντερβίς-ενδιαφέρεται.html

Ο Τούρκος Κεμάλ Ντερβίς ενδιαφέρεται για επικεφαλής του ΔΝΤ; Αλλάζουν τα 2/3 της τρόϊκα!


Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για τις αλλαγές στις ηγεσίες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Στους επόμενους τρεις μήνες θα ξέρουμε ποιοι θα πάρουν στα χέρια τους την τύχη εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Τα δυο τρίτα της τρόϊκα, δηλαδή θα αλλάξουν ηγεσία. Τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τα «κεφάλια» δεν ξέρουμε τι στάση θα κρατήσουν προς την Ελλάδα, αν θα είναι δηλαδή φιλικά ή εχθρικά.
Στη συνεδρίαση της ΕΚΤ τον ερχόμενο Ιούνιο θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του Ζαν Κλοντ Τρισέ, με τον Ιταλό Ντράγκι να θεωρείται ως το φαβορί, ο οποίος έχει πάρει ήδη το «πράσινο φως» από τη Γαλλία.
Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Bild , και η Wall Street Journal επικαλείται πηγές που δεν κατονομάζει, σύμφωνα με τις οποίες η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται ότι λέει το «ΝΑΙ» για την υποψηφιότητα του Ιταλού κεντρικού τραπεζίτη Μάριο Ντράγκι.
Ο ιταλός κεντρικός τραπεζίτης, Ντράγκι είχε διατελέσει γενικός διευθυντής της περίφημης Goldman Sachs την περίοδο 2002-2006.
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αναμένεται να ανακοινώσουν την επίσημη απόφασή τους σε σύνοδο τον Ιούνιo.
Άλλοι υποψήφιοι για το τιμόνι της ΕΚΤ είναι ο Κλάους Ρέγκλιν, επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), και ο Γιούργκεν Σταρκ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ.
Σε ότι αφορά τώρα το τιμόνι του ΔΝΤ, εκεί τα πράγματα περιπλέκονται ιδιαίτερα.
Ο Ντομινίκ Στρος Καν, θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι υποψήφιος για τη Γαλλική προεδρία.
Στην άτυπη συμφωνία που υπάρχει μεταξύ ΗΠΑ – Ευρώπης, τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδανικά.
Σύμφωνα με τη συμφωνία, ο επικεφαλής του ΔΝΤ είναι ευρωπαίος και ο επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας Αμερικανός.
Δεν αποκλείεται όμως, στο τιμόνι του ΔΝΤ να μπαίνει Κινέζος, αλλά ακούγεται και ένα ακόμα όνομα γνώριμο στην Ελλάδα: Κεμάλ Ντερβίς, πρώην υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας! Μάλλον θα πρέπει να κλείσουμε από τώρα ό,τι εκκρεμότητες έχουμε ή θα έχουμε με το ΔΝΤ, γιατί μετά τα πράγματα ..θα γίνουν ακόμα δυσκολότερα.
Ίσως, κάτι να ξέρουν οι ευρωπαίοι και παρατείνουν τα πάντα για τον Ιούνιο. Τότε θα έχουν αλλάξει όλες οι ισορροπίες και τα ηνία σε θέσεις κλειδιά.
Εμείς πάντως, θα παλεύουμε ακόμα με το χρέος, τα spreads, την ύφεση και την ανεργία.
Α! Και με τις εξεταστικές που έχουν παραγραφεί!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lilla My

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Lilla My αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 306 μηνύματα.
Ο Γερμανός και ο Σουηδός πάνε διακοπές μια φορά τον χρόνο. Ο Έλληνας πάει διακοπές Χριστούγεννα, Απόκριες, Πάσχα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και φυσικά και το καλοκαίρι. Την κοπανάει και κανένα Σαββατοκύριακο, εφόσον ο καιρός είναι καλός. Και στην Ελλάδα, ο καιρός είναι συνήθως καλός…
Ζω στο εξωτερικό, αλλά έχω ζήσει 18 χρόνια και στην Ελλάδα. Οι φοιτητές σαφώς δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα, για να καταλάβουμε πώς ζουν οι άνθρωποι μιας χώρας, αλλά μπορείς πάντα να τους συγκρίνεις με ομοίους τους. Προσωπικά έχω να κάνω καλοκαιρινές διακοπές από το 2008, δηλαδή πριν μάθω ότι πέρασα στο πανεπιστήμιο. Όντας φοιτήτρια δούλευα και θα δουλεύω κάθε καλοκαίρι, για να μπορέσω να τα βγάλω πέρα το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, διότι πολλή δουλειά και σπουδές δύσκολα συνδυάζονται μέσα στη χρονιά (το έχω κάνει και αυτό). Και ως προς αυτό, είμαι αντιπροσωπευτικότατο δείγμα των φοιτητών - και μαθητών - της χώρας μου. Δε λέω πως ο Έλληνας φοιτητής δε θέλει να δουλέψει. Άλλωστε, εκεί πλέον δεν υπάρχουν δουλειές για πτυχιούχους, φαντάζομαι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρει δουλειά ένας φοιτητής. :/ Αλλά όταν ακούς από ουκ ολίγους σχέδια καλοκαιριού του στυλ: "θα πάω ένα μήνα στην Κω με την οικογένειά μου, δυο βδομάδες Χαλκιδική με την παρέα μου και κατά πάσα πιθανότητα καμιά βδομάδα Αγγλία με το αγόρι μου", όπως και να το κάνουμε, ηχεί κάπως στα αυτιά του ξένου που γνωρίζει πως υπάρχει κρίση. Και μάλιστα τη στιγμή που ο ίδιος 'σπαταλάει' το καλοκαίρι του δουλεύοντας, για να ζήσει και να πληρώσει τους φόρους με τους οποίους το κράτος θα δανείσει στις χώρες που έχουν ανάγκη. Δε θα κρίνω τον τρόπο ζωής του Έλληνα, γιατί, άλλωστε, έχω να τον ζήσω 'από μέσα' από το 2007. Καθένας κρίνει και πράττει όπως θεωρεί ο ίδιος ότι είναι το καλύτερο γι' αυτόν. Απλώς αναρωτιέμαι...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top