GEORGIOU
Νεοφερμένο μέλος

«Ανακρισούλα, ανακρισούλα;». (Ντίνος Ηλιόπουλος στο «έξω οι κλέφτες»)Γεωργίου αν επιτρέπεται, πόσων ετών είσαι; Γιατί οι ιδέες σου ακούγονται νεανικές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GEORGIOU
Νεοφερμένο μέλος

Ποιος ήταν αυτός; Τι σήμαιναν τα λόγια αυτά, και τι σχέση έχουν στην κουβέντα μας;εγώ ξέρω πάντως κάποιον που κάποτε είπε....
"ο αναμάρτητος, πρώτος τον λίθο βαλέτω"....
Σε τι είσαι κατά του Χριστόδουλου;δεν είμαι υπέρ του Χριστόδουλου
Ποιος μείωσε ποιον, και με τι τρόπο;αλλά είμαι κατά οποιασδήποτε προσπάθειας μείωσης του οποιουδήποτε ανθρώπου κατ αυτο τον τροπο ακόμα κι αν είναι ο,τι είναι....
Εσύ τι «χριστιανή» (ή τι άλλο τι) είσαι; Ποια είναι η διαφοροποίηση από τα λόγια του Χριστού;Θεωρώ ντροπή των "χριστιανών" ανθρώπων, αυτων που κυρίτουν αυτα που είπε Ο Ιησούς, να φερονται κατα αυτον τον τροπο...
Για ποιες συμπεριφορές μιλάς; Για τα σκάνδαλα ή για αυτούς που ζητούν κάθαρση;Με τέτοιες συμπεριφορές δεν ειναι περίεργο το πως οι νέοι άνθρωποι δεν πλησιάζουν ούτε στα 100 μέτρα την εκκλησία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristinaki
Δραστήριο μέλος

GEORGIOU
Νεοφερμένο μέλος

xristinaki
Δραστήριο μέλος

GEORGIOU
Νεοφερμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Ποιος μείωσε ποιον, και με τι τρόπο;
Για ποιες συμπεριφορές μιλάς; Για τα σκάνδαλα ή για αυτούς που ζητούν κάθαρση;
Μιλάω για τη δική σου συμπεριφορά...
Τι είναι αυτές οι γελοιογραφίες? Σοβαρές απαντήσεις ανθρώπου που ζητάει κάθαρση?
Με αυτόν τον τρόπο θα φέρεις τους νέους κοντα στην Εκκλησία??
Και μια ερώτηση....
Ποιός νομίζεις ότι μπορεί να παίρνει αυτοβούλως το δικαιώμα να χλευάζει ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άνθρωπο?
Demelene
Διάσημο μέλος

Μάλιστα 2 από αυτούς είναι και φίλοι μου και μπορώ να σου πω ότι μόνο ο ένας έχει πρόβλημα με τον οργανισμό Εκκλησία.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τελικά δεν υπάρχει τόσο μεγάλη αποχή από τους νέους στο ζήτημα αυτό, γιαυτό και στην θητεία δεν λες και μεγάλα λόγια για το θέμα γιατί υπάρχει και μεγάλος θρησκευτικός ρατσισμός.

xristinaki
Δραστήριο μέλος

Δεν νομιζω οτι καποιος που απαντα σοβαρα συνδιαλεγεται με γελιογραφιες..Κι δεν εχω μεγαλη φαντασια συνηθως σε οτι υποψιαζομαι πεφτω μεσα .
Η ολη ακραια σταση μου βγαζει διαθεση για πλακα κι αντιπαραθεση κι αυτο σου λεω οτι νομιζω οτι κανεις πλακσ.
Δεν νομιζω οτι ενας ανθρωπος της εποχης μας που ασχολειται με pc μπορει να εχει τετοιες αποψεις περι θρησκειας.Μου φαινεται λιγο περιεργο ολο αυτο.Δεν ειναι επιθεση αυτα ισα ισα που θα μου φαινοταν πιο ωραιο κσποιος νσ σστιευεται παρα νσ θεωρει την ομοφυλοφιλια μεγσλο αμαρτημα.Αποψη μου αυτα.
Demelene
Διάσημο μέλος

Πάντως μου φαίνεται τόσο απλός ο διαχωρισμός των εννοιών πίστη,θρησκεία,εκκλησία στην προκειμένη χώρα που απορώ γιατί συνεχίζεται το θέμα.
GEORGIOU
Νεοφερμένο μέλος

Δεν νομιζω οτι ενας ανθρωπος της εποχης μας που ασχολειται με pc μπορει να εχει τετοιες αποψεις περι θρησκειας.Μου φαινεται λιγο περιεργο ολο αυτο.

Demelene
Διάσημο μέλος

ΞΕΠΛΑ
Νεοφερμένο μέλος

Σύμφωνώ με αυτό και δεν καταλαβαίνω γιατί η φωτογραφία του κ.Χριστόδουλου μπροστά το PC Γεωργίου; Το Χριστινάκι μάλλον για εσένα το είπε.Δεν νομιζω οτι ενας ανθρωπος της εποχης μας που ασχολειται με pc μπορει να εχει τετοιες αποψεις περι θρησκειας.Μου φαινεται λιγο περιεργο ολο αυτο.Δεν ειναι επιθεση αυτα ισα ισα που θα μου φαινοταν πιο ωραιο κσποιος νσ σστιευεται παρα νσ θεωρει την ομοφυλοφιλια μεγσλο αμαρτημα.Αποψη μου αυτα.
Και ποιος είπε οτι ο κ. Χριστόδουλος δεν μπορεί να χρησιμοποιεί PC

Είναι νομίζω ένας προοδευτικός άνθρωπος (άσχετα αν δεν αρέσει σε κάποιους)
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σύμφωνώ με αυτό και δεν καταλαβαίνω γιατί η φωτογραφία του κ.Χριστόδουλου μπροστά το PC Γεωργίου;
ήταν η απάντηση στο "πως μπορει κάποιος που ασχολείται με pc" να είναι τόσο με τη θρησκεία....
Απλά αυτό που εννοούσε το χριστινάκι - νομίζω- δεν αφορούσε την ενασχόληση του ανοιγω τον υπολογιστή και δουλευω τα λογιστικά προγραμματα της εταιρίας μου (λέγε με εκκλησία) ... εννοούσε ....
ένας άνθρωπος ο οποιος έχει ενημέρωση μέσω Internet.... ένας άνθρωπος που ανταλλάσει απόψεις μέσω ενός φόρουμ.....
Και για να απαντήσω και στο χριστινάκι, ΑΝ καταλάβα καλα τι ρωτάει....
Γίνεται.... αρκεί να είσαι λιγο μιας άλλης εποχής
Demelene
Διάσημο μέλος

GEORGIOU
Νεοφερμένο μέλος

Υπονοείς... μιας εποχής προς τα... πίσω;Γίνεται.... αρκεί να είσαι λιγο μιας άλλης εποχής
GEORGIOU
Νεοφερμένο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Υπονοείς... μιας εποχής προς τα... πίσω;
![]()
δεν υπονόησα κάτι... το είπα ευθαίως... μιας άλλης εποχής... μιας εποχής που δεν συμβαδίζει με αυτή που ζούμε... με τον 21 πρώτο αιώνα και το έτος 2007.
Ομως επειδή δεν κατάλαβα που ακριβως αποσκοπεί η εμφάνιση του avatar μου στην απάντηση σου ... είναι λιγο διφορουμενο... μηπως ήθελες να πεις για μια εποχή του " κ@λου " ?
πίσω? η πίσω πλευρά του σώματος?
ή μήπως ήθελες να γίνεις λιγο προκλητικός όσο ίσως θεωρείς το avatar μου?

αν θες, μου εξηγείς για να συνεχίσουμε την ... συζήτηση
GEORGIOU
Νεοφερμένο μέλος

Ώστε και γι αυτό τα αβατάρ μας είναι τόσο αντιπροσωπευτικά!!!..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.