Pink Panther Νεοφερμένο μέλος Ο Pink Panther αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:51 Ο Pink Panther: #1 12-12-21 12:51 Ξέρει κανένας πού μπορώ να βρω τέτοια ρούχα στην Αθήνα;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Δεκεμβρίου 2021 για φούτερ κυρίως Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο Guest 881237: #2 12-12-21 14:00 Kilo shop . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.236 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:01 Η Pak έγραψε: #3 12-12-21 14:01 Εε σίγουρα σε thirft , εγω δεν θριφταρω οπότε δεν εχω να σου προτείνω συγκεκριμένα Pink Panther Νεοφερμένο μέλος Ο Pink Panther αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:56 Ο Pink Panther: #4 13-12-21 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Kilo shop . Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω Osenoni Νεοφερμένο μέλος Ο Osenoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:38 Ο Osenoni έγραψε: #5 28-06-23 16:38 Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:45 Η Grand Duchess: #6 28-06-23 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Τα Mothercare! Θα βρεις και ρουχαλακια και έπιπλα για το μωράκι σου, πρώτα ο Θεός, για όταν γεννηθεί. Είχα πάρει δωράκι σε εγκυμονούσα εκεί ένα φόρεμα, η ποιότητα ήταν πολύ καλή. Μόνο που οι τιμές είναι λίγο τσιμπιμενες (τα φορέματα 50-60€). Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:12 Η Himela έγραψε: #7 28-06-23 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... https://www.skroutz.gr/c/763/rouxa-egkymosynhs.html?o=%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1+%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%82 Cibrdakal Νεοφερμένο μέλος Η Cibrdakal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:43 Η Cibrdakal: #8 28-06-23 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Όταν έγινα έγκυος, στην αρχή δεν αντιμετώπιζα κανένα άβολο συναίσθημα με τα ρούχα μου, αλλά σε μια στιγμή της εγκυμοσύνης μου η κοιλίτσα μου έγινε τόσο μεγάλη και προεξέχουσα, που αισθανόμουν άβολα και ακατάλληλα όταν φορούσα τα συνηθισμένα μου ρούχα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουνίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww Cibrdakal Osenoni rafaela11 Scandal Helen06 fmarulezkd Δροσουλίτης camil Εχέμυθη Αναστασία197 L0st charmander Pink Panther louminis Viedo το κοριτσι του μαη CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξέρει κανένας πού μπορώ να βρω τέτοια ρούχα στην Αθήνα;; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Δεκεμβρίου 2021 για φούτερ κυρίως
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:00 Ο Guest 881237: #2 12-12-21 14:00 Kilo shop . Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.236 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:01 Η Pak έγραψε: #3 12-12-21 14:01 Εε σίγουρα σε thirft , εγω δεν θριφταρω οπότε δεν εχω να σου προτείνω συγκεκριμένα Pink Panther Νεοφερμένο μέλος Ο Pink Panther αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:56 Ο Pink Panther: #4 13-12-21 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Kilo shop . Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω Osenoni Νεοφερμένο μέλος Ο Osenoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:38 Ο Osenoni έγραψε: #5 28-06-23 16:38 Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:45 Η Grand Duchess: #6 28-06-23 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Τα Mothercare! Θα βρεις και ρουχαλακια και έπιπλα για το μωράκι σου, πρώτα ο Θεός, για όταν γεννηθεί. Είχα πάρει δωράκι σε εγκυμονούσα εκεί ένα φόρεμα, η ποιότητα ήταν πολύ καλή. Μόνο που οι τιμές είναι λίγο τσιμπιμενες (τα φορέματα 50-60€). Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:12 Η Himela έγραψε: #7 28-06-23 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... https://www.skroutz.gr/c/763/rouxa-egkymosynhs.html?o=%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1+%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%82 Cibrdakal Νεοφερμένο μέλος Η Cibrdakal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:43 Η Cibrdakal: #8 28-06-23 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Όταν έγινα έγκυος, στην αρχή δεν αντιμετώπιζα κανένα άβολο συναίσθημα με τα ρούχα μου, αλλά σε μια στιγμή της εγκυμοσύνης μου η κοιλίτσα μου έγινε τόσο μεγάλη και προεξέχουσα, που αισθανόμουν άβολα και ακατάλληλα όταν φορούσα τα συνηθισμένα μου ρούχα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουνίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww Cibrdakal Osenoni rafaela11 Scandal Helen06 fmarulezkd Δροσουλίτης camil Εχέμυθη Αναστασία197 L0st charmander Pink Panther louminis Viedo το κοριτσι του μαη CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.236 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:01 Η Pak έγραψε: #3 12-12-21 14:01 Εε σίγουρα σε thirft , εγω δεν θριφταρω οπότε δεν εχω να σου προτείνω συγκεκριμένα Pink Panther Νεοφερμένο μέλος Ο Pink Panther αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:56 Ο Pink Panther: #4 13-12-21 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Kilo shop . Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω Osenoni Νεοφερμένο μέλος Ο Osenoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:38 Ο Osenoni έγραψε: #5 28-06-23 16:38 Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:45 Η Grand Duchess: #6 28-06-23 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Τα Mothercare! Θα βρεις και ρουχαλακια και έπιπλα για το μωράκι σου, πρώτα ο Θεός, για όταν γεννηθεί. Είχα πάρει δωράκι σε εγκυμονούσα εκεί ένα φόρεμα, η ποιότητα ήταν πολύ καλή. Μόνο που οι τιμές είναι λίγο τσιμπιμενες (τα φορέματα 50-60€). Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:12 Η Himela έγραψε: #7 28-06-23 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... https://www.skroutz.gr/c/763/rouxa-egkymosynhs.html?o=%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1+%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%82 Cibrdakal Νεοφερμένο μέλος Η Cibrdakal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:43 Η Cibrdakal: #8 28-06-23 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Όταν έγινα έγκυος, στην αρχή δεν αντιμετώπιζα κανένα άβολο συναίσθημα με τα ρούχα μου, αλλά σε μια στιγμή της εγκυμοσύνης μου η κοιλίτσα μου έγινε τόσο μεγάλη και προεξέχουσα, που αισθανόμουν άβολα και ακατάλληλα όταν φορούσα τα συνηθισμένα μου ρούχα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουνίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww Cibrdakal Osenoni rafaela11 Scandal Helen06 fmarulezkd Δροσουλίτης camil Εχέμυθη Αναστασία197 L0st charmander Pink Panther louminis Viedo το κοριτσι του μαη CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pink Panther Νεοφερμένο μέλος Ο Pink Panther αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:56 Ο Pink Panther: #4 13-12-21 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Kilo shop . Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωω Osenoni Νεοφερμένο μέλος Ο Osenoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:38 Ο Osenoni έγραψε: #5 28-06-23 16:38 Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:45 Η Grand Duchess: #6 28-06-23 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Τα Mothercare! Θα βρεις και ρουχαλακια και έπιπλα για το μωράκι σου, πρώτα ο Θεός, για όταν γεννηθεί. Είχα πάρει δωράκι σε εγκυμονούσα εκεί ένα φόρεμα, η ποιότητα ήταν πολύ καλή. Μόνο που οι τιμές είναι λίγο τσιμπιμενες (τα φορέματα 50-60€). Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:12 Η Himela έγραψε: #7 28-06-23 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... https://www.skroutz.gr/c/763/rouxa-egkymosynhs.html?o=%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1+%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%82 Cibrdakal Νεοφερμένο μέλος Η Cibrdakal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:43 Η Cibrdakal: #8 28-06-23 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Όταν έγινα έγκυος, στην αρχή δεν αντιμετώπιζα κανένα άβολο συναίσθημα με τα ρούχα μου, αλλά σε μια στιγμή της εγκυμοσύνης μου η κοιλίτσα μου έγινε τόσο μεγάλη και προεξέχουσα, που αισθανόμουν άβολα και ακατάλληλα όταν φορούσα τα συνηθισμένα μου ρούχα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουνίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww Cibrdakal Osenoni rafaela11 Scandal Helen06 fmarulezkd Δροσουλίτης camil Εχέμυθη Αναστασία197 L0st charmander Pink Panther louminis Viedo το κοριτσι του μαη CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Osenoni Νεοφερμένο μέλος Ο Osenoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:38 Ο Osenoni έγραψε: #5 28-06-23 16:38 Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:45 Η Grand Duchess: #6 28-06-23 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Τα Mothercare! Θα βρεις και ρουχαλακια και έπιπλα για το μωράκι σου, πρώτα ο Θεός, για όταν γεννηθεί. Είχα πάρει δωράκι σε εγκυμονούσα εκεί ένα φόρεμα, η ποιότητα ήταν πολύ καλή. Μόνο που οι τιμές είναι λίγο τσιμπιμενες (τα φορέματα 50-60€). Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:12 Η Himela έγραψε: #7 28-06-23 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... https://www.skroutz.gr/c/763/rouxa-egkymosynhs.html?o=%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1+%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%82 Cibrdakal Νεοφερμένο μέλος Η Cibrdakal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:43 Η Cibrdakal: #8 28-06-23 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Όταν έγινα έγκυος, στην αρχή δεν αντιμετώπιζα κανένα άβολο συναίσθημα με τα ρούχα μου, αλλά σε μια στιγμή της εγκυμοσύνης μου η κοιλίτσα μου έγινε τόσο μεγάλη και προεξέχουσα, που αισθανόμουν άβολα και ακατάλληλα όταν φορούσα τα συνηθισμένα μου ρούχα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουνίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww Cibrdakal Osenoni rafaela11 Scandal Helen06 fmarulezkd Δροσουλίτης camil Εχέμυθη Αναστασία197 L0st charmander Pink Panther louminis Viedo το κοριτσι του μαη CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.309 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 16:45 Η Grand Duchess: #6 28-06-23 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Τα Mothercare! Θα βρεις και ρουχαλακια και έπιπλα για το μωράκι σου, πρώτα ο Θεός, για όταν γεννηθεί. Είχα πάρει δωράκι σε εγκυμονούσα εκεί ένα φόρεμα, η ποιότητα ήταν πολύ καλή. Μόνο που οι τιμές είναι λίγο τσιμπιμενες (τα φορέματα 50-60€). Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:12 Η Himela έγραψε: #7 28-06-23 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... https://www.skroutz.gr/c/763/rouxa-egkymosynhs.html?o=%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1+%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%82 Cibrdakal Νεοφερμένο μέλος Η Cibrdakal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:43 Η Cibrdakal: #8 28-06-23 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Όταν έγινα έγκυος, στην αρχή δεν αντιμετώπιζα κανένα άβολο συναίσθημα με τα ρούχα μου, αλλά σε μια στιγμή της εγκυμοσύνης μου η κοιλίτσα μου έγινε τόσο μεγάλη και προεξέχουσα, που αισθανόμουν άβολα και ακατάλληλα όταν φορούσα τα συνηθισμένα μου ρούχα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουνίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: marww Cibrdakal Osenoni rafaela11 Scandal Helen06 fmarulezkd Δροσουλίτης camil Εχέμυθη Αναστασία197 L0st charmander Pink Panther louminis Viedo το κοριτσι του μαη CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Τα Mothercare! Θα βρεις και ρουχαλακια και έπιπλα για το μωράκι σου, πρώτα ο Θεός, για όταν γεννηθεί. Είχα πάρει δωράκι σε εγκυμονούσα εκεί ένα φόρεμα, η ποιότητα ήταν πολύ καλή. Μόνο που οι τιμές είναι λίγο τσιμπιμενες (τα φορέματα 50-60€).
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.775 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:12 Η Himela έγραψε: #7 28-06-23 17:12 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... https://www.skroutz.gr/c/763/rouxa-egkymosynhs.html?o=%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1+%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%82 Cibrdakal Νεοφερμένο μέλος Η Cibrdakal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:43 Η Cibrdakal: #8 28-06-23 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Όταν έγινα έγκυος, στην αρχή δεν αντιμετώπιζα κανένα άβολο συναίσθημα με τα ρούχα μου, αλλά σε μια στιγμή της εγκυμοσύνης μου η κοιλίτσα μου έγινε τόσο μεγάλη και προεξέχουσα, που αισθανόμουν άβολα και ακατάλληλα όταν φορούσα τα συνηθισμένα μου ρούχα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουνίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... https://www.skroutz.gr/c/763/rouxa-egkymosynhs.html?o=%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1+%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CF%82
Cibrdakal Νεοφερμένο μέλος Η Cibrdakal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 28 Ιουνίου 2023 στις 17:43 Η Cibrdakal: #8 28-06-23 17:43 Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Όταν έγινα έγκυος, στην αρχή δεν αντιμετώπιζα κανένα άβολο συναίσθημα με τα ρούχα μου, αλλά σε μια στιγμή της εγκυμοσύνης μου η κοιλίτσα μου έγινε τόσο μεγάλη και προεξέχουσα, που αισθανόμουν άβολα και ακατάλληλα όταν φορούσα τα συνηθισμένα μου ρούχα. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Ιουνίου 2023
Αρχική Δημοσίευση από Osenoni: Ψάχνω να βρω ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε εγκυμονούσες και μητρικές ενδύματα. Δεν μπορώ πλέον να φορέσω τα παλιά μου ρούχα και δεν θέλω να αγοράσω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μήπως έχετε κάποιες προτάσεις για καταστήματα που μπορώ να επισκεφθώ; Θα εκτιμούσα αν μοιραστείτε τις εμπειρίες σας αν έχετε ήδη αγοράσει εκεί ενδύματα. Click για ανάπτυξη... Όταν έγινα έγκυος, στην αρχή δεν αντιμετώπιζα κανένα άβολο συναίσθημα με τα ρούχα μου, αλλά σε μια στιγμή της εγκυμοσύνης μου η κοιλίτσα μου έγινε τόσο μεγάλη και προεξέχουσα, που αισθανόμουν άβολα και ακατάλληλα όταν φορούσα τα συνηθισμένα μου ρούχα.