eipanampo
Νεοφερμένο μέλος
Ο eipanampo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλημέρα στην ομάδα , έχω μάθει στην ζωή μου από μικρός ,εδώ και 50 χρόνια περίπου, να είναι άνθρωπος που σέβεται τους άλλους αλλά ταυτόχρονα να έχω αξιοπρέπεια και να μην επιτρέπω σε κανέναν να μου την ποδοπατά. Θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί έχω ένα θέμα , πως θα σας φαινόταν το παρακάτω εάν σας το έστελνε ένας / μια συνάδελφος του αντιθέτου φύλου; Σκέψου ότι είστε μαζί ούτε ένα μήνα στην δουλειά και εννοείται δεν υπάρχει η φιλική σχέση που μπορεί να δημιουργηθεί μετά από χρόνια συνεργασίας,που θα μπορούσε να δικαιολογήσει εν μέρη και αστεία η πειράγματα. " Είμαστε όλοι τυχεροί που σε έχουμε μαζί στην δουλειά ,μας εμπνέεις,μας καθοδηγείς. Είμαι πολύ τυχερή εγώ που σε πέτυχα στο διάβα μου ! "
Πώς θα σας φαινόταν αυτό ;
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.688 μηνύματα.
Καλημέρα και καλωσορίσες στο φόρουμ.
Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω οτι μάλλον κάποια ηγετική θέση; Όπως και να’χει, έχεις παρατηρήσει κάτι άλλο στη συμπεριφορά αυτου του ατόμου; Βλέμματα ας πουμε. Κάτι που να σε πονηρεύει ακόμη παραπάνω.
Το σχόλιο αυτό θα το έβλεπα ας πούμε σε ένα νέο άτομο (και εξωστρεφές για να έχει το θάρρος να το πει αυτο) που ξεκινα τωρα την καριέρα του και βλέπει κάποιον «παλιό» που τον εμπνέει και θα ήθελε ενδεχομένως να πάρει κατι απο αυτόν. Skills, γνώσεις κτλ για να εξελιχθεί.
Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω οτι μάλλον κάποια ηγετική θέση; Όπως και να’χει, έχεις παρατηρήσει κάτι άλλο στη συμπεριφορά αυτου του ατόμου; Βλέμματα ας πουμε. Κάτι που να σε πονηρεύει ακόμη παραπάνω.
Το σχόλιο αυτό θα το έβλεπα ας πούμε σε ένα νέο άτομο (και εξωστρεφές για να έχει το θάρρος να το πει αυτο) που ξεκινα τωρα την καριέρα του και βλέπει κάποιον «παλιό» που τον εμπνέει και θα ήθελε ενδεχομένως να πάρει κατι απο αυτόν. Skills, γνώσεις κτλ για να εξελιχθεί.
Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που θα έπρεπε να σε βάλει στην διαδικασία να το υπεραναλύσεις
eipanampo
Νεοφερμένο μέλος
Ο eipanampo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Όχι δεν έχει να κάνει με νέους στο κουρμπετι, μιλάμε για ηλικίες 50 .
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.850 μηνύματα.
Καλώς ήρθες!Καλημέρα στην ομάδα , έχω μάθει στην ζωή μου από μικρός ,εδώ και 50 χρόνια περίπου, να είναι άνθρωπος που σέβεται τους άλλους αλλά ταυτόχρονα να έχω αξιοπρέπεια και να μην επιτρέπω σε κανέναν να μου την ποδοπατά. Θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί έχω ένα θέμα , πως θα σας φαινόταν το παρακάτω εάν σας το έστελνε ένας / μια συνάδελφος του αντιθέτου φύλου; Σκέψου ότι είστε μαζί ούτε ένα μήνα στην δουλειά και εννοείται δεν υπάρχει η φιλική σχέση που μπορεί να δημιουργηθεί μετά από χρόνια συνεργασίας,που θα μπορούσε να δικαιολογήσει εν μέρη και αστεία η πειράγματα. " Είμαστε όλοι τυχεροί που σε έχουμε μαζί στην δουλειά ,μας εμπνέεις,μας καθοδηγείς. Είμαι πολύ τυχερή εγώ που σε πέτυχα στο διάβα μου ! "
Όλα είναι υπό εξέταση,ειδικά στην ηλικία σου μπορείς να καταλάβεις ότι τέτοιες ατάκες συχνά κρύβουν πολλά από πίσω.
Αν ξέρεις ποιος είσαι και τι αξίζεις, περίμενε να δεις πώς θα αντιδράσουν όταν τους πεις το πρώτο σου «όχι». Εκεί φαίνονται οι άνθρωποι....... Όσο συμφωνείς μαζί τους, όλα ειναι καλά. Όταν όμως έχεις διαφορετική άποψη, τότε βγαίνει προς τα έξω ο πραγματικός τους χαρακτήρας και αρχιζει προς το πρόσωπο σου η υποτίμηση, οι χλευασμοί με αβάσιμα επιχειρήματα ..
Ενα περισσότερο στα εργασιακά περιβάλλοντα οπου χρειάζονται όρια και ξεκάθαρο πλαίσιο , αλλιώς σε πατάνε.
Περίμενε και μοίραζε οχι οταν και οπου μπορείς !
Οσο για τον μοναδικό απαράβατο νομο ,ποτε με συναδελφο, νομίζω τον αντιλαμβάνεσαι !
Πέρα από την υπερβολή των φιλοφρονήσεων, το "έστελνε" είναι η λέξη κλειδί.Καλημέρα στην ομάδα , έχω μάθει στην ζωή μου από μικρός ,εδώ και 50 χρόνια περίπου, να είναι άνθρωπος που σέβεται τους άλλους αλλά ταυτόχρονα να έχω αξιοπρέπεια και να μην επιτρέπω σε κανέναν να μου την ποδοπατά. Θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί έχω ένα θέμα , πως θα σας φαινόταν το παρακάτω εάν σας το έστελνε ένας / μια συνάδελφος του αντιθέτου φύλου; Σκέψου ότι είστε μαζί ούτε ένα μήνα στην δουλειά και εννοείται δεν υπάρχει η φιλική σχέση που μπορεί να δημιουργηθεί μετά από χρόνια συνεργασίας,που θα μπορούσε να δικαιολογήσει εν μέρη και αστεία η πειράγματα. " Είμαστε όλοι τυχεροί που σε έχουμε μαζί στην δουλειά ,μας εμπνέεις,μας καθοδηγείς. Είμαι πολύ τυχερή εγώ που σε πέτυχα στο διάβα μου ! "
Αν συνέβαινε σε μένα, δεν θα το έπαιρνα με καλό μάτι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool