giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

06-07-24

23:13
Κάθε τέτοια θρεντ με κάνουν να αναρωτιέμαι γιατί όταν μπήκα το 2020 ξανά δεν επέλεξα να σβήσω το ακκ και να επιστρέψω μετά από ένα χρόνο με νέο.

08-07-24

20:18
Θα μπαινω σε αυτο το θρεντ τις μερες που δεν ειμαι καλα για να γελαω. Γιαννη μου, σε ευχαριστουμε πολυ που εχεις κρατησει τα σχολια σου και δεν εχεις ζητησει απο την ΟΔ διαγραφη!Υπαρχει γενικα εντονος ρατσισμος . Ημασταν με μια παρεα 6 ατομων ( emo ολοι μας ) και ηρθαν κατι παιδια (Α γυμνασιου το πολυ) και μας πετουσαν αποφαγια τις προαλλες και φωναζαν "ριξτε μπουκαλια στων emo τα κεφαλια" . Στα νεκροταφεια μας την ειχαν στημενη οι Trendy το Σαββατο και επεσε αγριο ξυλο . Αν δεν κανω λαθος υπηρχαν αιματα κατω οταν τελειωσε το σκηνικο(εννοειτε και απο τις δυο παραταξεις) . Και τα καγκουρια(καθως η Κατερινη τρομαρα της εχει και συμμοριες του δρομου) συχνα μας την πεφτουν κυριως λεκτικα αλλα δεν θελουν πολλοι να προβουν σε αγριοτητες . Συχνα ερχονται στα "σκαλια" οπου την αραζουμε και μας λενε αδερφες κλπ . Γενικα αυτο που θελω να πω ειναι πως πολλοι ασχολουνται με εμας τους Emo επειδη θεωρουμαστε ευκολος στοχος για αυτους . Καθως οποιος ειναι ευαισθητος για αυτους σημαινει πως ειναι φλωρος . Για αυτο στους Punks στους Γκοθαδες κλπ δεν τολμαν να κανουν τιποτα . Εμεις δεν ενοχλουμε κανεναν . Το μονο που ζηταμε ειναι να μην ασχολουνται μαζι μας . Ναι ισως ειπα χαζομαρα σχετικα με την επιστροφη των emo . Μονο μερικα "τμηματα" των emo επανασυσταθηκαν . Ποτε δεν θα ειμαστε οσοι ημασταν πριν .
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

09-07-24

01:04
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

09-07-24

01:06
Από τις βλακείες που έκανα και έγραφα στο παρελθόν εδώ όταν ήμουν λυκειόπαιδο παίζει αυτή να ήταν η χειρότερη. Ευχαριστώ Τον Θεό που δεν έπιασα τα μόρια και δεν μπήκα ποτέ στην μπατσοσχολή.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

09-07-24

01:08
μη το λες σε φανταζομαι να ανεβαζεις φωτο με γυαλια ηλιου και να υπερασπιζεσαι την αστικη δημοκρατιαΑπό τις βλακείες που έκανα και έγραφα στο παρελθόν εδώ όταν ήμουν λυκειόπαιδο παίζει αυτή να ήταν η χειρότερη. Ευχαριστώ Τον Θεό που δεν έπιασα τα μόρια και δεν μπήκα ποτέ στην μπατσοσχολή.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

09-07-24

01:09
Βασικά για δύο υπηρεσίες ήθελα να μπω αστυφυλάκων τότε 1)γιατί για κάποιο λόγο με τρέλαινε η στολή των ΜΑΤ και η ασπίδα και 2) γιατί η τρέλλα μου με τις μηχανές (που είναι από τα λίγα πράγματα που παρέμειναν στην ζωή μου από τότε) με έκανε να ψήνομαι φουλ για φάση ΔΙΑΣ.μη το λες σε φανταζομαι να ανεβαζεις φωτο με γυαλια ηλιου και να υπερασπιζεσαι την αστικη δημοκρατια
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

09-07-24

01:10
Καλύτερα να τον έβριζες παρά να έλεγες αυτό το τελευταίονα υπερασπιζεσαι την αστικη δημοκρατια
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

09-07-24

01:12
Και να ευχαριστεί τον Μητσοτάκη που ενισχύει τον κλάδο, εκεί θα τα είχα δει όλαμη το λες σε φανταζομαι να ανεβαζεις φωτο με γυαλια ηλιου και να υπερασπιζεσαι την αστικη δημοκρατια
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

09-07-24

08:14
Πήγαν για δουλειά κ δουλεύουν 8-16.00
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο linuxman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.

29-07-24

20:47
Θα μπαινω σε αυτο το θρεντ τις μερες που δεν ειμαι καλα για να γελαω. Γιαννη μου, σε ευχαριστουμε πολυ που εχεις κρατησει τα σχολια σου και δεν εχεις ζητησει απο την ΟΔ διαγραφη!
Αυτά που λέει νιώθω ότι δεν είναι για γέλια. Πιο πολύ θυμό μου βγάζουν για την επιθετικότητα και την αντικοινωνικότητα που έχουν από μικροί κάποιοι άνθρωποι.
nearos
Επιφανές μέλος

30-07-24

01:48
ναι αλλα εχουνε γαματο στυλΑυτά που λέει νιώθω ότι δεν είναι για γέλια. Πιο πολύ θυμό μου βγάζουν για την επιθετικότητα και την αντικοινωνικότητα που έχουν από μικροί κάποιοι άνθρωποι.
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο linuxman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.

30-07-24

02:05
Ποιοι; Αυτοί που έκαναν επίθεση στα παιδιά μόνο και μόνο επειδή είναι emo;ναι αλλα εχουνε γαματο στυλ
nearos
Επιφανές μέλος

30-07-24

02:06
oxι, τα εμο τα παιδιαΠοιοι; Αυτοί που έκαναν επίθεση στα παιδιά μόνο και μόνο επειδή είναι emo;
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος

30-07-24

02:14
Ναι έχουν και συμφωνώ. Μου αρέσανε τα παιδιά αυτά που παρόλο που ήταν μια μόδα και παρόλο που ήταν παιδιά οπότε δεν περιμένεις και το μέγιστο βαθμό συνειδητοποίησης, ωστόσο προσανατολίζονταν στην ευαισθησία.oxι, τα εμο τα παιδια
άλλο είπα εγώ όμως. Ότι δεν είναι για γέλια οι επιθέσεις που τους έκαναν άλλοι. Αυτό μου βγάζει θυμό. Αυτό είπα.
nearos
Επιφανές μέλος

30-07-24

02:16
Σορυ, ειμαι λιγο ανεγκεφαλος και νομιζα οτι οι εμο σου προκαλουσαν θυμο 

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

30-07-24

11:32
εγιναν φασαιοι πολλοιΡε παιδιά ,
Εκεί που το 2009 έβλεπα κάτι ΕΜΟ τώρα ξαφνικά χάθηκαν .. και άρχισε να μου αρέσει το στυλ τους.. Ξέρει κανείς που πήγαν αυτά τα παιδιά της punk subculture ?
nearos
Επιφανές μέλος

30-07-24

13:49
πολλες γκοθουδες και εμο εγιναν φασαίες .. καταπληκτικό..εγιναν φασαιοι πολλοι
η αυτοκτονησαν
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

30-07-24

13:52
και ομως ναιπολλες γκοθουδες και εμο εγιναν φασαίες .. καταπληκτικό..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.