WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Και η απορία προκύπτει απ το γεγονός ότι από μία σελίδα λείπει ένα κομματάκι χαρτί πάνω. Σαν να το δάγκωσα για παράδειγμα. Πού λέτε να κόλλησε; Μόνο τη μούρη μου δεν έχωσα εκεί μέσα (που αν χωρούσε θα την έβαζα). Τ'ι λέτε να κάμω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Συνήθως οι εκτυπωτές έχουν ένα καπάκι το οποίο αν αφαιρέσεις, βλέπεις σχεδόν όλη την πορεία του χαρτιού που εκτυπώνεται. Φαίνονται κάτι κύλινδοι κτλ. Φέρε στο μυαλό σου πως μπορεί να περνάει το χαρτί από εκεί, συνδύασε το με το από ποια μεριά του χαρτιού λείπει το κομμάτι και αν είσαι τυχερή, θα δεις ακριβώς που είναι το χαρτάκι.
Κάποια φωτογραφία του τόπου του εγκλήματος ίσως να βοηθούσε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Ταν τααααν!
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Τί σκ@τά έπαθε πάλι; Σήμερα του άλλαξα και μελάνια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

- Αν βούλωσε με χαρτί και χαρτί δεν βλέπουμε τον βγάζουμε από την πρίζα και τον "χειρουργούμε" . αν είμαστε μαστροχαλαστές καλύτερα να μην απλώσουμε χεράκι, αλλά να πάρουμε φακό και τσιμπιδάκι για τα φρύδια ή λαβίδα σε περίπτωση που το χαρτάκι είναι μικρό και δεν το βλέπαμε.
- Αν το σπαστικό σκ@τοχαρτάκι είναι όντως μέσα, το πιάνουμε προσεκτικά με το οποιοδήποτε λεπτό τσιμπίδιον και το βγάζουμε αργά αργά και θριαμβευτικά. Τελειώσαμε.
- Αν το χαρτάκι δεν υπάρχει , δεν βρίζουμε τον εκτυπωτή, δεν τραβάμε τα βυζ.. εε .. μαλλιά μας, δεν βρίζουμε τα θεία και τους γείτονες, τους κατασκευαστές και την χαρτοβιομηχανία. Κοιτάμε να δούμε αν κάποιο μικροεξάρτημα προεξέχει παράξενα, αν κάποιο εξάρτημα του "χαρτοπροωθητή" (δικής μου εφεύρεσης χαζή λέξη) έχει κλατάρει (sic) ή δεν είναι καλά στερεωμένο. Το έπαθα σήμερα, το σκούντηξα, το έβαλα στη θέση του με ένα μικρό κατσαβιδάκι και όλα ρολόι μετά.
- Αφού διορθώσουμε το μικροπροβληματάκι στα εντόσθια του εκτυπωτή, κάνουμε δοκιμή με ανοιχτή την κοιλίτσα του εκτυπωτή να δούμε αν περνάει κανονικά η σελίδα. Μην πάθετε καμιά ηλεκτροπληξία. συνήθως η πρώτη σελίδα θα κολλήσει. Αν ναι τραβήξτε την μαλακά.
- Είστε έτοιμοι!
- Αν ούτε εξαρτηματάκι έχει κλατάρει, ούτε χαρτάκι έχει κολλήσει, τότε κοιτάξτε για drivers του εκτυπωτή ή κάντε τον restart, ή βγάλτε τον απότομα απ την πρίζα, κάτι σαν hi-tech σφαλιάρα.
- Νικήσατε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

το προβλημα ομως ειναι το εξης. το cd ειναι αφαντο. δεν μπορω να το βρω οποτε τι κανω?
Φοίβος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Αλλά εδώ δεν βρήκα τίποτα... Ρίξε κι εσύ μια ματιά μπας και έχω στραβωθεί.
Διαφορετικά γράφεις στο google canon "MP 170 drivers" και τους βρίσκεις.

EDIT: Ο Φοίβος με πρόλαβε και μάλλον έχει καλύτερες πληροφορίες!
moonlight
Διάσημο μέλος

Μπες εδώ https://software.canon-europe.com/products/0010248.asp , επέλεξε το λειτουργικό και τη γλώσσα και θα σου βγάλει διάφορα προγράμματα για τον MP170. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω τα drivers πρέπει να είναι τα "MP drivers", και το πρόγραμμα που σκανάρει το MP NAVIGATOR
φοιβο μου εβαλα windows xp english language μου βγαζει MP drivers - MP navigator αλλα δυο απο το καθενα. ποιο να βαλω?

Φοίβος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν έχεις των 32bit (τα ποιο συνηθισμένα) βάλε αυτά:
MP Drivers (1.10b)
MP Navigator (2.00)
Αν έχεις των 64bit (σπάνια) βάλε αυτά:
MP Drivers Win XP x64 (1.02)
MP Navigator (2.01)
Για να δεις ποια έχεις αν δε είσαι σίγουρη κάνε δεξί κλικ στο my computer (ο υπολογιστής μου) και πάτα properties ( ιδιότητες ), εκεί μάλλον θα γράφει πια έκδοση έχεις. (Δεν είμαι σίγουρος, μπορεί και να μην λέει γιατί δεν έχω XP αυτή την στιγμή να δω )
moonlight
Διάσημο μέλος

Τα windows βγαίνουν σε δύο εκδόσεις, την έκδοση των 32bit και των 64bit (χ64).
Αν έχεις των 32bit (τα ποιο συνηθισμένα) βάλε αυτά:
MP Drivers (1.10b)
MP Navigator (2.00)
Αν έχεις των 64bit (σπάνια) βάλε αυτά:
MP Drivers Win XP x64 (1.02)
MP Navigator (2.01)
Για να δεις ποια έχεις αν δε είσαι σίγουρη κάνε δεξί κλικ στο my computer (ο υπολογιστής μου) και πάτα properties ( ιδιότητες ), εκεί μάλλον θα γράφει πια έκδοση έχεις. (Δεν είμαι σίγουρος, μπορεί και να μην λέει γιατί δεν έχω XP αυτή την στιγμή να δω )
ευχαριστω πολυ φοιβο μου

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Στο γραφείο κάποτε, είχε πέσει μέσα ένας συνδετήρας συρραπτικού και παρόλο που ήταν αόρατος στο μάτι, το χαρτί κολλούσε και δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί η εκτύπωση.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω αγοράσει εδώ και 2 εβδομάδες έναν εκτυπωτή HP F2420 και το πρόβλημα που παρουσιάζει είναι ότι όταν δίνω εντολή για εκτύπωση διπλής όψης βγάζει την πρώτη όψη κανονικά και όταν βγάλει το παραθυράκι για να πατήσω συνέχεια για την εκτύπωση της 2ης όψης κολλάει. Βγάζει μια κλεψύδρα και δεν κάνει τίποτα. Αν κάνω επανεκκίνηση το PC πάλι τα ίδια και τον Η/Υ τον έκανα φορματ και απεκατέστησα και εγκατέστησα ξανά τον εκτυπωτή αλλά τίποτα. Καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

εγω θελω ενα πολυμηχανημα με φαχ και κοιταω μονο hp 4500 ή 6500 γιατι ολες οι άλλες μαρκες εχουν πολλυυυ μικρα μελανια...
τι να κανω?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.