gademis
Τιμώμενο Μέλος

Απλά δεν θα εγκαταστήσεις το λογισμικό της hp. Όταν συνδέσεις τον εκτυπωτή και σου ζητήσει drivers βάλτο να τους βρει αυτόματα από το windows update Και αν παίξει είσαι τυχερός.@gademis Πώς να το κάνω μέσω των drivers των windows να δουλέψει επειδή με την χρήση των λειτουργικών συστημάτων δεν τα πάω καλά;
Σαν μηχανήματα δεν είναι άσχημα (αν και όχι τα καλύτερα) αλλά έχω συναντήσει πολλά προβλήματα με το λογισμικό τους. Αν ξέρεις ότι τα windows θα παίξουν χωρίς να βαλεις το cd μεσα πάρτο, αν και στην περίπτωση του scanner είναι μικρές οι πιθανότητες να γίνει αυτό.τοσο χαλια ειναι οι hp?
εγω θελω ενα πολυμηχανημα με φαχ και κοιταω μονο hp 4500 ή 6500 γιατι ολες οι άλλες μαρκες εχουν πολλυυυ μικρα μελανια...
τι να κανω?
Αν τυπώνεις αρκετά ωστε να ανησυχείς για τα μελάνια ίσως θές laser η τους "ακριβούς" inkjet της Lexmark (είναι ακριβοί γιατί είναι το μελάνι τους φτηνό, οπως λέει και το ξεκαρδιστικό promo με τους ψαράδες).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hamlet1982
Νεοφερμένο μέλος

Έχω βάλει τα Windows 7 ultimate.Και έχω τον printer HP D2360. Ενώ τον αναγνωρίζει και φαίνετε ότι λειτουργεί σωστά, πάω να εκτυπώσω , και πάντα μένει στην ουρά του εκτυπωτή σαν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Μετά το τελευταίο φορμάτ δεν εκτυπώνει.
Τον αναγνωρίζει ο υπολογιστής ως νέο υλικό, αλλά μέχρι εκεί.
Μου λέει εγκατάσταση, το πατώ, μα δεν βρίσκει τίποτα.

Τι μπορώ να κάνω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Ευχαριστώ!!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Δουλεύει!

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Όταν ανοίγω τον εκτυπωτή μου βγάζει σφάλμα δοχείου. Τι είναι αυτό; Έχει να κάνει με τα μελάνια;

moreΠρόβλημαΑφού εγκαταστήσετε το δοχείο μελάνης, η λυχνία Λειτουργία αρχίζει να αναβοσβήνει. Ο εκτυπωτής δεν εκτυπώνει. Στην οθόνη του υπολογιστή εμφανίζεται το μήνυμα Πρόβλημα δοχείου μελάνης , Μη συμβατό δοχείο μελάνης ή Το δοχείο μελάνης λείπει ή είναι κατεστραμμένο .
ΛύσηΑυτά τα προβλήματα συνήθως επιλύονται με την επανατοποθέτηση ή τον καθαρισμό των δοχείων μελάνης. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, με τη σειρά που αναφέρονται, για να επιλύσετε το πρόβλημα.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

θα μου προσφέρετε την πολίτμιη βοήθειά σας?
έχω έναν εκτυπωτη 2 χρόνια , hp deskjet F1480 και τώρα εχει εμφανιστεί ένα πρόβλημα
συγκεκριμενα πραγματοποοιεί κανονικα τις έγχρωμες εκτυπώσεις όχι όμως αυτές με το μαύρο μελάνι!
τα καλώδια είναι καλα συνδεδεμένα ,το έχω αλλάξει και όταν κάνω ευθυγράμμιση των δοχείων μελάνης τότε εκτυπώνει κανονικά και το μαύρο , όταν όμως στέλνω για εκτύπωση από το word τότε δεν εκτυπώνει!

επίσης έχω αλλάξει και τα μελάνια και είναι τα σωστά δηλ. αυτά που δέχεται ο κετυπωτής..έχ καθαρίσει και τις κεφαλές..δεν ξερω τι άλλονα κάνω και τον χρειάζομαι άεσ...έχω απογοητευτεί ..καμια συμβουλή παρακαλώ????
Άγγελος
Επιφανές μέλος

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

katy95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.