Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:53 Ο Zod έγραψε: #21 29-12-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά τα έχεις στον ίδιο φάκελο με την ταινία...και πρέπει να έχεις 1 Player....πχ bsplayer! Click για ανάπτυξη... Εννοεί να γράψει dvd με μια ταινία και να έχει ενσωματωμένους υπότιτλους όταν το δει στην TV αν κατάλαβα καλά. Δεν ξέρω, πάντως google is your friend. Best friend μη σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Parallax Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Parallax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 05:40 Ο Parallax έγραψε: #22 30-12-09 05:40 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertxtodvd.Με το Nero δε νομίζω να γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 05:50 Ο Mariosxania: #23 30-12-09 05:50 Αρχική Δημοσίευση από Parallax: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertxtodvd.Με το Nero δε νομίζω να γίνεται. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά πρέπει να το συγχρονίσει πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Parallax Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Parallax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 06:09 Ο Parallax έγραψε: #24 30-12-09 06:09 Τους υπότιτλους εννοείς;Υπάρχουν αρκετά tutorials στο internet αλλα αν ψάξεις λίγο μπορεί να βρεις συγχρονισμένους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@gos Νεοφερμένο μέλος Ο V@gos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο V@gos έγραψε: #25 30-12-09 13:13 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η elpida<3 έγραψε: #26 30-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Parallax: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertxtodvd.Με το Nero δε νομίζω να γίνεται. Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι πολυ καλο κι εγω αυτο χρησιμοποιω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Ο SuXu-MuXu: #27 30-12-09 14:07 Και με το Nero Vision γίνεται, πρέπει όμως να είναι συγχρονισμένοι. *Τάκη κουφάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο manos4 έγραψε: #28 30-12-09 14:15 εγώ θα σου πρότεινα το format factory.Με αυτό μπορείς να κάνει μετατροπή οποιαδήποτε μορφή πολυμέσων σε άλλη καθώς και ενσωμάτωση υποτίλτων παράλληλα.Μετά μπορεί να χρησιμοποιήσεις το convertXtoDVD για να μπορεί να αναπαραχθεί απο οποιοδήποτε DVD player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:41 Ο Anarki έγραψε: #29 01-01-10 21:41 Εγώ έκανα πρόσφατα αυτή τη δουλειά με το DVDFlick, πολύ εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulitca94 Νεοφερμένο μέλος Η ΡΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η roulitca94: #30 15-01-10 13:31 παιδια μηπως μπορει καποιος να βρει υποτιτλους απο την ταινια Κ2 στα ελληνικα γιατι δεν ξερω πως εψαξα αλλα δεν βρηκα .....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:42 Ο teol20 έγραψε: #31 15-01-10 13:42 Να υπενυθυμισω για αποφυγη παρεξηγήσεων. Παράνομη διακίνηση αρχείων & μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων Ποινή: Άμεση διαγραφή του μηνύματος και 40% ποινή Δεν επιτρέπονται μηνύματα που περιέχουν οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης απαγορεύονται οι αναφορές σελίδων που είτε χρησιμοποιούν την τεχνολογία streaming, είτε οδηγούν σε άλλες σελίδες διακίνησης αρχείων χωρίς την απαραίτητη άδεια. Στην απαγόρευση αυτή συμππεριλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδιά που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.Εξαίρεση αποτελούν οι νόμιμες σελίδες των οποίων το περιεχόμενο εξαρτάται από τα μέλη και τυχόν παράνομο υλικό που δεν έχει προλάβει να αφαιρεθεί από τους αρμόδιους των σελίδων αυτών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 17:15 Ο Silent_Killer: #32 15-01-10 17:15 ...τώρα...τι ψάχνεις;Περιμένεις να σου πει κανείς;Έκλεισε και το ****** ρε γμτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:11 Ο Fedde le Grand: #33 19-01-10 15:11 Μπορείς να ψάξεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 17:21 Η Sweet_Butterfly: #34 15-01-11 17:21 κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά τα έχεις στον ίδιο φάκελο με την ταινία...και πρέπει να έχεις 1 Player....πχ bsplayer! Click για ανάπτυξη... Εννοεί να γράψει dvd με μια ταινία και να έχει ενσωματωμένους υπότιτλους όταν το δει στην TV αν κατάλαβα καλά. Δεν ξέρω, πάντως google is your friend. Best friend μη σου πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Parallax Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Parallax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 05:40 Ο Parallax έγραψε: #22 30-12-09 05:40 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertxtodvd.Με το Nero δε νομίζω να γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 05:50 Ο Mariosxania: #23 30-12-09 05:50 Αρχική Δημοσίευση από Parallax: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertxtodvd.Με το Nero δε νομίζω να γίνεται. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά πρέπει να το συγχρονίσει πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Parallax Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Parallax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 06:09 Ο Parallax έγραψε: #24 30-12-09 06:09 Τους υπότιτλους εννοείς;Υπάρχουν αρκετά tutorials στο internet αλλα αν ψάξεις λίγο μπορεί να βρεις συγχρονισμένους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@gos Νεοφερμένο μέλος Ο V@gos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο V@gos έγραψε: #25 30-12-09 13:13 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η elpida<3 έγραψε: #26 30-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Parallax: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertxtodvd.Με το Nero δε νομίζω να γίνεται. Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι πολυ καλο κι εγω αυτο χρησιμοποιω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Ο SuXu-MuXu: #27 30-12-09 14:07 Και με το Nero Vision γίνεται, πρέπει όμως να είναι συγχρονισμένοι. *Τάκη κουφάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο manos4 έγραψε: #28 30-12-09 14:15 εγώ θα σου πρότεινα το format factory.Με αυτό μπορείς να κάνει μετατροπή οποιαδήποτε μορφή πολυμέσων σε άλλη καθώς και ενσωμάτωση υποτίλτων παράλληλα.Μετά μπορεί να χρησιμοποιήσεις το convertXtoDVD για να μπορεί να αναπαραχθεί απο οποιοδήποτε DVD player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:41 Ο Anarki έγραψε: #29 01-01-10 21:41 Εγώ έκανα πρόσφατα αυτή τη δουλειά με το DVDFlick, πολύ εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulitca94 Νεοφερμένο μέλος Η ΡΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η roulitca94: #30 15-01-10 13:31 παιδια μηπως μπορει καποιος να βρει υποτιτλους απο την ταινια Κ2 στα ελληνικα γιατι δεν ξερω πως εψαξα αλλα δεν βρηκα .....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:42 Ο teol20 έγραψε: #31 15-01-10 13:42 Να υπενυθυμισω για αποφυγη παρεξηγήσεων. Παράνομη διακίνηση αρχείων & μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων Ποινή: Άμεση διαγραφή του μηνύματος και 40% ποινή Δεν επιτρέπονται μηνύματα που περιέχουν οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης απαγορεύονται οι αναφορές σελίδων που είτε χρησιμοποιούν την τεχνολογία streaming, είτε οδηγούν σε άλλες σελίδες διακίνησης αρχείων χωρίς την απαραίτητη άδεια. Στην απαγόρευση αυτή συμππεριλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδιά που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.Εξαίρεση αποτελούν οι νόμιμες σελίδες των οποίων το περιεχόμενο εξαρτάται από τα μέλη και τυχόν παράνομο υλικό που δεν έχει προλάβει να αφαιρεθεί από τους αρμόδιους των σελίδων αυτών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 17:15 Ο Silent_Killer: #32 15-01-10 17:15 ...τώρα...τι ψάχνεις;Περιμένεις να σου πει κανείς;Έκλεισε και το ****** ρε γμτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:11 Ο Fedde le Grand: #33 19-01-10 15:11 Μπορείς να ψάξεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 17:21 Η Sweet_Butterfly: #34 15-01-11 17:21 κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertxtodvd.Με το Nero δε νομίζω να γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariosxania Δραστήριο μέλος Ο Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 538 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 05:50 Ο Mariosxania: #23 30-12-09 05:50 Αρχική Δημοσίευση από Parallax: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertxtodvd.Με το Nero δε νομίζω να γίνεται. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά πρέπει να το συγχρονίσει πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Parallax Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Parallax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 06:09 Ο Parallax έγραψε: #24 30-12-09 06:09 Τους υπότιτλους εννοείς;Υπάρχουν αρκετά tutorials στο internet αλλα αν ψάξεις λίγο μπορεί να βρεις συγχρονισμένους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@gos Νεοφερμένο μέλος Ο V@gos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο V@gos έγραψε: #25 30-12-09 13:13 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η elpida<3 έγραψε: #26 30-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Parallax: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertxtodvd.Με το Nero δε νομίζω να γίνεται. Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι πολυ καλο κι εγω αυτο χρησιμοποιω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Ο SuXu-MuXu: #27 30-12-09 14:07 Και με το Nero Vision γίνεται, πρέπει όμως να είναι συγχρονισμένοι. *Τάκη κουφάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο manos4 έγραψε: #28 30-12-09 14:15 εγώ θα σου πρότεινα το format factory.Με αυτό μπορείς να κάνει μετατροπή οποιαδήποτε μορφή πολυμέσων σε άλλη καθώς και ενσωμάτωση υποτίλτων παράλληλα.Μετά μπορεί να χρησιμοποιήσεις το convertXtoDVD για να μπορεί να αναπαραχθεί απο οποιοδήποτε DVD player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:41 Ο Anarki έγραψε: #29 01-01-10 21:41 Εγώ έκανα πρόσφατα αυτή τη δουλειά με το DVDFlick, πολύ εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulitca94 Νεοφερμένο μέλος Η ΡΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η roulitca94: #30 15-01-10 13:31 παιδια μηπως μπορει καποιος να βρει υποτιτλους απο την ταινια Κ2 στα ελληνικα γιατι δεν ξερω πως εψαξα αλλα δεν βρηκα .....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:42 Ο teol20 έγραψε: #31 15-01-10 13:42 Να υπενυθυμισω για αποφυγη παρεξηγήσεων. Παράνομη διακίνηση αρχείων & μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων Ποινή: Άμεση διαγραφή του μηνύματος και 40% ποινή Δεν επιτρέπονται μηνύματα που περιέχουν οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης απαγορεύονται οι αναφορές σελίδων που είτε χρησιμοποιούν την τεχνολογία streaming, είτε οδηγούν σε άλλες σελίδες διακίνησης αρχείων χωρίς την απαραίτητη άδεια. Στην απαγόρευση αυτή συμππεριλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδιά που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.Εξαίρεση αποτελούν οι νόμιμες σελίδες των οποίων το περιεχόμενο εξαρτάται από τα μέλη και τυχόν παράνομο υλικό που δεν έχει προλάβει να αφαιρεθεί από τους αρμόδιους των σελίδων αυτών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 17:15 Ο Silent_Killer: #32 15-01-10 17:15 ...τώρα...τι ψάχνεις;Περιμένεις να σου πει κανείς;Έκλεισε και το ****** ρε γμτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:11 Ο Fedde le Grand: #33 19-01-10 15:11 Μπορείς να ψάξεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 17:21 Η Sweet_Butterfly: #34 15-01-11 17:21 κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Parallax: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertxtodvd.Με το Nero δε νομίζω να γίνεται. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά πρέπει να το συγχρονίσει πρώτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Parallax Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Parallax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 06:09 Ο Parallax έγραψε: #24 30-12-09 06:09 Τους υπότιτλους εννοείς;Υπάρχουν αρκετά tutorials στο internet αλλα αν ψάξεις λίγο μπορεί να βρεις συγχρονισμένους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. V@gos Νεοφερμένο μέλος Ο V@gos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο V@gos έγραψε: #25 30-12-09 13:13 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η elpida<3 έγραψε: #26 30-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Parallax: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertxtodvd.Με το Nero δε νομίζω να γίνεται. Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι πολυ καλο κι εγω αυτο χρησιμοποιω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Ο SuXu-MuXu: #27 30-12-09 14:07 Και με το Nero Vision γίνεται, πρέπει όμως να είναι συγχρονισμένοι. *Τάκη κουφάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο manos4 έγραψε: #28 30-12-09 14:15 εγώ θα σου πρότεινα το format factory.Με αυτό μπορείς να κάνει μετατροπή οποιαδήποτε μορφή πολυμέσων σε άλλη καθώς και ενσωμάτωση υποτίλτων παράλληλα.Μετά μπορεί να χρησιμοποιήσεις το convertXtoDVD για να μπορεί να αναπαραχθεί απο οποιοδήποτε DVD player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:41 Ο Anarki έγραψε: #29 01-01-10 21:41 Εγώ έκανα πρόσφατα αυτή τη δουλειά με το DVDFlick, πολύ εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulitca94 Νεοφερμένο μέλος Η ΡΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η roulitca94: #30 15-01-10 13:31 παιδια μηπως μπορει καποιος να βρει υποτιτλους απο την ταινια Κ2 στα ελληνικα γιατι δεν ξερω πως εψαξα αλλα δεν βρηκα .....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:42 Ο teol20 έγραψε: #31 15-01-10 13:42 Να υπενυθυμισω για αποφυγη παρεξηγήσεων. Παράνομη διακίνηση αρχείων & μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων Ποινή: Άμεση διαγραφή του μηνύματος και 40% ποινή Δεν επιτρέπονται μηνύματα που περιέχουν οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης απαγορεύονται οι αναφορές σελίδων που είτε χρησιμοποιούν την τεχνολογία streaming, είτε οδηγούν σε άλλες σελίδες διακίνησης αρχείων χωρίς την απαραίτητη άδεια. Στην απαγόρευση αυτή συμππεριλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδιά που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.Εξαίρεση αποτελούν οι νόμιμες σελίδες των οποίων το περιεχόμενο εξαρτάται από τα μέλη και τυχόν παράνομο υλικό που δεν έχει προλάβει να αφαιρεθεί από τους αρμόδιους των σελίδων αυτών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 17:15 Ο Silent_Killer: #32 15-01-10 17:15 ...τώρα...τι ψάχνεις;Περιμένεις να σου πει κανείς;Έκλεισε και το ****** ρε γμτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:11 Ο Fedde le Grand: #33 19-01-10 15:11 Μπορείς να ψάξεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 17:21 Η Sweet_Butterfly: #34 15-01-11 17:21 κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τους υπότιτλους εννοείς;Υπάρχουν αρκετά tutorials στο internet αλλα αν ψάξεις λίγο μπορεί να βρεις συγχρονισμένους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
V@gos Νεοφερμένο μέλος Ο V@gos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:13 Ο V@gos έγραψε: #25 30-12-09 13:13 ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η elpida<3 έγραψε: #26 30-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Parallax: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertxtodvd.Με το Nero δε νομίζω να γίνεται. Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι πολυ καλο κι εγω αυτο χρησιμοποιω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Ο SuXu-MuXu: #27 30-12-09 14:07 Και με το Nero Vision γίνεται, πρέπει όμως να είναι συγχρονισμένοι. *Τάκη κουφάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο manos4 έγραψε: #28 30-12-09 14:15 εγώ θα σου πρότεινα το format factory.Με αυτό μπορείς να κάνει μετατροπή οποιαδήποτε μορφή πολυμέσων σε άλλη καθώς και ενσωμάτωση υποτίλτων παράλληλα.Μετά μπορεί να χρησιμοποιήσεις το convertXtoDVD για να μπορεί να αναπαραχθεί απο οποιοδήποτε DVD player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:41 Ο Anarki έγραψε: #29 01-01-10 21:41 Εγώ έκανα πρόσφατα αυτή τη δουλειά με το DVDFlick, πολύ εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulitca94 Νεοφερμένο μέλος Η ΡΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η roulitca94: #30 15-01-10 13:31 παιδια μηπως μπορει καποιος να βρει υποτιτλους απο την ταινια Κ2 στα ελληνικα γιατι δεν ξερω πως εψαξα αλλα δεν βρηκα .....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:42 Ο teol20 έγραψε: #31 15-01-10 13:42 Να υπενυθυμισω για αποφυγη παρεξηγήσεων. Παράνομη διακίνηση αρχείων & μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων Ποινή: Άμεση διαγραφή του μηνύματος και 40% ποινή Δεν επιτρέπονται μηνύματα που περιέχουν οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης απαγορεύονται οι αναφορές σελίδων που είτε χρησιμοποιούν την τεχνολογία streaming, είτε οδηγούν σε άλλες σελίδες διακίνησης αρχείων χωρίς την απαραίτητη άδεια. Στην απαγόρευση αυτή συμππεριλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδιά που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.Εξαίρεση αποτελούν οι νόμιμες σελίδες των οποίων το περιεχόμενο εξαρτάται από τα μέλη και τυχόν παράνομο υλικό που δεν έχει προλάβει να αφαιρεθεί από τους αρμόδιους των σελίδων αυτών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 17:15 Ο Silent_Killer: #32 15-01-10 17:15 ...τώρα...τι ψάχνεις;Περιμένεις να σου πει κανείς;Έκλεισε και το ****** ρε γμτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:11 Ο Fedde le Grand: #33 19-01-10 15:11 Μπορείς να ψάξεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 17:21 Η Sweet_Butterfly: #34 15-01-11 17:21 κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elpida<3 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελπίδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 144 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:51 Η elpida<3 έγραψε: #26 30-12-09 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Parallax: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertxtodvd.Με το Nero δε νομίζω να γίνεται. Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι πολυ καλο κι εγω αυτο χρησιμοποιω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Ο SuXu-MuXu: #27 30-12-09 14:07 Και με το Nero Vision γίνεται, πρέπει όμως να είναι συγχρονισμένοι. *Τάκη κουφάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο manos4 έγραψε: #28 30-12-09 14:15 εγώ θα σου πρότεινα το format factory.Με αυτό μπορείς να κάνει μετατροπή οποιαδήποτε μορφή πολυμέσων σε άλλη καθώς και ενσωμάτωση υποτίλτων παράλληλα.Μετά μπορεί να χρησιμοποιήσεις το convertXtoDVD για να μπορεί να αναπαραχθεί απο οποιοδήποτε DVD player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:41 Ο Anarki έγραψε: #29 01-01-10 21:41 Εγώ έκανα πρόσφατα αυτή τη δουλειά με το DVDFlick, πολύ εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulitca94 Νεοφερμένο μέλος Η ΡΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η roulitca94: #30 15-01-10 13:31 παιδια μηπως μπορει καποιος να βρει υποτιτλους απο την ταινια Κ2 στα ελληνικα γιατι δεν ξερω πως εψαξα αλλα δεν βρηκα .....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:42 Ο teol20 έγραψε: #31 15-01-10 13:42 Να υπενυθυμισω για αποφυγη παρεξηγήσεων. Παράνομη διακίνηση αρχείων & μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων Ποινή: Άμεση διαγραφή του μηνύματος και 40% ποινή Δεν επιτρέπονται μηνύματα που περιέχουν οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης απαγορεύονται οι αναφορές σελίδων που είτε χρησιμοποιούν την τεχνολογία streaming, είτε οδηγούν σε άλλες σελίδες διακίνησης αρχείων χωρίς την απαραίτητη άδεια. Στην απαγόρευση αυτή συμππεριλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδιά που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.Εξαίρεση αποτελούν οι νόμιμες σελίδες των οποίων το περιεχόμενο εξαρτάται από τα μέλη και τυχόν παράνομο υλικό που δεν έχει προλάβει να αφαιρεθεί από τους αρμόδιους των σελίδων αυτών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 17:15 Ο Silent_Killer: #32 15-01-10 17:15 ...τώρα...τι ψάχνεις;Περιμένεις να σου πει κανείς;Έκλεισε και το ****** ρε γμτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:11 Ο Fedde le Grand: #33 19-01-10 15:11 Μπορείς να ψάξεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 17:21 Η Sweet_Butterfly: #34 15-01-11 17:21 κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Parallax: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το convertxtodvd.Με το Nero δε νομίζω να γίνεται. Click για ανάπτυξη... ναι οντως ειναι πολυ καλο κι εγω αυτο χρησιμοποιω:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SuXu-MuXu Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SuXu-MuXu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Ο SuXu-MuXu: #27 30-12-09 14:07 Και με το Nero Vision γίνεται, πρέπει όμως να είναι συγχρονισμένοι. *Τάκη κουφάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο manos4 έγραψε: #28 30-12-09 14:15 εγώ θα σου πρότεινα το format factory.Με αυτό μπορείς να κάνει μετατροπή οποιαδήποτε μορφή πολυμέσων σε άλλη καθώς και ενσωμάτωση υποτίλτων παράλληλα.Μετά μπορεί να χρησιμοποιήσεις το convertXtoDVD για να μπορεί να αναπαραχθεί απο οποιοδήποτε DVD player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:41 Ο Anarki έγραψε: #29 01-01-10 21:41 Εγώ έκανα πρόσφατα αυτή τη δουλειά με το DVDFlick, πολύ εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulitca94 Νεοφερμένο μέλος Η ΡΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η roulitca94: #30 15-01-10 13:31 παιδια μηπως μπορει καποιος να βρει υποτιτλους απο την ταινια Κ2 στα ελληνικα γιατι δεν ξερω πως εψαξα αλλα δεν βρηκα .....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:42 Ο teol20 έγραψε: #31 15-01-10 13:42 Να υπενυθυμισω για αποφυγη παρεξηγήσεων. Παράνομη διακίνηση αρχείων & μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων Ποινή: Άμεση διαγραφή του μηνύματος και 40% ποινή Δεν επιτρέπονται μηνύματα που περιέχουν οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης απαγορεύονται οι αναφορές σελίδων που είτε χρησιμοποιούν την τεχνολογία streaming, είτε οδηγούν σε άλλες σελίδες διακίνησης αρχείων χωρίς την απαραίτητη άδεια. Στην απαγόρευση αυτή συμππεριλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδιά που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.Εξαίρεση αποτελούν οι νόμιμες σελίδες των οποίων το περιεχόμενο εξαρτάται από τα μέλη και τυχόν παράνομο υλικό που δεν έχει προλάβει να αφαιρεθεί από τους αρμόδιους των σελίδων αυτών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 17:15 Ο Silent_Killer: #32 15-01-10 17:15 ...τώρα...τι ψάχνεις;Περιμένεις να σου πει κανείς;Έκλεισε και το ****** ρε γμτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:11 Ο Fedde le Grand: #33 19-01-10 15:11 Μπορείς να ψάξεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 17:21 Η Sweet_Butterfly: #34 15-01-11 17:21 κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και με το Nero Vision γίνεται, πρέπει όμως να είναι συγχρονισμένοι. *Τάκη κουφάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:15 Ο manos4 έγραψε: #28 30-12-09 14:15 εγώ θα σου πρότεινα το format factory.Με αυτό μπορείς να κάνει μετατροπή οποιαδήποτε μορφή πολυμέσων σε άλλη καθώς και ενσωμάτωση υποτίλτων παράλληλα.Μετά μπορεί να χρησιμοποιήσεις το convertXtoDVD για να μπορεί να αναπαραχθεί απο οποιοδήποτε DVD player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:41 Ο Anarki έγραψε: #29 01-01-10 21:41 Εγώ έκανα πρόσφατα αυτή τη δουλειά με το DVDFlick, πολύ εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulitca94 Νεοφερμένο μέλος Η ΡΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η roulitca94: #30 15-01-10 13:31 παιδια μηπως μπορει καποιος να βρει υποτιτλους απο την ταινια Κ2 στα ελληνικα γιατι δεν ξερω πως εψαξα αλλα δεν βρηκα .....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:42 Ο teol20 έγραψε: #31 15-01-10 13:42 Να υπενυθυμισω για αποφυγη παρεξηγήσεων. Παράνομη διακίνηση αρχείων & μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων Ποινή: Άμεση διαγραφή του μηνύματος και 40% ποινή Δεν επιτρέπονται μηνύματα που περιέχουν οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης απαγορεύονται οι αναφορές σελίδων που είτε χρησιμοποιούν την τεχνολογία streaming, είτε οδηγούν σε άλλες σελίδες διακίνησης αρχείων χωρίς την απαραίτητη άδεια. Στην απαγόρευση αυτή συμππεριλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδιά που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.Εξαίρεση αποτελούν οι νόμιμες σελίδες των οποίων το περιεχόμενο εξαρτάται από τα μέλη και τυχόν παράνομο υλικό που δεν έχει προλάβει να αφαιρεθεί από τους αρμόδιους των σελίδων αυτών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 17:15 Ο Silent_Killer: #32 15-01-10 17:15 ...τώρα...τι ψάχνεις;Περιμένεις να σου πει κανείς;Έκλεισε και το ****** ρε γμτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:11 Ο Fedde le Grand: #33 19-01-10 15:11 Μπορείς να ψάξεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 17:21 Η Sweet_Butterfly: #34 15-01-11 17:21 κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ θα σου πρότεινα το format factory.Με αυτό μπορείς να κάνει μετατροπή οποιαδήποτε μορφή πολυμέσων σε άλλη καθώς και ενσωμάτωση υποτίλτων παράλληλα.Μετά μπορεί να χρησιμοποιήσεις το convertXtoDVD για να μπορεί να αναπαραχθεί απο οποιοδήποτε DVD player. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2010 στις 21:41 Ο Anarki έγραψε: #29 01-01-10 21:41 Εγώ έκανα πρόσφατα αυτή τη δουλειά με το DVDFlick, πολύ εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulitca94 Νεοφερμένο μέλος Η ΡΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η roulitca94: #30 15-01-10 13:31 παιδια μηπως μπορει καποιος να βρει υποτιτλους απο την ταινια Κ2 στα ελληνικα γιατι δεν ξερω πως εψαξα αλλα δεν βρηκα .....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:42 Ο teol20 έγραψε: #31 15-01-10 13:42 Να υπενυθυμισω για αποφυγη παρεξηγήσεων. Παράνομη διακίνηση αρχείων & μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων Ποινή: Άμεση διαγραφή του μηνύματος και 40% ποινή Δεν επιτρέπονται μηνύματα που περιέχουν οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης απαγορεύονται οι αναφορές σελίδων που είτε χρησιμοποιούν την τεχνολογία streaming, είτε οδηγούν σε άλλες σελίδες διακίνησης αρχείων χωρίς την απαραίτητη άδεια. Στην απαγόρευση αυτή συμππεριλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδιά που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.Εξαίρεση αποτελούν οι νόμιμες σελίδες των οποίων το περιεχόμενο εξαρτάται από τα μέλη και τυχόν παράνομο υλικό που δεν έχει προλάβει να αφαιρεθεί από τους αρμόδιους των σελίδων αυτών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 17:15 Ο Silent_Killer: #32 15-01-10 17:15 ...τώρα...τι ψάχνεις;Περιμένεις να σου πει κανείς;Έκλεισε και το ****** ρε γμτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:11 Ο Fedde le Grand: #33 19-01-10 15:11 Μπορείς να ψάξεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 17:21 Η Sweet_Butterfly: #34 15-01-11 17:21 κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έκανα πρόσφατα αυτή τη δουλειά με το DVDFlick, πολύ εύκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulitca94 Νεοφερμένο μέλος Η ΡΟΥΛΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:31 Η roulitca94: #30 15-01-10 13:31 παιδια μηπως μπορει καποιος να βρει υποτιτλους απο την ταινια Κ2 στα ελληνικα γιατι δεν ξερω πως εψαξα αλλα δεν βρηκα .....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:42 Ο teol20 έγραψε: #31 15-01-10 13:42 Να υπενυθυμισω για αποφυγη παρεξηγήσεων. Παράνομη διακίνηση αρχείων & μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων Ποινή: Άμεση διαγραφή του μηνύματος και 40% ποινή Δεν επιτρέπονται μηνύματα που περιέχουν οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης απαγορεύονται οι αναφορές σελίδων που είτε χρησιμοποιούν την τεχνολογία streaming, είτε οδηγούν σε άλλες σελίδες διακίνησης αρχείων χωρίς την απαραίτητη άδεια. Στην απαγόρευση αυτή συμππεριλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδιά που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.Εξαίρεση αποτελούν οι νόμιμες σελίδες των οποίων το περιεχόμενο εξαρτάται από τα μέλη και τυχόν παράνομο υλικό που δεν έχει προλάβει να αφαιρεθεί από τους αρμόδιους των σελίδων αυτών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 17:15 Ο Silent_Killer: #32 15-01-10 17:15 ...τώρα...τι ψάχνεις;Περιμένεις να σου πει κανείς;Έκλεισε και το ****** ρε γμτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:11 Ο Fedde le Grand: #33 19-01-10 15:11 Μπορείς να ψάξεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 17:21 Η Sweet_Butterfly: #34 15-01-11 17:21 κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια μηπως μπορει καποιος να βρει υποτιτλους απο την ταινια Κ2 στα ελληνικα γιατι δεν ξερω πως εψαξα αλλα δεν βρηκα .....???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 13:42 Ο teol20 έγραψε: #31 15-01-10 13:42 Να υπενυθυμισω για αποφυγη παρεξηγήσεων. Παράνομη διακίνηση αρχείων & μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων Ποινή: Άμεση διαγραφή του μηνύματος και 40% ποινή Δεν επιτρέπονται μηνύματα που περιέχουν οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης απαγορεύονται οι αναφορές σελίδων που είτε χρησιμοποιούν την τεχνολογία streaming, είτε οδηγούν σε άλλες σελίδες διακίνησης αρχείων χωρίς την απαραίτητη άδεια. Στην απαγόρευση αυτή συμππεριλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδιά που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.Εξαίρεση αποτελούν οι νόμιμες σελίδες των οποίων το περιεχόμενο εξαρτάται από τα μέλη και τυχόν παράνομο υλικό που δεν έχει προλάβει να αφαιρεθεί από τους αρμόδιους των σελίδων αυτών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 17:15 Ο Silent_Killer: #32 15-01-10 17:15 ...τώρα...τι ψάχνεις;Περιμένεις να σου πει κανείς;Έκλεισε και το ****** ρε γμτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:11 Ο Fedde le Grand: #33 19-01-10 15:11 Μπορείς να ψάξεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 17:21 Η Sweet_Butterfly: #34 15-01-11 17:21 κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να υπενυθυμισω για αποφυγη παρεξηγήσεων. Παράνομη διακίνηση αρχείων & μέθοδοι εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων Ποινή: Άμεση διαγραφή του μηνύματος και 40% ποινή Δεν επιτρέπονται μηνύματα που περιέχουν οτιδήποτε σχετικό με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού και συστημάτων καθώς και συνδέσμους (links) για ιστοσελίδες που περιέχουν τέτοιο περιεχόμενο ή ακόμη και torrents τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Επίσης απαγορεύονται οι αναφορές σελίδων που είτε χρησιμοποιούν την τεχνολογία streaming, είτε οδηγούν σε άλλες σελίδες διακίνησης αρχείων χωρίς την απαραίτητη άδεια. Στην απαγόρευση αυτή συμππεριλαμβάνονται και οι λέξεις-κλειδιά που εύκολα μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένες πηγές παράνομου υλικού.Εξαίρεση αποτελούν οι νόμιμες σελίδες των οποίων το περιεχόμενο εξαρτάται από τα μέλη και τυχόν παράνομο υλικό που δεν έχει προλάβει να αφαιρεθεί από τους αρμόδιους των σελίδων αυτών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2010 στις 17:15 Ο Silent_Killer: #32 15-01-10 17:15 ...τώρα...τι ψάχνεις;Περιμένεις να σου πει κανείς;Έκλεισε και το ****** ρε γμτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:11 Ο Fedde le Grand: #33 19-01-10 15:11 Μπορείς να ψάξεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 17:21 Η Sweet_Butterfly: #34 15-01-11 17:21 κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...τώρα...τι ψάχνεις;Περιμένεις να σου πει κανείς;Έκλεισε και το ****** ρε γμτ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 15:11 Ο Fedde le Grand: #33 19-01-10 15:11 Μπορείς να ψάξεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 17:21 Η Sweet_Butterfly: #34 15-01-11 17:21 κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορείς να ψάξεις εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2011 στις 17:21 Η Sweet_Butterfly: #34 15-01-11 17:21 κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κατεβασα το "the notebook", έχω κατεβασει και ελληνικους υποτιτλους,αλλα μονο ελληνικοι δεν ειναι.......βγαινουν κατι κινεζικα με τονους κλπ.....τι να κανω; :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:28 Η Freya έγραψε: #35 09-03-11 21:28 προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum Πολύ δραστήριο μέλος Ο koum αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Άγιος Πέτρος (Αρκαδία). Έχει γράψει 1.239 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:57 Ο koum έγραψε: #36 09-03-11 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Freya: προσπαθω να δω μια σειρα αλλα εχω προβλημα συγχρονισμου με υποτιτλους....καμια ιδεα? Click για ανάπτυξη... Κατέβασε άλλους. Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, κατέβασε άλλη σειρά. Αν παρόλα αυτά επιμένεις στην ίδια σειρά, δες αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:01 Η Freya έγραψε: #37 09-03-11 22:01 το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το δοκιμασα......δεν μπορω δυστυχως να κανω τπτ....tnx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya Πολύ δραστήριο μέλος Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 20:53 Η Freya έγραψε: #38 12-04-11 20:53 εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχω παλι προβλημα με τους υποτιτλους με το vlc........μου βγαζει ερωτηματικα????????????? δοκιμασα να ρυθμισω ελληνικα(και τις 2 επιλογες που εχει και και την προεπιλεγμενη κ δεν γινεται τπτ...καμια ιδεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:05 Η Isiliel έγραψε: #39 12-04-11 21:05 Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ψάξε για άλλο αρχείο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Το έχω πάθει νομίζω κι εγώ στο παρελθόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 12 Απριλίου 2011 στις 21:34 Ο Boom έγραψε: #40 12-04-11 21:34 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε ένας φίλος. Eίχα πάει: Εργαλεία-Προτιμήσεις-Υπότιτλοι και OSD-Προεπιλεγμένη κωδικοποίηση- Ελληνική (ISO 8859-7) Αν θυμάμαι καλά αυτό ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.