eleni27
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni27
Εκκολαπτόμενο μέλος

πόσους;;;; ξέρω πολλά άτομα με μυωπία και με πολλούς βαθμούς...Eγω εχω μυωπια και πολλους βαθμους μαλιστα!!Θα σπασω ρεκορ,το βλεπω εγω....![]()
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

πόσους;;;; ξέρω πολλά άτομα με μυωπία και με πολλούς βαθμούς...
Eχω περιπου οχτωμισι βαθμους!!!!

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδή από την τετάρτη δημοτικού έχω μυωπία και φοράω γυαλιά, θυμάμαι μου έλεγαν τότε οι γιατροί, ότι η μυωπία σταθεροποιείται όταν φθάσεις στα 21, και μετά από κάποια ηλικία (30 ή 40) αρχίζει να πέφτει και έρχεται σιγά-σιγά πρεσβυωπία.Eχω περιπου οχτωμισι βαθμους!!!! Θα τυφλωθω σε λιγο μου φαινεται...
Νομίζω ότι δεν έχεις λόγους να φοβάσαι, αρκεί να επισκέπτεσαι οφθαλμίατρο σε διαστήματα που θα σου ορίσει ο ίδιος γιατρός για τυπικές εξετάσεις.
steki365
Νεοφερμένο μέλος

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Επειδή από την τετάρτη δημοτικού έχω μυωπία και φοράω γυαλιά, θυμάμαι μου έλεγαν τότε οι γιατροί, ότι η μυωπία σταθεροποιείται όταν φθάσεις στα 21, και μετά από κάποια ηλικία (30 ή 40) αρχίζει να πέφτει και έρχεται σιγά-σιγά πρεσβυωπία.
Νομίζω ότι δεν έχεις λόγους να φοβάσαι, αρκεί να επισκέπτεσαι οφθαλμίατρο σε διαστήματα που θα σου ορίσει ο ίδιος γιατρός για τυπικές εξετάσεις.
Mακαρι τοτε να μου σταθεροποιηθει καποια στιγμη!!!

Ναι,με τις συμβουλες του γιατρου δεν υπαρχουν λογοι ανησυχιας...

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Mακαρι τοτε να μου σταθεροποιηθει καποια στιγμη!!!![]()
Ναι,με τις συμβουλες του γιατρου δεν υπαρχουν λογοι ανησυχιας...![]()
Παντως κι εμενα η μυωπια μου αυξανεται.. Δηλαδη ειχα ξεκινησει με 0.5 στην πεμπτη δημοτικου και τωρα στην β' λυκειου εχω ανεβασει πολυ! Και μια οφθαλμιατρος που ειχε πει οτι ειναι πολυ ανησυχητικο το γεγονος οτι αυξανεται η μυωπια μου αποτομα..
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Παντως κι εμενα η μυωπια μου αυξανεται.. Δηλαδη ειχα ξεκινησει με 0.5 στην πεμπτη δημοτικου και τωρα στην β' λυκειου εχω ανεβασει πολυ! Και μια οφθαλμιατρος που ειχε πει οτι ειναι πολυ ανησυχητικο το γεγονος οτι αυξανεται η μυωπια μου αποτομα..
Και μενα μια απο τα ιδια!!

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Έχω παρατηρήσει ότι τα περισσότερα παιδιά από δευτέρα-τρίτη λυκείου βάζουν γυαλιά.
renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Και μενα μια απο τα ιδια!!Αλλα δεν νομιζω να ειναι ανησυχητικο,γιατι τι μπορουμε να κανουμε??Φταιει η κληρονομικοτητα και τα γονιδια...Δεν μπορουμε να τα αλλαξουμε δυστυχως!!
![]()
Μου ανεφερε μαλιστα οτι μπορει να τυφλωθω οταν θα κανω παιδι (στον τοκετο)

Και οπως και η wolfe ετσι κι εγω παρατηρω οτι τα περισσοτερα παιδια δε φορανε γυαλια γιατι ντρεπονται!Σιγα πια!!Και να πω οτι δεν υπαρχουν και ωραιοι σκελετοι στις μερες μας να πω ενταξει!
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Nα σου πω οτι κατι τετοιο εχω ακουσει και εγω;;;Μου ανεφερε μαλιστα οτι μπορει να τυφλωθω οταν θα κανω παιδι (στον τοκετο)Οποτε μαλλον το ειχε παρακανει..

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Nα σου πω οτι κατι τετοιο εχω ακουσει και εγω;;;Αλλα νομιζω οτι πλεον ομως δεν υπαρχει τετοιο προβλημα,παλιοτερα ηταν επικυνδυνο...
Για καλο και για κακο παντως μην κανεις παιδια
Χαχαχα η καλυτερη λυση

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Xαχαχαχα,ναι!!!Οποιος εχει μεγαλη μυωπια πρεπει να ξεχναει τα παιδια,ειναι απλο!!Χαχαχα η καλυτερη λυση![]()

steki365
Νεοφερμένο μέλος

Διαβάζω εδώ "στην Ελλάδα το μέσο κόστος για μια εγχείριση ματιών με laser, ανάλογα με το είδος της επέμβασης, βρίσκεται ανάμεσα στις 3.000 με 4.000 ευρώ"
Δεν είναι και λίγα...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ειναι αρκετα :SΤι λέτε ρε παιδιά. Σιγά το πρόβλημα. Laser και πάλι laser. Όλα διορθώνονται με μια μικρή επεμβασούλα laser στα μάτια... Το μόνο πρόβλημα είναι το κόστος.
Διαβάζω εδώ "στην Ελλάδα το μέσο κόστος για μια εγχείριση ματιών με laser, ανάλογα με το είδος της επέμβασης, βρίσκεται ανάμεσα στις 3.000 με 4.000 ευρώ"
Δεν είναι και λίγα...

Μου ανεφερε μαλιστα οτι μπορει να τυφλωθω οταν θα κανω παιδι (στον τοκετο)Οποτε μαλλον το ειχε παρακανει..
Και εμενα μου το εχει πει αυτο ο οφθαλμιατρος μου...δηλ. θα αναγκαστω να κανω καισαρικη...επισης ακομα και στο μπασκετ που παιζουμε στο σχολειο προσεχω παρα πολυ διοτι με ενα πολυ πολυ πολυ δυνατο χτυπημε μπορει να χασω ακομα και την οραση μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.