Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Και εμενα μου το εχει πει αυτο ο οφθαλμιατρος μου...δηλ. θα αναγκαστω να κανω καισαρικη...επισης ακομα και στο μπασκετ που παιζουμε στο σχολειο προσεχω παρα πολυ διοτι με ενα πολυ πολυ πολυ δυνατο χτυπημε μπορει να χασω ακομα και την οραση μου
![]()
![]()
![]()
Εμενα μου εχει απαγορευσει τα επικυνδυνα σπορ,οπως για παραδειγμα το bundy jumping κ.τ.λ,γιατι μπορει να δημιουργηθουν προβληματα!!Οχι πως υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα να κανω,αλλα ποτε δεν ξερεις...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

steki365
Νεοφερμένο μέλος

Εμενα μου εχει απαγορευσει τα επικυνδυνα σπορ,οπως για παραδειγμα το bundy jumping κ.τ.λ,γιατι μπορει να δημιουργηθουν προβληματα!!Οχι πως υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα να κανω,αλλα ποτε δεν ξερεις...Και μονο οι απαγορευσεις ομως σε φοβιζουν!!
![]()
Α, πα πα... αγχώθηκα τώρα

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Α, πα πα... αγχώθηκα τώραΚαι μ'αρέσει το basket...
EEE ενταξει..το μπασκετ δεν ειναι και τοσο επικυνδυνο αν προσεχεις λιγο!!

steki365
Νεοφερμένο μέλος

Έχω μυωπια, φοράω γυαλιά, έχω φακούς αλλά δεν μπορώ να τους βάλω (η άχρηστη)
lol. Καλέ δεν είναι τόσο δύσκολο... Και εγώ ζορίστικα στην αρχή (θυμάμαι ερχόταν μια γειτόνισσα και μου τους έβαζε) αλλά μετά, σιγά σιγά έμαθα.
Αν θες τη γνώμη μου, laser μυωπίας να γλιτώσεις μια για πάντα. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα, κάντο.
Μετά από χρόνια, θα ευγνωμονείς την ώρα που πήρες αυτή την απόφαση.

Όσο για το λέιζερ, το ξέρω αλλά λεφτά δεν υπάρχουν

Έχω σκοπό να κάνω κάποια στιγμή.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε συ, με τη βοήθεια του οπτικού, τους έβαλα. Μετά η μάνα μου μου τους έβγαλε από το μάτι. Όσες φορές κι αν προσπάθησα δεν μπορώ να τους βάλω
Όσο για το λέιζερ, το ξέρω αλλά λεφτά δεν υπάρχουν
Έχω σκοπό να κάνω κάποια στιγμή.
Αξιζει να προσπαθησεις για φακους παντως

steki365
Νεοφερμένο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα μου εχει απαγορευσει τα επικυνδυνα σπορ,οπως για παραδειγμα το bundy jumping κ.τ.λ,γιατι μπορει να δημιουργηθουν προβληματα!!Οχι πως υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα να κανω,αλλα ποτε δεν ξερεις...Και μονο οι απαγορευσεις ομως σε φοβιζουν!!
![]()
Nαι ειναι οντως "καπως" οταν σου βαζουν περιορισμους... Για επικυνδυνα αθληματα δε μου εχει πει. Το γυμναστηριο μου το επιτρεπει απλα δε κανει γενικα να σηκωνω πολλα βαρη και να πιεζω τον εαυτο μου.
Περσυ με ειχε χτυπισει καταλαθος μια μπαλα ποδοσφαιρου , αν δε κανω λαθος , στο κεφαλι .Μου πηρε καποια λεπτα μεχρι να συνελθω και να παψω να ζαλιζομαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 991793
Επισκέπτης

Υπάρχει περίπτωση να συνδέεται με την ξηροφθαλμία που έχω;
Να σημειώσω ότι ο οφθαλμίατρος που επισκέφτηκα τότε μου συνταγογράφησε σταγόνες για την αντιμετώπισή της, αλλά τις χρησιμοποίησα μόνο τις δύο πρώτες εβδομάδες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.