andre
Νεοφερμένο μέλος

Έβγαλε και η κοκα κόλα ανακοίνωση που λέει και καλά ότι δε τρέχει τίποτα, αλλά όποιος θέλει μπορεί να πάει το μπουκάλι εκεί που το πήρε και να του το αλλάξουν.
Περιμένω να δω τι θα δείξει ο έλεγχος στο εργοστάσιο αλλά μεχρι να γίνει εγώ δεν ακουμπάω αμίτα ούτε για πλάκα. Καλύτερα να το στίβω μόνος το πορτοκαλάκι παρά να περνάω απογεύματα στο μπάνιο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος

Τώρα, η νεκροψία θα δείξει.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Θα ψοφήσουμε και θα αναρωτιόμαστε το γιατί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γάτα Κασσάνδρα
Νεοφερμένο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν βγάλουμε καμιά ουρά, ή τίποτε μεταλλαγμένο, θα φανεί σε μερικές βδομάδες.... για την ώρα καλά αισθάνομαι πάντως....
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάποιος μου είχε πει ότι όλους αυτούς τους χυμούς τους φέρνουν σε "παγοκολώνες" από λατινική Αμερική και μετά τους λιώνουν και τους συσκευάζουν, δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια γιατί μου ακούγεται λίγο τραβηγμένο. Πάντως μου φαίνεται ότι η γεύση τους είναι απαίσια.
Εκτός από το Ribena. Αυτό δεν με νοιάζει τι έχει γιατί είναι μιαμ.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Το έχω ακούσει κι εγώ.Κάποιος μου είχε πει ότι όλους αυτούς τους χυμούς τους φέρνουν σε "παγοκολώνες" από λατινική Αμερική και μετά τους λιώνουν και τους συσκευάζουν, δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια γιατί μου ακούγεται λίγο τραβηγμένο. Πάντως μου φαίνεται ότι η γεύση τους είναι απαίσια.
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Το έχω ακούσει κι εγώ.
Ισχύει, το ίδιο γίνεται και με το (φθηνό συνήθως) κρασί. Αυτό συνήθως έρχεται σε νταμιτζάνες ή χάρτινα κιβώτια με κάνουλα, δεν ξέρω πως λέγονται αυτές οι συσκευασίες ακριβώς
Εντωμεταξύ, παίζει στην TV διαφήμιση θετικής ενέργειας με τον γνωστό παρουσιαστή που προμοτάρει συναυλία AMITA MOTION

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ξερω εκ πειρας οτι πληθος φυσικων ελαιων και αλλων υλικων μεταφερονται με πλοια σε διαφορων ειδων εργοστασια, ωστε στην πορεια να δωσουν τροφιμα, υποθετω πως και οι χυμοι ανοικουν στην ιδια μοιρα!
Θάλεια
Διάσημο μέλος

souzana
Δραστήριο μέλος

Αλλα ειναι τέλειος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

αορ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Fun fact: αν αφήσετε amita motion στον ήλιο μετά μυρίζει κάτουρο. Το είχα ανακαλύψει στην κατασκήνωση που μου χύθηκε στο sleeping bag και το έβαλα στον ήλιο να στεγνώσει. Μετα όλοι νόμιζαν ότι είχα κατουρηθεί πάνω μου.
Κάποιος μου είχε πει ότι όλους αυτούς τους χυμούς τους φέρνουν σε "παγοκολώνες" από λατινική Αμερική και μετά τους λιώνουν και τους συσκευάζουν, δεν ξέρω αν ισχύει βέβαια γιατί μου ακούγεται λίγο τραβηγμένο. Πάντως μου φαίνεται ότι η γεύση τους είναι απαίσια.
Εκτός από το Ribena. Αυτό δεν με νοιάζει τι έχει γιατί είναι μιαμ.
Χμμ food scientists ειμαστε ας πουμε και μεις την αποψη μας

Ως προς το δευτερο που εθιξες για τις παγοκολώνες.Δεν ειναι μυστικό πλεον.Υπάρχουν 2 τρόποι ΠΑΜΦΘΗΝΗΣ μεταφορας.Τι γίνεται? "καθαρίζεται" ο χυμος,δηλαδή αφαιρούνται αρωματικές ουσίες,βιταμίνες κτλ κτλ και αφήνεται αποκλειστικά το νερό με τη ζάχαρη.μεταφέρεται στον τόπο συσκευασίας και εκεί γίνεται η προσθήκη αυτων που αφαιρέθηκα συν έξτρα βιταμίνες.ο λόγος ειναι εξαιρετικα απλος.αν το μεταφέραμε ατόφιο θα έχανε ήδη απο γεύση και αρωμα,όπως επίσης ποτε δεν ξέρεις που θα σου κρυφτεί μια αλλοίωση.Επίσης ο άλλος τρόπος μεταφοράς και πιο διαδεδομένος τώρα είναι μεταφορά με δεξαμενές τάνκερ.Οχι απο Αμερική,αλλα απο Βραζιλία συνήθως τεραστιες ποσότητες χυμών τοποθετούνται σε υγρή μορφή σε ειδικα πατενταρεσμένες δεξαμενες ελεγχόμενης ατμόσφαιρας και θερμοκρασίας και μεταφέρονται στους προορισμούς. Τίποτα δεν ειναι όπως φαίνεται.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

αορ
Εκκολαπτόμενο μέλος

H Βραζιλία είναι "λατινική Αμερική" όπως είπα. Επίσης έχω δοκιμάσει να αφήσω διάφορα πράγματα στον ήλιο και κανένα δεν μύρισε κάτουρο.
ΑΑΑ σοζ,δεν παρατήρησα το "λατινικη¨

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.