twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 234 μηνύματα.

28-12-09

02:37
προσφατα εγκατεστησα στον υπολογιστη μου το mozilla firefox...εβαλα καταλαθος μια ιστοσελιδα που δεν ηθελα για αρχικη σελιδα και τωρα δεν θυμαμαι πως να την αλλαξω!!!μπορει καποιος να μου πει πως?

.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

28-12-09

11:04
Εργαλεια -> Επιλογες Εκει που λεει βασικες. Επιλεγες αυτο που λεει "Προβολη της αρχικης μου σελιδας"(στην επιλογη : στη εκκινηση του firefox) και απο κατω βαζεις την σελιδα που θες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 234 μηνύματα.

28-12-09

14:46
ευχαριστω πολυ!!:thanks::thanks::thanks:Εργαλεια -> Επιλογες Εκει που λεει βασικες. Επιλεγες αυτο που λεει "Προβολη της αρχικης μου σελιδας"(στην επιλογη : στη εκκινηση του firefox) και απο κατω βαζεις την σελιδα που θες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...