twilight_girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:37 Η twilight_girl: #1 28-12-09 02:37 προσφατα εγκατεστησα στον υπολογιστη μου το mozilla firefox...εβαλα καταλαθος μια ιστοσελιδα που δεν ηθελα για αρχικη σελιδα και τωρα δεν θυμαμαι πως να την αλλαξω!!!μπορει καποιος να μου πει πως?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:04 Η Kasioph έγραψε: #2 28-12-09 11:04 Εργαλεια -> Επιλογες Εκει που λεει βασικες. Επιλεγες αυτο που λεει "Προβολη της αρχικης μου σελιδας"(στην επιλογη : στη εκκινηση του firefox) και απο κατω βαζεις την σελιδα που θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. twilight_girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η twilight_girl: #3 28-12-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Kasioph: Εργαλεια -> Επιλογες Εκει που λεει βασικες. Επιλεγες αυτο που λεει "Προβολη της αρχικης μου σελιδας"(στην επιλογη : στη εκκινηση του firefox) και απο κατω βαζεις την σελιδα που θες Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ!!:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
προσφατα εγκατεστησα στον υπολογιστη μου το mozilla firefox...εβαλα καταλαθος μια ιστοσελιδα που δεν ηθελα για αρχικη σελιδα και τωρα δεν θυμαμαι πως να την αλλαξω!!!μπορει καποιος να μου πει πως?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:04 Η Kasioph έγραψε: #2 28-12-09 11:04 Εργαλεια -> Επιλογες Εκει που λεει βασικες. Επιλεγες αυτο που λεει "Προβολη της αρχικης μου σελιδας"(στην επιλογη : στη εκκινηση του firefox) και απο κατω βαζεις την σελιδα που θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. twilight_girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η twilight_girl: #3 28-12-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Kasioph: Εργαλεια -> Επιλογες Εκει που λεει βασικες. Επιλεγες αυτο που λεει "Προβολη της αρχικης μου σελιδας"(στην επιλογη : στη εκκινηση του firefox) και απο κατω βαζεις την σελιδα που θες Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ!!:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εργαλεια -> Επιλογες Εκει που λεει βασικες. Επιλεγες αυτο που λεει "Προβολη της αρχικης μου σελιδας"(στην επιλογη : στη εκκινηση του firefox) και απο κατω βαζεις την σελιδα που θες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
twilight_girl Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:46 Η twilight_girl: #3 28-12-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Kasioph: Εργαλεια -> Επιλογες Εκει που λεει βασικες. Επιλεγες αυτο που λεει "Προβολη της αρχικης μου σελιδας"(στην επιλογη : στη εκκινηση του firefox) και απο κατω βαζεις την σελιδα που θες Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ!!:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Kasioph: Εργαλεια -> Επιλογες Εκει που λεει βασικες. Επιλεγες αυτο που λεει "Προβολη της αρχικης μου σελιδας"(στην επιλογη : στη εκκινηση του firefox) και απο κατω βαζεις την σελιδα που θες Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ!!:thanks::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.