fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 10:40 Ο fockos έγραψε: #1 06-08-11 10:40 Φτιάχνω ένα πρόγραμμα και θέλω να να του κάνω logo υπάρχει κανά πρόγραμμα freeware κατά προτίμηση που να φτιάχνω Logos και σήματα χωρίς γνώσεις προγραμματισμού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 03:53 Ο cacofonix: #2 28-08-11 03:53 Προγράμματα χιλιάδες, αλλά δεν αξίζουν μία. Η καλύτερη δουλειά είναι να μιλήσεις με γραφίστα. Αν θες, έχω κάποιον καλό και φθηνό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 08:08 Ο gademis έγραψε: #3 28-08-11 08:08 Δες αν σε καλύπτει το inkscape. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φτιάχνω ένα πρόγραμμα και θέλω να να του κάνω logo υπάρχει κανά πρόγραμμα freeware κατά προτίμηση που να φτιάχνω Logos και σήματα χωρίς γνώσεις προγραμματισμού . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 03:53 Ο cacofonix: #2 28-08-11 03:53 Προγράμματα χιλιάδες, αλλά δεν αξίζουν μία. Η καλύτερη δουλειά είναι να μιλήσεις με γραφίστα. Αν θες, έχω κάποιον καλό και φθηνό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 08:08 Ο gademis έγραψε: #3 28-08-11 08:08 Δες αν σε καλύπτει το inkscape. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Προγράμματα χιλιάδες, αλλά δεν αξίζουν μία. Η καλύτερη δουλειά είναι να μιλήσεις με γραφίστα. Αν θες, έχω κάποιον καλό και φθηνό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 08:08 Ο gademis έγραψε: #3 28-08-11 08:08 Δες αν σε καλύπτει το inkscape. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δες αν σε καλύπτει το inkscape. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.