giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.216 μηνύματα.

Η αλήθεια είναι πως όσο και αν γελάμε με αυτό το σκηνικό στη πραγματικότητα είναι κάτι τραγικά άσχημο. Είτε είσαι Πρόεδρος είτε κοινός θνητός δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο. Εάν τα φύλα ήταν αντίθετα και έβλεπες μια γυναίκα πρόεδρο να τρώει σφαλιάρα από τον... πρώτο κύριο τέλος πάντων θα γίνονταν χαμός (και δικαίως εννοείται). Και πολλοί που γελάνε με το ότι πήρε μια τόσα χρόνια μεγαλύτερή του δεν γνωρίζουν τι υπάρχει από πίσω και αν αυτή έχει υψηλές διασυνδέσεις και γνωριμίες ως τε να του είναι απαραίτητη πολιτικά. Όλοι σκέφτονται πολύ απλοϊκά ενώ η πολιτική ΔΕΝ είναι κάτι απλό (ειδικά ο δρόμος για την κορυφή).
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.839 μηνύματα.

τον αποπροσανατόλισε τον κοκάκια η μπηχτή της Μπριζίτ λολολολ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.166 μηνύματα.

Η αλήθεια είναι πως όσο και αν γελάμε με αυτό το σκηνικό στη πραγματικότητα είναι κάτι τραγικά άσχημο. Είτε είσαι Πρόεδρος είτε κοινός θνητός δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο. Εάν τα φύλα ήταν αντίθετα και έβλεπες μια γυναίκα πρόεδρο να τρώει σφαλιάρα από τον... πρώτο κύριο τέλος πάντων θα γίνονταν χαμός (και δικαίως εννοείται). Και πολλοί που γελάνε με το ότι πήρε μια τόσα χρόνια μεγαλύτερή του δεν γνωρίζουν τι υπάρχει από πίσω και αν αυτή έχει υψηλές διασυνδέσεις και γνωριμίες ως τε να του είναι απαραίτητη πολιτικά. Όλοι σκέφτονται πολύ απλοϊκά ενώ η πολιτική ΔΕΝ είναι κάτι απλό (ειδικά ο δρόμος για την κορυφή).
Αυτό που λες είναι πολύ σωστό. Αν ο Macron χτυπούσε την γυναίκα του θα είχε γίνει πανικός και θα ζητούσαν την παραίτηση του. Τώρα απλά το πήραν στην πλάκα λες και είναι φυσιολογικό.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.787 μηνύματα.

εμένα προσωπικά μου φάνηκε το ίδιο υποτιμητικό για εναν πρόεδρο με το να κάθεται το 2χρονο παιδί του άλλου του βλάκα και να του λέει φυγε απο δω δεν είσαι εσύ ο πρωθυπουργός ενω το καναλι κανει live broadcasting σε ολο τον κοσμοΗ αλήθεια είναι πως όσο και αν γελάμε με αυτό το σκηνικό στη πραγματικότητα είναι κάτι τραγικά άσχημο. Είτε είσαι Πρόεδρος είτε κοινός θνητός δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
επισης η γυναικα του προφανως και το εκανε επιτηδες για να την καταγραψουν
ηξερε πολυ καλα πως θα γινει θεμα και γιαυτο το εκανε
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.711 μηνύματα.

Όχι, αστείο είναι. Καταρχάς μιλάμε για μια ψιλή και κατά δεύτερον, ο ίδιος αυτοανακυρήχθηκε ο ηγέτης της Ενωμένης Ευρώπης που θα μας σώσει από τον Τραμπ. Είναι δυνατόν, Γιάννη, να θίγεις το θέμα της αρρενωπότητας και να είσαι τώρα ένα βήμα πριν βγάλεις λόγο για την έμφυλη βία κατά των ανδρών; Εσύ το βλέπεις έτσι, εγώ το βλέπω σαν το απόλυτο συμβολισμό του πόσο έχει εκθηλυνθεί ο δυτικός άντρας.Η αλήθεια είναι πως όσο και αν γελάμε με αυτό το σκηνικό στη πραγματικότητα είναι κάτι τραγικά άσχημο. Είτε είσαι Πρόεδρος είτε κοινός θνητός δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο. Εάν τα φύλα ήταν αντίθετα και έβλεπες μια γυναίκα πρόεδρο να τρώει σφαλιάρα από τον... πρώτο κύριο τέλος πάντων θα γίνονταν χαμός (και δικαίως εννοείται). Και πολλοί που γελάνε με το ότι πήρε μια τόσα χρόνια μεγαλύτερή του δεν γνωρίζουν τι υπάρχει από πίσω και αν αυτή έχει υψηλές διασυνδέσεις και γνωριμίες ως τε να του είναι απαραίτητη πολιτικά. Όλοι σκέφτονται πολύ απλοϊκά ενώ η πολιτική ΔΕΝ είναι κάτι απλό (ειδικά ο δρόμος για την κορυφή).
Στα άλλα που λες, δεν διαφωνώ. Μόνο να προσθέσω ότι άτομα σαν τον Μακρόν (και όλους τους «ηγέτες») είναι βιτρίνες. Οπότε δεν μου λένε τίποτα όλα αυτά, κρατάω όμως τους συμβολισμούς πίσω από όλα που γίνονται γιατί ο σημαντικότερος (και ίσως μοναδικός) ρόλος των πολιτικών είναι ο επικοινωνιακός.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.216 μηνύματα.

Είπα πουθενά το αντίθετο; Ακόμα πιστεύετε πως είμαι με Trump εγώ; Αυτό το σκηνικό ήταν για γέλια όντως.εμένα προσωπικά μου φάνηκε το ίδιο υποτιμητικό για εναν πρόεδρο με το να κάθεται το 2χρονο παιδί του άλλου του βλάκα και να του λέει φυγε απο δω δεν είσαι εσύ ο πρωθυπουργός ενω το καναλι κανει live broadcasting σε ολο τον κοσμο
Τα πάντα παίζονται αλλά εμένα με φάνηκε σαν κάτι που διέφυγε καταλάθος διότι αν δεις τις εκφράσεις προσώπου του Μακρόν θα δεις πως μοιάζει αρκετά ρεαλιστικό. Ούτε ο ίδιος δεν το περίμενε.επισης η γυναικα του προφανως και το εκανε επιτηδες για να την καταγραψουν
ηξερε πολυ καλα πως θα γινει θεμα και γιαυτο το εκανε
Στο είχα απαντήσει και πιο παλιά αυτό. Υπάρχουν και αδύναμοι άντρες που μπλέκουν σε τοξικές καταστάσεις (κυρίως ψυχολογικής βίας και πιο σπάνια σωματικής). Και για αυτούς νοιαζόμαστε, men solidarityΕίναι δυνατόν, Γιάννη, να θίγεις το θέμα της αρρενωπότητας και να είσαι τώρα ένα βήμα πριν βγάλεις λόγο για την έμφυλη βία κατά των ανδρών; Εσύ το βλέπεις έτσι, εγώ το βλέπω σαν το απόλυτο συμβολισμό του πόσο έχει εκθηλυνθεί ο δυτικός άντρας.

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.711 μηνύματα.

Ο άντρας πρέπει να μαθαίνει να μην μεμψιμοιρεί για την προσωπική του κατάσταση και να παλεύει σε κάθε εμπόδιο που του έρχεται. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ πιο βασικό στοιχείο αρρενωπότητας από τη σωματική δύναμη.Στο είχα απαντήσει και πιο παλιά αυτό. Υπάρχουν και αδύναμοι άντρες που μπλέκουν σε τοξικές καταστάσεις (κυρίως ψυχολογικής βίας και πιο σπάνια σωματικής). Και για αυτούς νοιαζόμαστε, men solidarity![]()
Και δεν είναι καθόλου άσχετη η συζήτηση αυτή στο θέμα του Βασιλιά, γιατί ο πορτοκαλί κοσμοκράτορας είναι άντρακλας

Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.301 μηνύματα.

Τα παιδάκια λένε πολλά αστεία.εμένα προσωπικά μου φάνηκε το ίδιο υποτιμητικό για εναν πρόεδρο με το να κάθεται το 2χρονο παιδί του άλλου του βλάκα και να του λέει φυγε απο δω δεν είσαι εσύ ο πρωθυπουργός ενω το καναλι κανει live broadcasting σε ολο τον κοσμο
Αυτό ήταν χαριτωμένο.
ο ίδιος αυτοανακυρήχθηκε ο ηγέτης της Ενωμένης Ευρώπης που θα μας σώσει από τον Τραμπ.
Είναι αστείο και το βλέπουμε διαφορετικά γιατί τα φύλα είναι διαφορετικά.Η αλήθεια είναι πως όσο και αν γελάμε με αυτό το σκηνικό στη πραγματικότητα είναι κάτι τραγικά άσχημο. Είτε είσαι Πρόεδρος είτε κοινός θνητός δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο. Εάν τα φύλα ήταν αντίθετα και έβλεπες μια γυναίκα πρόεδρο να τρώει σφαλιάρα από τον... πρώτο κύριο τέλος πάντων θα γίνονταν χαμός (και δικαίως εννοείται).
Η συμπόνια για τον κακοποιημένο μακρόν είναι cringe. Τον έδειρε η γυναίκα του, έγινε ρεζίλι.
Τεράστιο πλήγμα για το γόητρο του. Ο μόνος τρόπος να διορθώσει την εικόνα του είναι να αφήσει την γιαγιά και να βρεί μια νέα εντυπωσιακή γυναίκα που να τον σέβεται όπως αρμόζει σε έναν πρόεδρο χώρας.
(όπως πχ ο τεράστιος ηγέτης Trump

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.787 μηνύματα.

Τα παιδιά λένε αυτά που ακούνε.Τα παιδάκια λένε πολλά αστεία.
Αυτό ήταν χαριτωμένο.
Οχι το έγραψα με αφορμή αυτό που είπες δεν πιστεύω πως είσαι με τον τραμπ, τσιλΕίπα πουθενά το αντίθετο; Ακόμα πιστεύετε πως είμαι με Trump εγώ;
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.090 μηνύματα.

Η σφαλιάρα της Μπριζίτ δεν ήταν σφαλιάρα, ήταν σπρώξιμο, σα να του έλεγε <<γύρνα από κει, άνοιξε η πόρτα>>. Οι σφαλιάρες ξαναλέω, έχουν άλλη τεχνική. Η παλάμη χτυπά το αντίθετο μάγουλο. Αυτό ήρθε από την ίδια πλευρά, το δεξί χέρι έσπρωξε το δεξί μάγουλο. Δεν ήταν καν χτύπημα. Δείτε το καλά.
....διακοπή ίντερνετ....
Επανέρχομαι στον Τραμπ. Λοιπόν, αυτός μετά την εκλογή του, προσέλαβε σε μια υπηρεσία για διαχείρηση του δημόσιου χρήματος, κάπως έτσι, τον πανηλίθιο νάρκισσο μασκ.
Κανείς δεν τον ψήφισε, αλλά τον έβαλε να κάνει κουμάντο στα οικονομικά. Αυτά γίνονται. Άλλωστε όλοι έχουν κάποιους συμβούλους της εμπιστοσύνης τους. Αλλά ρε παιδιά, αυτό το πανηγύρι με τα πριόνια, με τα συνθήματα, με το καπελίνο μέσα στα συμβούλια και σε όλα όσα του άνοιξε την πόρτα, είναι ασυνήθιστα. Θα μπορούσε να τον έχει συμβουλάτορα, μεταξύ τους και να μην το κάνει τόση διαφήμιση. τόσο πολύ ψοφάνε για να τονίσουν τη διαφορετικότητά τους;
Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι τόσο άρρωστοι. Ο Τραμπ τουλάχιστο, μπορεί να μου είναι αντιπαθής, αλλά χαζός δεν είναι. Πιστεύω, μ αυτό το πανηγύρι θέλησε να τονίσει: Από δω και πέρα, ξεχάστε τις δημοκρατικές διαδικασίες που ξέρατε. Εγώ αποφασίζω!
Και έτσι σιγά σιγά να το πάει εκεί που πάνε πολλά κράτη πλέον: προς τον αυταρχισμό.
Τι λέτε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
....διακοπή ίντερνετ....
Επανέρχομαι στον Τραμπ. Λοιπόν, αυτός μετά την εκλογή του, προσέλαβε σε μια υπηρεσία για διαχείρηση του δημόσιου χρήματος, κάπως έτσι, τον πανηλίθιο νάρκισσο μασκ.
Κανείς δεν τον ψήφισε, αλλά τον έβαλε να κάνει κουμάντο στα οικονομικά. Αυτά γίνονται. Άλλωστε όλοι έχουν κάποιους συμβούλους της εμπιστοσύνης τους. Αλλά ρε παιδιά, αυτό το πανηγύρι με τα πριόνια, με τα συνθήματα, με το καπελίνο μέσα στα συμβούλια και σε όλα όσα του άνοιξε την πόρτα, είναι ασυνήθιστα. Θα μπορούσε να τον έχει συμβουλάτορα, μεταξύ τους και να μην το κάνει τόση διαφήμιση. τόσο πολύ ψοφάνε για να τονίσουν τη διαφορετικότητά τους;
Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι τόσο άρρωστοι. Ο Τραμπ τουλάχιστο, μπορεί να μου είναι αντιπαθής, αλλά χαζός δεν είναι. Πιστεύω, μ αυτό το πανηγύρι θέλησε να τονίσει: Από δω και πέρα, ξεχάστε τις δημοκρατικές διαδικασίες που ξέρατε. Εγώ αποφασίζω!
Και έτσι σιγά σιγά να το πάει εκεί που πάνε πολλά κράτη πλέον: προς τον αυταρχισμό.
Τι λέτε;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.166 μηνύματα.

Tesla's sale in Norway rises 213% year-on-year in May
OSLO -Tesla's sale of new cars in Norway rose by 213% in May from a year ago to 2,600 vehicles, registration data showed on Monday, boosted by a revamped Model Y compact SUV, the country's...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- taketrance
- manosz
- Wonderkid
- American Economist
- AggelikiGr
- Scandal
- nearos
- Memetchi
- johnsala
- touvlo
- charmander
- Paragontas7000
- giannhs2001
- hihat1
- vasilis123321
- giorgos5002
- camil
- Last Stand
- back2967
- A350
- Kate1914
- globglogabgalab
- GeorgePap2003
- Entropy24
- Αντικειμενικός
- thenutritionist
- chester20080
- rafaela11
- Ilma
- Jack of Spades
- RPO
- bibliofagos
- Libertus
- Klekle
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Joji
- thodoris_eng
- Reader
- ck_chrysiis
- Vasiliis
- Hecticism
- Koukos
- Unicex
- fockos
- fourkaki
- louminis
- ROM32
- Hased Babis
- Debugging_Demon
- Unboxholics
- J.Cameron
- Maximum
- physicscrazy
- Μαυρίκιος
- Makajos
- gegeorgiou90
- Chris1993
- takiss
- parrot/παπαγάλος
- Αλκίμαχος
- parnam
- Sosstoss
- jellojina
- Μήτσος10
- synthnightingale
- Jim4ever
- ******nis
- Anti_Elon_Musk
- Δροσουλίτης
- spyroskaftanis
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.