Η σφαλιάρα της Μπριζίτ δεν ήταν σφαλιάρα, ήταν σπρώξιμο, σα να του έλεγε <<γύρνα από κει, άνοιξε η πόρτα>>. Οι σφαλιάρες ξαναλέω, έχουν άλλη τεχνική. Η παλάμη χτυπά το αντίθετο μάγουλο. Αυτό ήρθε από την ίδια πλευρά, το δεξί χέρι έσπρωξε το δεξί μάγουλο. Δεν ήταν καν χτύπημα. Δείτε το καλά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαΐου 2025
....διακοπή ίντερνετ....
Επανέρχομαι στον Τραμπ. Λοιπόν, αυτός μετά την εκλογή του, προσέλαβε σε μια υπηρεσία για διαχείρηση του δημόσιου χρήματος, κάπως έτσι, τον πανηλίθιο νάρκισσο μασκ.
Κανείς δεν τον ψήφισε, αλλά τον έβαλε να κάνει κουμάντο στα οικονομικά. Αυτά γίνονται. Άλλωστε όλοι έχουν κάποιους συμβούλους της εμπιστοσύνης τους. Αλλά ρε παιδιά, αυτό το πανηγύρι με τα πριόνια, με τα συνθήματα, με το καπελίνο μέσα στα συμβούλια και σε όλα όσα του άνοιξε την πόρτα, είναι ασυνήθιστα. Θα μπορούσε να τον έχει συμβουλάτορα, μεταξύ τους και να μην το κάνει τόση διαφήμιση. τόσο πολύ ψοφάνε για να τονίσουν τη διαφορετικότητά τους;
Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως είναι τόσο άρρωστοι. Ο Τραμπ τουλάχιστο, μπορεί να μου είναι αντιπαθής, αλλά χαζός δεν είναι. Πιστεύω, μ αυτό το πανηγύρι θέλησε να τονίσει: Από δω και πέρα, ξεχάστε τις δημοκρατικές διαδικασίες που ξέρατε. Εγώ αποφασίζω!
Και έτσι σιγά σιγά να το πάει εκεί που πάνε πολλά κράτη πλέον: προς τον αυταρχισμό.
Τι λέτε;