giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 14:56 Ο giannhs2001: #2.181 12-06-25 14:56 Ούτε οι Μεξικανοί είναι ακριβώς νόμιμοι κάτοχοι της αμερικανικής γης. Οι περισσότεροι της λατινικής Αμερικής είναι mestijo (μιγάδες λευκών Ευρωπαίων με ερυθρών Αμερικανών). Ελάχιστοι είναι δυστυχώς οι καθαρόαιμοι Αμερικάνοι που έχουν απομείνει και πραγματικά δικαιούνται αυτή τη γη. Η επιμειξία είναι πάντα η σίγουρη καταστροφή των ανθρώπων και των πολιτισμών τους. Ο βιολογικός πόλεμος που έκαναν οι λευκοί εκεί τότε γίνεται σε βάρος τους στην Ευρώπη τώρα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:01 Η amarelia έγραψε: #2.182 12-06-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ελάχιστοι είναι δυστυχώς οι καθαρόαιμοι Αμερικάνοι που έχουν απομείνει και πραγματικά δικαιούνται αυτή τη γη. Click για ανάπτυξη... αρα δεν είναι πραγματικά αστείο το να μιλάνε για λαθρομετανάστες στην Αμερική; Επίσης μιας και μίλησες για καθαρόαιμους Αμερικανούς οι πραγματικοί καθαρόαιμοι Έλληνες για παράδειγμα ποιοί είναι; Εμένα πχ ο προπάππους μου είναι Γάλλος 100%, εγώ τι είμαι; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:10 Ο giannhs2001: #2.183 12-06-25 15:10 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αρα δεν είναι πραγματικά αστείο το να μιλάνε για λαθρομετανάστες στην Αμερική; Click για ανάπτυξη... Είναι. Για αυτό και δεν ασχολούμαι με χώρες αποικίες όπως ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία. Γη της φυλής μου είναι η Ευρώπη μου. Αυτό είναι το σπίτι μου. Αυτό που κρατάω όμως από τα τελευταία γεγονότα των ΗΠΑ έχει συμβολική σημασία για το τι μπορεί να γίνει σύντομα και στην Ευρώπη. Μια πραγματική αντιμεταναστευτική πολιτική με μαζικές απελάσεις θα οδηγούσε σε εξεγέρσεις από τους εισαγόμενους αφροασιάτες. Όσο περισσότερο συνεχίζεται το έγκλημα σε βάρος μας τόσο περισσότερο δένουμε μελλοντικά τα χέρια μας. Άσε που η σκέψη πάει ακόμα πιο μακριά. Αν οι Λατίνοι λαθρο μπορούν να δημιουργήσουν μια τόσο έντονη κατάσταση στην πανίσχυρη αυτή χώρα του Ατλαντικού, φαντάσου τι θα μπορούσαν να κάνουν οι εδώ λάθρο υποκινούμενοι από τη Τουρκία σε περίπτωση έντασης. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πραγματικοί καθαρόαιμοι Έλληνες για παράδειγμα ποιοί είναι; Εμένα πχ ο προπάππους μου είναι Γάλλος 100%, εγώ τι είμαι; Click για ανάπτυξη... Οι Έλληνες δεν είναι ξεχωριστή φυλή, υπάγονται στο μεσογειακό κομμάτι της λευκής φυλής. Ως προς αυτό το κομμάτι σύμφωνα με τη γενετική έχουμε υψηλά ποσοστά ομοιότητας με τους Μυκηναίους. Τώρα για τη δική σου περίπτωση, ο προπάππους σου είναι Γάλλος λες. Οι Γάλλοι είναι λευκοί, άρα not a big thing. Είμαστε στην ίδια φυλή. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:36 Ο Μαυρίκιος: #2.184 12-06-25 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Οι Έλληνες δεν είναι ξεχωριστή φυλή, υπάγονται στο μεσογειακό κομμάτι της λευκής φυλής. Ως προς αυτό το κομμάτι σύμφωνα με τη γενετική έχουμε υψηλά ποσοστά ομοιότητας με τους Μυκηναίους. Τώρα για τη δική σου περίπτωση, ο προπάππους σου είναι Γάλλος λες. Οι Γάλλοι είναι λευκοί, άρα not a big thing. Είμαστε στην ίδια φυλή. Click για ανάπτυξη... Οι Μυκηναίοι ανήκαν στην Μεσογειακή φυλή όπως και οι Μινωίτες και οι περισσότεροι από τους αρχαίους Έλληνες αλλά οι σημερινοί Έλληνες όχι και τόσο, η Μεσογειακή φυλή είναι μειοψηφία. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:43 Ο Gaspar έγραψε: #2.185 12-06-25 19:43 Οι ιθαγενείς της Αμερικής δεν ήταν τόσο φιλειρηνιστές όσο τους παρουσιάζει τελευταία το holywood, ο πολιτισμός τους ήταν νεολιθικός, εγδερναν τα σκαλπ των εχθρών τους και οι Ίνκας θυσίαζαν ανθρώπους. η βιολογική εξαφάνιση τους οφείλεται κυρίως σε ασθένειες God bless america που εκπολίτισε αυτήν την αχανής έκταση. Σε λίγο θα κάνετε blame και στον homo sapiens που εκτόπισε τον Νεάντερταλ. Τερματισμένο σύνδρομο white guilt. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:54 Η amarelia έγραψε: #2.186 12-06-25 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η βιολογική εξαφάνιση τους οφείλεται κυρίως σε ασθένειες God bless america που εκπολίτισε αυτήν την αχανής έκταση. Click για ανάπτυξη... έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:59 Ο Gaspar έγραψε: #2.187 12-06-25 19:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more Click για ανάπτυξη... Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:06 Η amarelia έγραψε: #2.188 12-06-25 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. Click για ανάπτυξη... Επειδή σ’αρέσει να χρησιμοποιείς όρους που δεν κατέχεις ας τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή. Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Η φυσική επιλογή χρειάζεται χρόνια, εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Αφήστε την επιστήμη έξω απο αυτό και ασχοληθείτε με τα συνορα, τα σύμβολα και την θρησκεία. Οχι τίποτα άλλο αλλά μας βγαίνουν και τα μάτια διαβάζοντας τα. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:11 Ο Gaspar έγραψε: #2.189 12-06-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Click για ανάπτυξη... Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:20 Ο Μαυρίκιος: #2.190 12-06-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Σε κάθε περίπτωση ο Τράμπ είναι Ευρωπαίος και όχι ιθαγενής όπως ισχυρίζεται. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:29 Η amarelia έγραψε: #2.191 12-06-25 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ σωστά, η μαλακία παίχτηκε οταν τους είπαν «ναι, ελάτε και ξεκοιλιάστε μας σαν λυσσασμένα σκυλιά». Πάντως θα ήταν θεμιτό, έστω και ετεροχρονισμένα, να τους απελάσουν για να επιστρέψουν την γη στους ιθαγενείς. Οι δε Αμερικάνοι θα έρθουν να μείνουν στα προτεκτοράτα τους, ενώ εμείς δεν γεμίζουμε βάρκες για να φεύγουμε μαζικά σε ανατολικές χώρες, ενώ θα μας πνίγουν σε διεθνή ύδατα. Που μεταξύ μας πολύ καλά θα κάνουν καθώς κανείς δε θα θέλει βρωμόγυφτους χωρίς τον ήλιο μοίρα στην χώρα του giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:16 Ο giannhs2001: #2.192 13-06-25 20:16 Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:26 Ο Guest 691153: #2.193 13-06-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.194 13-06-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ούτε οι Μεξικανοί είναι ακριβώς νόμιμοι κάτοχοι της αμερικανικής γης. Οι περισσότεροι της λατινικής Αμερικής είναι mestijo (μιγάδες λευκών Ευρωπαίων με ερυθρών Αμερικανών). Ελάχιστοι είναι δυστυχώς οι καθαρόαιμοι Αμερικάνοι που έχουν απομείνει και πραγματικά δικαιούνται αυτή τη γη. Η επιμειξία είναι πάντα η σίγουρη καταστροφή των ανθρώπων και των πολιτισμών τους. Ο βιολογικός πόλεμος που έκαναν οι λευκοί εκεί τότε γίνεται σε βάρος τους στην Ευρώπη τώρα.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:01 Η amarelia έγραψε: #2.182 12-06-25 15:01 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ελάχιστοι είναι δυστυχώς οι καθαρόαιμοι Αμερικάνοι που έχουν απομείνει και πραγματικά δικαιούνται αυτή τη γη. Click για ανάπτυξη... αρα δεν είναι πραγματικά αστείο το να μιλάνε για λαθρομετανάστες στην Αμερική; Επίσης μιας και μίλησες για καθαρόαιμους Αμερικανούς οι πραγματικοί καθαρόαιμοι Έλληνες για παράδειγμα ποιοί είναι; Εμένα πχ ο προπάππους μου είναι Γάλλος 100%, εγώ τι είμαι; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:10 Ο giannhs2001: #2.183 12-06-25 15:10 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αρα δεν είναι πραγματικά αστείο το να μιλάνε για λαθρομετανάστες στην Αμερική; Click για ανάπτυξη... Είναι. Για αυτό και δεν ασχολούμαι με χώρες αποικίες όπως ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία. Γη της φυλής μου είναι η Ευρώπη μου. Αυτό είναι το σπίτι μου. Αυτό που κρατάω όμως από τα τελευταία γεγονότα των ΗΠΑ έχει συμβολική σημασία για το τι μπορεί να γίνει σύντομα και στην Ευρώπη. Μια πραγματική αντιμεταναστευτική πολιτική με μαζικές απελάσεις θα οδηγούσε σε εξεγέρσεις από τους εισαγόμενους αφροασιάτες. Όσο περισσότερο συνεχίζεται το έγκλημα σε βάρος μας τόσο περισσότερο δένουμε μελλοντικά τα χέρια μας. Άσε που η σκέψη πάει ακόμα πιο μακριά. Αν οι Λατίνοι λαθρο μπορούν να δημιουργήσουν μια τόσο έντονη κατάσταση στην πανίσχυρη αυτή χώρα του Ατλαντικού, φαντάσου τι θα μπορούσαν να κάνουν οι εδώ λάθρο υποκινούμενοι από τη Τουρκία σε περίπτωση έντασης. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πραγματικοί καθαρόαιμοι Έλληνες για παράδειγμα ποιοί είναι; Εμένα πχ ο προπάππους μου είναι Γάλλος 100%, εγώ τι είμαι; Click για ανάπτυξη... Οι Έλληνες δεν είναι ξεχωριστή φυλή, υπάγονται στο μεσογειακό κομμάτι της λευκής φυλής. Ως προς αυτό το κομμάτι σύμφωνα με τη γενετική έχουμε υψηλά ποσοστά ομοιότητας με τους Μυκηναίους. Τώρα για τη δική σου περίπτωση, ο προπάππους σου είναι Γάλλος λες. Οι Γάλλοι είναι λευκοί, άρα not a big thing. Είμαστε στην ίδια φυλή. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:36 Ο Μαυρίκιος: #2.184 12-06-25 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Οι Έλληνες δεν είναι ξεχωριστή φυλή, υπάγονται στο μεσογειακό κομμάτι της λευκής φυλής. Ως προς αυτό το κομμάτι σύμφωνα με τη γενετική έχουμε υψηλά ποσοστά ομοιότητας με τους Μυκηναίους. Τώρα για τη δική σου περίπτωση, ο προπάππους σου είναι Γάλλος λες. Οι Γάλλοι είναι λευκοί, άρα not a big thing. Είμαστε στην ίδια φυλή. Click για ανάπτυξη... Οι Μυκηναίοι ανήκαν στην Μεσογειακή φυλή όπως και οι Μινωίτες και οι περισσότεροι από τους αρχαίους Έλληνες αλλά οι σημερινοί Έλληνες όχι και τόσο, η Μεσογειακή φυλή είναι μειοψηφία. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:43 Ο Gaspar έγραψε: #2.185 12-06-25 19:43 Οι ιθαγενείς της Αμερικής δεν ήταν τόσο φιλειρηνιστές όσο τους παρουσιάζει τελευταία το holywood, ο πολιτισμός τους ήταν νεολιθικός, εγδερναν τα σκαλπ των εχθρών τους και οι Ίνκας θυσίαζαν ανθρώπους. η βιολογική εξαφάνιση τους οφείλεται κυρίως σε ασθένειες God bless america που εκπολίτισε αυτήν την αχανής έκταση. Σε λίγο θα κάνετε blame και στον homo sapiens που εκτόπισε τον Νεάντερταλ. Τερματισμένο σύνδρομο white guilt. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:54 Η amarelia έγραψε: #2.186 12-06-25 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η βιολογική εξαφάνιση τους οφείλεται κυρίως σε ασθένειες God bless america που εκπολίτισε αυτήν την αχανής έκταση. Click για ανάπτυξη... έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:59 Ο Gaspar έγραψε: #2.187 12-06-25 19:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more Click για ανάπτυξη... Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:06 Η amarelia έγραψε: #2.188 12-06-25 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. Click για ανάπτυξη... Επειδή σ’αρέσει να χρησιμοποιείς όρους που δεν κατέχεις ας τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή. Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Η φυσική επιλογή χρειάζεται χρόνια, εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Αφήστε την επιστήμη έξω απο αυτό και ασχοληθείτε με τα συνορα, τα σύμβολα και την θρησκεία. Οχι τίποτα άλλο αλλά μας βγαίνουν και τα μάτια διαβάζοντας τα. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:11 Ο Gaspar έγραψε: #2.189 12-06-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Click για ανάπτυξη... Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:20 Ο Μαυρίκιος: #2.190 12-06-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Σε κάθε περίπτωση ο Τράμπ είναι Ευρωπαίος και όχι ιθαγενής όπως ισχυρίζεται. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:29 Η amarelia έγραψε: #2.191 12-06-25 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ σωστά, η μαλακία παίχτηκε οταν τους είπαν «ναι, ελάτε και ξεκοιλιάστε μας σαν λυσσασμένα σκυλιά». Πάντως θα ήταν θεμιτό, έστω και ετεροχρονισμένα, να τους απελάσουν για να επιστρέψουν την γη στους ιθαγενείς. Οι δε Αμερικάνοι θα έρθουν να μείνουν στα προτεκτοράτα τους, ενώ εμείς δεν γεμίζουμε βάρκες για να φεύγουμε μαζικά σε ανατολικές χώρες, ενώ θα μας πνίγουν σε διεθνή ύδατα. Που μεταξύ μας πολύ καλά θα κάνουν καθώς κανείς δε θα θέλει βρωμόγυφτους χωρίς τον ήλιο μοίρα στην χώρα του giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:16 Ο giannhs2001: #2.192 13-06-25 20:16 Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:26 Ο Guest 691153: #2.193 13-06-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.194 13-06-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ελάχιστοι είναι δυστυχώς οι καθαρόαιμοι Αμερικάνοι που έχουν απομείνει και πραγματικά δικαιούνται αυτή τη γη. Click για ανάπτυξη... αρα δεν είναι πραγματικά αστείο το να μιλάνε για λαθρομετανάστες στην Αμερική; Επίσης μιας και μίλησες για καθαρόαιμους Αμερικανούς οι πραγματικοί καθαρόαιμοι Έλληνες για παράδειγμα ποιοί είναι; Εμένα πχ ο προπάππους μου είναι Γάλλος 100%, εγώ τι είμαι;
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 15:10 Ο giannhs2001: #2.183 12-06-25 15:10 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αρα δεν είναι πραγματικά αστείο το να μιλάνε για λαθρομετανάστες στην Αμερική; Click για ανάπτυξη... Είναι. Για αυτό και δεν ασχολούμαι με χώρες αποικίες όπως ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία. Γη της φυλής μου είναι η Ευρώπη μου. Αυτό είναι το σπίτι μου. Αυτό που κρατάω όμως από τα τελευταία γεγονότα των ΗΠΑ έχει συμβολική σημασία για το τι μπορεί να γίνει σύντομα και στην Ευρώπη. Μια πραγματική αντιμεταναστευτική πολιτική με μαζικές απελάσεις θα οδηγούσε σε εξεγέρσεις από τους εισαγόμενους αφροασιάτες. Όσο περισσότερο συνεχίζεται το έγκλημα σε βάρος μας τόσο περισσότερο δένουμε μελλοντικά τα χέρια μας. Άσε που η σκέψη πάει ακόμα πιο μακριά. Αν οι Λατίνοι λαθρο μπορούν να δημιουργήσουν μια τόσο έντονη κατάσταση στην πανίσχυρη αυτή χώρα του Ατλαντικού, φαντάσου τι θα μπορούσαν να κάνουν οι εδώ λάθρο υποκινούμενοι από τη Τουρκία σε περίπτωση έντασης. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πραγματικοί καθαρόαιμοι Έλληνες για παράδειγμα ποιοί είναι; Εμένα πχ ο προπάππους μου είναι Γάλλος 100%, εγώ τι είμαι; Click για ανάπτυξη... Οι Έλληνες δεν είναι ξεχωριστή φυλή, υπάγονται στο μεσογειακό κομμάτι της λευκής φυλής. Ως προς αυτό το κομμάτι σύμφωνα με τη γενετική έχουμε υψηλά ποσοστά ομοιότητας με τους Μυκηναίους. Τώρα για τη δική σου περίπτωση, ο προπάππους σου είναι Γάλλος λες. Οι Γάλλοι είναι λευκοί, άρα not a big thing. Είμαστε στην ίδια φυλή. Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:36 Ο Μαυρίκιος: #2.184 12-06-25 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Οι Έλληνες δεν είναι ξεχωριστή φυλή, υπάγονται στο μεσογειακό κομμάτι της λευκής φυλής. Ως προς αυτό το κομμάτι σύμφωνα με τη γενετική έχουμε υψηλά ποσοστά ομοιότητας με τους Μυκηναίους. Τώρα για τη δική σου περίπτωση, ο προπάππους σου είναι Γάλλος λες. Οι Γάλλοι είναι λευκοί, άρα not a big thing. Είμαστε στην ίδια φυλή. Click για ανάπτυξη... Οι Μυκηναίοι ανήκαν στην Μεσογειακή φυλή όπως και οι Μινωίτες και οι περισσότεροι από τους αρχαίους Έλληνες αλλά οι σημερινοί Έλληνες όχι και τόσο, η Μεσογειακή φυλή είναι μειοψηφία. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:43 Ο Gaspar έγραψε: #2.185 12-06-25 19:43 Οι ιθαγενείς της Αμερικής δεν ήταν τόσο φιλειρηνιστές όσο τους παρουσιάζει τελευταία το holywood, ο πολιτισμός τους ήταν νεολιθικός, εγδερναν τα σκαλπ των εχθρών τους και οι Ίνκας θυσίαζαν ανθρώπους. η βιολογική εξαφάνιση τους οφείλεται κυρίως σε ασθένειες God bless america που εκπολίτισε αυτήν την αχανής έκταση. Σε λίγο θα κάνετε blame και στον homo sapiens που εκτόπισε τον Νεάντερταλ. Τερματισμένο σύνδρομο white guilt. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:54 Η amarelia έγραψε: #2.186 12-06-25 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η βιολογική εξαφάνιση τους οφείλεται κυρίως σε ασθένειες God bless america που εκπολίτισε αυτήν την αχανής έκταση. Click για ανάπτυξη... έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:59 Ο Gaspar έγραψε: #2.187 12-06-25 19:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more Click για ανάπτυξη... Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:06 Η amarelia έγραψε: #2.188 12-06-25 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. Click για ανάπτυξη... Επειδή σ’αρέσει να χρησιμοποιείς όρους που δεν κατέχεις ας τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή. Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Η φυσική επιλογή χρειάζεται χρόνια, εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Αφήστε την επιστήμη έξω απο αυτό και ασχοληθείτε με τα συνορα, τα σύμβολα και την θρησκεία. Οχι τίποτα άλλο αλλά μας βγαίνουν και τα μάτια διαβάζοντας τα. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:11 Ο Gaspar έγραψε: #2.189 12-06-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Click για ανάπτυξη... Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:20 Ο Μαυρίκιος: #2.190 12-06-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Σε κάθε περίπτωση ο Τράμπ είναι Ευρωπαίος και όχι ιθαγενής όπως ισχυρίζεται. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:29 Η amarelia έγραψε: #2.191 12-06-25 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ σωστά, η μαλακία παίχτηκε οταν τους είπαν «ναι, ελάτε και ξεκοιλιάστε μας σαν λυσσασμένα σκυλιά». Πάντως θα ήταν θεμιτό, έστω και ετεροχρονισμένα, να τους απελάσουν για να επιστρέψουν την γη στους ιθαγενείς. Οι δε Αμερικάνοι θα έρθουν να μείνουν στα προτεκτοράτα τους, ενώ εμείς δεν γεμίζουμε βάρκες για να φεύγουμε μαζικά σε ανατολικές χώρες, ενώ θα μας πνίγουν σε διεθνή ύδατα. Που μεταξύ μας πολύ καλά θα κάνουν καθώς κανείς δε θα θέλει βρωμόγυφτους χωρίς τον ήλιο μοίρα στην χώρα του giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:16 Ο giannhs2001: #2.192 13-06-25 20:16 Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:26 Ο Guest 691153: #2.193 13-06-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.194 13-06-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: αρα δεν είναι πραγματικά αστείο το να μιλάνε για λαθρομετανάστες στην Αμερική; Click για ανάπτυξη... Είναι. Για αυτό και δεν ασχολούμαι με χώρες αποικίες όπως ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία. Γη της φυλής μου είναι η Ευρώπη μου. Αυτό είναι το σπίτι μου. Αυτό που κρατάω όμως από τα τελευταία γεγονότα των ΗΠΑ έχει συμβολική σημασία για το τι μπορεί να γίνει σύντομα και στην Ευρώπη. Μια πραγματική αντιμεταναστευτική πολιτική με μαζικές απελάσεις θα οδηγούσε σε εξεγέρσεις από τους εισαγόμενους αφροασιάτες. Όσο περισσότερο συνεχίζεται το έγκλημα σε βάρος μας τόσο περισσότερο δένουμε μελλοντικά τα χέρια μας. Άσε που η σκέψη πάει ακόμα πιο μακριά. Αν οι Λατίνοι λαθρο μπορούν να δημιουργήσουν μια τόσο έντονη κατάσταση στην πανίσχυρη αυτή χώρα του Ατλαντικού, φαντάσου τι θα μπορούσαν να κάνουν οι εδώ λάθρο υποκινούμενοι από τη Τουρκία σε περίπτωση έντασης. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: πραγματικοί καθαρόαιμοι Έλληνες για παράδειγμα ποιοί είναι; Εμένα πχ ο προπάππους μου είναι Γάλλος 100%, εγώ τι είμαι; Click για ανάπτυξη... Οι Έλληνες δεν είναι ξεχωριστή φυλή, υπάγονται στο μεσογειακό κομμάτι της λευκής φυλής. Ως προς αυτό το κομμάτι σύμφωνα με τη γενετική έχουμε υψηλά ποσοστά ομοιότητας με τους Μυκηναίους. Τώρα για τη δική σου περίπτωση, ο προπάππους σου είναι Γάλλος λες. Οι Γάλλοι είναι λευκοί, άρα not a big thing. Είμαστε στην ίδια φυλή.
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:36 Ο Μαυρίκιος: #2.184 12-06-25 19:36 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Οι Έλληνες δεν είναι ξεχωριστή φυλή, υπάγονται στο μεσογειακό κομμάτι της λευκής φυλής. Ως προς αυτό το κομμάτι σύμφωνα με τη γενετική έχουμε υψηλά ποσοστά ομοιότητας με τους Μυκηναίους. Τώρα για τη δική σου περίπτωση, ο προπάππους σου είναι Γάλλος λες. Οι Γάλλοι είναι λευκοί, άρα not a big thing. Είμαστε στην ίδια φυλή. Click για ανάπτυξη... Οι Μυκηναίοι ανήκαν στην Μεσογειακή φυλή όπως και οι Μινωίτες και οι περισσότεροι από τους αρχαίους Έλληνες αλλά οι σημερινοί Έλληνες όχι και τόσο, η Μεσογειακή φυλή είναι μειοψηφία. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:43 Ο Gaspar έγραψε: #2.185 12-06-25 19:43 Οι ιθαγενείς της Αμερικής δεν ήταν τόσο φιλειρηνιστές όσο τους παρουσιάζει τελευταία το holywood, ο πολιτισμός τους ήταν νεολιθικός, εγδερναν τα σκαλπ των εχθρών τους και οι Ίνκας θυσίαζαν ανθρώπους. η βιολογική εξαφάνιση τους οφείλεται κυρίως σε ασθένειες God bless america που εκπολίτισε αυτήν την αχανής έκταση. Σε λίγο θα κάνετε blame και στον homo sapiens που εκτόπισε τον Νεάντερταλ. Τερματισμένο σύνδρομο white guilt. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:54 Η amarelia έγραψε: #2.186 12-06-25 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η βιολογική εξαφάνιση τους οφείλεται κυρίως σε ασθένειες God bless america που εκπολίτισε αυτήν την αχανής έκταση. Click για ανάπτυξη... έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:59 Ο Gaspar έγραψε: #2.187 12-06-25 19:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more Click για ανάπτυξη... Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:06 Η amarelia έγραψε: #2.188 12-06-25 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. Click για ανάπτυξη... Επειδή σ’αρέσει να χρησιμοποιείς όρους που δεν κατέχεις ας τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή. Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Η φυσική επιλογή χρειάζεται χρόνια, εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Αφήστε την επιστήμη έξω απο αυτό και ασχοληθείτε με τα συνορα, τα σύμβολα και την θρησκεία. Οχι τίποτα άλλο αλλά μας βγαίνουν και τα μάτια διαβάζοντας τα. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:11 Ο Gaspar έγραψε: #2.189 12-06-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Click για ανάπτυξη... Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:20 Ο Μαυρίκιος: #2.190 12-06-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Σε κάθε περίπτωση ο Τράμπ είναι Ευρωπαίος και όχι ιθαγενής όπως ισχυρίζεται. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:29 Η amarelia έγραψε: #2.191 12-06-25 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ σωστά, η μαλακία παίχτηκε οταν τους είπαν «ναι, ελάτε και ξεκοιλιάστε μας σαν λυσσασμένα σκυλιά». Πάντως θα ήταν θεμιτό, έστω και ετεροχρονισμένα, να τους απελάσουν για να επιστρέψουν την γη στους ιθαγενείς. Οι δε Αμερικάνοι θα έρθουν να μείνουν στα προτεκτοράτα τους, ενώ εμείς δεν γεμίζουμε βάρκες για να φεύγουμε μαζικά σε ανατολικές χώρες, ενώ θα μας πνίγουν σε διεθνή ύδατα. Που μεταξύ μας πολύ καλά θα κάνουν καθώς κανείς δε θα θέλει βρωμόγυφτους χωρίς τον ήλιο μοίρα στην χώρα του giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:16 Ο giannhs2001: #2.192 13-06-25 20:16 Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:26 Ο Guest 691153: #2.193 13-06-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.194 13-06-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Οι Έλληνες δεν είναι ξεχωριστή φυλή, υπάγονται στο μεσογειακό κομμάτι της λευκής φυλής. Ως προς αυτό το κομμάτι σύμφωνα με τη γενετική έχουμε υψηλά ποσοστά ομοιότητας με τους Μυκηναίους. Τώρα για τη δική σου περίπτωση, ο προπάππους σου είναι Γάλλος λες. Οι Γάλλοι είναι λευκοί, άρα not a big thing. Είμαστε στην ίδια φυλή. Click για ανάπτυξη... Οι Μυκηναίοι ανήκαν στην Μεσογειακή φυλή όπως και οι Μινωίτες και οι περισσότεροι από τους αρχαίους Έλληνες αλλά οι σημερινοί Έλληνες όχι και τόσο, η Μεσογειακή φυλή είναι μειοψηφία.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:43 Ο Gaspar έγραψε: #2.185 12-06-25 19:43 Οι ιθαγενείς της Αμερικής δεν ήταν τόσο φιλειρηνιστές όσο τους παρουσιάζει τελευταία το holywood, ο πολιτισμός τους ήταν νεολιθικός, εγδερναν τα σκαλπ των εχθρών τους και οι Ίνκας θυσίαζαν ανθρώπους. η βιολογική εξαφάνιση τους οφείλεται κυρίως σε ασθένειες God bless america που εκπολίτισε αυτήν την αχανής έκταση. Σε λίγο θα κάνετε blame και στον homo sapiens που εκτόπισε τον Νεάντερταλ. Τερματισμένο σύνδρομο white guilt. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:54 Η amarelia έγραψε: #2.186 12-06-25 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η βιολογική εξαφάνιση τους οφείλεται κυρίως σε ασθένειες God bless america που εκπολίτισε αυτήν την αχανής έκταση. Click για ανάπτυξη... έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:59 Ο Gaspar έγραψε: #2.187 12-06-25 19:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more Click για ανάπτυξη... Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:06 Η amarelia έγραψε: #2.188 12-06-25 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. Click για ανάπτυξη... Επειδή σ’αρέσει να χρησιμοποιείς όρους που δεν κατέχεις ας τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή. Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Η φυσική επιλογή χρειάζεται χρόνια, εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Αφήστε την επιστήμη έξω απο αυτό και ασχοληθείτε με τα συνορα, τα σύμβολα και την θρησκεία. Οχι τίποτα άλλο αλλά μας βγαίνουν και τα μάτια διαβάζοντας τα. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:11 Ο Gaspar έγραψε: #2.189 12-06-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Click για ανάπτυξη... Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:20 Ο Μαυρίκιος: #2.190 12-06-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Σε κάθε περίπτωση ο Τράμπ είναι Ευρωπαίος και όχι ιθαγενής όπως ισχυρίζεται. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:29 Η amarelia έγραψε: #2.191 12-06-25 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ σωστά, η μαλακία παίχτηκε οταν τους είπαν «ναι, ελάτε και ξεκοιλιάστε μας σαν λυσσασμένα σκυλιά». Πάντως θα ήταν θεμιτό, έστω και ετεροχρονισμένα, να τους απελάσουν για να επιστρέψουν την γη στους ιθαγενείς. Οι δε Αμερικάνοι θα έρθουν να μείνουν στα προτεκτοράτα τους, ενώ εμείς δεν γεμίζουμε βάρκες για να φεύγουμε μαζικά σε ανατολικές χώρες, ενώ θα μας πνίγουν σε διεθνή ύδατα. Που μεταξύ μας πολύ καλά θα κάνουν καθώς κανείς δε θα θέλει βρωμόγυφτους χωρίς τον ήλιο μοίρα στην χώρα του giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:16 Ο giannhs2001: #2.192 13-06-25 20:16 Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:26 Ο Guest 691153: #2.193 13-06-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.194 13-06-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι ιθαγενείς της Αμερικής δεν ήταν τόσο φιλειρηνιστές όσο τους παρουσιάζει τελευταία το holywood, ο πολιτισμός τους ήταν νεολιθικός, εγδερναν τα σκαλπ των εχθρών τους και οι Ίνκας θυσίαζαν ανθρώπους. η βιολογική εξαφάνιση τους οφείλεται κυρίως σε ασθένειες God bless america που εκπολίτισε αυτήν την αχανής έκταση. Σε λίγο θα κάνετε blame και στον homo sapiens που εκτόπισε τον Νεάντερταλ. Τερματισμένο σύνδρομο white guilt.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:54 Η amarelia έγραψε: #2.186 12-06-25 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η βιολογική εξαφάνιση τους οφείλεται κυρίως σε ασθένειες God bless america που εκπολίτισε αυτήν την αχανής έκταση. Click για ανάπτυξη... έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:59 Ο Gaspar έγραψε: #2.187 12-06-25 19:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more Click για ανάπτυξη... Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:06 Η amarelia έγραψε: #2.188 12-06-25 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. Click για ανάπτυξη... Επειδή σ’αρέσει να χρησιμοποιείς όρους που δεν κατέχεις ας τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή. Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Η φυσική επιλογή χρειάζεται χρόνια, εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Αφήστε την επιστήμη έξω απο αυτό και ασχοληθείτε με τα συνορα, τα σύμβολα και την θρησκεία. Οχι τίποτα άλλο αλλά μας βγαίνουν και τα μάτια διαβάζοντας τα. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:11 Ο Gaspar έγραψε: #2.189 12-06-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Click για ανάπτυξη... Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:20 Ο Μαυρίκιος: #2.190 12-06-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Σε κάθε περίπτωση ο Τράμπ είναι Ευρωπαίος και όχι ιθαγενής όπως ισχυρίζεται. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:29 Η amarelia έγραψε: #2.191 12-06-25 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ σωστά, η μαλακία παίχτηκε οταν τους είπαν «ναι, ελάτε και ξεκοιλιάστε μας σαν λυσσασμένα σκυλιά». Πάντως θα ήταν θεμιτό, έστω και ετεροχρονισμένα, να τους απελάσουν για να επιστρέψουν την γη στους ιθαγενείς. Οι δε Αμερικάνοι θα έρθουν να μείνουν στα προτεκτοράτα τους, ενώ εμείς δεν γεμίζουμε βάρκες για να φεύγουμε μαζικά σε ανατολικές χώρες, ενώ θα μας πνίγουν σε διεθνή ύδατα. Που μεταξύ μας πολύ καλά θα κάνουν καθώς κανείς δε θα θέλει βρωμόγυφτους χωρίς τον ήλιο μοίρα στην χώρα του giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:16 Ο giannhs2001: #2.192 13-06-25 20:16 Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:26 Ο Guest 691153: #2.193 13-06-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.194 13-06-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: η βιολογική εξαφάνιση τους οφείλεται κυρίως σε ασθένειες God bless america που εκπολίτισε αυτήν την αχανής έκταση. Click για ανάπτυξη... έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 19:59 Ο Gaspar έγραψε: #2.187 12-06-25 19:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more Click για ανάπτυξη... Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:06 Η amarelia έγραψε: #2.188 12-06-25 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. Click για ανάπτυξη... Επειδή σ’αρέσει να χρησιμοποιείς όρους που δεν κατέχεις ας τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή. Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Η φυσική επιλογή χρειάζεται χρόνια, εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Αφήστε την επιστήμη έξω απο αυτό και ασχοληθείτε με τα συνορα, τα σύμβολα και την θρησκεία. Οχι τίποτα άλλο αλλά μας βγαίνουν και τα μάτια διαβάζοντας τα. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:11 Ο Gaspar έγραψε: #2.189 12-06-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Click για ανάπτυξη... Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:20 Ο Μαυρίκιος: #2.190 12-06-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Σε κάθε περίπτωση ο Τράμπ είναι Ευρωπαίος και όχι ιθαγενής όπως ισχυρίζεται. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:29 Η amarelia έγραψε: #2.191 12-06-25 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ σωστά, η μαλακία παίχτηκε οταν τους είπαν «ναι, ελάτε και ξεκοιλιάστε μας σαν λυσσασμένα σκυλιά». Πάντως θα ήταν θεμιτό, έστω και ετεροχρονισμένα, να τους απελάσουν για να επιστρέψουν την γη στους ιθαγενείς. Οι δε Αμερικάνοι θα έρθουν να μείνουν στα προτεκτοράτα τους, ενώ εμείς δεν γεμίζουμε βάρκες για να φεύγουμε μαζικά σε ανατολικές χώρες, ενώ θα μας πνίγουν σε διεθνή ύδατα. Που μεταξύ μας πολύ καλά θα κάνουν καθώς κανείς δε θα θέλει βρωμόγυφτους χωρίς τον ήλιο μοίρα στην χώρα του giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:16 Ο giannhs2001: #2.192 13-06-25 20:16 Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:26 Ο Guest 691153: #2.193 13-06-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.194 13-06-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: έχω κλάψει με αυτές τις γραμμές. Σε ασθένειες που έφεραν οι αρρωστιάρηδες Ευρωπαίοι άποικοι. please prove my point more Click για ανάπτυξη... Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:06 Η amarelia έγραψε: #2.188 12-06-25 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. Click για ανάπτυξη... Επειδή σ’αρέσει να χρησιμοποιείς όρους που δεν κατέχεις ας τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή. Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Η φυσική επιλογή χρειάζεται χρόνια, εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Αφήστε την επιστήμη έξω απο αυτό και ασχοληθείτε με τα συνορα, τα σύμβολα και την θρησκεία. Οχι τίποτα άλλο αλλά μας βγαίνουν και τα μάτια διαβάζοντας τα. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:11 Ο Gaspar έγραψε: #2.189 12-06-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Click για ανάπτυξη... Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:20 Ο Μαυρίκιος: #2.190 12-06-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Σε κάθε περίπτωση ο Τράμπ είναι Ευρωπαίος και όχι ιθαγενής όπως ισχυρίζεται. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:29 Η amarelia έγραψε: #2.191 12-06-25 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ σωστά, η μαλακία παίχτηκε οταν τους είπαν «ναι, ελάτε και ξεκοιλιάστε μας σαν λυσσασμένα σκυλιά». Πάντως θα ήταν θεμιτό, έστω και ετεροχρονισμένα, να τους απελάσουν για να επιστρέψουν την γη στους ιθαγενείς. Οι δε Αμερικάνοι θα έρθουν να μείνουν στα προτεκτοράτα τους, ενώ εμείς δεν γεμίζουμε βάρκες για να φεύγουμε μαζικά σε ανατολικές χώρες, ενώ θα μας πνίγουν σε διεθνή ύδατα. Που μεταξύ μας πολύ καλά θα κάνουν καθώς κανείς δε θα θέλει βρωμόγυφτους χωρίς τον ήλιο μοίρα στην χώρα του giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:16 Ο giannhs2001: #2.192 13-06-25 20:16 Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:26 Ο Guest 691153: #2.193 13-06-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.194 13-06-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οι Ευρωπαίοι είχαν αναπτύξει ήδη αντισώματα. Πιο ισχυροί οργανισμοί.. επιβίωσαν. Εξέλιξη του είδους μέσω φυσικής επιλογής. Click για ανάπτυξη... Επειδή σ’αρέσει να χρησιμοποιείς όρους που δεν κατέχεις ας τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή. Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Η φυσική επιλογή χρειάζεται χρόνια, εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Αφήστε την επιστήμη έξω απο αυτό και ασχοληθείτε με τα συνορα, τα σύμβολα και την θρησκεία. Οχι τίποτα άλλο αλλά μας βγαίνουν και τα μάτια διαβάζοντας τα.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:11 Ο Gaspar έγραψε: #2.189 12-06-25 20:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Click για ανάπτυξη... Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:20 Ο Μαυρίκιος: #2.190 12-06-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Σε κάθε περίπτωση ο Τράμπ είναι Ευρωπαίος και όχι ιθαγενής όπως ισχυρίζεται. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:29 Η amarelia έγραψε: #2.191 12-06-25 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ σωστά, η μαλακία παίχτηκε οταν τους είπαν «ναι, ελάτε και ξεκοιλιάστε μας σαν λυσσασμένα σκυλιά». Πάντως θα ήταν θεμιτό, έστω και ετεροχρονισμένα, να τους απελάσουν για να επιστρέψουν την γη στους ιθαγενείς. Οι δε Αμερικάνοι θα έρθουν να μείνουν στα προτεκτοράτα τους, ενώ εμείς δεν γεμίζουμε βάρκες για να φεύγουμε μαζικά σε ανατολικές χώρες, ενώ θα μας πνίγουν σε διεθνή ύδατα. Που μεταξύ μας πολύ καλά θα κάνουν καθώς κανείς δε θα θέλει βρωμόγυφτους χωρίς τον ήλιο μοίρα στην χώρα του giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:16 Ο giannhs2001: #2.192 13-06-25 20:16 Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:26 Ο Guest 691153: #2.193 13-06-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.194 13-06-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι ιθαγενείς δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν ανοσία οχι επειδή ήταν ασθενέστεροι οργανισμοί, αλλά γιατί δεν είχαν εκτεθεί ποτέ σε αυτές τις ασθένειες. Οι ασθένειες που έφεραν οι άποικοι τους σάρωσαν μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να προλάβει να υπάρξει οποιαδήποτε γενετική προσαρμογή στους ιθαγενείς . Click για ανάπτυξη... Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά?
Μαυρίκιος Διάσημο μέλος Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.905 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:20 Ο Μαυρίκιος: #2.190 12-06-25 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Σε κάθε περίπτωση ο Τράμπ είναι Ευρωπαίος και όχι ιθαγενής όπως ισχυρίζεται. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:29 Η amarelia έγραψε: #2.191 12-06-25 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ σωστά, η μαλακία παίχτηκε οταν τους είπαν «ναι, ελάτε και ξεκοιλιάστε μας σαν λυσσασμένα σκυλιά». Πάντως θα ήταν θεμιτό, έστω και ετεροχρονισμένα, να τους απελάσουν για να επιστρέψουν την γη στους ιθαγενείς. Οι δε Αμερικάνοι θα έρθουν να μείνουν στα προτεκτοράτα τους, ενώ εμείς δεν γεμίζουμε βάρκες για να φεύγουμε μαζικά σε ανατολικές χώρες, ενώ θα μας πνίγουν σε διεθνή ύδατα. Που μεταξύ μας πολύ καλά θα κάνουν καθώς κανείς δε θα θέλει βρωμόγυφτους χωρίς τον ήλιο μοίρα στην χώρα του giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:16 Ο giannhs2001: #2.192 13-06-25 20:16 Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:26 Ο Guest 691153: #2.193 13-06-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.194 13-06-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Σε κάθε περίπτωση ο Τράμπ είναι Ευρωπαίος και όχι ιθαγενής όπως ισχυρίζεται.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.603 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2025 στις 20:29 Η amarelia έγραψε: #2.191 12-06-25 20:29 Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ σωστά, η μαλακία παίχτηκε οταν τους είπαν «ναι, ελάτε και ξεκοιλιάστε μας σαν λυσσασμένα σκυλιά». Πάντως θα ήταν θεμιτό, έστω και ετεροχρονισμένα, να τους απελάσουν για να επιστρέψουν την γη στους ιθαγενείς. Οι δε Αμερικάνοι θα έρθουν να μείνουν στα προτεκτοράτα τους, ενώ εμείς δεν γεμίζουμε βάρκες για να φεύγουμε μαζικά σε ανατολικές χώρες, ενώ θα μας πνίγουν σε διεθνή ύδατα. Που μεταξύ μας πολύ καλά θα κάνουν καθώς κανείς δε θα θέλει βρωμόγυφτους χωρίς τον ήλιο μοίρα στην χώρα του giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:16 Ο giannhs2001: #2.192 13-06-25 20:16 Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:26 Ο Guest 691153: #2.193 13-06-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.194 13-06-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gaspar: Οκ. Τότε Έπρεπε να κλείσουν τα σύνορα. Να πούνε όχι στους μετανάστες Ευρωπαίους και να έτσι να επιβιώσει η φυλή τους και ο πολιτισμός τους ανόθευτος. Σωστά? Click για ανάπτυξη... Ναι, πολύ σωστά, η μαλακία παίχτηκε οταν τους είπαν «ναι, ελάτε και ξεκοιλιάστε μας σαν λυσσασμένα σκυλιά». Πάντως θα ήταν θεμιτό, έστω και ετεροχρονισμένα, να τους απελάσουν για να επιστρέψουν την γη στους ιθαγενείς. Οι δε Αμερικάνοι θα έρθουν να μείνουν στα προτεκτοράτα τους, ενώ εμείς δεν γεμίζουμε βάρκες για να φεύγουμε μαζικά σε ανατολικές χώρες, ενώ θα μας πνίγουν σε διεθνή ύδατα. Που μεταξύ μας πολύ καλά θα κάνουν καθώς κανείς δε θα θέλει βρωμόγυφτους χωρίς τον ήλιο μοίρα στην χώρα του
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:16 Ο giannhs2001: #2.192 13-06-25 20:16 Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:26 Ο Guest 691153: #2.193 13-06-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.194 13-06-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες).
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:26 Ο Guest 691153: #2.193 13-06-25 20:26 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.194 13-06-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.194 13-06-25 20:35 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι που δεν στήριξα τον πορτοκαλί κλόουν γιατί την είδα την βρωμοδουλειά να έρχεται. Ευχόμαστε γρήγορη πτώση και σε αυτόν και ιδανικά και σε όλο το καθεστώς των ΗΠΑ (και στις ΗΠΑ τις ίδιες). Click για ανάπτυξη... Αυτό το μίσος που έχετε με τις ΗΠΑ πάντως είναι άξιο έρευνας. Οσο αφορά τον Trump από την πρώτη του θητεία ήταν υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ιράν, δεν έκρυψε κάτι.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.461 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:51 Ο giannhs2001: #2.195 13-06-25 20:51 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Εγώ τον στήριξαν και το μετανιώνω Click για ανάπτυξη... Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2025 στις 20:56 Ο Guest 691153: #2.196 13-06-25 20:56 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Στο μόνο πράγμα που είχε κερδίσει κάπως την εκτίμηση μου είναι το ότι τηρούσε την αντιπολεμική ρητορική του. Γυρνούσε πίσω τον στρατό του και ασχολούνταν με εσωτερικά ζητήματα. Στη πρώτη θητεία σε μεγάλο βαθμό το έκανε, στη δεύτερη ως τώρα τα πράγματα πάνε κατά διαόλου. Έχει έρθει με μια πολύ επιθετική εξωτερική πολιτική. Είναι σίγουρο πως οι ΗΠΑ θα βρίσκονται πάντα με τη λάθος πλευρά της ιστορίας. Όποιος και να είναι στο τιμόνι. Click για ανάπτυξη... Και υποτίθεται πως οι Ρεπουμπλικάνοι είναι πιο isolationist. Ίσως έρχεται μεγάλο ideology switch πάλι, ίσως έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα λόγω του κερδοθηρικού χαρακτήρα του συστήματος, πάντως δεν έχει τηρήσει καμία υπόσχεση του ως τώρα και δεν είμαι καν σίγουρος πλέον για την πιστότητα των 2 κομμάτων. Σαν την ψεκοθεωρια του uni party
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 08:54 Ο American Economist: #2.197 14-06-25 08:54 The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Trump’s effect. GM plans $4 billion push to move production from Mexico to U.S. Michigan plant among three sites included in move driven by increased demand for high-profit SUVs and an effort to limit exposure to Trump's tariffs. www.detroitnews.com GM: Επενδύει 4 δισ. δολ. σε αμερικανικά εργοστάσια ελέω δασμών στο Μεξικό Η νέα επένδυση αναμένεται να πραγματοποιηθεί έως το 2027. www.insider.gr
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.526 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:06 Ο chester20080: #2.198 14-06-25 19:06 Ευτυχώς που βγήκε ο Τραμπ και έκτοτε έχει διασφαλιστεί η παγκόσμια ειρήνη American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 vas 78 johnsala Memetchi chester20080 Kate1914 Paragontas7000 camil Scandal Wonderkid taketrance American Economist Debugging_Daemon Angelikaaa touvlo charmander thenutritionist giorgos5002 Entropy24 GeorgePap2003 michaela888 еще один пророк р... back2967 Maynard Hecticism Sotiris 12 Satan Claus abyssiniancat neuronova epote katerina1980 gegeorgiou90 Dr. Gl. Luminous fourkaki Μαυρίκιος antokara F1L1PAS Jack of Spades ShadowSinger Libertus rafaela11 Giorgos777 Vera Searching Kafkinos Ilikntas Unicex Piskantrila ghоul Jim_2004 Nocturnal ROM32 Ωρορα eupalinaros Αντικειμενικός Ilma bibliofagos aris65 fmarulezkd Ole Gunnar Solksjaer kostas.samis A350 Obi-Wan Kenobi grtt Μήτσος10 vasilis123321 nimbus manozzz Last Stand globglogabgalab RPO Klekle thodoris_eng ck_chrysiis Koukos fockos louminis Unboxholics J.Cameron Maximum physicscrazy Makajos Chris1993 takiss parrot/παπαγάλος Αλκίμαχος parnam Sosstoss jellojina synthnightingale Jim4ever ******nis Anti_Elon_Musk Δροσουλίτης spyroskaftanis Ryuzaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 19:14 Ο American Economist: #2.199 14-06-25 19:14 Χρόνια πολλά στις ΗΠΑ αλλά και στον πρόεδρο της που σήμερα έχει γενέθλια. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.214 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2025 στις 20:35 Ο American Economist: #2.200 14-06-25 20:35 Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής.
Ενα video το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την στάση των Democrats όσο αφορά την παράνομη μετανάστευση έως το 2015. Ο Bill Clinton απέλασε 2 εκατομμύρια παράνομους, ο Obama απέλασε 3.2 εκατομμύρια. Παρόλο αυτά τα npc μας λένε ότι ο Trump είναι ρατσιστής.