Ξαναλέω. Δείξε μου το μήνυμα στο οποίο λέω ότι θέλω όπλα ώστε να πυροβολώ ανθρώπους/ματαναστες έτσι στο άκυρο. Όταν γράφεις κάτι τόσο σοβαρό για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, κάνεις και την αντίστοιχη παράθεση.
Δεν έχεις γράψει κατα λέξη «θέλω να πυροβολήσω μετανάστες» οχι.
Ωστόσο κάθε δεύτερο ποστ κάνει αναφορά στην αυξημένη εγκληματικότητα λόγω των μεταναστών στους οποίους αναφέρεσαι συχνά πυκνά ως illegal aliens και υποστηρίζεις ανοιχτά το να κλείσουν τα σύνορα. Αναφέρεστε μάλιστα (εσύ και άλλοι) συνεχώς σε στατιστικά που συνδέουν αυθαίρετα την αύξηση εγκληματικότητας με τις μεταναστευτικές ροές. Ανεβάζεις μάλιστα συχνά βίντεο όπου δείχνεις για παράδειγμα το κέντρο του Λονδίνου και λες ειρωνικά πως θυμίζει κάποια μουσουλμανική χώρα.
Όλα αυτά με κάνουν να βγάλω το συμπέρασμα πως θα ήθελες τόσο εσύ όσο και οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες να υπάρχει οπλοκατοχή για να προστατευτείτε απο όλα αυτά τα δεινά που προκαλούν οι μετανάστες και στα οποία αναφέρεστε κάθε μέρα.
Οπότε οχι, δεν εχω post, παρα μόνο κριτική σκέψη, αν και δεν θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να φτάσω σε αυτό το συμπέρασμα.
Επειδή όμως ξέρεις ότι ουδέποτε δεν έχω γράψει κάτι τέτοιο, και απλά θέλεις να προκαλέσεις εντυπώσεις ξανά
Δεν έχω καμιά κάψα να προκαλέσω εντυπώσεις, όπως κάθε μέρα ανεβάζετε ανενόχλητοι ποστ που μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας με συγκεκριμένα και ευδιάκριτα κριτήρια, ετσι κι εγώ συνδέω τα κομμάτια για να βγάλω το συμπέρασμα μου αφενός και αφετέρου να τονίσω το οξύμωρο της υπόθεσης : θέλω όπλα αλλά σοκάρομαι οταν τα όπλα σκοτώνουν.
.Το μόνο που έχω γράψει είναι ότι καλό θα ήταν να υπάρχει δυνατότητα οπλοκατοχής καθαρά και μόνο για λόγους άμυνας και καθαρά μόνο για μέσα στο σπίτι.
Αυτό δεν μπορεί να ελεγχθεί, στην Αμερική για παράδειγμα πουλάνε όπλα στη Walmart, παίρνεις για όποιον σκοπό θες.
Επίσης, ουδέποτε έχω ταχθεί υπέρ στο να παίρνει ο κάθε τρελός ένα όπλο χωρίς να έχει περάσει από αυστηρούς ελέγχους πρώτα.
Ούτε αυτό μπορεί να ελεγχθεί αν υπάρχει οπλοκατοχή θα παίρνει ο κάθε ενας, οπως και στην Αμερική. Και όπως και στην Αμερική θα έχουμε και school shooting ή/και αντίστοιχα.