nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 11.020 μηνύματα.

Κυρίως το σκίτσο εννοώ
Λένε πως είναι αυτο που ζωγράφισε
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.027 μηνύματα.

Θυμάστε που πριν 1 μήνα ο πρόεδρος Trump απέλυσε την επικεφαλής του BLS?? Ε λοιπόν τα χθεσινά δεδομένα έδειξαν ότι έκανε πολύ καλά που την έστειλε σπίτι της. Το 2024 οι ΗΠΑ δημιούργησαν 911 χιλιάδες λιγότερες θέσεις εργασίας σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση, το μεγαλύτερο σφάλμα στην ιστορία. Ουσιαστικά φούσκωνε τα στοιχεία ώστε να ενισχύει την εικόνα του Biden.

The U.S. created 911,000 fewer jobs than previously thought in the 12 months through March
The revision draws fresh attention to the weakening U.S. labor market, which averaged only 29,000 jobs for the three most recent months.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.027 μηνύματα.

Οπως έγινε γνωστό, η δικαστής που έβγαλε έξω τον δολοφόνο της Ουκρανής που έχασε την ζωή της στο Tram της Charlotte NC, ήταν Democrat και μεγάλη οπαδός της Kamala Harris. Θυμίζω ότι ο δολοφόνος είχε συλληφθεί 14 φορές στο παρελθόν για μια σειρά από εγκλήματα. Το αναφέρω ώστε να δείξω πόσο ιδεολογικά άρρωστοι είναι πλέον οι Democrats, αφήνουν εγκληματίες έξω να δρουν χωρίς καμία ποινή.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.702 μηνύματα.

το ξέρω πως τα σπάσανε αλλά δε ξέρω που να το ποστάρω
Να'ναι καλά αυτός ο μαλάκας που εχουμε memeable content συνεχώς
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.542 μηνύματα.

το ξέρω πως τα σπάσανε αλλά δε ξέρω που να το ποστάρω
View attachment 152502
Remember, remember the 5th of November.

American Economist
Επιφανές μέλος
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 11.020 μηνύματα.

To θεμα δεν ειναι να σκοτωθεί ο συγκεκριμένος, το θέμα είναι αυτοί που έχουνε αφεθεί ελεύθεροι 13 φορές ήδη και ειναι μεσα να μην αφεθούν 14η για να σκοτώσουν άλλον άνθρωπο
American Economist
Επιφανές μέλος

Το θέμα βασικά είναι να απολυθεί η δικαστής/ οι δικαστές που ενώ ήξεραν ότι ο συγκεκριμένος είναι εγκληματίας, όμως τον άφηναν έξω χωρίς καμία λογική εξήγηση.
nearos
Επιφανές μέλος

Και αυτό, αλλά πόσοι άλλοι τέτοιοι υπάρχουν, και πόσοι ακόμα τέτοιοι άνθρωποι περπατούν ελεύθεροι ανάμεσά μας;
American Economist
Επιφανές μέλος

Άπειροι τέτοιοι υπάρχουν, και μάλιστα είναι έξω επειδή το δικαστικό σύστημα τους αφήνει. Και στην Ελλάδα πόσοι εγκληματίες, ακόμα και για ληστές αναφέρομαι, είναι έξω με αναστολή?
Βέβαια στις ΗΠΑ όλα αυτά έγιναν πιο έντονα την τελευταία δεκαετία, λόγω της προπαγάνδας που γίνεται στα media και απο το Democrat Party. Όταν εδώ και μια δεκαετία έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ότι υπάρχει ρατσισμός από τους λευκούς προς τους μαύρους, στο τέλος ξεκινάς racial war και hate crimes από το πουθενά.
Βέβαια στις ΗΠΑ όλα αυτά έγιναν πιο έντονα την τελευταία δεκαετία, λόγω της προπαγάνδας που γίνεται στα media και απο το Democrat Party. Όταν εδώ και μια δεκαετία έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ότι υπάρχει ρατσισμός από τους λευκούς προς τους μαύρους, στο τέλος ξεκινάς racial war και hate crimes από το πουθενά.
nearos
Επιφανές μέλος

Είδαμε πόσο λειτούργησε το soft on crime. Ούτε το soft on crime ούτε το hard on crime έχει πιθανότητα να δουλέψει εφ' όσον ο τελικός σκοπός δεν είναι ποινή και απομόνωση απο την κοινωνία αλλά "επανένταξη στην κοινωνία".
American Economist
Επιφανές μέλος

Μόλις τώρα
abcnews.go.com

At least 3 injured in shooting at Colorado high school: Officials
At least three people were transported to the hospital after a shooting unfolded at a high school in Colorado, officials said.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.702 μηνύματα.

Όπλα δεν θέλεις εσύ;Μόλις τώρα
![]()
At least 3 injured in shooting at Colorado high school: Officials
At least three people were transported to the hospital after a shooting unfolded at a high school in Colorado, officials said.abcnews.go.com
μάντεψε τι κάνουν τα όπλα : shootings
American Economist
Επιφανές μέλος

Όπλα δεν θέλεις εσύ;
μάντεψε τι κάνουν τα όπλα : shootings
Μην με κάνεις να ψάξω μηνύματα σου στα οποία έλεγες “Πόσο μπροστά ήταν οι Αμερικάνοι με το second Amendment”.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

Ναι για την αποφυγή της τυραννίας το προέβλεψε το second amendment, αυτό ακριβώς είπα και το ξαναλέω.
Μην με κάνεις να ψάξω μηνύματα σου στα οποία έλεγες “Πόσο μπροστά ήταν οι Αμερικάνοι με το second Amendment”.
Εσύ δε θες τα όπλα για επανάσταση αλλά για να πυροβολείς μετανάστες στο μεταξουργείο.
American Economist
Επιφανές μέλος

Εσύ δε θες τα όπλα για επανάσταση αλλά για να πυροβολείς μετανάστες στο μεταξουργείο.
Για πες μου πότε έγραψα τέτοιο πράγμα εγώ. Δείξε μου το post που λέω ότι θέλω όπλα για να πυροβολώ μετανάστες στο άκυρο.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα το συγκεκριμένο νέο είναι απόρροια της κατοχής όπλων. Στην Αμερική αυτό είναι μια κανονική Δευτέρα πρωί. Αυτή είναι η κατάσταση που θα έχουμε με την οπλοκατοχή. Δεν γίνεται να σοκάρεσαι με τέτοια ποστς και να τη βρίσκεις με ASMR με όπλα.Για πες μου πότε έγραψα τέτοιο πράγμα εγώ. Δείξε μου το post που λέω ότι θέλω όπλα για να πυροβολώ μετανάστες στο άκυρο.
American Economist
Επιφανές μέλος

Τώρα το συγκεκριμένο νέο είναι απόρροια της κατοχής όπλων. Στην Αμερική αυτό είναι μια κανονική Δευτέρα πρωί. Αυτή είναι η κατάσταση που θα έχουμε με την οπλοκατοχή. Δεν γίνεται να σοκάρεσαι με τέτοια ποστς και να τη βρίσκεις με ASMR με όπλα.
Αυτό κάνουν τα όπλα
Ξαναλέω. Δείξε μου το μήνυμα στο οποίο λέω ότι θέλω όπλα ώστε να πυροβολώ ανθρώπους/ματαναστες έτσι στο άκυρο. Όταν γράφεις κάτι τόσο σοβαρό για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, κάνεις και την αντίστοιχη παράθεση.
Επειδή όμως ξέρεις ότι ουδέποτε δεν έχω γράψει κάτι τέτοιο, και απλά θέλεις να προκαλέσεις εντυπώσεις ξανά θα πω το εξής. Το μόνο που έχω γράψει είναι ότι καλό θα ήταν να υπάρχει δυνατότητα οπλοκατοχής καθαρά και μόνο για λόγους άμυνας και καθαρά μόνο για μέσα στο σπίτι. Επίσης, ουδέποτε έχω ταχθεί υπέρ στο να παίρνει ο κάθε τρελός ένα όπλο χωρίς να έχει περάσει από αυστηρούς ελέγχους πρώτα. Αν και ακόμα και να μπαντάρεις εντελώς τα όπλα, δυστυχώς οι εγκληματίες θα βρουν τρόπο να προμηθευτούν.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

Δεν έχεις γράψει κατα λέξη «θέλω να πυροβολήσω μετανάστες» οχι.
Ξαναλέω. Δείξε μου το μήνυμα στο οποίο λέω ότι θέλω όπλα ώστε να πυροβολώ ανθρώπους/ματαναστες έτσι στο άκυρο. Όταν γράφεις κάτι τόσο σοβαρό για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, κάνεις και την αντίστοιχη παράθεση.
Ωστόσο κάθε δεύτερο ποστ κάνει αναφορά στην αυξημένη εγκληματικότητα λόγω των μεταναστών στους οποίους αναφέρεσαι συχνά πυκνά ως illegal aliens και υποστηρίζεις ανοιχτά το να κλείσουν τα σύνορα. Αναφέρεστε μάλιστα (εσύ και άλλοι) συνεχώς σε στατιστικά που συνδέουν αυθαίρετα την αύξηση εγκληματικότητας με τις μεταναστευτικές ροές. Ανεβάζεις μάλιστα συχνά βίντεο όπου δείχνεις για παράδειγμα το κέντρο του Λονδίνου και λες ειρωνικά πως θυμίζει κάποια μουσουλμανική χώρα.
Όλα αυτά με κάνουν να βγάλω το συμπέρασμα πως θα ήθελες τόσο εσύ όσο και οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες να υπάρχει οπλοκατοχή για να προστατευτείτε απο όλα αυτά τα δεινά που προκαλούν οι μετανάστες και στα οποία αναφέρεστε κάθε μέρα.
Οπότε οχι, δεν εχω post, παρα μόνο κριτική σκέψη, αν και δεν θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να φτάσω σε αυτό το συμπέρασμα.
Δεν έχω καμιά κάψα να προκαλέσω εντυπώσεις, όπως κάθε μέρα ανεβάζετε ανενόχλητοι ποστ που μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας με συγκεκριμένα και ευδιάκριτα κριτήρια, ετσι κι εγώ συνδέω τα κομμάτια για να βγάλω το συμπέρασμα μου αφενός και αφετέρου να τονίσω το οξύμωρο της υπόθεσης : θέλω όπλα αλλά σοκάρομαι οταν τα όπλα σκοτώνουν.
Επειδή όμως ξέρεις ότι ουδέποτε δεν έχω γράψει κάτι τέτοιο, και απλά θέλεις να προκαλέσεις εντυπώσεις ξανά
Αυτό δεν μπορεί να ελεγχθεί, στην Αμερική για παράδειγμα πουλάνε όπλα στη Walmart, παίρνεις για όποιον σκοπό θες..Το μόνο που έχω γράψει είναι ότι καλό θα ήταν να υπάρχει δυνατότητα οπλοκατοχής καθαρά και μόνο για λόγους άμυνας και καθαρά μόνο για μέσα στο σπίτι.
Ούτε αυτό μπορεί να ελεγχθεί αν υπάρχει οπλοκατοχή θα παίρνει ο κάθε ενας, οπως και στην Αμερική. Και όπως και στην Αμερική θα έχουμε και school shooting ή/και αντίστοιχα.Επίσης, ουδέποτε έχω ταχθεί υπέρ στο να παίρνει ο κάθε τρελός ένα όπλο χωρίς να έχει περάσει από αυστηρούς ελέγχους πρώτα.
American Economist
Επιφανές μέλος

Δεν έχεις γράψει κατα λέξη «θέλω να πυροβολήσω μετανάστες» οχι.
Ωστόσο κάθε δεύτερο ποστ κάνει αναφορά στην αυξημένη εγκληματικότητα λόγω των μεταναστών στους οποίους αναφέρεσαι συχνά πυκνά ως illegal aliens και υποστηρίζεις ανοιχτά το να κλείσουν τα σύνορα. Αναφέρεστε μάλιστα (εσύ και άλλοι) συνεχώς σε στατιστικά που συνδέουν αυθαίρετα την αύξηση εγκληματικότητας με τις μεταναστευτικές ροές. Ανεβάζεις μάλιστα συχνά βίντεο όπου δείχνεις για παράδειγμα το κέντρο του Λονδίνου και λες ειρωνικά πως θυμίζει κάποια μουσουλμανική χώρα.
Όλα αυτά με κάνουν να βγάλω το συμπέρασμα πως θα ήθελες τόσο εσύ όσο και οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες να υπάρχει οπλοκατοχή για να προστατευτείτε απο όλα αυτά τα δεινά που προκαλούν οι μετανάστες και στα οποία αναφέρεστε κάθε μέρα.
Καλά εσύ μπορείς να βγάζεις ότι συμπεράσματα θέλεις, δεν σημαίνει ότι ισχύουν κιόλας. Το ότι θέλω ασφαλή σύνορα και τήρηση των νόμων όσο αφορά την μετανάστευση (και γενικότερα σε όλους τους τομείς), δεν σημαίνει ότι θα πάρω τον νόμο στα χέρια μου και θα αρχίσω να βγάζω από την μέση όποιον παράνομο μετανάστη βρω μπροστά μου. Όσο αφορά τα στατιστικά δεν έχω να πω κάτι, αν δεν σου αρέσουν δεν μπορώ να βοηθήσω.
Αυτό δεν μπορεί να ελεγχθεί, στην Αμερική για παράδειγμα πουλάνε όπλα στη Walmart, παίρνεις για όποιον σκοπό θες.
Ούτε αυτό μπορεί να ελεγχθεί αν υπάρχει οπλοκατοχή θα παίρνει ο κάθε ενας, οπως και στην Αμερική. Και όπως και στην Αμερική θα έχουμε και school shooting ή/και αντίστοιχα.
Μιλάω για Ευρώπη και Ελλάδα βασικά. Έχω πει ότι καλό θα ήταν να υπάρχει δικαίωμα στην οπλοκατοχή καθαρά για λόγους άμυνας ώστε οι πολίτες να είναι σε θέση να υπερασπίζονται τις περιουσίες και την οικογένεια τους, με την προϋπόθεση όμως να υπάρχουν σοβαρές και αυστηρές νομοθεσίες που εξασφαλίζουν ότι δεν θα έχουμε φαινόμενα όπως στις ΗΠΑ. Προφανώς και δεν είμαι υπέρ στο να πουλιούνται όπλα σε retailers όπως είναι τα Walmart, Target, Costco ή αντίστοιχα στον Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο στην Ελλάδα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 150 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- eupalinaros
- taketrance
- chester20080
- Paragontas7000
- Scandal
- American Economist
- Memetchi
- charmander
- camil
- Entropy24
- giannhs2001
- rafaela11
- vas 78
- touvlo
- hihat1
- Dr. Gl. Luminous
- Αντικειμενικός
- Ilma
- johnsala
- Debugging_Demon
- Wonderkid
- giorgos5002
- back2967
- bibliofagos
- Searching
- mauro_koraki
- aris65
- fmarulezkd
- Ole Gunnar Solksjaer
- Μαυρίκιος
- kostas.samis
- Joji
- Kate1914
- A350
- Obi-Wan Kenobi
- Jack of Spades
- grtt
- Μήτσος10
- Hecticism
- vasilis123321
- nimbus
- manozzz
- Last Stand
- globglogabgalab
- GeorgePap2003
- thenutritionist
- RPO
- Libertus
- Klekle
- thodoris_eng
- ck_chrysiis
- Koukos
- Unicex
- fockos
- fourkaki
- louminis
- ROM32
- Hased Babis
- Unboxholics
- J.Cameron
- Maximum
- physicscrazy
- Makajos
- gegeorgiou90
- Chris1993
- takiss
- parrot/παπαγάλος
- Αλκίμαχος
- parnam
- Sosstoss
- jellojina
- synthnightingale
- Jim4ever
- ******nis
- Anti_Elon_Musk
- Δροσουλίτης
- spyroskaftanis
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.