Ο καθένας ανάλογα πως έμαθε από το σπίτι του Ηλία. Δυστυχώς μερικά άτομα έμαθαν από μικρή ηλικία να προσβάλουν και να ειρωνεύονται, πάντα πίσω από την ασφάλεια της οθόνης όμως. Γιατί το θράσος δεν φεύγει από τον άνθρωπο όσα χρόνια και αν περάσουν. Όμως είναι αυτό που σου έχω πει πολλές φορές τόσο δημόσια όσο και σε ΠΜ. Δεν είμαστε εδώ ώστε να αλλάξουμε κανέναν, πόσο μάλλον σε ένα forum 30 ατόμων. Ούτε έχω τη διάθεση ούτε το χρόνο για κάτι τέτοιο.
Ούτε και εγώ προσβλήθηκα με τον Trump, φαντάζομαι ποια το έγραψε αλλά οκ ο καθένας μέχρι εκεί που φτάνει το μυαλό του. Ίσα ίσα δημόσια είχα γράψει ότι τον στήριζα στις εκλογές του 2024, το ίδιο θα έγραφα και τώρα εξάλλου. Είναι ο τρόπος που γράφεις κάτι όμως. Είναι διαφορετικό να μου πεις “Φώτη εσύ τον στήριζες τον Trump όμως, τώρα γιατί τα αλλάζεις” από το να γράψεις μια ειρωνική παπάτζα ώστε να προκαλέσεις. Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο μέλος που πολλές φορές της έχω απαντήσει με πολύ αναλυτικό τρόπο όταν ρωτάει πράγματα σχετικά με την οικονομία ή την πολιτική.
Όσο αφορά τον Trump και την διακυβέρνηση του έχω γράψει πολλές φορές το εξής. Ο βασικός λόγος που κέρδισε ο Trump το 2024 είναι ότι το αντίπαλο στρατόπεδο κατέβασε μια πολύ αδύναμη (ακατάλληλη) υποψηφιότητα. Θα μου πεις ο Trump είναι κατάλληλος για πρόεδρος; Όχι σε καμία περίπτωση. Όμως όταν το 2024 οι πολίτες των ΗΠΑ φώναζαν για κάποια βασικά προβλήματα που ήθελαν άμεση λύση και οι Δημοκρατικοί τους έλεγαν ότι όλα είναι τέλεια, λογικό να ψηφίσουν όλοι Trump. Τα ίδια θα πάθει και ο Trump όμως τώρα αν δεν αλλάξει μυαλά. Όταν το 2024 έλεγε όχι άλλους πολέμους όμως τώρα κάνει ακριβώς τα αντίθετα, είναι σίγουρο ότι θα φάει συντριπτική ήττα στις εκλογές. Ήδη πολλοί βουλευτές των Ρεπουμπλικάνων έχουν ξεσηκωθεί και θέλουν να τον ρίξουν. Και αν εξαιρέσεις το λάθος του Trump όσο αφορά τον πόλεμο στο Ιράν, τα πρόβλημα ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες όταν επιτέθηκε στην Ευρώπη μέσω Δασμών και λέγοντας ότι θέλει την Γροιλανδία. Η Ευρώπη μπορεί να έχει γίνει meme τα τελευταία χρόνια, όμως δεν παύει να είναι σύμμαχος των ΗΠΑ. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν ήταν σωστή η στάση του Αμερικανού προέδρου.