Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,337 μηνύματα.

10-01-25

13:03
Ορίστε τι δούλεμα τρώμε, για να μην έχουμε ούτε μια ακροδεξιά της προκοπής 

chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 7,509 μηνύματα.

10-01-25

13:13
Εντωμεταξυ στη Γροιλανδία
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,690 μηνύματα.

10-01-25

13:34
Έχει λάβει το χρίσμα σίγουρα (εν τω μεταξύ στηρίζει και Trump και Putin, πιάσε το αυγό και κούρεφ'το) αλλά στην Ελλάδα μόνο ΝΔ έχει το μενού για αρκετό καιρό ακόμα. Καλά και το άρθρο για γέλια είναι με αυτά που λέει.Άλλωστε έχει επικοινωνήσει με τη Λατινοπούλου και η κυρία πρεσβευτής!
![]()
Η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ τηλεφώνησε στη Λατινοπούλου - Στον Λευκό Οίκο ο χορός της στους ρυθμούς του YMCA - Dnews
Η Φωνή Λογικής δεν είναι στη Βουλή, ωστόσο το όνομα της Αφροδίτης Λατινοπούλου βρίσκεται στην ατζέντα της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ. Μπορεί το κόμμα της να μην έχει θέση στη Βουλή, ωστόσο ο on air χορός της στους ρυθμούς του YMCA μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές φαίνεται να...www.dnews.gr
Τι να πρωτοσχολιάσεις:έχει μία σαφή στρατηγική: τη δημιουργία ενός ευρωατλαντικού νεοφασιστικού άξονα που θα προωθεί τα αμερικανικά οικονομικά συμφέροντα και την απολυταρχία.
1) νεοφασιστικός άξονας και απολυταρχία με συμμάχους την Λατινοπούλου, τον Φάρατζ, την Άλις Βάιντελ και λοιπές μεγάλες προσωπικότητες του «ακροδεξιού»χώρου. Σίγουρα θα το πετύχει αυτό ο Trump.
2) προώθηση αμερικανικών οικονομικών συμφερόντων. Κυριολεκτικά όποιος και να βγει κυβέρνηση εντός της Ευρώπης αυτό κάνει από το 1945 έως σήμερα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,337 μηνύματα.

10-01-25

13:40
Συντηροφανής κορπορατισμός ναι.Έχει λάβει το χρίσμα σίγουρα (εν τω μεταξύ στηρίζει και Trump και Putin, πιάσε το αυγό και κούρεφ'το) αλλά στην Ελλάδα μόνο ΝΔ έχει το μενού για αρκετό καιρό ακόμα. Καλά και το άρθρο για γέλια είναι με αυτά που λέει.
Τι να πρωτοσχολιάσεις:
1) νεοφασιστικός άξονας και απολυταρχία με συμμάχους την Λατινοπούλου, τον Φάρατζ, την Άλις Βάιντελ και λοιπές μεγάλες προσωπικότητες του «ακροδεξιού»χώρου. Σίγουρα θα το πετύχει αυτό ο Trump.
2) προώθηση αμερικανικών οικονομικών συμφερόντων. Κυριολεκτικά όποιος και να βγει κυβέρνηση εντός της Ευρώπης αυτό κάνει από το 1945 έως σήμερα.
Νεοφασισμός, όχι.
-Πόσο αριστερός είσαι κύριε συντάκτα μου;
-Ναι
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,690 μηνύματα.

10-01-25

13:58
Καταντάει αρκετά κουραστικό αυτό το παιχνίδι λέξεων του συστήματος. Υπάρχουν πολλές λέξεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αναλύσεις τις επιθυμητές συμμαχίες των ΗΠΑ του Τραμπ. Μια νέα συντηρητική τάξη πραγμάτων, ένας ευρωατλαντικός άξονας συντηρητικών... Όχι, έπρεπε κάπως να μπει και η λέξη φασίστας για να τονίσουμε το ότι κάνει τζιζ, δεν το γουστάρουμε.Συντηροφανής κορπορατισμός ναι.
Νεοφασισμός, όχι.
-Πόσο αριστερός είσαι κύριε συντάκτα μου;
-Ναι
Που και ανάθεμα αν θα γίνει τίποτα αν βγουν όλοι αυτοί σε εξουσία. Και αν δεν γίνει κάτι άμεσα νομίζω πως και κόμματα επιπέδου Χρυσής Αυγής αν βγουν στην Δύση δεν θα μπορούν ρεαλιστικά να κάνουν τίποτα με τον δημογραφικό μαρασμό που υπάρχει. Θα γίνει μη αναστρέψιμη η κατάσταση φοβάμαι και τότε το σχέδιο Καλλέργκι θα έχει εκπληρωθεί (η Ευρώπη θα είναι ένα μείγμα φυλών, μια γκρίζα φυλή).
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-01-25

13:59
Ναι το ξέρω νομιζω ειναι κι απόγονος βυζαντινών, του Φωκά αν θυμαμαι καλά.Θα γίνει μη αναστρέψιμη η κατάσταση φοβάμαι και τότε το σχέδιο Καλλέργκι θα έχει εκπληρωθεί (η Ευρώπη θα είναι ένα μείγμα φυλών, μια γκρίζα φυλή).
Μια ντροπή του ελληνικού έθνους.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,010 μηνύματα.

10-01-25

14:18
Ειναι αμφιδρομη αυτή η δυσαρέσκεια.Καταντάει αρκετά κουραστικό αυτό το παιχνίδι λέξεων του συστήματος.
Οτιδήποτε πιο "δεξιά" της τρέχουσας ταξης πραγμάτων βαφτίζεται φασιστικό και ναζιστικό και ότι πιο "αριστερα" βαφτίζεται αναρχικο και κομμουνιστικο
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,250 μηνύματα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,755 μηνύματα.

10-01-25

19:02
Λοιποοοοοον..κανενας τραμπικος εθνικιστης τουρκοφαγος..δεν εχει σχολιασει τις δηλωσεις του τραμπ για ερντο και τουρκια.
Παμε παλι..θα το σχολιασει κανεις απο αυτους ή το καταπινουν αμασητο διοτι δεν βολευει;
ΟΕΟ;ΕΛΑ ΜΟΥ;;;

Παμε παλι..θα το σχολιασει κανεις απο αυτους ή το καταπινουν αμασητο διοτι δεν βολευει;
ΟΕΟ;ΕΛΑ ΜΟΥ;;;
Περιμενω σχολιασμο απο τους εθνικιστες τουρκοφαγους.![]()
Τραμπ: Η Τουρκία διεκδικεί τη Συρία εδώ και 2.000 χρόνια – Ο Ερντογάν είναι φίλος μου
Επαίνους προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και την «άποψη» ότι η Τουρκία διεκδικεί τη Συρία εδώ και… 2.000 χρόνια περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο της Φλόριντα. «Η Τουρκία διεκδικεί τη Συρία με διαφορετικά ονόματα και με διαφορετικούς...www.kathimerini.gr
Επαίνους προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και την «άποψη» ότι η Τουρκία διεκδικεί τη Συρία εδώ και… 2.000 χρόνια περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο της Φλόριντα.
«Η Τουρκία διεκδικεί τη Συρία με διαφορετικά ονόματα και με διαφορετικούς τρόπους και μορφές εδώ και “2.000 χρόνια”. Αυτοί οι άνθρωποι που μπήκαν (αντάρτες) είναι από την Τουρκία», υποστήριξε ο Τραμπ μεταξύ άλλων.
«Φίλος μου ο Ερντογάν»
Αναφερόμενος στον πρόεδρο της Τουρκίας, δήλωσε τα εξής: «Ο Ερντογάν είναι φίλος μου. Κάποιος που αγαπώ και σέβομαι. Νομίζω πως με σέβεται κι εκείνος».
«Επίσης, όταν του ζήτησα να μην προβεί σε δράσεις εναντίον συγκεκριμένων ατόμων, δεν το έκανε. Ξέρετε για ποιους μιλάω – για τους Κούρδους», πρόσθεσε ο Τραμπ. «Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα κρατήσει διότι είναι φυσικοί εχθροί. Μισούν ο ένας τον άλλον

Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-01-25

19:05
Φοβάσαι την τουρκική επιθετικότητα πουπι;Λοιποοοοοον..κανενας τραμπικος εθνικιστης τουρκοφαγος..δεν εχει σχολιασει τις δηλωσεις του τραμπ για ερντο και τουρκια.
ΟΕΟ;ΕΛΑ ΜΟΥ;;;
Περιμενω σχολιασμο απο τους εθνικιστες τουρκοφαγους.![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 31,755 μηνύματα.

10-01-25

19:15
Ειναι γελοια αυτα που λετε,,επειδη απλα λεω οτι δεν ειναι εχθροι μας οι νορμαλ τουρκοι..αλλα οι εθνικιστες..ΟΠΩΣ βεβαια ειστε και εσεις ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.ΤΑ ΕΘΝΙΚΣΙΤΙΚΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙΑ Ν ΑΝΗΚΟΥΝ.Ουτε ειπα ποτε οτι δεν θα μας επιτεθει ο ερντο...ειναια σχετο με τοη τουρκικο λαο.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΡΕΥΩ,,ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΑ.Φοβάσαι την τουρκική επιθετικότητα πουπι;
κατα τα αλλα..δεν απαντας.
ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΣΩ ΤΟΥς ΤΟΥΡΚΟΥς ΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕς.
Κατα τα αλλα..εγω δεν φοβαμαι τους τουρκους,,διοτι δεν τους παιρνει..δεν πιστευεω επιθεση..εσεις τους φοβαστε και βλεπετε φαντασματα. Κοοοοοοοοοοοοοοοκοκοκοκκοτουλες!Φοβαστε και γελοιοποιηστε,Εγω δεν πιστρεψα ποτε οτι θα μας επιτεθουν οι τουρκοι.,.ουτε για πλακα...δες ποιος φοβαται τοσο καιρο τωρα..ποιοι βασικα..

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕΙΤΕ.
Κια παλι κατα τα αλλα..για λεγε για τον ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ που λεει οτι ο χιτλερ ηταν κομμουνιστης...καλω και τον γιαννη να απαντησει.
ΔΗΛΑΔΗ...ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ Του ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ των ΤΡΑΜΠΑΚΙΩΝ.;;;;;;;;;;;;;;;

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝΕ ΧΕΙ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς.
ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙ ΕΡΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ..αλλα πουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..κοοοοοοοοοοοο..κοοοοοοοοοοοοο..κοοοοοοοοοοοοοο..
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-01-25

19:35
Είσαι καλά;Ειναι γελοια αυτα που λετε,,επειδη απλα λεω οτι δεν ειναι εχθροι μας οι νορμαλ τουρκοι..αλλα οι εθνικιστες..ΟΠΩΣ βεβαια ειστε και εσεις ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.ΤΑ ΕΘΝΙΚΣΙΤΙΚΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙΑ Ν ΑΝΗΚΟΥΝ.Ουτε ειπα ποτε οτι δεν θα μας επιτεθει ο ερντο...ειναια σχετο με τοη τουρκικο λαο.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΡΕΥΩ,,ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΑ.
Κατα τα αλλα..εγω δεν φοβαμαι τους τουρκους,,διοτι δεν τους παιρνει..δεν πιστευεω επιθεση..εσεις τους φοβαστε και βλεπετε φαντασματα. Κοοοοοοοοοοοοοοοκοκοκοκκοτουλες!Φοβαστε και γελοιοποιηστε,Εγω δεν πιστρεψα ποτε οτι θα μας επιτεθουν οι τουρκοι.,.ουτε για πλακα...δες ποιος φοβαται τοσο καιρο τωρα..ποιοι βασικα..
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕΙΤΕ.
Κια παλι κατα τα αλλα..για λεγε για τον ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ που λεει οτι ο χιτλερ ηταν κομμουνιστης...καλω και τον γιαννη να απαντησει.
ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝΕ ΧΕΙ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς.
ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΕΙΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙ ΕΡΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ..αλλα πουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ..κοοοοοοοοοοοο..κοοοοοοοοοοοοο..κοοοοοοοοοοοοοο..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

10-01-25

19:43
Απολυτα.Εσυ; Διοτι στριβεις δια του αρραβωνος.ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε αυτα που σου λεω; Κια ασε τα προσβλητικα αν ειμαι καλα. ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ.Τελεια ειμαι.Για λεγε.ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ζηταω και δεν δινεις παρα ρωτας αν ειμαι καλα..Για απαντα.Είσαι καλά;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-01-25

19:46
Σε ρωτησα αμα εισαι καλά, δε σε πρόσβαλα.Απολυτα.Εσυ; Διοτι στριβεις δια του αρραβωνος.ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ σε αυτα που σου λεω; Κια ασε τα προσβλητικα αν ειμαι καλα. ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ.Τελεια ειμαι.Για λεγε.ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ζηταω και δεν δινεις παρα ρωτας αν ειμαι καλα..Για απαντα.
Εγω θα σου απαντήσω, τώρα στο επομενο μηνυμα, σε ότι θέλεις. Μπορώ να ζητήσω μετά ότι χάρη θέλω όμως από σένα;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

10-01-25

19:48
Ειμαι απολυτα καλα.Δεν απαντας σε αυτα που ειπε ο ραμπο ΤΡΑΜπ για τουρκια..ουτε για αυτα που ειπε ο Μασκ για χιτλερ.Αν θες απαντας..αν δεν θες σε καταλαβαμε.Και βασθκα τα συλήπητηρια αμς για την υποστηριξη σας στο βλητο.Ειναι δεδομενο οτι δεν θα απαντησετε στο οτι αποδειχτηκε ποσο βλαμενο ειναι.ΤΟ ΤΡΑΜΠ.Κια απλα θα υπεκφευγετε με το..ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ και αλλες τετοιες μαλακιες,Εγω ειμαι..εσυ;Σε ρωτησα αμα εισαι καλά, δε σε πρόσβαλα.
Εγω θα σου απαντήσω, τώρα στο επομενο μηνυμα, σε ότι θέλεις. Μπορώ να ζητήσω μετά ότι χάρη θέλω όμως από σένα;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-01-25

19:49
Ναι σου λεω θέλω να σου απαντήσω. Μετά μπορώ να σου ζητησω οτι χάρη θέλω;Ειμαι απολυτα καλα.Δεν απαντας σε αυτα που ειπε ο ραμπο για τουρκια..ουτε για αυτα που ειπε ο Μακσ για χιτλερ.Αν θε2ς απαντας..αν δεν θες σε καταλαβαμε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

10-01-25

19:51
Ελευθερος εισαι να ποσταρεις οτι θελεις.Απλα και εγω παω να φαω.Οταν γουσταρω θα απαντησω...ΚΑΝΙΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ//ΔΕΝ θα απαντησω στο στιλ..... ΑΝ ΕΙΣΙΑ ΚΑΛΑ γκεγκε;Ναι σου λεω θέλω να σου απαντήσω. Μετά μπορώ να σου ζητησω οτι χάρη θέλω;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33,253 μηνύματα.

10-01-25

19:56
Ειναι γελοια αυτα που λετε,,επειδη απλα λεω οτι δεν ειναι εχθροι μας οι νορμαλ τουρκοι..αλλα οι εθνικιστες..ΟΠΩΣ βεβαια ειστε και εσεις ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.ΤΑ ΕΘΝΙΚΣΙΤΙΚΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙΑ Ν ΑΝΗΚΟΥΝ.Ουτε ειπα ποτε οτι δεν θα μας επιτεθει ο ερντο...ειναια σχετο με τοη τουρκικο λαο.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΡΕΥΩ,,ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΙΑ.
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΔΕΙΤΕ.
ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝΕ ΧΕΙ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς.
Πουπακι ηρέμησε, αυτό το post είναι ανησυχητικό καθώς δείχνει άτομο που βρίσκεται σε νευρικό κλονισμό.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-01-25

20:01
Μονόδρομη αγάπη. Δεν θες να ειμαι καλά;Ελευθερος εισαι να ποσταρεις οτι θελεις.Απλα και εγω οαω να φαω.Οταν γουσραρω θα απντησω...αλλα ργω θα απανρησ...ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΣΙΑ ΚΑΛΑ γκεγκε;
Οκ, πάμε:
α) Δηλώσεις Τραμπ για Τουρκία: Ουσιαστικά είναι doublespeak, άλλα λέει κι άλλο εννοεί. Σαν το "μην εισαι χαζός" που του χε στειλει σε επίσημη επιστολή παλιοτερα με τους S400. Λεει ο ερντογαν ειναι φιλος μου, οι τουρκοι ειναι πισω απο αυτο στη Συρία, το ήθελαν 2000 χρόνια. Αυτο το τελευταίο ανιστόρητο εννοείται καθώς οι συμμαχοι του Βυζαντίου Δυτικοί Τούρκοι εναντίον των Περσών πάνω απο την Κασπία εμφανιστηκαν μολις τον 6ο αιωνα μΧ. και δεν ηταν καν κοντα στην Ανατολία.
Ουσιαστικα του λεει σε θαυμάζω γιατι θαυμάζω την ισχύ σου, αλλά μην βαρέσεις τους Κούρδους, το ξέρω ότι ήσουν εσύ.
Πιθανότατα έχει και Τούρκο ανάμεσα στους συμβούλους του.
β) Δηλώσεις Μασκ για Χιτλερ οτι ήταν Κομμουνιστής. Αν δεν ειναι κι αυτός ανιστόρητο αμερικανό, ή δεν τρολλάρει τους πάντες, εχουμε γινει τρελοκομείο.
Ο Αδόλφος Χιτλερ ήταν σοσιαλιστής στις οικονομικές πολιτικές αλλά αντι-Μπολσεβικιστής. Θεωρούσε ως φυσικό σύμμαχο την Αγγλία παρά την ΕΣΣΔ. Μονο στον Μάρτιο του 1945 βλεπουμε στο ημερολογιο του Γκαίμπελς να αποκαλείται η Αγγλία mischief...[...] κατεργάρης της Ευρώπης που πρέπει να εξαλειφθεί για να έχουμε ειρήνη και ηρεμία στην ήπειρό μας. Και είχε δίκιο.
ΥΓ: Και τωρα η χάρη που θέλω.
Την Κυριακή θα χιονίσει, θα ρθεις να με χαιδέψεις λίγο να ζεσταθώ;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,010 μηνύματα.

10-01-25

20:09
Παν Τουρκος εχθρός παντός ΈλληναΕιναι γελοια αυτα που λετε,,επειδη απλα λεω οτι δεν ειναι εχθροι μας οι νορμαλ τουρκοι..αλλα οι εθνικιστες..Ο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- charmander
- taketrance
- Kate1914
- Scandal
- chester20080
- giannhs2001
- A350
- camil
- back2967
- Memetchi
- touvlo
- Paragontas7000
- vasilis123321
- johnsala
- J.Cameron
- Reader
- fmarulezkd
- Jack of Spades
- Maximum
- physicscrazy
- Libertus
- AggelikiGr
- Μαυρίκιος
- Makajos
- gegeorgiou90
- louminis
- Chris1993
- bibliofagos
- Debugging_Demon
- Entropy24
- takiss
- Hased Babis
- parrot/παπαγάλος
- Wonderkid
- fourkaki
- Αλκίμαχος
- giorgos5002
- Joji
- parnam
- rafaela11
- Ilma
- thenutritionist
- Sosstoss
- jellojina
- Μήτσος10
- synthnightingale
- Jim4ever
- ******nis
- Anti_Elon_Musk
- Unboxholics
- Δροσουλίτης
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- spyroskaftanis
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.