Προεδρία Trump 2025

Θα οδηγήσουν οι δασμοί την παγκόσμια οικονομία σε ύφεση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 13)
  • Ναι

Ψήφοι: 11 84,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 7,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 7,7%

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.
Η τιμή της βενζίνης στις εσε στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο του 2021. Παράλληλα οι τιμές των αυγών μειώθηκαν κατά 11% τις τελευταίες ημέρες.

IMG_2039.png

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.202 μηνύματα.
Η τιμή της βενζίνης στις εσε στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιούνιο του 2021. Παράλληλα οι τιμές των αυγών μειώθηκαν κατά 11% τις τελευταίες ημέρες.

View attachment 146044

Εδω τι θα γινει, θα τις κατεβασει η ΝΔ τις τιμές ή θα περιμενουμε ποτε θα χορτάσουν και τα εγγονια των ολιγαρχών;

Γιατι στην Ελλάδα απαξ και κατι ανέβει, δεν ξαναπέφτει.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.
Εδω τι θα γινει, θα τις κατεβασει η ΝΔ τις τιμές ή θα περιμενουμε ποτε θα χορτάσουν και τα εγγονια των ολιγαρχών;

Γιατι στην Ελλάδα απαξ και κατι ανέβει, δεν ξαναπέφτει.

Καθώς στην Ελλάδα δεν έχουμε Free Market Economy, αλλά κρατισμο και καρτέλ.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Η πτώση 11% αφορά τις τελευταίες 2 εβδομάδες, από όταν πήρε μέτρα η κυβέρνηση Trump. Ξέρω σε πονάει, ξύδι και θα περάσει όμως.

American Economist

Επιφανές μέλος

χαχαχαχα είσαι απίστευτος ρε.

American Economist

Επιφανές μέλος

Χαχαχαχαχαχα. Προσευχές κάνει ο Juste να πέσει η Αμερικανική οικονομία σε ύφεση, μόνο και μόνο επειδή έχασε η Kamala.😂😂

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.123 μηνύματα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.556 μηνύματα.
Ότι, δηλαδή, τι; Φοβάμαι ή ντρέπομαι να πω ότι είμαι Εθνικιστής; Απλώς δεν είμαι. Ο Εθνικιστής έχει πάνω από όλα το Έθνος. Εγώ αγαπάω το Έθνος μου, όμως πάνω από όλα για εμένα είναι ο Θεός και ο Χριστιανισμός. Είμαι υπερσυντηρητικός Χριστιανός, πιστεύω στην έννοια της φυλής και του Έθνους (το τελευταίο με πιο υπερβατικό τρόπο, δεν πιστεύω πως είναι κάτι απτό σαν τη φυλή).

Παρόλα αυτά εννοείται ότι προτιμάω χίλιες φορές τον Εθνικισμό από κάθε αριστερή, φεμινιστική και προοδευτική ιδεολογία, αλλά σίγουρα τον θεωρώ ήσσονος σημασίας μπροστά στον Χριστιανισμό, που είναι τα πάντα για εμένα.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.
Πάντως τραβηγμένο μου φαίνεται. Όσο κι αν δεν τον υποστηρίζω, αυτό σε δημοκρατική χώρα δε γίνεται

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια