Ναι είπαμε η ευαισθησία και ο ανθρωπισμός σου είναι επιλεκτικός, συγκεκριμένα μόνο όταν η βία προέρχεται από κάποια δεξιά κυβέρνηση. Οσο αφορά το ποιος στριμώχνεται, σου έχω ξαναπεί στο παρελθόν ότι μόνο εσύ θεωρείς ότι στριμώχνεις τους συνομιλητές σου με τις μπαρούφες που γράφεις.
Για τους 2 νεκρούς του ICE γράφεις ασταμάτητα, για τους 6,000++ νεκρούς στο Ιράν λες ότι δεν ξέρεις και ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να πάρεις θέση. Ο λόγος πολύ απλός, δεν γουστάρεις να κατηγορήσεις την ισλαμική κυβέρνηση του Ιράν καθώς όλοι οι αριστεροί γουστάρετε το Ισλάμ. Το έχουμε δει εξάλλου πολλές φορές στο παρελθόν, ακόμα και στα διάφορα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη όπου ούτε εκεί τολμάτε να πείτε τίποτα. Καθόλου ad hominem λοιπόν, όταν είσαι ενάντια στην κυβερνητική βία τότε είσαι από όπου και αν προέρχεται και την καταδικάζεις παντού. Γιατί όταν γράφεις άπειρα μηνύματα για τους 2 νεκρούς στις ΗΠΑ ενώ για τους 6,000++ νεκρούς στο Ιράν αρχίζεις να λες παιδικές δικαιολογίες, γίνεται εμφανές ότι όλο αυτό που κάνεις είναι ένα θέατρο γεμάτο υποκρισία.
Δικαίωμα σου να παριστάνεις το ανθρωπιστή από το πληκτρολόγιο, καθώς στο τέλος της ημέρας εκεί περιορίζεται η δράση σου, δικαίωμα μου όμως να μην τρώω αμάσητο το παραμύθι που πουλάς.
Όχι δεν θα τα αλλάζεις ξανά όπως σε συμφέρουν. Αυτό που έγραψα εγώ, και μάλιστα αρκετές φορές, είναι οτι τα media και οι διάφοροι “ανθρωπιστές” όταν το ICE απέλασε σχεδόν 3.5 εκατομμύρια ανθρώπους και σκότωσε 56 πολίτες επί εποχή Obama έκαναν τους κινέζους, ούτε λόγος για φασισμός εκεί. Τώρα που ο Trump απέλασε 300,000 παράνομους μετανάστες το 2025 έχουν αρχίσει τα παραμύθια περί φασισμού και Ναζισμού. Συνεπώς λοιπόν δεν τους ενδιαφέρουν ούτε οι απελάσεις ούτε τα θύματα, τους ενδιαφέρει μόνο να πάνε κόντρα στον Trump. Και εντελώς τυχαία όλα αυτά τα περιστατικά γίνονται στην Minnesota, δηλαδή στην πολιτεία όπου ο κυβερνήτης Tim Walz ερευνάτε από τις αρχές για σοβαρά αδικήματα κατάχρησης δημόσιου χρήματος προς την Σομαλική κοινότητα.