touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.952 μηνύματα.

09-11-24

15:23
πολύ απελπισμένο αυτό.Ωχου λες και ο πόλεμος δεν είναι εκ γενετής μέρος του ανθρώπου
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

09-11-24

15:27
Καμία χώρα δεν πρόκειται να φύγει από το πετρέλαιο τουλάχιστον για τα επόμενα 20-30 χρόνια, καμία χώρα δεν έχει μειώσει την παραγωγή πετρελαίου και ούτε πρόκειται να το κάνει. Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς είναι χώρες με εκατομμύρια αποθέματα πετρελαίου, θα ήταν χαζό να μην τα εκμεταλλευτούν όσο μπορούν ώστε να κρατήσουν την οικονομία τους ισχυρή. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το ποσοστό των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας δεν θα συνεχίσει να αυξάνεται, ήδη στις ΗΠΑ έφτασε το 25%. Ο Trump θέλει να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου ώστε να αυξήσει την προσφορά, αυτό θα οδηγήσει σε πτώση των τιμών ενέργειας και αύξηση της αγοραστικής δύναμης των Αμερικανών. Καλώς η κακός οι ΗΠΑ είναι τεράστια αγορά και δεν επαρκεί η ανανεώσιμη ενέργεια από μόνη της ώστε να καλύψει την ζήτηση, πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να γίνει αυτό. Επίσης, το να λαμβάνουν μέτρα οι ΗΠΑ, Καναδάς και η Ευρώπη ενώ χώρες όπως η Κίνα, Ινδία και Αφρική που είναι υπεύθυνες για τα 2/3 της παγκόσμιας μόλυνσης να μην κάνουν τίποτα το λες και κοροϊδία. Αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια είναι να φεύγουν μαζικά οι βιομηχανίες από την Δύση και να πηγαίνουν στην Κίνα και Ινδία όπου δεν υπάρχει περιβαλλοντική νομοθεσία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας, χαμηλότερους μισθούς και μηδενική ανάπτυξη στην Ευρώπη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
τι ρώτησες;
Κάνε παράθεση το μήνυμα στο οποίο λέω ότι ο Trump θα σταματήσει τους πολέμους. Το μόνο που είπα είναι ότι ο Biden τα έκανε μαντάρα σε διεθνές επίπεδο, το αυτονόητο δηλαδή.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.952 μηνύματα.

09-11-24

15:44
οκ, ψ'αχνω.... 129 σελίδες, αλλά θα το βρω. Καλά, μη στενοχωριέσαι, μας κορόιδεψαν όλους, δε φταις εσύΚαμία χώρα δεν πρόκειται να φύγει από το πετρέλαιο τουλάχιστον για τα επόμενα 20-30 χρόνια, καμία χώρα δεν έχει μειώσει την παραγωγή πετρελαίου και ούτε πρόκειται να το κάνει. Οι ΗΠΑ και ο Καναδάς είναι χώρες με εκατομμύρια αποθέματα πετρελαίου, θα ήταν χαζό να μην τα εκμεταλλευτούν όσο μπορούν ώστε να κρατήσουν την οικονομία τους ισχυρή. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το ποσοστό των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας δεν θα συνεχίσει να αυξάνεται, ήδη στις ΗΠΑ έφτασε το 25%. Ο Trump θέλει να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου ώστε να αυξήσει την προσφορά, αυτό θα οδηγήσει σε πτώση των τιμών ενέργειας και αύξηση της αγοραστικής δύναμης των Αμερικανών. Καλώς η κακός οι ΗΠΑ είναι τεράστια αγορά και δεν επαρκεί η ανανεώσιμη ενέργεια από μόνη της ώστε να καλύψει την ζήτηση, πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να γίνει αυτό. Επίσης, το να λαμβάνουν μέτρα οι ΗΠΑ, Καναδάς και η Ευρώπη ενώ χώρες όπως η Κίνα, Ινδία και Αφρική που είναι υπεύθυνες για τα 2/3 της παγκόσμιας μόλυνσης να μην κάνουν τίποτα το λες και κοροϊδία. Αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια είναι να φεύγουν μαζικά οι βιομηχανίες από την Δύση και να πηγαίνουν στην Κίνα και Ινδία όπου δεν υπάρχει περιβαλλοντική νομοθεσία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας, χαμηλότερους μισθούς και μηδενική ανάπτυξη στην Ευρώπη.
ασχετο, ψάχνοντας για ενα ποστ του Φώτη, έπεσα εδώ. Πού μπορώ να το κάνω αυτό; Έχω μια υποψία για τη γιαγιά μουΈχεις κάνει γενεαλογικη εξέταση dna;

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.242 μηνύματα.

09-11-24

16:19
Είμαι υπερ της προστασίας του περιβάλλοντος, είμαι ομως και θιασώτης της θεωρίας οτι η φυση θα μας τιμωρησει για όσα έχουμε κάνει και θα αυτορυθμιστεί καποια στιγμή με pole shift ή άλλες αλλαγές (βλ. The day after tommorrow -2004 ή 2012).
Αυτο το πράγμα όμως, με προέλευση απο την εμμονή της Γερμανίας, και την κερδοσκοπική συμπεριφορά κάποιων σε Ευρώπη και Ελλάδα (βλ. ανεμογεννήτριες, απολιγνιτοποίηση, απέκδυση του δικαιωματος εξόρυξης στην ΑΟΖ), είναι ύπουλο, υστερόβουλο, ζημιογόνο και υποκριτικό τη στιγμή που όλοι οι άλλοι αφήνουν κατι μπουριά να πετανε στον αέρα ότι πιο βρωμιά μπορούν.
Μοιάζει λιγο το επιχειρημα βεβαια "αφου ο άλλος βλάπτει γιατι να πάψω να βλάπτω εγω", αλλά δεν ειναι ακριβώς έτσι.
Να σταματησεις και τους Ασιάτες που βλάπτουν. ΠΡΩΤΑ τους Ασιάτες, ΠΡΩΤΑ τους μεγάλους επιβαρυντές του περιβάλλοντος. Και μετα πάμε στα καλαμάκια και στις εμμονές, της δημοκρατικής και ενοχικής γερμανίας.
Αυτο το πράγμα όμως, με προέλευση απο την εμμονή της Γερμανίας, και την κερδοσκοπική συμπεριφορά κάποιων σε Ευρώπη και Ελλάδα (βλ. ανεμογεννήτριες, απολιγνιτοποίηση, απέκδυση του δικαιωματος εξόρυξης στην ΑΟΖ), είναι ύπουλο, υστερόβουλο, ζημιογόνο και υποκριτικό τη στιγμή που όλοι οι άλλοι αφήνουν κατι μπουριά να πετανε στον αέρα ότι πιο βρωμιά μπορούν.
Μοιάζει λιγο το επιχειρημα βεβαια "αφου ο άλλος βλάπτει γιατι να πάψω να βλάπτω εγω", αλλά δεν ειναι ακριβώς έτσι.
Να σταματησεις και τους Ασιάτες που βλάπτουν. ΠΡΩΤΑ τους Ασιάτες, ΠΡΩΤΑ τους μεγάλους επιβαρυντές του περιβάλλοντος. Και μετα πάμε στα καλαμάκια και στις εμμονές, της δημοκρατικής και ενοχικής γερμανίας.
touvlo
Διάσημο μέλος

09-11-24

16:40
Βρε φίλε, @American Economist , για πες μας, την Ελλάδα τη συμφέρει να κερδίσει τις εκλογές ο Τραμπ και οι ρεπουμπλικάνοι;
Άντε ρε Φώτη, 40 λεπτά ψάχνω ! Τα βρήκα!Για την Ελλάδα το ίδιο είναι οποιος και αν κερδίσει, απλά ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο τους πολέμους που ξεκινούν οι Democrats.

Σε ρώτησα εγώ στο ποστ 1782 σελ 90 το πάνω και μου απάντησες στο ποστ 1783 το κάτω. Επομένως, βγαίνει το συμπέρασμα, πως οι ρεπουμπλικάνοι θα σταματήσουν τους πολέμους που ξεκίνησαν οι δημοκρατικοί.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.004 μηνύματα.

09-11-24

16:48
Αυτο το πράγμα όμως, με προέλευση απο την εμμονή της Γερμανίας, και την κερδοσκοπική συμπεριφορά κάποιων σε Ευρώπη και Ελλάδα (βλ. ανεμογεννήτριες, απολιγνιτοποίηση, απέκδυση του δικαιωματος εξόρυξης στην ΑΟΖ), είναι ύπουλο, υστερόβουλο, ζημιογόνο και υποκριτικό τη στιγμή που όλοι οι άλλοι αφήνουν κατι μπουριά να πετανε στον αέρα ότι πιο βρωμιά
Οι τύποι είναι τόσο βλαμμενοι που άρχισαν εδώ και 3 χρόνια να αποδομούν την ίδια τους την οικονομία για κανένα πρακτικά λόγο. Ξεκίνησαν με την αρχέγονη γερμανική και δυτική εμμονή-μένος έναντι των Ρώσων- κλείνοντας τις στρόφιγγες αερίου- και υποστηρίζοντας κάτι τραμπούκους-ναζί έκπτωτους Ρώσους του Κιέβου( με κάτι υποστηρικτές , ακόμα και εδώ μέσα στο φόρουμ, κάτι πρόβατα που λες και τους βίασαν την γιαγια Σοβιετικοί πριν 80 χρόνια).
Μας μιλάνε για πράσινη ανάπτυξη την στιγμή που δεν υπάρχουν ούτε οι υποδομές ούτε η τεχνολογία για κάτι τέτοιο. Κλείσανε ό,τι πυρηνικό εργοστάσιο υπήρχε, και εισάγουν ενέργεια από τα πυρηνικά εργοστάσια των γειτόνων και ρωσικό αέριο μέσω ινδιας σε 7πλη τιμή. Μ αποτέλεσμα, η οικονομία , ενώ μια χαρά στημένη ήταν, να ταλανίζεται και να καταρρέει σταδιακά. Την ίδια στιγμή διατηρούν σκουπιδοτοπους και εξάγουν χημικά (και όχι μόνον) σκουπίδια στην Αφρική και Ν.Αμερικη, όπου ανάθεμα αν ξέρει κανείς που και πως καταληγουν ( οικολογικοτατη καύση) όλα αυτά.
Όλη η πρασινοαριστερη βλακεία επιβλήθηκε λόγω του ότι πλούσιες χώρες- όπως η Γερμανία- δεν έχουν τι να κάνουν τους πόρους της και ξοδεύουν τα χρήματα του λαού για woke ψευδοευαισθησιες. Πετά στην Ουκρανία, πετά στην Ουγκάντα για την ενίσχυση θετικής αρρενωπότητας και στο ορεινό περου για την κατασκευή ποδηλατοδρόμων( οποίος ψάξει τον γερμ προϋπολογισμό του υπουργείου οικονομικών, θα δει ακριβώς αυτούς και άλλους γελοίους λόγους τέτοιους για τους οποίους κατασπαταλωνται χρηματα των φορολογουμένων).
Μια χώρα βιομηχάνων να διοικείται από κάτι πράσινα παρτάλια, που ούτε ιδέα έχουν το πως λειτουργεί η σημερινή οικονομία και ούτε ξερουν το πως διεξάγεται σοβαρή εσωτερική και εξωτερική πολιτική. Θα μένουν στην ιστορία για το πως κανείς μέσα σ ελάχιστο διάστημα μπορεί να καταστρέψει πολιτικά και οικονομικά μια υπερδυναμη, όχι για προσωπικό όφελος και για την ικανοποίηση των κατώτερων ενστίκτων μόνο , αλλά και για μια αυτοκαταστροφική -αρρωστημένη ιδεολογία. Κάτι τέτοιο μόνο σε κάτι σέκτες το βλέπαμε προς το παρόν, αλλά όχι σε επίπεδο οργανωμένων κρατών.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

09-11-24

17:01
Άντε ρε Φώτη, 40 λεπτά ψάχνω ! Τα βρήκα!![]()
Σε ρώτησα εγώ στο ποστ 1782 σελ 90 το πάνω και μου απάντησες στο ποστ 1783 το κάτω. Επομένως, βγαίνει το συμπέρασμα, πως οι ρεπουμπλικάνοι θα σταματήσουν τους πολέμους που ξεκίνησαν οι δημοκρατικοί.
Γράφω πουθενά σε αυτό το μήνυμα ότι ο Trump θα σταματήσει τον πόλεμο?? Είπα απλά ότι οι Democrats ευθύνονται σε τεράστιο βαθμό για την πολιτική και γεωπολιτική αναταραχή που υπάρχει στον πλανήτη. Ο Trump ίσως βοηθήσει να μπει κάποια τάξη όμως και πάλι δεν είναι σίγουρο, καμία σχέση με αυτό που είπες εσείς και μάλιστα άπειρες φορές ώστε να με ειρωνευτεις επειδή στηρίζω τον Trump.
Πάλι άκυρο post.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.242 μηνύματα.

09-11-24

17:18
Πάντως δεν ξερω αν ηταν για σταχτη στα ματια η απάντηση του Πεσκοφ για τον Τραμπ ή αν έχουμε φτάσει σε ενα σημειο μη επιστροφής με τη Ρωσία.
Πότε θα μπορούσε να επέμβει άλλωστε ο Τραμπ για να σταματησει τον πόλεμο, αν οχι πριν τον Ιανουάριο που θα αναλάβει;
Πότε θα μπορούσε να επέμβει άλλωστε ο Τραμπ για να σταματησει τον πόλεμο, αν οχι πριν τον Ιανουάριο που θα αναλάβει;
touvlo
Διάσημο μέλος

09-11-24

20:30
Για ξαναδιάβασε το διάλογό μας στο ποστ 2605. Ρωτώ: Γιατί συμφέρει να κερδίσουν οι ρεπουμπλικ και απαντάς επειδή δεν αντεχουμε τους πολέμους που άνοιξαν οι δημοκρ.Γράφω πουθενά σε αυτό το μήνυμα ότι ο Trump θα σταματήσει τον πόλεμο?? Είπα απλά ότι οι Democrats ευθύνονται σε τεράστιο βαθμό για την πολιτική και γεωπολιτική αναταραχή που υπάρχει στον πλανήτη. Ο Trump ίσως βοηθήσει να μπει κάποια τάξη όμως και πάλι δεν είναι σίγουρο, καμία σχέση με αυτό που είπες εσείς και μάλιστα άπειρες φορές ώστε να με ειρωνευτεις επειδή στηρίζω τον Trump.
Πάλι άκυρο post.
Επομένως τι συμπέρασμα βγαίνει; Πως με του ρεπουμπλικανούς δε θα έχουμε τους πολέμους ή θα ελαττωθούν οι πόλεμοι που ξεκινησαν οι άλλοι, έτσι θα ηρεμήσει ο πλανήτης
Δηλ πώς το εννοείς;
Πού βλέπεις την ειρωνία και κυρίως προς εσένα; Από πού κι ως πού; Θεωρείς πως είσαι κυβερνητικός εκπρόσωπος του Τραμπ;
American Economist
Επιφανές μέλος

09-11-24

20:31
Για ξαναδιάβασε το διάλογό μας στο ποστ 2605. Ρωτώ: Γιατί συμφέρει να κερδίσουν οι ρεπουμπλικ και απαντάς επειδή δεν αντεχουμε τους πολέμους που άνοιξαν οι δημοκρ.
Επομένως τι συμπέρασμα βγαίνει; Πως με του ρεπουμπλικανούς δε θα έχουμε τους πολέμους ή θα ελαττωθούν οι πόλεμοι που ξεκινησαν οι άλλοι, έτσι θα ηρεμήσει ο πλανήτης
Δηλ πώς το εννοείς;
Πού βλέπεις την ειρωνία και κυρίως προς εσένα; Από πού κι ως πού; Θεωρείς πως είσαι κυβερνητικός εκπρόσωπος του Τραμπ;
Καλά εσύ μπορεί να ερμηνεύεις τα λόγια μου όπως σε συμφέρει, δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας.
Καλό

touvlo
Διάσημο μέλος

09-11-24

20:34
ε, τότε εξήγησε εσύ, τι να πω. Αν άλλα λέμε και άλλα εννοούμε, τότε υπάρχει δυσκολία συννενόησηςΚαλά εσύ μπορεί να ερμηνεύεις τα λόγια μου όπως σε συμφέρει, δεν σημαίνει ότι ισχύει κιόλας
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.541 μηνύματα.

09-11-24

20:34
Εννοείται πως δεν άνοιξαν ευθέως πόλεμο οι δημοκρατικοί, αλλα με την ευλογία τους κλιμακώθηκε, και έφτασε στο να γίνεται σφαγή κανονική στην Ρωσία και στην Ουκρανία.Γιατί συμφέρει να κερδίσουν οι ρεπουμπλικ και απαντάς επειδή δεν αντεχουμε τους πολέμους που άνοιξαν οι δημοκρ.
Καταρχάς, υπο την προεδρία του Ντόναλντ Τράμπ, δεν υπήρξαν πόλεμοι στους οποίους συμμετείχαν οι ΗΠΑ, ή που έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή τη δική μας αμέσως, όπως τώρα που υπάρχουν 2 γενικοί πόλεμοι γειτονικοί, με απειλές να γενικευτεί περαιτέρω απο το Ιράν.Επομένως τι συμπέρασμα βγαίνει; Πως με του ρεπουμπλικανούς δε θα έχουμε τους πολέμους ή θα ελαττωθούν οι πόλεμοι που ξεκινησαν οι άλλοι, έτσι θα ηρεμήσει ο πλανήτης
Την ίδια μέρα με τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Πούτιν συμφώνησε πως δέχεται να μιλήσει με τις ΗΠΑ, το Ιράν κακάρωσε, το κατάρ έδιωξε χαμασίτες που φύλαγε στα σύνορά του, και ο αραβικός κόσμος ξεκίνησε να προσπαθεί να δημιουργήσει σχέσεις με τις ΗΠΑ
American Economist
Επιφανές μέλος

09-11-24

20:36
ε, τότε εξήγησε εσύ, τι να πω. Αν άλλα λέμε και άλλα εννοούμε, τότε υπάρχει δυσκολία συννενόησης
Να μην λες συνεχεία ότι έγραψα ότι ο Trump θα σταματήσει τον πόλεμο, καθώς κάτι τέτοιο δεν έχω πει. Είπα απλά οτι οι Democrats μας πάτησαν κάτω με τους πολέμους που ξεκίνησαν εδώ και 15 χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Trump θα μπορεσει σίγουρα να σταματήσει το χάος που προκάλεσαν. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι, ο χρόνος θα δείξει. Αυτό έχω πει.
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες καθώς κούρασε αυτή η επανάληψη. Δηλαδή να λες σε κάθε post ότι εγώ σου είπα ότι θα σταματήσει σίγουρα ο πόλεμος.
touvlo
Διάσημο μέλος

09-11-24

20:42
μακάρι! Αυτό θέλουμε όλοι. Έστω κάποια βήματα ειρήνηςΤην ίδια μέρα με τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Πούτιν συμφώνησε πως δέχεται να μιλήσει με τις ΗΠΑ, το Ιράν κακάρωσε, το κατάρ έδιωξε χαμασίτες που φύλαγε στα σύνορά του, και ο αραβικός κόσμος ξεκίνησε να προσπαθεί να δημιουργήσει σχέσεις με τις ΗΠΑ
Τέλος πάντων και συ με κούρασες.Να μην λες συνεχεία ότι έγραψα ότι ο Trump θα σταματήσει τον πόλεμο, καθώς κάτι τέτοιο δεν έχω πει. Είπα απλά οτι οι Democrats μας πάτησαν κάτω με τους πολέμους που ξεκίνησαν εδώ και 15 χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Trump θα μπορεσει σίγουρα να σταματήσει το χάος που προκάλεσαν. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι, ο χρόνος θα δείξει. Αυτό έχω πει.
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες καθώς κούρασε αυτή η επανάληψη. Δηλαδή να λες σε κάθε post ότι εγώ σου είπα ότι θα σταματήσει σίγουρα ο πόλεμος.
Λοιπόν, άκου. Εγώ θα λέω όσο συχνά θέλω, πως θέλω ειρήνη, πως θέλω βελτίωση κλίματος, κλπ. Αν εσύ τα βρίσκεις πως είναι προσωπικά, τι να πω , όποιος έχει τη μύγα..... Δεν εννοώ εσένα, αν και απ τα ποστ σου, φαίνεται πως το πίστευες και συ, ας λες τώρα άλλα. Αλλά τέλος πάντων, άστο, δε βγάζει πουθενά, απλά να ξέρεις, δεν λέω για σένα από δω και πέρα. Αν σε κουράζουν οι επαναλήψεις, λυπάμαι και μένα με κούραζαν όλα τα στατιστικά που παραθέτεις εδώ και μήνες, αλλά καλά κάνεις και τα βάζεις, γιατί πολλούς τους ενδιαφερουν. Καληνύχτα
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

09-11-24

20:52
Τελικά η διαφορά είναι κάτω από 3%;
American Economist
Επιφανές μέλος

09-11-24

20:52
μακάρι! Αυτό θέλουμε όλοι. Έστω κάποια βήματα ειρήνης
Τέλος πάντων και συ με κούρασες.
Λοιπόν, άκου. Εγώ θα λέω όσο συχνά θέλω, πως θέλω ειρήνη, πως θέλω βελτίωση κλίματος, κλπ. Αν εσύ τα βρίσκεις πως είναι προσωπικά, τι να πω , όποιος έχει τη μύγα..... Δεν εννοώ εσένα, αν και απ τα ποστ σου, φαίνεται πως το πίστευες και συ, ας λες τώρα άλλα. Αλλά τέλος πάντων, άστο, δε βγάζει πουθενά, απλά να ξέρεις, δεν λέω για σένα από δω και πέρα. Αν σε κουράζουν οι επαναλήψεις, λυπάμαι και μένα με κούραζαν όλα τα στατιστικά που παραθέτεις εδώ και μήνες, αλλά καλά κάνεις και τα βάζεις, γιατί πολλούς τους ενδιαφερουν. Καληνύχτα
Εσύ με έκανες tag, δεν μίλησες γενικά.
Α, ο φίλος μας ο @American Economist μας έχει υποσχεθεί, πως θα σταματήσουν οι πόλεμοι και περιμένω κάθε μέρα. Πάντως σήμερα το Ισραήλ βομβάρδισε πάλι . Ας ελπίσουμε, πως ήταν ο τελευταίος βομβαρδισμός![]()
![]()
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.228 μηνύματα.

10-11-24

01:31
Το ότι νομίζεις ότι επειδή βγήκε ένας άλλος πρόεδρος στην Αμερική ξαφνικά ο κόσμος θα ειρηνεύσει μαρτυρά τελικά την έλλειψη κριτικής σου σκέψης.Α, ο φίλος μας ο @American Economist μας έχει υποσχεθεί, πως θα σταματήσουν οι πόλεμοι και περιμένω κάθε μέρα. Πάντως σήμερα το Ισραήλ βομβάρδισε πάλι . Ας ελπίσουμε, πως ήταν ο τελευταίος βομβαρδισμός![]()
![]()
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.541 μηνύματα.

10-11-24

01:34
Πέρασαν 3 κιολας μερες και δεν εκανε τίποτα.Το ότι νομίζεις ότι επειδή βγήκε ένας άλλος πρόεδρος στην Αμερική ξαφνικά ο κόσμος θα ειρηνεύσει μαρτυρά τελικά την έλλειψη κριτικής σου σκέψης.
ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΩΤΗΣ!11!
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.083 μηνύματα.

10-11-24

05:54
Trump flips Arizona
226-312
226-312
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- American Economist
- Ilma
- thodoris_eng
- Libertus
- Kate1914
- Αλκίμαχος
- AggelikiGr
- charmander
- Paragontas7000
- giannhs2001
- taketrance
- chester20080
- touvlo
- johnsala
- Memetchi
- Jack of Spades
- Scandal
- back2967
- vasilis123321
- Μήτσος10
- giorgos5002
- Entropy24
- A350
- fmarulezkd
- Αντικειμενικός
- camil
- J.Cameron
- Μαυρίκιος
- exotic xo
- aggelosst9
- strsismos88
- Hecticism
- physicscrazy
- kafka
- bibliofagos
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- Sosstoss
- Ryuzaki
- Fernando_A
- theodle
- rafaela11
- Joji
- jellojina
- iew
- NeosUser2023
- tsiobieman
- Ωρορα
- thenutritionist
- Unboxholics
- hirasawayui
- Reader
- Γιωργος15773
- kost28
- ayahuasca97
- ghоul
- AN.PA
- ROM32
- despoina13
- thunder3
- linuxman
- De Niro
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- phleidhs
- epote
- Arianara S3
- gegeorgiou90
- Bleach_enjoyer
- Δροσουλίτης
- grtt
- AK-92
- fourkaki
- Leo komm
- Esperos1
- parrot/παπαγάλος
- BatGuin
- Dmzk
- jj!
- xristarac
- jims
- ana.roi
- aggorf
- Totreno
- P.Dam.
- Helen06
- Athens2002
- ggl
- Meow
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.