Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

14-11-24

21:25
ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ.Καλά, δες λίγο πόσες καπιταλιστικές εταιρείες ανά τον κόσμο υποστηρίζουν το γουόκ αφήγημα των δημοκρατικών και ξαναμιλάμε.
Εγω ποτε δεν ειπα τις παπαριες που λες εσυ.
Σε οτι λεω ειμαι συνεπης.
Ελεγες για φτωχοτερους οτι πρεπει να ειναι αυτοι που εχουν την εξουσια...και υποστηριζεις τους πλουσιοτερους ανθρωπου του κοσμου
ΝΤΡΟΠΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΟΥ.
ΕΣΥ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.(Κολακευτικα το λεω)
Και φεηκ
Τελεια και παυλα και απο εδω και περα ουτε με εσενα ουτε με τον βαλ θελω να εχω συνομιλια. ΚΑΜΙΑ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΖΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Μπαιιιιιιιιιιιιιιιιι...

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

14-11-24

21:28
Γιατί ομορφιά μου;Τελεια και παυλα και απο εδω και περα ουτε με εσενα ουτε με τον βαλ θελω να εχω συνομιλια. ΚΑΜΙΑ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΖΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Μπαιιιιιιιιιιιιιιιιι...
![]()
Αν και... και μουγκή μου κάνεις. Έτσι, αμίλητα, αδιαμαρτύρητα, η δουλειά να γίνεται.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.

14-11-24

21:29
Να λες ό,τι θες, χέστηκα. Εγώ αντέχω την κριτική, όχι σαν κάτι άλλους (και δεν λέω για εσένα εδώ.) Μην με ξαναπαραθέτεις, όπως θες, απλά να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε είπα πως ο Τραμπ πρεσβεύει κάτι το ιδανικό ή την Πλατωνική αριστοκρατία (θα πέσουν όλοι οι αποθανόντες φιλόσοφοι να με πλακώσουν αν πω κάτι τέτοιο.) Ξεκαθάρισα τους λόγους που τον στήριξα. Καλή συνέχεια.ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ.
Εγω ποτε δεν ειπα τις παπαριες που λες εσυ.
Σε οτι λεω ειμαι συνεπης.
Ελεγες για φτωχοτερους και υποστηειζεις τους πλουσθοτερουσ ανθρωπου του κοσμου
ΝΤΡΟΠΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΟΥ.
ΕΣΥ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.(Κολακευτικα το λεω)
Και φεηκ
Τελεια και παυλα και απο εδω και περα ουτε με εσενα ουτε με τον βαλ θελω να εχω συνομιλια. ΚΑΜΙΑ.ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΖΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Μπαιιιιιιιιιιιιιιιιι...
![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.894 μηνύματα.

14-11-24

23:27

Trump picks RFK Jr. to be his Department of Health and Human Services secretary | CNN Politics
President-elect Donald Trump has picked Robert F. Kennedy Jr. to be his next secretary of the Department of Health and Human Services, a choice that would add to Trump’s list of provocative picks whose confirmation processes will test the loyalty of Senate Republicans.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.

14-11-24

23:34
ΠΕΗΝ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΗΝ! ΠΟΝΟΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ!![]()
Trump picks RFK Jr. to be his Department of Health and Human Services secretary | CNN Politics
President-elect Donald Trump has picked Robert F. Kennedy Jr. to be his next secretary of the Department of Health and Human Services, a choice that would add to Trump’s list of provocative picks whose confirmation processes will test the loyalty of Senate Republicans.amp.cnn.com
Μέχρι τον Ιουλιο του 2026 λεει θα χει ξηλωσει ολο το δημοσιο και θα το χει ξαναφτιαξει (Ο Τραμπ)
Τι ζουμε ρε φωτάρα!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.894 μηνύματα.

14-11-24

23:41
ΠΕΗΝ! ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΗΝ! ΠΟΝΟΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ!
Μέχρι τον Ιουλιο του 2026 λεει θα χει ξηλωσει ολο το δημοσιο και θα το χει ξαναφτιαξει (Ο Τραμπ)
Τι ζουμε ρε φωτάρα!
2.4 million federal employees στις ΗΠΑ, πολύ παραπάνω από όσους χρειάζονται. Καιρός να πάρουν πόδι λοιπόν μπας και μειωθεί το federal budget deficit, το οποίο έχει φτάσει στο 6%. Αλόγιστες δαπάνες με τα χρήματα των πολιτών, ώστε να δημιουργούν κομματικό στρατό οι Democrats. Να πω ότι το κράτος κάνει σωστά την δουλειά του OK, όμως καταστροφή φέρνει όπου βάζει το χέρι του δυστυχώς.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

15-11-24

00:36

Η πιο σκανδαλώδης επιλογή του Τραμπ ακούει στο όνομα Ματ Γκατζ | in.gr
Ο νέος γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ Ματ Γκατζ υπήρξε αμφιλεγόμενος νομοθέτης και μέχρι αυτή την εβδομάδα ήταν αντικείμενο ερευνών για σεξουαλικά παραπτώματα.
Μαλάκα, αυτός είναι τουρμπάτος, ακροδεξιάρα, όχι αστεία!
American Economist
Επιφανές μέλος

15-11-24

07:43
![]()
Η πιο σκανδαλώδης επιλογή του Τραμπ ακούει στο όνομα Ματ Γκατζ | in.gr
Ο νέος γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ Ματ Γκατζ υπήρξε αμφιλεγόμενος νομοθέτης και μέχρι αυτή την εβδομάδα ήταν αντικείμενο ερευνών για σεξουαλικά παραπτώματα.www.in.gr
Μαλάκα, αυτός είναι τουρμπάτος, ακροδεξιάρα, όχι αστεία!
View attachment 141592
View attachment 141591
Καταπληκτικός είναι. Best administration ever.
American Economist
Επιφανές μέλος

15-11-24

08:41
Το νέο αφεντικό της CIA που είναι ενάντια στην Τουρκία. Ακόμα μια καταπληκτική επιλογή μετά τον Marco Rubio.
www.skai.gr
www.lifo.gr

Τάλσι Γκάμπαρτ: Το νέο αφεντικό της CIA που αγαπάει το σερφ, αλλά καθόλου τον Ερντογάν
H Γκάμπαρτ έχει χαρακτηρίσει «δικτάτορα» τον Ερντογάν και τα άσχημα μαντάτα για τη γείτονα πλέον πληθαίνουν εξαιτίας των επιλογών Τραμπ στο νέο κυβερνητικό του σχήμα

Τούλσι Γκάμπαρντ: Το νέο αφεντικό της CIA αγαπάει την Ελλάδα και έχει αποκαλέσει τον Ερντογάν «δικτάτορα» | LiFO
Λίγες ώρες μετά τον διορισμό των Μαρκ Ρούμπιο και Μάικ Γουόλτς σε καίριες θέσεις, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέθεσε την αρχηγία της CIA στην Τουλσι Γκάμπαρντ

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

15-11-24

10:47
Ο RFK Jr ως υπουργος υγειας ειναι το πιο καλο πραγμα που μπορουσε να συμβει στον πλανητη
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.064 μηνύματα.

15-11-24

11:01
O Trump κατεβάζει υπερβασισμένο cabinet όπως όλα δείχνουν.
Matt Gaetz, Elon Musk, RFK Jr και Tom Homan είναι όλοι τους giga chads. Θα έχει ενδιαφέρον αυτή η τετραετία. Κρίμα που ο Pence φέρθηκε π**στικα το 2020 και δεν είναι και αυτός μέσα γιατί έχει αποδείξει στη πράξη ως κυβερνήτης της πολιτείας του πως είναι όντως μαχόμενος συντηρητικός. Ο DeSantis επίσης θα άξιζε αλλά νομίζω αυτόν τον κρατάνε ατόφιο για μετά. Θα τον δούμε κάποια στιγμή υποψήφιο σε προεδρικές πιστεύω.
Matt Gaetz, Elon Musk, RFK Jr και Tom Homan είναι όλοι τους giga chads. Θα έχει ενδιαφέρον αυτή η τετραετία. Κρίμα που ο Pence φέρθηκε π**στικα το 2020 και δεν είναι και αυτός μέσα γιατί έχει αποδείξει στη πράξη ως κυβερνήτης της πολιτείας του πως είναι όντως μαχόμενος συντηρητικός. Ο DeSantis επίσης θα άξιζε αλλά νομίζω αυτόν τον κρατάνε ατόφιο για μετά. Θα τον δούμε κάποια στιγμή υποψήφιο σε προεδρικές πιστεύω.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

15-11-24

13:44

Ματ Γκέιτς: Ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης του Τραμπ είχε κατηγορηθεί για σεξ με ανήλικες
Ο 42χρονος βουλευτής της Φλόριντα βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αμερικανικής Δικαιοσύνης, καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι πλήρωνε γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, για να κοιμούνται μαζί του
American Economist
Επιφανές μέλος

15-11-24

13:47
![]()
Ματ Γκέιτς: Ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης του Τραμπ είχε κατηγορηθεί για σεξ με ανήλικες
Ο 42χρονος βουλευτής της Φλόριντα βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αμερικανικής Δικαιοσύνης, καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι πλήρωνε γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, για να κοιμούνται μαζί τουwww.protothema.gr
Και στην Ελλάδα πρώτος σε ψήφους βγήκε ο δολοφόνος Καραμανλής που σκότωσε 57 αθώες ψυχές στα Τεμπη, αντί ο Μητσοτάκης να τον διαγράψει μια και καλή από το κόμμα τον καλύπτει μέχρι και σήμερα. Εκεί δεν είδα να κόπτεσαι όμως, ούτε ανέφερες κάτι.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.079 μηνύματα.

15-11-24

14:00
Εσυ όμως αυτό ψήφισες. Το κόμμα που συγκαλύπτει δολοφόνους.Και στην Ελλάδα πρώτος σε ψήφους βγήκε ο δολοφόνος Καραμανλής που σκότωσε 57 αθώες ψυχές στα Τεμπη, αντί ο Μητσοτάκης να τον διαγράψει μια και καλή από το κόμμα τον καλύπτει μέχρι και σήμερα. Εκεί δεν είδα να κόπτεσαι όμως, ούτε ανέφερες κάτι.
American Economist
Επιφανές μέλος

15-11-24

14:03
Εσυ όμως αυτό ψήφισες. Το κόμμα που συγκαλύπτει δολοφόνους.
Σου έχω πει να κόψεις το stalking σε κάθε post μου καθώς δείχνει εντονη εμμονή, νέος άνθρωπος είσαι και είναι κρίμα. Καταλαβαίνω ότι έχεις νεύρα επειδή το κόμμα που υποστηρίζεις έφαγε συντριπτική ήττα, όμως εμείς δεν σου φταίμε κάπου.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.079 μηνύματα.

15-11-24

14:15
Δεν μπορείς να μιλάς για τα Τέμπη ενώ εσυ πρώτος απολους την ψήφισες τη ΝΔ. Η υποκρισία στα καλύτερα της.Σου έχω πει να κόψεις το stalking σε κάθε post μου καθώς δείχνει εντονη εμμονή, νέος άνθρωπος είσαι και είναι κρίμα. Καταλαβαίνω ότι έχεις νεύρα επειδή το κόμμα που υποστηρίζεις έφαγε συντριπτική ήττα, όμως εμείς δεν σου φταίμε κάπου.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.439 μηνύματα.

15-11-24

14:25
Στην ελλαδα εχουμε δολοφονους υπουργους![]()
Ο 42χρονος βουλευτής της Φλόριντα βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αμερικανικής Δικαιοσύνης, καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι πλήρωνε γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, για να κοιμούνται μαζί τουwww.protothema.gr

chester20080
Επιφανές μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος

15-11-24

14:32
Δεν μπορείς να μιλάς για τα Τέμπη ενώ εσυ πρώτος απολους την ψήφισες τη ΝΔ. Η υποκρισία στα καλύτερα της.
Θα λέω ότι θέλω καθώς έχουμε δημοκρατία, το ποιος είναι υποκριτής εδώ μέσα το έχουν δει όλοι. Σου ξαναλέω όμως κόψε το stalking καθώς έχει καταντήσει κουραστικό σε επίπεδο εμμονής. Καταλαβαίνω ότι έχεις νεύρα που το κόμμα που υποστηρίζεις έχασε πανηγυρικά, όμως εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να δέχομαι τα νεύρα σου σε κάθε thread. Σου μιλάω ήρεμα και σου λέω χαλάρωσε, αν θέλεις να ξεσπάσεις τότε μιλάς σε λάθος άτομο.
Έγιναν εκλογές και οι Αμερικανοί αποφάσισαν ξεκάθαρα ποιον θέλουν για πρόεδρο, τώρα τα υπόλοιπα είναι ανούσια.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.619 μηνύματα.

15-11-24

14:33
Και στην Ελλάδα πρώτος σε ψήφους βγήκε ο δολοφόνος Καραμανλής που σκότωσε 57 αθώες ψυχές στα Τεμπη, αντί ο Μητσοτάκης να τον διαγράψει μια και καλή από το κόμμα τον καλύπτει μέχρι και σήμερα. Εκεί δεν είδα να κόπτεσαι όμως, ούτε ανέφερες κάτι.
To χάλι των σιδηροδρόμων οφείλεται στον Καραμακλή; ή στην χούντα του συνδικαλισμού του ΟΣΕ για 40 χρόνια;

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- American Economist
- Ilma
- thodoris_eng
- Libertus
- Kate1914
- Αλκίμαχος
- AggelikiGr
- charmander
- Paragontas7000
- giannhs2001
- taketrance
- chester20080
- touvlo
- johnsala
- Memetchi
- Jack of Spades
- Scandal
- back2967
- vasilis123321
- Μήτσος10
- giorgos5002
- Entropy24
- A350
- fmarulezkd
- Αντικειμενικός
- camil
- J.Cameron
- Μαυρίκιος
- exotic xo
- aggelosst9
- strsismos88
- Hecticism
- physicscrazy
- kafka
- bibliofagos
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- Sosstoss
- Ryuzaki
- Fernando_A
- theodle
- rafaela11
- Joji
- jellojina
- iew
- NeosUser2023
- tsiobieman
- Ωρορα
- thenutritionist
- Unboxholics
- hirasawayui
- Reader
- Γιωργος15773
- kost28
- ayahuasca97
- ghоul
- AN.PA
- ROM32
- despoina13
- thunder3
- linuxman
- De Niro
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- phleidhs
- epote
- Arianara S3
- gegeorgiou90
- Bleach_enjoyer
- Δροσουλίτης
- grtt
- AK-92
- fourkaki
- Leo komm
- Esperos1
- parrot/παπαγάλος
- BatGuin
- Dmzk
- jj!
- xristarac
- jims
- ana.roi
- aggorf
- Totreno
- P.Dam.
- Helen06
- Athens2002
- ggl
- Meow
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.