American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.954 μηνύματα.

31-05-24

13:31
Ακόμα και στη "χωρα των ελευθερων" υπάρχει δικτατορία. Βάζουν φυλακή τον πρόεδρο στον οποίο υπήρχε περίοδος ακμής για την ΗΠΑ και παγκόσμιας ειρήνης. Καλως. Οδεύουν προς σίγουρη πτώση η τουλάχιστον σοβαρή αποδυνάμωση. Δε ξερω τι συμφεροντα εξυπηρετει αυτο.
Όταν δεν μπορείς να νικήσεις τον αντίπαλο σου με Δημοκρατικούς τρόπους τότε τον στέλνεις στα δικαστήρια μπας και στρέψεις την κοινή γνώμη εναντίον του. Βέβαια εντάξει οι «προοδευτικοί» που θέλουν λαθρομετανάστες, αλλαγή φύλου σε παιδιά δημοτικού και εκτρώσεις μέχρι και τον 7ο μήνα (έχουμε και εδώ μέσα τέτοιους) θα πάνε να ψηφίσουν ξανά αυτόν εδώ που κοιμάται όρθιος:
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.305 μηνύματα.

31-05-24

13:51
Με τον Δονάλδιο Τράμβιο δεν ήμουνα ποτέ, αλλά αυτό που έγινε ειναι....
Νταξ οκ πρέπει πρωτα να παρουν οι εταιριες τη μιση ουκρανία και να πεινασει ο κοσμος, ίσως και να φαει πυρηνικα κι έναν Γ' ΠΠ, μέχρι να φυγουν απο την εξουσία.
Νταξ οκ πρέπει πρωτα να παρουν οι εταιριες τη μιση ουκρανία και να πεινασει ο κοσμος, ίσως και να φαει πυρηνικα κι έναν Γ' ΠΠ, μέχρι να φυγουν απο την εξουσία.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.610 μηνύματα.

31-05-24

13:59
Aυτο ειναι οτιδήποτε αλλο εκτός απο προοδευτικό. Ας απαγορεύσουμε τις περιτομές και τις labiaplasty (δεξ ερω το ονομα στα ελληνικα) γιατι ειναι genital mutilation!!! Αλλα ας κόψουμε το πεος και να το γυρισουμε αναποδα και μεσα εξω ενος παιδιου δημοτικου! ΠΡΟΟΔΟΣ1!!!1Βέβαια εντάξει οι «προοδευτικοί» που θέλουν λαθρομετανάστες, αλλαγή φύλου σε παιδιά δημοτικού και εκτρώσεις μέχρι και τον 7ο μήνα (έχουμε και εδώ μέσα τέτοιους) θα πάνε να ψηφίσουν ξανά αυτόν εδώ που κοιμάται όρθιος:
Επίσης ο Biden είναι ανοϊκός. Δε μπορείς να με πείσεις οτι θα τρεξει για 2ο term ή λαμβάνει τις αποφάσεις μονος του
Εδω ο τυπος ειπε τη λεξη "pause" στο teleprompt

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.954 μηνύματα.

31-05-24

14:01
Aυτο ειναι οτιδήποτε αλλο εκτός απο προοδευτικό. Ας απαγορεύσουμε τις περιτομές και τις labiaplasty (δεξ ερω το ονομα στα ελληνικα) γιατι ειναι genital mutilation!!! Αλλα ας κόψουμε το πεος και να το γυρισουμε αναποδα και μεσα εξω ενος παιδιου δημοτικου! ΠΡΟΟΔΟΣ1!!!1
Επίσης ο Biden είναι ανοϊκός. Δε μπορείς να με πείσεις οτι θα τρεξει για 2ο term ή λαμβάνει τις αποφάσεις μονος του
Εδω ο τυπος ειπε τη λεξη "pause" στο teleprompt![]()
![]()
Εσυ καλά τα λες όμως οι ακραίοι προοδευτικοί έχουν φτάσει στο σημείο να αμφισβητούν την ύπαρξη των 2 φύλων ενώ παράλληλα θεωρούν normal το να διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά δημοτικού drag queens.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.480 μηνύματα.

31-05-24

14:07
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.610 μηνύματα.

31-05-24

14:10
Παιδική κακοποίηση. Αν γίνεται να αλλάξει φύλο το παιδί και να παίρνει ορμόνες πριν την εφηβεία που θα του καταστρέψουν τη ζωή, και δικαιούται αυτονομία του σώματος του, ας παει σε μπουρδέλο απο τα 5 του, για δουλεία, να κανει τατού, να ψηφίσει, να βγαλει αδεια για οπλοκατοχή και να πίνει. Μαλακίες. Αυτό το "νεο προοδευτικό" outlook στη ζωη δε γουστάρω ΚΑΘΟΛΟΥ.Εσυ καλά τα λες όμως οι ακραίοι προοδευτικοί έχουν φτάσει στο σημείο να αμφισβητούν την ύπαρξη των 2 φύλων ενώ παράλληλα θεωρούν normal το να διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά δημοτικού drag queens.![]()
Επιπλέον, δε γουστάρω να διαβάζουνε παραμύθια σε παιδιά δημοτικού για σεξ και drag queens, είτε ειναι για straight, ειτε ειναι gay.
Δε θελω να βλέπω μπροστά μου ζευγάρι οριακά να πηδιέται, βρήκα στο σκλαβενίτη ενα γκει ζευγάρι να χαμουρευεται μπροστά απο τα προφυλακτικά, ο ενας ητανε χοντρός με φούστα τοπακι και τακούνια. Ε οχι ρε φιλε, καποια πραγματα ειναι αποκρουστικά. Και δε το λεω επειδη ειναι γκει, και στρειτ να ήταν θα αηδίαζα.
Ο ανθρωπος εχει το καθε δικαίωμα να κανει το οτιδηποτε οσον αφορα τον εαυτό του, αλλα εφόσον βρίσκεσαι σε δημόσιο χώρο, πρεπει να λαβεις και την αισθητική του άλλου υπόψιν. Και δεν ειμαι κατα των τρανς ατόμων, κανε οσα χειρουργεία θες, αλλα μην αναγκάζεις τα παιδία να κανουν το ίδιο. Οταν ήμουνα μικρός ηθελα να ειμαι κορίτσι, τι παει να πεί αυτό; Να με φόρτωναν ορμόνες οι γονείς μου; και ουτε που το θυμάμαι να το λέω αυτό, φαντάσου..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τελικά φωτη δε μου είπες (η αν μου ειπες ζητω συγνώμη, δε το παρατήρησα)
Ποια ειναι η γνωμη σου για τον Ben Shapiro?
American Economist
Επιφανές μέλος

31-05-24

14:21
Παιδική κακοποίηση. Αν γίνεται να αλλάξει φύλο το παιδί και να παίρνει ορμόνες πριν την εφηβεία που θα του καταστρέψουν τη ζωή, και δικαιούται αυτονομία του σώματος του, ας παει σε μπουρδέλο απο τα 5 του, για δουλεία, να κανει τατού, να ψηφίσει, να βγαλει αδεια για οπλοκατοχή και να πίνει. Μαλακίες. Αυτό το "νεο προοδευτικό" outlook στη ζωη δε γουστάρω ΚΑΘΟΛΟΥ.
Επιπλέον, δε γουστάρω να διαβάζουνε παραμύθια σε παιδιά δημοτικού για σεξ και drag queens, είτε ειναι για straight, ειτε ειναι gay.
Δε θελω να βλέπω μπροστά μου ζευγάρι οριακά να πηδιέται, βρήκα στο σκλαβενίτη ενα γκει ζευγάρι να χαμουρευεται μπροστά απο τα προφυλακτικά, ο ενας ητανε χοντρός με φούστα τοπακι και τακούνια. Ε οχι ρε φιλε, καποια πραγματα ειναι αποκρουστικά. Και δε το λεω επειδη ειναι γκει, και στρειτ να ήταν θα αηδίαζα.
Ο ανθρωπος εχει το καθε δικαίωμα να κανει το οτιδηποτε οσον αφορα τον εαυτό του, αλλα εφόσον βρίσκεσαι σε δημόσιο χώρο, πρεπει να λαβεις και την αισθητική του άλλου υπόψιν. Και δεν ειμαι κατα των τρανς ατόμων, κανε οσα χειρουργεία θες, αλλα μην αναγκάζεις τα παιδία να κανουν το ίδιο. Οταν ήμουνα μικρός ηθελα να ειμαι κορίτσι, τι παει να πεί αυτό; Να με φόρτωναν ορμόνες οι γονείς μου; και ουτε που το θυμάμαι να το λέω αυτό, φαντάσου..
Σωστός είναι σε αυτά που λέει όμως δεν τον παρακολουθώ και πολύ να πω την αλήθεια. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο ο Tucker Carlson.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.321 μηνύματα.

31-05-24

14:25
Αυτά που τα έχεις διαβάσει; Θα σου πρότεινα να μη διαβάζεις μόνο ό,τι γράφουν εδώ μέσα. Απαγορεύεται οποιαδήποτε σωματική αλλαγή σε παιδιά πριν την εφηβεία σε όλο τον πλανήτη και ουδέποτε έχει διαβαστεί κάτι για το σεξ απο ντραγκ κουινς. Τα παραμύθια είναι συνήθως πάνω σε έμφυλα στερεότυπα, χρώματα κτλ.Παιδική κακοποίηση. Αν γίνεται να αλλάξει φύλο το παιδί και να παίρνει ορμόνες πριν την εφηβεία που θα του καταστρέψουν τη ζωή, και δικαιούται αυτονομία του σώματος του, ας παει σε μπουρδέλο απο τα 5 του, για δουλεία, να κανει τατού, να ψηφίσει, να βγαλει αδεια για οπλοκατοχή και να πίνει. Μαλακίες. Αυτό το "νεο προοδευτικό" outlook στη ζωη δε γουστάρω ΚΑΘΟΛΟΥ.
American Economist
Επιφανές μέλος

31-05-24

14:27
Παιδική κακοποίηση. Αν γίνεται να αλλάξει φύλο το παιδί και να παίρνει ορμόνες πριν την εφηβεία που θα του καταστρέψουν τη ζωή, και δικαιούται αυτονομία του σώματος του, ας παει σε μπουρδέλο απο τα 5 του, για δουλεία, να κανει τατού, να ψηφίσει, να βγαλει αδεια για οπλοκατοχή και να πίνει. Μαλακίες. Αυτό το "νεο προοδευτικό" outlook στη ζωη δε γουστάρω ΚΑΘΟΛΟΥ.
Προοδευτισμός

Καλαμαριά: Drag Queens διαβάζουν παραμύθια στα παιδιά - Ο θεσμός από το εξωτερικό και οι αντιδράσεις
Εκπρόσωποι του Thessaloniki Pride αλλά και παιδοψυχολόγος μιλούν στο makthes.gr για την εκδήλωση αλλά και τις φωνές που ζητούν την ακύρωσή της

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.305 μηνύματα.

31-05-24

14:31
Δεν έχουμε άλλα παραμυθια να διαβάσουμε. Τα εμφυλα μας μάραναν.Αυτά που τα έχεις διαβάσει; Θα σου πρότεινα να μη διαβάζεις μόνο ό,τι γράφουν εδώ μέσα. Απαγορεύεται οποιαδήποτε σωματική αλλαγή σε παιδιά πριν την εφηβεία σε όλο τον πλανήτη και ουδέποτε έχει διαβαστεί κάτι για το σεξ απο ντραγκ κουινς. Τα παραμύθια είναι συνήθως πάνω σε έμφυλα στερεότυπα, χρώματα κτλ.
Που μου θυμιζει κατι βιβλια ενος βρετανου συγγραφέα που τα αλλάζουν για να ειναι πιο φιλικά προς τους ουρανιοτοξίτες, το λεξιλογιο

Roald Dahl books rewritten to remove language deemed offensive
Augustus Gloop now ‘enormous’ instead of ‘fat’, Mrs Twit no longer ‘ugly’ and Oompa Loompas are gender neutral
nearos
Επιφανές μέλος

31-05-24

14:32
Εχω ακουσει ακτιβιστες και ποντκαστς, και ελληνεε και αμερικανους. Φριχτα πραματαΑυτά που τα έχεις διαβάσει; Θα σου πρότεινα να μη διαβάζεις μόνο ό,τι γράφουν εδώ μέσα. Απαγορεύεται οποιαδήποτε σωματική αλλαγή σε παιδιά πριν την εφηβεία σε όλο τον πλανήτη και ουδέποτε έχει διαβαστεί κάτι για το σεξ απο ντραγκ κουινς. Τα παραμύθια είναι συνήθως πάνω σε έμφυλα στερεότυπα, χρώματα κτλ.
Δε πολυπαρακολουθω τακερ καρλσον.Σωστός είναι σε αυτά που λέει όμως δεν τον παρακολουθώ και πολύ να πω την αλήθεια. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο ο Tucker Carlson.
Παντως ο ben shapiro ειναι σωστος σε αυτα που λεει, αν και μισει το ειδος μου, και διαφωνω μαζι του με το ισραηλικο θεμα.
Θυμαμαι τη φιλελευθερη φαση που περναγα, εκει τον ειδα πρωτη φορα και μου εμεινε
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.321 μηνύματα.

31-05-24

14:43
Όποιος γνωρίζει την ιστορία της παιδικής λογοτεχνίας ξέρει πολύ καλά ότι τα παιδικά βιβλία και πάντα περνούσαν έμφυλα μηνύματα και ότι πάντα άλλαζαν σύμφωνα με την εποχή. Αν διαβάσεις τις πρώτες εκδοχές της κοκκινοσκουφίτσας φαίνονται διάφορα πράγματα της τότε εποχής που τα άλλαξαν στη βερσίον που έμαθες και μεγάλωσες. Για παράδειγμα γίνεται έντονη αναφορά στην ομορφιά της και την παρθενιά της ακριβώς γιατί τότε από παιδιά ήταν έτοιμες για παντρειά στον κάθε μπάρμπα. Όπως επίσης ότι τρώει τη γιαγιά της και μάλιστα το στήθος της σε σούπα γιατί ήταν ένδειξη της ιεράρχισης μεταξύ των γυναικών. Όπως και να έχει, εγώ το είπα για να μην υπάρχει διαστρέβλωση της αλήθειας, όχι να μην τα κρίνει.Δεν έχουμε άλλα παραμυθια να διαβάσουμε. Τα εμφυλα μας μάραναν.
Που μου θυμιζει κατι βιβλια ενος βρετανου συγγραφέα που τα αλλάζουν για να ειναι πιο φιλικά προς τους ουρανιοτοξίτες, το λεξιλογιο
![]()
Roald Dahl books rewritten to remove language deemed offensive
Augustus Gloop now ‘enormous’ instead of ‘fat’, Mrs Twit no longer ‘ugly’ and Oompa Loompas are gender neutralwww.theguardian.com
Δεν ξέρω σε ποια αναφέρεσαι. Μάλλον από τα λεγομενά σου ακους πολύ μια συγκεκριμένη μεριά, όπως τον Σαπίρο που ανέφερες πιο πάνω. Μπορείς να ψάξεις τα βιβλία και να κρίνεις ο ίδιος αν συμφωνείς με το περιεχομενό τους. Για σεξ πάντως δεν έχω δει ποτέ κανένα.Εχω ακουσει ακτιβιστες και ποντκαστς, και ελληνεε και αμερικανους. Φριχτα πραματα
Δε πολυπαρακολουθω τακερ καρλσον.
Παντως ο ben shapiro ειναι σωστος σε αυτα που λεει, αν και μισει το ειδος μου, και διαφωνω μαζι του με το ισραηλικο θεμα.
Θυμαμαι τη φιλελευθερη φαση που περναγα, εκει τον ειδα πρωτη φορα και μου εμεινε
Valder
Τιμώμενο Μέλος

31-05-24

14:47
Όποιος γνωρίζει την ιστορία της παιδικής λογοτεχνίας ξέρει πολύ καλά ότι τα παιδικά βιβλία και πάντα περνούσαν έμφυλα μηνύματα και ότι πάντα άλλαζαν σύμφωνα με την εποχή. Αν διαβάσεις τις πρώτες εκδοχές της κοκκινοσκουφίτσας φαίνονται διάφορα πράγματα της τότε εποχής που τα άλλαξαν στη βερσίον που έμαθες και μεγάλωσες. Για παράδειγμα γίνεται έντονη αναφορά στην ομορφιά της και την παρθενιά της ακριβώς γιατί τότε από παιδιά ήταν έτοιμες για παντρειά στον κάθε μπάρμπα. Όπως επίσης ότι τρώει τη γιαγιά της και μάλιστα το στήθος της σε σούπα γιατί ήταν ένδειξη της ιεράρχισης μεταξύ των γυναικών. Όπως και να έχει, εγώ το είπα για να μην υπάρχει διαστρέβλωση της αλήθειας, όχι να μην τα κρίνει.
Δεν την γνωριζω τι αλλαγές έχει υποστει η κοκκινοσκουφίτσα και άλλα έργα ανα τα έτη, αλλά αντιτιθεμαι σε οποιαδήποτε αλλαγή της αρχικής μορφής ενός έργου με καταργηση του παλιού.
Άλλο να μου πεις, θα τρέξουμε remake ή reimagining σε μια σειρά πχ για να συμβαδίσει με τα δεδομενα της εποχής, και άλλο να φυγει τελείως το ταδε βιβλιο απο την αγορά στην πρωτη του μορφη για να βγει δευτερη παραμορφωμενη στα προτυπα της τωρινης εποχής.
Οποιαδηποτε κι αν ειναι αυτη η εποχη και τα πρότυπα, ειτε ειναι ΛΓΒΤ ειτε βγουν οι Ναζι και τα κανουν ολα τα βιβλια με Άριους ηρωες.
Ειμαι κατα της επεμβασης τετοιου ειδους στην τεχνη γενικώς.
nearos
Επιφανές μέλος

31-05-24

14:48
H κοκκινοσκουφίτσα πλεον ειναι μια αφρικανοαμερικάνα και ο λύκος εχει γίνει ενας ρεπουμπλικάνος με confederate flag και MAGA καπέλοΔεν την γνωριζω τι αλλαγές έχει υποστει η κοκκινοσκουφίτσα και άλλα έργα ανα τα έτη, αλλά αντιτιθεμαι σε οποιαδήποτε αλλαγή της αρχικής μορφής ενός έργου με καταργηση του παλιού.
Άλλο να μου πεις, θα τρέξουμε remake ή reimagining σε μια σειρά πχ για να συμβαδίσει με τα δεδομενα της εποχής, και άλλο να φυγει τελείως το ταδε βιβλιο απο την αγορά στην πρωτη του μορφη για να βγει δευτερη παραμορφωμενη στα προτυπα της τωρινης εποχής.
Οποιαδηποτε κι αν ειναι αυτη η εποχη και τα πρότυπα, ειτε ειναι ΛΓΒΤ ειτε βγουν οι Ναζι και τα κανουν ολα τα βιβλια με Άριους ηρωες.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.093 μηνύματα.

31-05-24

14:50
Το Συνταγματικό Δικαστήριο δεν απαγόρευσε τις εκτρώσεις απλά έκρινε πως πρέπει κάθε πολιτεία να έχει το δικαίωμα μεμονωμένα να κρίνει το τι θα κάνει με αυτές παρά να κατοχυρώνεται η νομιμότητα τους συνταγματικά. Ποτέ δεν ήμουν «pro-life» αλλά πραγματικά φτάνει με τις γελοιότητες, έχουμε και πιο σοβαρά πράγματα.
nearos
Επιφανές μέλος

31-05-24

14:54
Καλά μια ερώτηση εκανα 

Memetchi
Διάσημο μέλος

31-05-24

15:12
Δεν στα είπα για να δεχθείς κάτι. Απλά ότι είναι λάθος η ιδέα ότι τώρα ξαφνικά αρχίσαμε όλα να τα άλλαζουμε, έτσι δουλεύει ο κόσμος εδώ και αιώνες. Σήμερα λοιπόν αυτό το παραμύθι αν δεν είχε αλλάξει θα θεωρούταν το λιγότερο παιδοφιλικό. Και εγώ προσωπικά είμαι της άποψης ότι καλύτερα να φτιάξεις ένα καινούργιο παρά να εγκλωβιστείς να αλλάξεις με το ζόρι το παλιό. Άλλωστε επί αιώνες επίσης απαγορεύουν, αλλάζουν ή αναγκάζουν τους καλλιτέχνες να τροποποιήσουν την τέχνη τους για να ταιριάζει με την εποχή και αν κάποιοι έχουν χτυπηθεί περισσότερο από αυτό είναι αυτοί που σήμερα κατηγορείτε. Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι που σήμερα λογιέται κλασική λογοτεχνία και περηφανεύεται η Αγγλία δεν θα είχε ποτέ δημοσιευτεί αν δεν άλλαζαν τα κείμενα. Πρέπει όμως να το βιώσεις ο ίδιος για να παραπονεθείς για την αλλάγη (όχι εσύ, γενικά).Δεν την γνωριζω τι αλλαγές έχει υποστει η κοκκινοσκουφίτσα και άλλα έργα ανα τα έτη, αλλά αντιτιθεμαι σε οποιαδήποτε αλλαγή της αρχικής μορφής ενός έργου με καταργηση του παλιού.
American Economist
Επιφανές μέλος

31-05-24

15:33
H κοκκινοσκουφίτσα πλεον ειναι μια αφρικανοαμερικάνα και ο λύκος εχει γίνει ενας ρεπουμπλικάνος με confederate flag και MAGA καπέλο
Μην δίνεις ιδέες στους Democrats καθώς μέχρι εκεί θα φτάσουν ώστε να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε μερικούς τελειωμένους over progressive voters

Valder
Τιμώμενο Μέλος

31-05-24

15:34
Κοιταξε να δεις, η άποψή μου δεν αλλάζει αναλογα με το τι θα πέσει μπροστά μου για να λογοκριθεί επειδή ειμαι συντηρητικός στα συγκεκριμενα θέματα..... Άλλωστε επί αιώνες επίσης απαγορεύουν, αλλάζουν ή αναγκάζουν τους καλλιτέχνες να τροποποιήσουν την τέχνη τους για να ταιριάζει με την εποχή και αν κάποιοι έχουν χτυπηθεί περισσότερο από αυτό είναι αυτοί που σήμερα κατηγορείτε. Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι που σήμερα λογιέται κλασική λογοτεχνία και περηφανεύεται η Αγγλία δεν θα είχε ποτέ δημοσιευτεί αν δεν άλλαζαν τα κείμενα. Πρέπει όμως να το βιώσεις ο ίδιος για να παραπονεθείς για την αλλάγη (όχι εσύ, γενικά).
Κι αυτο που λες μου κακοφαίνεται να επιβληθει αλλαγή.
Μπορει να τη λεω στους δικους σου (τροπος του λεγειν, μην αρπαχτείς), αλλά και στο 1940 να ζουσα, πιθανότατα* να με ενοχλούσε κι απο την αντιθετη πλευρά.
*Μπορει και όχι
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.354 μηνύματα.

31-05-24

15:41
Κοίτα να δεις τι πάνε και κάνουνε οι παλιοwoke επειδή φοβούνται τον ηγέτη μας.
Έτσι την έπαθε και ο Νίκος ο Παππάς με την και καλά αμετάκλητη 13-0 καταδίκη που του φόρεσε η ΝΔ για να καταφέρει να κόψει την ξέφρενη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ πέρσι.
Όχι ότι μας νοιάζει δηλαδή τι θα πάθει ο κάθε αριστεράπλυτος, βέλο το ρίχνουμε εμείς, κουβέντα να κάνουμε.
Έτσι την έπαθε και ο Νίκος ο Παππάς με την και καλά αμετάκλητη 13-0 καταδίκη που του φόρεσε η ΝΔ για να καταφέρει να κόψει την ξέφρενη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ πέρσι.
Όχι ότι μας νοιάζει δηλαδή τι θα πάθει ο κάθε αριστεράπλυτος, βέλο το ρίχνουμε εμείς, κουβέντα να κάνουμε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- American Economist
- Ilma
- thodoris_eng
- Libertus
- Kate1914
- Αλκίμαχος
- AggelikiGr
- charmander
- Paragontas7000
- giannhs2001
- taketrance
- chester20080
- touvlo
- johnsala
- Memetchi
- Jack of Spades
- Scandal
- back2967
- vasilis123321
- Μήτσος10
- giorgos5002
- Entropy24
- A350
- fmarulezkd
- Αντικειμενικός
- camil
- J.Cameron
- Μαυρίκιος
- exotic xo
- aggelosst9
- strsismos88
- Hecticism
- physicscrazy
- kafka
- bibliofagos
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- Sosstoss
- Ryuzaki
- Fernando_A
- theodle
- rafaela11
- Joji
- jellojina
- iew
- NeosUser2023
- tsiobieman
- Ωρορα
- thenutritionist
- Unboxholics
- hirasawayui
- Reader
- Γιωργος15773
- kost28
- ayahuasca97
- ghоul
- AN.PA
- ROM32
- despoina13
- thunder3
- linuxman
- De Niro
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- phleidhs
- epote
- Arianara S3
- gegeorgiou90
- Bleach_enjoyer
- Δροσουλίτης
- grtt
- AK-92
- fourkaki
- Leo komm
- Esperos1
- parrot/παπαγάλος
- BatGuin
- Dmzk
- jj!
- xristarac
- jims
- ana.roi
- aggorf
- Totreno
- P.Dam.
- Helen06
- Athens2002
- ggl
- Meow
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.