chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.085 μηνύματα.

24-10-24

10:28

Νέα επίθεση Μπάιντεν προς Τραμπ: «Πρέπει να τον κλείσουμε μέσα» - Η αντίδραση Χάρις
Ο Τζο Μπάιντεν σε δηλώσεις του ανέφερε πως για να αποτραπεί η εφαρμογή του ριζοσπαστικού δεξιού προγράμματος του Ντόναλντ Τραμπ «πρέπει να τον κλείσουμε μέσα»

Μπράβο στην Harris που έστρεψε την προσοχή στον πραγματικό στοχο: την ήττα του Trump στην κάλπη. Τα αρμοδια δικαστήρια ας τον κλείσουν μέσα σε δεύτερο χρόνο.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.448 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.902 μηνύματα.

24-10-24

10:57
Σε δημοσκόπηση του Fox News ο Trump δείχνει να έχει το προβάδισμα στους Latino Voters. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, δεδομένο ότι το 2020 είχε μόλις 34% στην συγκεκριμένη ομάδα, σίγουρα όμως έχει βελτιώσει πολύ τα ποσοστά του σε ομάδες που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν κοιτούσαν καν τους Republicans.
Το ίδιο μοτίβο βλέπουμε και στους black voters, ομάδα όπου ο Trump διπλασιάζει τα ποσοστά του από 9% σε 15% ενώ στα swing states το ποσοστό του στην ίδια ομάδα είναι ελάχιστα υψηλότερα στο 17%.
Το ίδιο μοτίβο βλέπουμε και στους black voters, ομάδα όπου ο Trump διπλασιάζει τα ποσοστά του από 9% σε 15% ενώ στα swing states το ποσοστό του στην ίδια ομάδα είναι ελάχιστα υψηλότερα στο 17%.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.085 μηνύματα.

24-10-24

11:08
Όταν έρχεσαι με internet Explorer.Σε δημοσκόπηση του Fox News ο Trump δείχνει να έχει το προβάδισμα στους Latino Voters. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, δεδομένο ότι το 2020 είχε μόλις 34% στην συγκεκριμένη ομάδα, σίγουρα όμως έχει βελτιώσει πολύ τα ποσοστά του σε ομάδες που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν κοιτούσαν καν τους Republicans.
View attachment 140531
View attachment 140532
Η Times/Siena δημοσκόπηση εγινε 29/9 - 6/10, έλεος έχουμε 24/10, τώρα την θυμήθηκες;

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.448 μηνύματα.

24-10-24

11:10
Όταν έρχεσαι με internet Explorer.
Η Times/Siena δημοσκόπηση εγινε 29/9 - 6/10, έλεος έχουμε 24/10, τώρα την θυμήθηκες;![]()

chester20080
Επιφανές μέλος

24-10-24

11:12
Μετά την τρομερή του επίδοση στα McDonalds που μεσολάβησαν από τότε, θα έχουν εκτιναχτει τα ποσοστά του σαν τη μουσταρδα που εκτινασσεται από το πίσω μέρος του μπεργκερ!!
Βάλε και τη συναυλία του επι 39 λεπτά στη σκηνή
Βάλε και τη συναυλία του επι 39 λεπτά στη σκηνή

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

24-10-24

11:16
Θα εκτιναχθει σιγουρα ο τραπεζικος σου λογαριασμος αμα παιξεις νικη καμαλα στη σημερινη αποδοση.Μετά την τρομερή του επίδοση στα McDonalds που μεσολάβησαν από τότε, θα έχουν εκτιναχτει τα ποσοστά του σαν τη μουσταρδα που εκτινασσεται από το πίσω μέρος του μπεργκερ!!
Βάλε και τη συναυλία του επι 39 λεπτά στη σκηνή![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.902 μηνύματα.

24-10-24

11:20
Όταν έρχεσαι με internet Explorer.
Η Times/Siena δημοσκόπηση εγινε 29/9 - 6/10, έλεος έχουμε 24/10, τώρα την θυμήθηκες;![]()
Αν κάνεις σαν μωρό παιδί τώρα επειδή τα νούμερα του Trump αυξάνονται, φαντάζομαι πως θα κάνεις σε περίπτωση που χάσει η Kamala. Θα ακολουθήσουν κείμενα παραληρήματος χειρότερα από την ήττα Δούκα και την έξοδο του Μέρα 25 από την Βουλή.
Όσο αφορά την δημοσκόπηση για τους black voters, την παρέθεσα καθώς ήταν η τελευταία (μέχρι τώρα τουλάχιστον) που έγινε στους black voters σε εθνικό επίπεδο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μετά την τρομερή του επίδοση στα McDonalds που μεσολάβησαν από τότε, θα έχουν εκτιναχτει τα ποσοστά του σαν τη μουσταρδα που εκτινασσεται από το πίσω μέρος του μπεργκερ!!
Βάλε και τη συναυλία του επι 39 λεπτά στη σκηνή![]()
Πολύ κακό trolling ρε φίλε, τουλάχιστον αν τρολαρεις καντο με τρόπο που να θυμίζει ενήλικα 30 ετών και όχι παιδί Α γυμνασίου. Χαλάει τόσο το thread ενώ από την άλλην κουράζει τους συνομιλητές σου από ένα σημείο και μετά.
chester20080
Επιφανές μέλος

24-10-24

11:41
Όταν σου ακυρωνω την προπαγάνδα επειδή τονίζω ότι το poll που παρέθεσες ειναι outdated ενώ εσύ επιμελώς αποκρύπτεις την ημερομηνία διεξαγωγής του και την παλαιότητά του, δεν σου αρέσει και με κατηγορείς για παραληρηματα. Ο μόνος που κάνει παραληρηματα είσαι εσύ. Παραληρημα ειναι να πετας για μερα25 και δουκα σε thread για τις αμερικανικες εκλογές.Αν κάνεις σαν μωρό παιδί τώρα επειδή τα νούμερα του Trump αυξάνονται, φαντάζομαι πως θα κάνεις σε περίπτωση που χάσει η Kamala. Θα ακολουθήσουν κείμενα παραληρήματος χειρότερα από την ήττα Δούκα και την έξοδο του Μέρα 25 από την Βουλή.
Όσο αφορά την δημοσκόπηση για τους black voters, την παρέθεσα καθώς ήταν η τελευταία (μέχρι τώρα τουλάχιστον) που έγινε στους black voters σε εθνικό επίπεδο.
Πολύ κακό trolling ρε φίλε, τουλάχιστον αν τρολαρεις καντο με τρόπο που να θυμίζει ενήλικα 30 ετών και όχι παιδί Α γυμνασίου. Χαλάει τόσο το thread ενώ από την άλλην κουράζει τους συνομιλητές σου από ένα σημείο και μετά.
Εμινεμ!
American Economist
Επιφανές μέλος

24-10-24

11:49
Δεν ήξερα ότι θεωρείς του εαυτο σου τυπικό συνομιλητή. Κάνεις και humor shaming. Ο μόνος που κάνει παραληρηματα είσαι εσύ πλανηταρχη του στεκιου. Παραληρημα ειναι να πετας για μερα25 και δουκα σε thread για τις αμερικανικες εκλογές τς τς
View attachment 140534
Εμινεμ!
Νομίζω ότι οποίος παρακολουθεί το thread, γενικά το forum είναι σε θέση να ξέρει το ποιος κάνει παραληρήματα. Εξάλλου πολλά μέλη το έχουν αναφέρει ότι πλέον τρολαρεις και δεν σου απαντούν σοβαρά, δεν είμαι μόνο εγώ, ίσα ίσα εγώ απαντάω κανονικά σε αυτά που γράφεις. Τώρα αν εσυ έχεις νευριάσει επειδή τα πράγματα για τους democrats δεν πάνε τόσο καλά όσο θα ήθελες αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, δεν είναι όμως σοβαρή αντίδραση ατόμου 30 ετών να μπαίνει στο thread και να τρολαρει, γιατί αυτό κάνεις πλέον. Μου αρέσει που κατηγορείς ως ακραίους τους ψηφοφόρους του Trump όταν με την συμπεριφορά σου δείχνεις το ακριβώς αντίθετο.
Όσο αφορά τον Eminem δεν καταλαβαίνω γιατί τον παραθέτεις συνέχεια, σου είπε κανείς ότι δεν θα ακούμε Eminem επειδή υποστηρίζει τους Democrats?? Τον άκουγα από μικρό παιδί και συνεχίζω να τον ακούω καθώς αλλά η τέχνη και άλλο η πολιτική, επομένως το να πετάς κάθε 10 λεπτά φωτογραφίες του Eminem δεν ξέρω που κολλάει.
chester20080
Επιφανές μέλος

24-10-24

14:39
Όσοι δεν απαντανε, ειναι πολυ απλο, δεν έχουν κάποιο αντεπιχειρημα να γράψουν καθώς δεν γνωρίζουν το ιδιο καλά με εσένα τα της αμερικης. Όταν κάνω εξαρχης ερωτήσεις αλλά δεν παίρνω καμία απάντηση από τους άλλους, και απαντάς μόνο εσύ, ξέρουμε πολύ καλά ότι οι υπόλοιποι pro-Trump γράφουν από χόμπι εδω μέσα, δεν παρακολουθούν με τον ίδιο ζήλο τις ειδήσεις όπως εσυ που είσαι ενημερωμενος και νοιαζεσαι για τις ΗΠΑ. Έχεις δίκιο μερικως όμως, καλά τα αστεία αλλά θα τα μειώσω για να κρατήσουμε καθαρό το thread.Νομίζω ότι οποίος παρακολουθεί το thread, γενικά το forum είναι σε θέση να ξέρει το ποιος κάνει παραληρήματα. Εξάλλου πολλά μέλη το έχουν αναφέρει ότι πλέον τρολαρεις και δεν σου απαντούν σοβαρά, δεν είμαι μόνο εγώ, ίσα ίσα εγώ απαντάω κανονικά σε αυτά που γράφεις. Τώρα αν εσυ έχεις νευριάσει επειδή τα πράγματα για τους democrats δεν πάνε τόσο καλά όσο θα ήθελες αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, δεν είναι όμως σοβαρή αντίδραση ατόμου 30 ετών να μπαίνει στο thread και να τρολαρει, γιατί αυτό κάνεις πλέον. Μου αρέσει που κατηγορείς ως ακραίους τους ψηφοφόρους του Trump όταν με την συμπεριφορά σου δείχνεις το ακριβώς αντίθετο.
Όσο αφορά τον Eminem δεν καταλαβαίνω γιατί τον παραθέτεις συνέχεια, σου είπε κανείς ότι δεν θα ακούμε Eminem επειδή υποστηρίζει τους Democrats?? Τον άκουγα από μικρό παιδί και συνεχίζω να τον ακούω καθώς αλλά η τέχνη και άλλο η πολιτική, επομένως το να πετάς κάθε 10 λεπτά φωτογραφίες του Eminem δεν ξέρω που κολλάει.
Προχωράω στο έκτακτο νέο που έσκασε σήμερα στην επικαιρότητα κατά του Trump απο τον πρώην chief of staff του Trump τον στρατηγό John Kelly, ο οποιος ανοιχτά χαρακτηρίζει τον Trump ως φασιστα και λέει πως ο Trump θεωρει πως ο Hitler εκανε κάποια καλά πράγματα και πως θα ηθελε να έχει για υπαλλήλους του τέτοιους στρατηγούς όπως οι ναζι στρατηγοί του Hitler. Ουσιαστικά ο Kelly λεει πως ο Trump είναι φασίστας και φιλοναζί. Και όλα αυτά τα λέει δημόσια επίσημα ο πρωην Chief of Staff του ίδιου του Trump!

As Election Nears, Kelly Warns Trump Would Rule Like a Dictator
John Kelly, the Trump White House’s longest-serving chief of staff, said that he believed that Donald Trump met the definition of a fascist.

John Kelly comes out swinging against Trump, says he fits 'fascist' definition
John Kelly, a former chief of staff to former President Donald Trump, hammered his former boss in a stunningly public fashion Tuesday just two weeks before Election Day.
John Kelly, Trump's former chief of staff, warns he would govern like a 'fascist' and praised Hitler
Παιδιά πάρτε θέση. Όσο και να υποστηρίζετε τον Trump, μετά από αυτές τις αποκαλύψεις αν συνεχίζετε να τον υποστηρίζετε, ουσιαστικά στηρίζετε έναν φασίστα φιλοναζί.
American Economist
Επιφανές μέλος

24-10-24

15:02
Το να λέει ένα άτομο ότι δεν γνωρίζω τις ΗΠΑ όταν έχω βάλει άπειρα διαγράμματα και έρευνες επισήμους οργανισμούς (Fred, Worldbank, IMF, social security) τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι ΗΠΑ ήταν καλύτερα επι προεδρίες Obama και Trump σε σχέση να τώρα είναι αστείο. Ένα άτομο που αν το ρωτήσουμε να μας πει τι είναι καλύτερο τώρα στις ΗΠΑ σε σχέση με το 2020 δεν θα ξέρει να μας πει. Το αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι ακόμα και η διπλωματική μου εργασία είναι πάνω στις οικονομίες των ΗΠΑ και του Καναδά αρα η έρευνα που έχω ρίξει εδώ και 4-5 μήνες είναι τεράστια, μου είναι σχετικά απλό να ξέρω αν είναι οι ΗΠΑ καλύτερα ή όχι σε σχέση με το 2020. Το πιο αστείο είναι ότι το άτομο που λέει ότι δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στις ΗΠΑ πριν λίγο καιρό νόμιζε ότι οι νόμοι για τις εκτρώσεις καθορίζονται από την κεντρική κυβέρνηση και όχι από τος πολιτείες και τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας. Να πω λοιπόν ότι μας κάνει κριτική κάποιος που ζει στις ΗΠΑ και ξέρει από πρώτο χέρι τι γίνεται να το δεχτώ, το να μας κουνάει όμως το δάχτυλο ένα μέλος που ταχα ξέρει τι συμβαίνει στις ΗΠΑ όμως αν το ρωτήσω τώρα να μου πει μερικά βασικά στοιχεία/οικονομικη κατάσταση της χώρας δεν ξέρει ε είναι αστείο αυτό.
Τώρα για το αν ο Trump είναι ναζιστης θα είχε φανεί την περίοδο 2017-2021, δεδομένου λοιπόν ότι δεν έγινε τίποτα εκείνη τη χρονική περίοδο μάλλον δεν είναι ναζί ο Trump. Εκτός και αν πλέον αποκαλούμε ναζί και ρατσιστή όποιον δεν γουστάρουμε. Καταλαβαίνω όμως τους χαρακτηρισμούς αυτούς καθώς πλέον είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις, κάτι λοιπόν πρέπει να πει και η αντίπαλη πλευρά.
Τώρα για το αν ο Trump είναι ναζιστης θα είχε φανεί την περίοδο 2017-2021, δεδομένου λοιπόν ότι δεν έγινε τίποτα εκείνη τη χρονική περίοδο μάλλον δεν είναι ναζί ο Trump. Εκτός και αν πλέον αποκαλούμε ναζί και ρατσιστή όποιον δεν γουστάρουμε. Καταλαβαίνω όμως τους χαρακτηρισμούς αυτούς καθώς πλέον είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις, κάτι λοιπόν πρέπει να πει και η αντίπαλη πλευρά.
chester20080
Επιφανές μέλος

24-10-24

15:04
ξαναδιαβασε λιγο τι εγραψα μαλλον δεν καταλαβεςΤο να λέει ένα άτομο ότι δεν γνωρίζω τις ΗΠΑ όταν έχω βάλει άπειρα διαγράμματα και έρευνες επισήμους οργανισμούς (Fred, Worldbank, IMF, social security) τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι ΗΠΑ ήταν καλύτερα επι προεδρίες Obama και Trump σε σχέση να τώρα είναι αστείο. Ένα άτομο που αν το ρωτήσουμε να μας πει τι είναι καλύτερο τώρα στις ΗΠΑ σε σχέση με το 2020 δεν θα ξέρει να μας πει. Το αστείο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι ακόμα και η διπλωματική μου εργασία είναι πάνω στις οικονομίες των ΗΠΑ και του Καναδά αρα η έρευνα που έχω ρίξει εδώ και 4-5 μήνες είναι τεράστια, μου είναι σχετικά απλό να ξέρω αν είναι οι ΗΠΑ καλύτερα ή όχι σε σχέση με το 2020. Το πιο αστείο είναι ότι το άτομο που λέει ότι δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στις ΗΠΑ πριν λίγο καιρό νόμιζε ότι οι νόμοι για τις εκτρώσεις καθορίζονται από την κεντρική κυβέρνηση και όχι από τος πολιτείες και τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας. Να πω λοιπόν ότι μας κάνει κριτική κάποιος που ζει στις ΗΠΑ και ξέρει από πρώτο χέρι τι γίνεται να το δεχτώ, το να μας κουνάει όμως το δάχτυλο ένα μέλος που ταχα ξέρει τι συμβαίνει στις ΗΠΑ όμως αν το ρωτήσω τώρα να μου πει μερικά βασικά στοιχεία/οικονομικη κατάσταση της χώρας δεν ξέρει ε είναι αστείο αυτό.
Τώρα για το αν ο Trump είναι ναζιστης θα είχε φανεί την περίοδο 2017-2021, δεδομένου λοιπόν ότι δεν έγινε τίποτα εκείνη τη χρονική περίοδο μάλλον δεν είναι ναζί ο Trump. Εκτός και αν πλέον αποκαλούμε ναζί και ρατσιστή όποιον δεν γουστάρουμε.
το αντιθετο ειπα, γραφω οτι εσυ ξερεις απο αμερικη, δεν το ειπα ειρωνικα
επισης ποτέ δεν ισχυριστηκα οτι εγω ξερω την αμερικη καλυτερα απο εσενα
Ωστόσο αυτο δεν σημαινει πως δεν μπορω να τα ψαχνω τωρα και να σχηματιζω γνωμη.
Το οτι καποιος στηριζει Trump δεν ειναι στο απυροβλητο επειδη γνωριζει τυχόν καλυτερα την αμερικη.
Για τις εκτρωσεις ισα ισα, αυτο που λες -οι πολιτειες αποφασιζουν- γινεται ακριβως λογω του οτι ο Trump ανετρεψε τον Roe v Wade, πραγμα απαραδεκτο.
American Economist
Επιφανές μέλος

24-10-24

15:15
ξαναδιαβασε λιγο τι εγραψα μαλλον δεν καταλαβες
το αντιθετο ειπα, γραφω οτι εσυ ξερεις απο αμερικη, δεν το ειπα ειρωνικα
επισης ποτέ δεν ισχυριστηκα οτι εγω ξερω την αμερικη καλυτερα απο εσενα
Ωραια λοιπόν, επειδή δεν είμαι χθεσινός όποτε άσε να γνωρίζω καλύτερα αν οι ΗΠΑ είναι καλύτερα τώρα σε σχέση με το 2020, επειδή λοιπόν δεν είναι για τον λόγο αυτό είμαι με τον Trump. Δεν απαξιώνω το δημοκρατικό κόμμα σαν κόμμα, ίσα ίσα έχει βγάλει εξαιρετικούς προέδρους όπως είναι ο FDR, Kennedy, Clinton και Obama. Όμως όπως και να το κάνουμε τα τελευταία 8 χρόνια οι υποψήφιοι του είναι ότι χειρότερο υπάρχει, η Kamala σε κάθε ερώτηση που δέχεται αντί να απαντήσει δίνοντας λύσεις στα προβλήματα κατηγορεί απλά τον Trump. Κατηγορεί τον Trump για τα προβλήματα των ΗΠΑ όταν τα τελευταία 12 από τα 16 χρόνια στην εξουσία είναι το κόμμα της. Αντί λοιπόν να δει τι πάει λάθος στην πολιτική της κάθεται και κράζει τον Trump για τα πάντα, λες και εκείνος ευθύνεται για την οικονομική και κοινωνική παρακμή των ΗΠΑ τα τελευταία 20 χρόνια.
Το γεγονός ότι τόσο οι πολίτες όσο και οι επιχειρήσεις φεύγουν μαζικά από μπλε πολιτείες (California, Illinois, Pennsylvania, New York, Oregon κτλ) και πάνε σε Republican states όπως το Texas, Florida, North Carolina, Utah κτλ κάτι δείχνει για τις πολιτικές των Democrats. Ούτε πιστεύω ότι ο Trump θα σώσει τις ΗΠΑ από την οικονομική παρακμή τους, τουλάχιστον όμως επι ημερών του δεν επικρατούσε αυτό το μπάχαλο ενώ οι οικονομικοί δείκτες ήταν καλύτερα σε σχέση με τώρα. Αλλά ναι το να είσαι στην κυβέρνηση σχεδόν 4 χρόνια αλλά κατηγορείς για τα πάντα τον Trump ώστε να παραπλανήσεις το κοινό, Ε το θεωρώ μεγάλο θράσος και ασέβεια στους ψηφοφόρους σου. Πες τουλάχιστον έγιναν λάθη και θα τα διορθώσω, μην κάνεις την Κινέζα ότι ταχα όλα πάνε καλά.
chester20080
Επιφανές μέλος

24-10-24

15:19
Οσον αφορα αυτα που λεει ο John Kelly, ειναι τουλαχιστον αξιοπροσεκτο και σοκαριστικο να τα λεει αυτα ενας τετοιος ανθρωπος, chief of staff του Trump, δε συμφωνεις; Να τον λέει φασιστα και φιλοναζί. Σε κάνει να αναρωτιεσαι αν οντως ισχυουν. Που αν ακουσεις την ηχητικη συνεντευξη που εδωσε θα σοκαριστεις απο οσα ελεγε ο Trump για γερμανους ναζι στρατηγους και τον χιτλερ.
Παντως μας αρεσει ή οχι, ο ορισμος του φασισμου ειναι αυτος, όπως ακριβώς είπε ο Kelly:
“Well, looking at the definition of fascism: It’s a far-right authoritarian, ultranationalist political ideology and movement characterized by a dictatorial leader, centralized autocracy, militarism, forcible suppression of opposition, belief in a natural social hierarchy,” Kelly said. “So certainly, in my experience, those are the kinds of things that he thinks would work better in terms of running America.”
Kelly continued: “Certainly the former president is in the far-right area, he’s certainly an authoritarian, admires people who are dictators — he has said that. So he certainly falls into the general definition of fascist, for sure.”
Παντως μας αρεσει ή οχι, ο ορισμος του φασισμου ειναι αυτος, όπως ακριβώς είπε ο Kelly:
“Well, looking at the definition of fascism: It’s a far-right authoritarian, ultranationalist political ideology and movement characterized by a dictatorial leader, centralized autocracy, militarism, forcible suppression of opposition, belief in a natural social hierarchy,” Kelly said. “So certainly, in my experience, those are the kinds of things that he thinks would work better in terms of running America.”
Kelly continued: “Certainly the former president is in the far-right area, he’s certainly an authoritarian, admires people who are dictators — he has said that. So he certainly falls into the general definition of fascist, for sure.”
American Economist
Επιφανές μέλος

24-10-24

18:50
Η Kamala είναι τόσο απελπισμένη που τώρα καλεί την Beyoncé για βοήθεια. Beyoncé που κατηγορείται για σκάνδαλα ως συνεργός του Diddy.

chester20080
Επιφανές μέλος

24-10-24

19:03
Οχι δεν έχει εμπλακει στο σκάνδαλο του diddy ακριβώς επίσημα, οι θεωρίες συνωμοσίας στο τικτοκ την θέλουν να είναι μπλεγμένηΗ Kamala είναι τόσο απελπισμένη που τώρα καλεί την Beyoncé για βοήθεια. Beyoncé που κατηγορείται για σκάνδαλα ως συνεργός του Diddy.
View attachment 140543
Σίγουρα ήταν στις λίστες των πάρτι του αλλα τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις.
Αν ήταν πχ ο diddy που θα έκανε guest εμφανιση τότε ναι θα άλλαζαν όλα, τώρα με την beyonce ειναι απλώς περίεργο προς το αρνητικό επειδή είναι όλο αυτό το σύννεφο στην υπόθεση diddy
αλλά στην τελική έχεις από τη μία αυτό και από την άλλη έναν φιλοναζί φασίστα σύμφωνα με τον στενο του συνεργάτη πρώην chief of staff στρατηγό John Kelly, οπότε πιασε το αυγό και κουρεφτο 🫤
chester20080
Επιφανές μέλος

24-10-24

22:50

Justice Department warns Elon Musk's $1 million voter giveaway may break law
Musk, a vocal supporter of Republican nominee Donald Trump, publicized the prize by his political action committee during a town hall in Pennsylvania.

chester20080
Επιφανές μέλος

25-10-24

01:43

Εκλογές στις ΗΠΑ - Reuters: Νίκη του Τραμπ μπορεί να προκαλέσει εμπορικό «πόλεμο» με την Ευρώπη και μεγάλη χαμένη τη Γερμανία
Ο Ρεπουμπλικανός σχεδιάζει την επιβολή ενιαίων δασμών 10% και 20% σχεδόν σε όλες τις εισαγωγές - Αν η ΕΕ απαντήσει ανάλογα, το ΑΕΠ της ευρωζώνης θα σημείωνε πτώση 1,3% το 2027 και το 2028 και στη Γερμανία θα μειωνόταν έως και 1,5%
American Economist
Επιφανές μέλος

25-10-24

10:27
Ρεκόρ συμμετοχής με 28 εκατομμύρια ψήφους μέχρι τώρα στο Early Voting, με ώθηση από τους ψηφοφόρους των Republicans οι οποίοι για πρώτη φορά ψηφίζουν μαζικά στο early voting.
www.cbsnews.com
apnews.com
www.newsweek.com

Early voting for 2024 election underway in dozens of states with millions of ballots cast so far
More than 32 million people so far have cast ballots — either in-person or by mail — in the 2024 general election in early voting.
More Republicans are voting early, helping break records. Nearly 19 million ballots cast so far
With Donald Trump's encouragement, Republicans are joining Democrats at the polls to cast their ballots early this year.

Republican early vote turnout is up battleground states
Early voting turnout in 2024 appears to have increased among Republicans as well as Democrats, in a reversal from the 2020 election.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- American Economist
- Ilma
- thodoris_eng
- Libertus
- Kate1914
- Αλκίμαχος
- AggelikiGr
- charmander
- Paragontas7000
- giannhs2001
- taketrance
- chester20080
- touvlo
- johnsala
- Memetchi
- Jack of Spades
- Scandal
- back2967
- vasilis123321
- Μήτσος10
- giorgos5002
- Entropy24
- A350
- fmarulezkd
- Αντικειμενικός
- camil
- J.Cameron
- Μαυρίκιος
- exotic xo
- aggelosst9
- strsismos88
- Hecticism
- physicscrazy
- kafka
- bibliofagos
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- Sosstoss
- Ryuzaki
- Fernando_A
- theodle
- rafaela11
- Joji
- jellojina
- iew
- NeosUser2023
- tsiobieman
- Ωρορα
- thenutritionist
- Unboxholics
- hirasawayui
- Reader
- Γιωργος15773
- kost28
- ayahuasca97
- ghоul
- AN.PA
- ROM32
- despoina13
- thunder3
- linuxman
- De Niro
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- phleidhs
- epote
- Arianara S3
- gegeorgiou90
- Bleach_enjoyer
- Δροσουλίτης
- grtt
- AK-92
- fourkaki
- Leo komm
- Esperos1
- parrot/παπαγάλος
- BatGuin
- Dmzk
- jj!
- xristarac
- jims
- ana.roi
- aggorf
- Totreno
- P.Dam.
- Helen06
- Athens2002
- ggl
- Meow
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.