Προεδρικές Εκλογές ΗΠΑ 2024

Ποιο κόμμα θα επικρατήσει στις εκλογές του 2024;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 49)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    49
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ισχύει δεν έχω (ασχολούμαι με Ασία). Αλλά οι Αμερικανοί δεν έβγαλαν τον Ομπάμα; Γιατί αν μην βγάλουν και την Καμάλα;

Τι σχέση έχει ο Obama που ήταν καταπληκτικός ως πρόεδρος με την Kamala η οποία έχει το χαμηλότερο ποσοστό αποδοχής ως Vice president στην ιστορία των ΗΠΑ;;

Τι σχέση έχει ο Obama που ήταν καταπληκτικός ως πρόεδρος με την Kamala η οποία έχει το χαμηλότερο ποσοστό αποδοχής ως Vice president στην ιστορία των ΗΠΑ;;
Την Καμάλα την θέλει και την προωθεί το αφεντικό της Γης: Κίνα.

Άντε, ξεκουμπίστηκε ο Biden οπότε τώρα μπορώ να υποστηρίζω Democrats με μεγαλύτερη άνεση :P Πριν είχα φτάσει σε σημείο να λέω όποιος και να βγει απελπισία θα είναι.

Μην πέσετε να με φάτε

Την Καμάλα την θέλει και την προωθεί το αφεντικό της Γης: Κίνα.

Καμία σχέση.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Άντε, ξεκουμπίστηκε ο Biden οπότε τώρα μπορώ να υποστηρίζω Democrats με μεγαλύτερη άνεση :P Πριν είχα φτάσει σε σημείο να λέω όποιος και να βγει απελπισία θα είναι.

Μην πέσετε να με φάτε

Βαλτε την Kamala ώστε να σαρώσει ο Trump όπως έκανε με την Hilary. :happy: :happy:

Τι καμία σχέση;

Οι δημοκρατικοί έχουν αποδεχθεί 100% την ηγεμονία της Κίνας.

Τι καμία σχέση;

Οι δημοκρατικοί έχουν αποδεχθεί 100% την ηγεμονία της Κίνας.

Ποτέ δεν είπαν τέτοιο πράγμα δεν ξέρω τι είναι αυτά που γράφεις.

Δηλαδή οι Δημοκρατικοι σε μια εκλογική διαδικασία θα κάψουν δύο υποψήφιους ( Μπαιντεν και Χάρις), αντί για έναν που ήταν και το λογικό.

Ενδιαφέρον.

Πάντως μου αρέσει που κάποιοι τον έχετε 100% σίγουρο τον Τραμπ... Ούτε καν 99%

Πάντως μου αρέσει που κάποιοι τον έχετε 100% σίγουρο τον Τραμπ... Ούτε καν 99%

Κοίτα οποίος έχει ασχοληθεί λίγο με τις ΗΠΑ και όποιος έχει λίγο λογική μέσα στο κεφάλι του τότε ξέρει ότι με την Kamala ο Trump θα κάνει περίπατο. Τα ίδια λέγαμε το 2016 με την Hilary όταν τα Media της έδιναν σίγουρη νίκη με 12 μονάδες διαφορά, μετά έπεσαν από τα σύννεφα όταν ο Trump την διέλυσε.

Κοίτα οποίος έχει ασχοληθεί λίγο με τις ΗΠΑ και όποιος έχει λίγο λογική μέσα στο κεφάλι του τότε ξέρει ότι με την Kamala ο Trump θα κάνει περίπατο. Τα ίδια λέγαμε το 2016 με την Hilary όταν τα Media της έδιναν σίγουρη νίκη με 12 μονάδες διαφορά, μετά έπεσαν από τα σύννεφα όταν ο Trump την διέλυσε.
Εντάξει πάντως όλοι λέγαν ότι θα κερδίσει ο Τραμπ τον Μπάιντεν.

Εντάξει πάντως όλοι λέγαν ότι θα κερδίσει ο Τραμπ τον Μπάιντεν.

Κανεις δεν το έλεγε αυτό, όλες οι δημοσκοπήσεις έδιναν άνετη νίκη στο biden όπως και στο Debate τότε ο Trump είχε χάσει.

Εννοώ το 2020.

Κανεις δεν το έλεγε αυτό, όλες οι δημοσκοπήσεις έδιναν άνετη νίκη στο biden όπως και στο Debate τότε ο Trump είχε χάσει.

Εννοώ το 2020.
Οκ και κάποιο σχόλιο ότι η εισβολή στην Κύπρο έγινε με Ρεπουμπλικανούς; Γενικά αυτοί δεν είναι πιο φιλοτούρκοι;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back