American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.898 μηνύματα.

11-09-24

05:11
ναι ναι το παρακολουθω απο τις 4, ακριβως 04κ02 ξεκινησε κατευθειαν με ερωτησεις
μεχρι στιγμης εκτιμω πως η Harris υπερεχει ξεκαθαρα, τον εχει στησει στον τοιχο και ο trump ειναι λιγο πολυ στην αμυνα, η Harris στεκεται πολυ καλα στο debate, ο μεσος αμερικανος που τους βλεπει μπορει να ταυτιστει πολυ περισσοτερο με την Harris
ωστοσο κραταω μια επιφυλαξη επειδη θελω πρωτα να δω το fact-checking των οσων λενε
Το ότι έκανες skip το γεγονός ότι οι παρουσιαστές είναι ξεκάθαρα υπέρ της Harris δείχνει το ποσό αντικειμενικός είσαι για ακόμη μια φορά.

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.079 μηνύματα.

11-09-24

06:04
εμ αφου το λες τοτε ειναι ξεκαθαρα ετσιΤο ότι έκανες skip το γεγονός ότι οι παρουσιαστές είναι ξεκάθαρα υπέρ της Harris δείχνει το ποσό αντικειμενικός είσαι για ακόμη μια φορά.![]()
![]()
λες και μας νοιαζουν με ποιον ειναι οι παρουσιαστες, άλλα λογια να αγαπιομαστε
το πώς απανταει ο καθενας υποψηφιος σχολιαζουμε
-----------
συνολικα ξεκαθαρη υπεροχη Harris, σταθηκε εξαιρετικα στο debate σε ολες τις ερωτησεις. Ο μεσος αμερικανος μπορει να ταυτιστει μαζι της πολυ πιο ευκολα απ'ο,τι με τον Trump, ειναι ο τροπος του καθενος. Ο Trump συνεχεια στην αμυνα, φαινεται πώς όταν ο αντιπαλος προβαλλει επιχειρηματα δυσκολευεται. Πολλες φορες εχανε τα λογια του και το γυρνουσε στο γνωστο το μεταναστευτικο ενω το θεμα ηταν αλλο, και απεφευγε να απαντησει ευθεως σε καμποσες ερωτησεις. Πιο ολοκληρωμενη εικονα θα εχω μετα το fact-checking.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το μεχρι στιγμης fact-checking πανω στα θεματα του debate:

Fact-checking Kamala Harris and Donald Trump's 1st presidential debate
ABC News live fact-checked Harris and Trump's statements for answers that were exaggerated, needed more context or were false.

Fact checking debate claims from Trump and Harris' 2024 presidential faceoff
CBS News fact-checked Trump and Harris in their first 2024 presidential debate, where they challenged each other on their plans for the economy and America's future.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Ας πουμε για το ποιος λεει τα περισσοτερα ψεματα οπως πχ για συνορα (ποιος αραγε τελευταια στιγμη αλλαξε γνωμη και ακυρωσε νομο για να ενισχυσει με 20 δις τη φυλαξη των συνορων ? Α ναι ο Trump! ) και πληθωρισμο (περα απο τα τελειως ακυρα νουμερα που λεει ο Trump, τι να ξερουν αραγε 16 νομπελιστες οικονομολογοι που λενε οτι ο Trump με τα σχεδια του θα επιφερει αρνητικη επιδραση στην οικονομια των ΗΠΑ αμα αναλαβει ξανα ? ).
@American Economist κι αυτοι οι 16 νομπελιστες οικονομολογοι ειναι ασχετοι democrats που δεν ξερουν απο οικονομικα?
Καλά τωρα για κλιματικη αλλαγη και εκτρωσεις ψιλα γραμματα για τον Trump. Τι ειπε ο αθεοφοβος, οτι η Harris υποστηριζει και καλα το να σκοτωνονται βρεφη αφοτου γεννηθουν. Ε σε πιανει μια αηδια μεχρι πού φτανει το ψεμα.
Και το κορυφαιο, λεει ο Trump σκοπευουμε να κανουμε ενα πολυ καλυτερο health system καλυτερο απο το obamacare. Ε ωραια για πειτε μας τι σχεδια εχετε; Εεε δεν εχουμε ακριβως σχεδιο, εχουμε... μια ιδεα για ενα σχεδιο. 8 χρονια απο το 2016 ακομα το σκεφτονται.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.898 μηνύματα.

11-09-24

06:21
εμ αφου το λες τοτε ειναι ξεκαθαρα ετσι
-----------
συνολικα ξεκαθαρη υπεροχη Harris, σταθηκε εξαιρετικα στο debate σε ολες τις ερωτησεις. Ο μεσος αμερικανος μπορει να ταυτιστει μαζι της πολυ πιο ευκολα απ'ο,τι με τον Trump, ειναι ο τροπος του καθενος. Ο Trump συνεχεια στην αμυνα, φαινεται πώς όταν ο αντιπαλος προβαλλει επιχειρηματα δυσκολευεται. Πολλες φορες εχανε τα λογια του και το γυρνουσε στο γνωστο το μεταναστευτικο ενω το θεμα ηταν αλλο, και απεφευγε να απαντησει ευθεως σε καμποσες ερωτησεις. Πιο ολοκληρωμενη εικονα θα εχω μετα το fact-checking.
Δεν σε ενδιαφέρει με ποιον είναι οι παρουσιαστές;; Μας δουλεύεις νομίζω; Πρπφανως και μας νοιαζει όταν στον έναν υποψήφιο κάνουν παιδικές ερωτήσεις ενώ τον άλλον τον στήνουν στον τοίχο.
Ξαναλέω βέβαια κάτι, εγώ αγαπάω τις ΗΠΑ σαν δεύτερη χώρα μου και θέλω να βγει ο καλύτερος υποψήφιος. Εσυ από την άλλην δεν έχεις διαβάσει κανένα πρόγραμμα, δεν έχεις σχεδόν καμία ιδέα για τις ΗΠΑ παρά μόνο ήρθες να κάνεις πολιτικό παιχνίδι, μετά τος εκλογές ούτε θα ασχοληθείς ξανά με αυτήν την χώρα.
εμ αφου το λες τοτε ειναι ξεκαθαρα ετσι
-----------
Το μεχρι στιγμης fact-checking πανω στα θεματα του debate:
![]()
Fact-checking Kamala Harris and Donald Trump's 1st presidential debate
ABC News live fact-checked Harris and Trump's statements for answers that were exaggerated, needed more context or were false.abcnews.go.com
![]()
Fact checking debate claims from Trump and Harris' 2024 presidential faceoff
CBS News fact-checked Trump and Harris in their first 2024 presidential debate, where they challenged each other on their plans for the economy and America's future.www.cbsnews.com
Τα συμπερασματα δικα σας.
Ας πουμε για το ποιος λεει τα περισσοτερα ψεματα οπως πχ για συνορα (ποιος αραγε τελευταια στιγμη αλλαξε γνωμη και ακυρωσε νομο για να ενισχυσει με 20 δις τη φυλαξη των συνορων ? Α ναι ο Trump! ) και πληθωρισμο (περα απο τα τελειως ακυρα νουμερα που λεει ο Trump, τι να ξερουν αραγε 16 νομπελιστες οικονομολογοι που λενε οτι ο Trump με τα σχεδια του θα επιφερει αρνητικη επιδραση στην οικονομια των ΗΠΑ αμα αναλαβει ξανα ? ).
@American Economist κι αυτοι οι 16 νομπελιστες οικονομολογοι ειναι ασχετοι democrats που δεν ξερουν απο οικονομικα?
Καλά τωρα για κλιματικη αλλαγη και εκτρωσεις ψιλα γραμματα για τον Trump. Τι ειπε ο αθεοφοβος, οτι η Harris υποστηριζει και καλα το να σκοτωνονται βρεφη αφοτου γεννηθουν. Ε σε πιανει μια αηδια μεχρι πού φτανει το ψεμα.
Φιλαρακο έχω βάλει άπειρα charts που δείχνουν ότι η οικονομία, τα εισοδήματα, η εγκληματικότητα και προφανώς η παράνομη μετανάστευση ήταν καλύτερα επι Trump. Εσυ από την άλλην δεν έχεις αφιερώσει ούτε 10 λεπτά για να δεις τα στοιχεία. Πολιτικό παιχνίδι κάνεις σε μια ξένη χώρα χωρίς να έχεις διαβάσει κανένα πρόγραμμα.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.079 μηνύματα.

11-09-24

06:24
εχω την εντυπωση πως οι ερωτησεις ηταν κοινες και για τους δυο και πως ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ απαντησαν σε ολεςΔεν σε ενδιαφέρει με ποιον είναι οι παρουσιαστές;; Μας δουλεύεις νομίζω; Πρπφανως και μας νοιαζει όταν στον έναν υποψήφιο κάνουν παιδικές ερωτήσεις ενώ τον άλλον τον στήνουν στον τοίχο.
το οτι στηθηκε στον τοιχο ο Trump ενω η Harris τα ελεγε ωραια, δεν οφειλεται στους παρουσιαστες αλλά στο ποιόν του καθε υποψηφιου προφανως.
πώς το ξερεις αυτο;Ξαναλέω βέβαια κάτι, εγώ αγαπάω τις ΗΠΑ σαν δεύτερη χώρα μου και θέλω να βγει ο καλύτερος υποψήφιος. Εσυ από την άλλην δεν έχεις διαβάσει κανένα πρόγραμμα, δεν έχεις σχεδόν καμία ιδέα για τις ΗΠΑ παρά μόνο ήρθες να κάνεις πολιτικό παιχνίδι, μετά τος εκλογές ούτε θα ασχοληθείς ξανά με αυτήν την χώρα.
εσυ εβαλες charts, πολυ καλά εκανεςΦιλαρακο έχω βάλει άπειρα charts που δείχνουν ότι η οικονομία, τα εισοδήματα, η εγκληματικότητα και προφανώς η παράνομη μετανάστευση ήταν καλύτερα επι Trump. Εσυ από την άλλην δεν έχεις αφιερώσει ούτε 10 λεπτά για να δεις τα στοιχεία. Πολιτικό παιχνίδι κάνεις σε μια ξένη χώρα χωρίς να έχεις διαβάσει κανένα πρόγραμμα.
Ομως οι αλλοι ειναι 16 νομπελιστες οικονομολογοι και λενε πως η οικονομια των ΗΠΑ θα επηρεαστει αρνητικα αν ξαναβγει ο Trump. Ποιον θα προτεινες να ακουσουμε; Ποιος ξερει καλυτερα;
Τα ονόματά τους ειναι:
George Akerlof, Angus Deaton, Claudia Goldin, Oliver Hart, Eric S. Maskin, Daniel L. McFadden, Paul R. Milgrom, Roger B. Myerson, Edmund S. Phelps, Paul M. Romer, Alvin E. Roth, William F. Sharp, Robert J. Shiller, Christopher A. Sims, Joseph Stiglitz and Robert B. Wilson.
American Economist
Επιφανές μέλος

11-09-24

06:28
εχω την εντυπωση πως οι ερωτησεις ηταν κοινες και για τους δυο και πως ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ απαντησαν σε ολες
το οτι στηθηκε στον τοιχο ο Trump ενω η Harris τα ελεγε ωραια, δεν οφειλεται στους παρουσιαστες αλλά στο ποιόν του καθε υποψηφιου προφανως.
πώς το ξερεις αυτο;
Φιλαράκο ακόμα και οι ακροατές στα liberal media έκραξαν τους παρουσιαστές, μην κάνεις τον κινέζο .
Φαίνεται ότι δεν έχεις καμία επαφή με τις ΗΠΑ καθώς αν είχες θα γνώριζες ότι η οικονομία, τα εισοδήματα, το fentanyl crisis, η παράνομη μετανάστευση κτλ ήταν πολύ καλύτερα επι τον Trump. Οκ δεκτό να μην ξέρεις, τουλάχιστον ρίξε πρώτα μια ματιά στα στοιχεία πρώτου εκφέρεις άποψη με τόσο μεγάλη σιγουριά. Ξαναλέω βέβαια, εγώ τις ΗΠΑ τις αγαπώ σαν χώρα και θέλω να νικήσει ο καλύτερος εν αντίθεση με εσένα που απλά κάνεις πολιτικό παιχνίδι.
εχω την εντυπωση πως οι ερωτησεις ηταν κοινες και για τους δυο και πως ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ απαντησαν σε ολες
πώς το ξερεις αυτο;
εσυ εβαλες charts, πολυ καλά εκανες
Ομως οι αλλοι ειναι 16 νομπελιστες οικονομολογοι και λενε πως η οικονομια των ΗΠΑ θα επηρεαστει αρνητικα αν ξαναβγει ο Trump. Ποιον θα προτεινες να ακουσουμε; Ποιος ξερει καλυτερα;
Τα ονόματά τους ειναι:
George Akerlof, Angus Deaton, Claudia Goldin, Oliver Hart, Eric S. Maskin, Daniel L. McFadden, Paul R. Milgrom, Roger B. Myerson, Edmund S. Phelps, Paul M. Romer, Alvin E. Roth, William F. Sharp, Robert J. Shiller, Christopher A. Sims, Joseph Stiglitz and Robert B. Wilson.
Καλά με την λογική αυτοί πάνω από 30 κορυφαία στελέχη των Democrats στηρίζουν πλέον τον Trump καθώς δεν αναγνωρίζουν το κόμμα τους.
chester20080
Επιφανές μέλος

11-09-24

06:33
πώς ξερεις οτι εγω ας πουμε δεν τις αγαπαω τις ΗΠΑ; οτι δεν ονειρευομαι να παω καποτε, ειτε για σπουδες ειτε για δουλεια; Πεφτεις στην παγιδα που κανουν καποιοι φαν ενος καλλιτεχνη που τον αγαπανε τρελά και οταν ενας που δεν τον ηξερε καν μεχρι προτινος, ξαφνικα αρχιζει να τον ακουει και γινεται αγαπημενος του, τοτε τον σνομπαρουν επειδη οι αλλοι τον ηξεραν πρωτοι και εκεινοι ειναι "οι αληθινοι φαν του". Τσιλ. Επειδή εχεις διαβασει καποια πραγματα παραπανω για την οικονομια και πολιτικη των ΗΠΑ δε σημαινει οτι μονο σε εσενα αρεσει ή αλλοι που δεν την εχουν ψαξει το ιδιο με σενα δεν εχουν το ιδιο δικαιωμα να νοιαζονται για τις ΗΠΑ. Τι φαση.Φαίνεται ότι δεν έχεις καμία επαφή με τις ΗΠΑ καθώς αν είχες θα γνώριζες ότι η οικονομία, τα εισοδήματα, το fentanyl crisis, η παράνομη μετανάστευση κτλ ήταν πολύ καλύτερα επι τον Trump. Οκ δεκτό να μην ξέρεις, τουλάχιστον ρίξε πρώτα μια ματιά στα στοιχεία πρώτου εκφέρεις άποψη με τόσο μεγάλη σιγουριά. Ξαναλέω βέβαια, εγώ τις ΗΠΑ τις αγαπώ σαν χώρα και θέλω να νικήσει ο καλύτερος εν αντίθεση με εσένα που απλά κάνεις πολιτικό παιχνίδι.
Α επισης ο Trump ο ιδιος αποκαλεσε την Harris "radical left liberal". Αυτο για εκεινο που λεγαμε για αριστερα-δεξια στην αμερικη.
παμε παλι. Δε μιλαμε για πολιτικους.Καλά με την λογική αυτοί πάνω από 30 κορυφαία στελέχη των Democrats στηρίζουν πλέον τον Trump καθώς δεν αναγνωρίζουν το κόμμα τους.
Μιλαμε για Νομπελίστες Οικονομολόγους
Ξανα για να τονιστει:
Νομπελίστες Οικονομολόγους.
Πιο ειδικοι και γνωστες στα οικονομικα απο αυτους δεν υπαρχει. Experts. Αυθεντίες. Πώς αλλιώς να το πω.
American Economist
Επιφανές μέλος

11-09-24

06:40
πώς ξερεις οτι εγω ας πουμε δεν τις αγαπαω τις ΗΠΑ; οτι δεν ονειρευομαι να παω καποτε, ειτε για σπουδες ειτε για δουλεια; Πεφτεις στην παγιδα που κανουν καποιοι φαν ενος καλλιτεχνη που τον αγαπανε τρελά και οταν ενας που δεν τον ηξερε καν μεχρι προτινος, ξαφνικα αρχιζει να τον ακουει και γινεται αγαπημενος του, τοτε τον σνομπαρουν επειδη οι αλλοι τον ηξεραν πρωτοι και εκεινοι ειναι "οι αληθινοι φαν του". Τσιλ. Επειδή εχεις διαβασει καποια πραγματα παραπανω για την οικονομια και πολιτικη των ΗΠΑ δε σημαινει οτι μονο σε εσενα αρεσει ή αλλοι που δεν την εχουν ψαξει το ιδιο με σενα δεν εχουν το ιδιο δικαιωμα να νοιαζονται για τις ΗΠΑ. Τι φαση.
Α επισης ο Trump ο ιδιος αποκαλεσε την Harris "radical left liberal". Αυτο για εκεινο που λεγαμε για αριστερα-δεξια στην αμερικη.
Όταν αγαπάς μια χώρα κοιτάς με ποιον πολιτικό πήγε καλύτερα, σε αυτην την περίπτωση ότι και να λες τα στοιχεία είναι υπέρ του Trump. Παρολο αυτά εσυ συνεχίζεις να τον κράζεις, καταλαβαίνουμε λοιπόν ποσό σε ενδιαφέρει αυτή η χώρα.
Πάρε και άρθρα από Liberal media ώστε να δεις ποσό καλή είναι η Kamala.

Even wealthy Americans are struggling to make ends meet | CNN Business
About one in three Americans making six-figure salaries are worried about paying their bills, according to a new survey from the Federal Reserve Bank of Philadelphia.

More Americans are struggling even as inflation cools — here’s why
Inflation is slowing down, but prices are still high and likely to stay that way, putting some households under pressure.
Nearly two-thirds of middle-class Americans say they are struggling financially: 'Gasping for air' | Fox Business
A new survey published this week found that a majority of middle-class Americans are feeling pessimistic about their finances as they face high inflation.

Inflation is cooling, yet many Americans say they're living paycheck to paycheck
A Bankrate survey found that one-third of Americans say they're living paycheck to paycheck and have little money for savings.
A record number of Americans can't afford their rent. Lawmakers are scrambling to help
A new Harvard University study found that half of U.S. renters are paying nearly a third of their income on rent.

Half of US tenants can’t afford to pay their rent. Here’s what’s ahead | CNN Business
Half of renters in the United States have found themselves paying more than they can afford, following years of surging rents. But an increase in the construction of multiple-unit buildings has boosted the supply of apartments, which is slowly beginning to rein in runaway rents.

EXPERT INSIGHT: FY 2023: The Worst Year on Record For Illegal Immigration
A record-setting 3.2 million illegal aliens were “encountered” nationwide by the Department of Homeland Security in fiscal year (FY) 2023, surpassing the previous high of 2.7 million illegal alien encounters nationwide in FY 2022.

Και θέλεις να πιστέψουμε ότι μετά από όλα αυτά στηρίζεις την Kamala επειδή ταχα αγαπάς τις ΗΠΑ.
πώς ξερεις οτι εγω ας πουμε δεν τις αγαπαω τις ΗΠΑ; οτι δεν ονειρευομαι να παω καποτε, ειτε για σπουδες ειτε για δουλεια; Πεφτεις στην παγιδα που κανουν καποιοι φαν ενος καλλιτεχνη που τον αγαπανε τρελά και οταν ενας που δεν τον ηξερε καν μεχρι προτινος, ξαφνικα αρχιζει να τον ακουει και γινεται αγαπημενος του, τοτε τον σνομπαρουν επειδη οι αλλοι τον ηξεραν πρωτοι και εκεινοι ειναι "οι αληθινοι φαν του". Τσιλ. Επειδή εχεις διαβασει καποια πραγματα παραπανω για την οικονομια και πολιτικη των ΗΠΑ δε σημαινει οτι μονο σε εσενα αρεσει ή αλλοι που δεν την εχουν ψαξει το ιδιο με σενα δεν εχουν το ιδιο δικαιωμα να νοιαζονται για τις ΗΠΑ. Τι φαση.
παμε παλι. Δε μιλαμε για πολιτικους.
Ξανα για να τονιστει:
Πιο ειδικοι και γνωστες στα οικονομικα απο αυτους δεν υπαρχει. Experts. Αυθεντίες. Πώς αλλιώς να το πω.
Νομπελίστες οικονομολόγους θα βρεις και στα 2 κόμματα, είναι άκυρο λοιπόν αυτό που λες. Απλά βρήκες 16 που σε συμφέρουν, τσέκαρε τώρα πόσους νομπελιστες οικονομολόγους έχει το Republicans party.
παμε παλι. Δε μιλαμε για πολιτικους.
Ξανα για να τονιστει:
Μην ξεκινάς πάλι τα ίδια καθώς γίνεται κουραστικό, έχουμε πει νομίζω πολλές φορές ότι η Αμεσικανικη αριστερά δεν είναι τίποτα περισσότερο από Ευρωπαϊκό κέντρο τύπου liberal ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Σημίτη.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

11-09-24

07:35
Ξεκαθαρα δεν εχετε ιδεα τι σημαινει μαρξισμος, κομμουνισμός και σοσιαλισμος.
Καλημερες
Καλημερες

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

11-09-24

08:00

Τραμπ: Υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς
Η νομιμοποίηση αφορά τους ενήλικες άνω των 21 ετών.

American Economist
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος

11-09-24

11:38

Εκλογές στις ΗΠΑ: Νικήτρια η Χάρις στο debate με τον Τραμπ - Πώς κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και να τον εξοργίσει
Το 63% των συμμετεχόντων στην δημοσκόπηση του CNN λένε ότι η Δημοκρατική τα πήγε καλύτερα - «Στρίμωξε» τον Τραμπ και τον χτύπησε εκεί που... πονάει
Πριν το ντιμπέιτ οι ίδιοι ψηφοφόροι ήταν μοιρασμένοι 50%-50% στο ποιος εκ των δύο υποψηφίων θα τα πήγαινε καλύτερα.
American Economist
Επιφανές μέλος

11-09-24

11:41
Πάμε να δούμε μερικά polls από κανάλια
• Εδώ είναι ένα διαδικτυακό poll το οποίο γίνεται στο NJ.Com όπου έχουν ψηφίσει σχεδόν 60,000 άτομα. Όπως βλέπετε ο Trump δείχνει ότι κέρδισε το debate, σας Βαζω και το link.
www.nj.com
• Εδώ είναι ένα διαδικτυακό poll το οποίο γίνεται στο NJ.Com όπου έχουν ψηφίσει σχεδόν 60,000 άτομα. Όπως βλέπετε ο Trump δείχνει ότι κέρδισε το debate, σας Βαζω και το link.

POLL: Who won the Harris-Trump debate? Vote here
It could be the only time the two debate before the November election.
juste un instant
Επιφανές μέλος

11-09-24

11:43
En grande difficulté και très mauvais. Πρώτη φορά τέτοια κριτική από το γαλλικό BFM TV.
American Economist
Επιφανές μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος

11-09-24

11:48
Ας θυμηθούμε το αποτέλεσμα που έδειχνε το CNN το 2016.
juste un instant
Επιφανές μέλος

11-09-24

11:50
Αυτήν την φορά δεν θα την ξαναπατήσουν οι Αμερικανοί όπως τότε. Προβλέπω μαζική προσέλευση στις κάλπες.
American Economist
Επιφανές μέλος

11-09-24

11:53
Προφανώς και θα εχουμε μαζική προσέλευση, για τους παρακάτω λόγους.
amp.cnn.com
www.foxbusiness.com
www.cbsnews.com
apnews.com

Even wealthy Americans are struggling to make ends meet | CNN Business
About one in three Americans making six-figure salaries are worried about paying their bills, according to a new survey from the Federal Reserve Bank of Philadelphia.

Half of Americans struggling to stay where they are financially: Poll
Almost half of Americans say they are having a hard time staying where they are financially, according to a new poll. The poll, conducted by Monmouth University’s Polling Institute and released Wed…
thehill.com
Nearly two-thirds of middle-class Americans say they are struggling financially: 'Gasping for air' | Fox Business
A new survey published this week found that a majority of middle-class Americans are feeling pessimistic about their finances as they face high inflation.

Half of Americans struggling to afford housing, survey finds
High housing costs are forcing many renters and homeowners to make serious financial sacrifices, according to Redfin.
A record number of Americans can't afford their rent. Lawmakers are scrambling to help
A new Harvard University study found that half of U.S. renters are paying nearly a third of their income on rent.

juste un instant
Επιφανές μέλος

11-09-24

11:54
Όσο πιο μαζική θα είναι η προσέλευση, τόσο μεγαλύτερη η νίκη της Καμαλα και της δημοκρατίας.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- American Economist
- Ilma
- thodoris_eng
- Libertus
- Kate1914
- Αλκίμαχος
- AggelikiGr
- charmander
- Paragontas7000
- giannhs2001
- taketrance
- chester20080
- touvlo
- johnsala
- Memetchi
- Jack of Spades
- Scandal
- back2967
- vasilis123321
- Μήτσος10
- giorgos5002
- Entropy24
- A350
- fmarulezkd
- Αντικειμενικός
- camil
- J.Cameron
- Μαυρίκιος
- exotic xo
- aggelosst9
- strsismos88
- Hecticism
- physicscrazy
- kafka
- bibliofagos
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- Sosstoss
- Ryuzaki
- Fernando_A
- theodle
- rafaela11
- Joji
- jellojina
- iew
- NeosUser2023
- tsiobieman
- Ωρορα
- thenutritionist
- Unboxholics
- hirasawayui
- Reader
- Γιωργος15773
- kost28
- ayahuasca97
- ghоul
- AN.PA
- ROM32
- despoina13
- thunder3
- linuxman
- De Niro
- Dr. Gl. Luminous
- еще один пророк р...
- phleidhs
- epote
- Arianara S3
- gegeorgiou90
- Bleach_enjoyer
- Δροσουλίτης
- grtt
- AK-92
- fourkaki
- Leo komm
- Esperos1
- parrot/παπαγάλος
- BatGuin
- Dmzk
- jj!
- xristarac
- jims
- ana.roi
- aggorf
- Totreno
- P.Dam.
- Helen06
- Athens2002
- ggl
- Meow
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.