Προεδρικές Εκλογές ΗΠΑ 2024

Ποιο κόμμα θα επικρατήσει στις εκλογές του 2024;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 54)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.585 μηνύματα.
Μου αρέσει που κάθεσαι και ασχολείσαι σοβαρά. Τα ίδια άτομα που αποκαλούν τον Trump ρατσιστή είναι οι ίδιοι που υποστηρίζουν ένα κόμμα όπου 2 φορές φέτος πήγε να βγάλει τον Trump από την μέση (οι ψηφοφόροι του για να είμαι ακριβής) ενώ ο Biden αποκάλεσε δημόσια 80 εκατομμύρια Αμερικανούς που ψηφίζουν τον Trump. Αυτά είναι δημοκρατικά και φυσιολογικά, μόνο ο Trump είναι ρατσιστής.
Τίποτα δε φωνάζει δημοκρατία περισσότερο απο το να δίνεις 750 ευρώ σε ανθρώπους που τα σπίτια τους καταστράφηκαν απο τον τυφώνα μίλτον και να στέλνεις 20 δις στο Ισραήλ και άλλα τόσα στην Ουκρανιά

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.
Τίποτα δε φωνάζει δημοκρατία περισσότερο απο το να δίνεις 750 ευρώ σε ανθρώπους που τα σπίτια τους καταστράφηκαν απο τον τυφώνα μίλτον και να στέλνεις 20 δις στο Ισραήλ και άλλα τόσα στην Ουκρανιά

Ξεκάθαρα ρατσιστής.😂😂

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.089 μηνύματα.
Καλά παιδιά ο,τι πείτε σίγουρα εσείς είσαστε περισσότερο ελληνες από το Γιάννη 😄

Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.585 μηνύματα.
Ειμαστε. Ευχαριστουμε για την παρατήρηση.
Εσυ πηγαινε τωρα ξεπλυνε ρομα και παιδοβιαστες παιδοκτονους και δημοκρατικους δολοφονους γιατι ο "τραμπας ειναι κακος". :P

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.791 μηνύματα.
Γιατί αμφιβάλλεις φίλτατε;
Μπορούμε να το αναλύσουμε σε δύο μέρη το αν είμαστε Έλληνες.

Εθνικά να το πάρεις, σύμφωνα με τεστ DNA που κάπου πήρε το τσακίρικο ματάκι μου, είναι 99,9% Νιγηριανός. Οπότε από αυτή την πλευρά, είμαστε πιο Έλληνες.

Από την άλλη, είναι Έλληνας πολίτης είναι, αλλά απ' όσο ξέρω έως τώρα δεν είναι μετρήσιμο αυτό. Άρα εκεί δεν μπορείς να βασιστείς.

Πράγμα το οποίο μας κάνει να επιστρέψουμε στο πρώτο σκέλος, όπου ασχοληθήκαμε με το DNA. Άρα, σύμφωνα με όλα αυτά, είμαστε περισσότερο Έλληνες απ' ό,τι ο Αντετοκούμπο.

Και αυτό δε μας κάνει ανώτερους ή κατώτερους. Απλώς είμαστε πιο Έλληνες, ενώ αυτός πιο Νιγηριανός. Πού είναι το πρόβλημα λοιπόν;

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.089 μηνύματα.
Μα τι μαθαίνει κανείς, υπάρχει κλίμακα στο πόσο Έλληνας είναι κάποιος;

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.791 μηνύματα.
Μα τι μαθαίνει κανείς, υπάρχει κλίμακα στο πόσο Έλληνας είναι κάποιος;
Εσύ μας το έμαθες:
εσείς είσαστε περισσότερο ελληνες από το Γιάννη
Εμείς απλώς σου απαντήσαμε βασιζόμενοι στα δικά σου λεγόμενα, λαμβάνοντας σοβαρά τον συλλογισμό σου ως ορθό. Άρα αν κάποιος είναι λάθος, αυτός είσαι εσύ.

chester20080

Επιφανές μέλος

Εσύ μας το έμαθες:

Εμείς απλώς σου απαντήσαμε βασιζόμενοι στα δικά σου λεγόμενα, λαμβάνοντας σοβαρά τον συλλογισμό σου ως ορθό. Άρα αν κάποιος είναι λάθος, αυτός είσαι εσύ.
Όπως όλοι καταλάβατε ήταν ειρωνικό
Προφανώς δεν είναι κανένας περισσότερο ή λιγότερο Έλληνας από κάποιον
Ή είσαι Έλληνας ή δεν εισαι
Νόμιζα ήταν προφανές, οχι ότι θέλει εξήγηση

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

@Kate1914 όμως εσύ στο προηγούμενο ποστ μας είπες πως υπαρχει κλιμακα αναλογα τι θα δειξει το dna, οπότε τι τελικά ισχύει για εσάς;
Έχεις κάνει γενεαλογικη εξέταση dna;

nearos

Επιφανές μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.
Πάμε άρχοντα κράτα γερά.

IMG_9552.png

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Προφανώς δεν είναι κανένας περισσότερο ή λιγότερο Έλληνας από κάποιον
Ή είσαι Έλληνας ή δεν εισαι
Α ναι;
Τότε γιατί όταν αυτό το λέει κάποιος που είναι πιο συντηρητικός στις απόψεις πέφτουν όλοι να τον φάνε και τον λένε φυλετιστή και ρατσιστή, ενώ τώρα δεν το κάνει κανείς;
Αυτό γενικά πάει, δεν είναι προσωπικό.
όμως εσύ στο προηγούμενο ποστ μας είπες πως υπαρχει κλιμακα αναλογα τι θα δειξει το dna
Ναι, για να καταλάβω τον συλλογισμό σου όπως σου είπα ήδη. Εγώ δεν εξέφρασα κάποια άποψη, απλώς ανέλυσα μια πρόταση.
Έχεις κάνει γενεαλογικη εξέταση dna;
Για να απαντήσω σοβαρά, δεν χρειάστηκε έως τώρα, μιας και δεν έχω ιδιαίτερη απορία από πού κατάγομαι.
Ξέρω τι εννοείς πάντως, ότι δε θα βγω 100% Ελληνίδα, πράγμα με το οποίο με βρίσκεις σύμφωνη. Αλλά Ελληνίδα θα με βγάλει κατά ένα ποσοστό.

nearos

Επιφανές μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Για να απαντήσω σοβαρά, δεν χρειάστηκε έως τώρα, μιας και δεν έχω ιδιαίτερη απορία από πού κατάγομαι.
Ξέρω τι εννοείς πάντως, ότι δε θα βγω 100% Ελληνίδα, πράγμα με το οποίο με βρίσκεις σύμφωνη. Αλλά Ελληνίδα θα με βγάλει κατά ένα ποσοστό.
Eλληνίδα θα σε βγάλει. Τι θα σε βγάλει; Τουρκοαλβανίδα;
Οι τούρκοι είναι μια αιμομιξία Μόγγολων και Ελλήνων και Βούλγαρων, ως επι το πλείστον Έλληνες. Οι αλβανοί είναι τα απομεινάρια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας στην ευρώπη.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Προσεχώς σε λίγους μήνες.🇺🇸🇬🇷

english3.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια