Προεδρικές Εκλογές ΗΠΑ 2024

Ποιο κόμμα θα επικρατήσει στις εκλογές του 2024;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 54)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.
Ας είναι πιο προσεκτικός ποιους στοχοποιει, μίλησε γενικευμένα για τους democrats
Δύο individuals κάνανε την ενέργεια αυτή, δεν εκφράζουν όλοι οι democrats αυτό που κάνανε, όμως τους τσουβαλιασε όλους.

Και όχι είναι ψέματα αυτό που λες, δεν ηταν "ξεκάθαρα εγγεγραμμένοι democrats" αγαπητέ. Προτού αρχίσετε να λέτε τέτοια πράγματα πρώτα ψαξτε το λιγο, ένα google search μακριά είναι η απάντηση, αντί να βάζουμε ψέματα κατά πώς μας συμφέρει.

View attachment 141061View attachment 141062

Δεν σε είδα να κάνεις την ίδια διαφοροποίηση πριν λίγες ημέρες όταν ο αγαπημένος σου Biden αποκάλεσε 80 εκατομμύρια ψηφοφόρους του Trump σκουπίδια. Ούτε σε είδα να κάνεις διαφοροποίηση όταν ο Dias παρομοιάζει όλους τους ψηφοφόρους του Trump με τους 200 που εισέβαλαν στον Καπιτώλιο.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.460 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.926 μηνύματα.
Ας είναι πιο προσεκτικός ποιους στοχοποιει, μίλησε γενικευμένα για τους democrats
Δύο individuals κάνανε την ενέργεια αυτή, δεν εκφράζουν όλοι οι democrats αυτό που κάνανε, όμως τους τσουβαλιασε όλους.

Και όχι είναι ψέματα αυτό που λες, δεν ηταν "ξεκάθαρα εγγεγραμμένοι democrats" αγαπητέ. Προτού αρχίσετε να λέτε τέτοια πράγματα πρώτα ψαξτε το λιγο, ένα google search μακριά είναι η απάντηση, αντί να βάζουμε ψέματα κατά πώς μας συμφέρει.

View attachment 141061View attachment 141062
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εμ αμα το είπε "ένα Facebook post" τοτε αλήθεια θα είναι 🤣🤣😂😂

Οι ίδιες οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι είχε σχέσεις με το δημοκρατικό κόμμα από το 1998 ως μέλος και με διαφορά donations που έκανε ανα καιρούς. Αν και το 2016 είχε στηρίξει τον Trump πρώτου γυρίσει ξανά στους Democrats το 2020.

Ξαναλέω όπως όλοι οι δημοκρατικοί δεν είναι το ίδιο με αυτόν, ούτε όλοι οι Republicans ταυτίζονται με τους 200 που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο πριν μερικά χρόνια. Όμως όταν εσυ τσουβαλιάζεις τους πάντες ως ακροδεξιούς και ρατσιστές μην έχεις την απαίτηση να μην κάνουν οι υπόλοιποι το ίδιο προς εσάς. Στο κάτω κάτω οι Republicans ποτέ δεν υποκρίθηκαν ότι είναι μετριοπαθείς, εν αντίθεση με τους Liberals που από την μια ταχα είναι σοβαροί και μετριοπαθείς ενώ παράλληλα εκλέγαν που δεν σκοτώθηκε ο Trump ρίχνοντας κατάρες. Παράλληλα έχεις έναν δήθεν δημοκρατικό πρόεδρο που έφτασε στο σημείο να αποκαλεί σκουπίδια 80 εκατομμύρια ανθρώπους, μόνο και μόνο επειδή ψηφίζουν Trump. Βέβαια στην περίπτωση του δίνω ένα ελαφρυντικό καθώς ο τύπος πάσχει από άνοια και δεν ξέρει τι λέει.

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.089 μηνύματα.
Δεν σε είδα να κάνεις την ίδια διαφοροποίηση πριν λίγες ημέρες όταν ο αγαπημένος σου Biden αποκάλεσε 80 εκατομμύρια ψηφοφόρους του Trump σκουπίδια.
Πότε έγινε αυτό;
Α, αυτό λες;

Screenshot_20241103_162054_Chrome.jpg

Screenshot_20241103_162321_Chrome.jpg

Δεν είσαι καλά ενημερωμενος. Κοίτα τι κάνει μια απόστροφος στην απομαγνητοφωνηση.
Ο δικός σας ο κωμικος στο ραλι του Trump που όντως στα αλήθεια είπε τους πορτορικανους σκουπίδια όμως τσιμουδια έκανες. Όσο για την εισβολή στο Καπιτωλιο, το θέμα είναι ότι υποκινηθηκε και επικροτηθηκε από τον ίδιο τον Trump, ο οποίος είναι τώρα υποψήφιος. Στο impeachment αθωώθηκε βέβαια λόγω ψηφων senators, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το υποκινησε. Τα λόγια του στο twitter έχουν μείνει. Μακάρι να διωκοταν ποινικά για αυτό και να γινόταν δικαστήριο, αντί να το διευθετήσει απλώς το Congress. Ξέρω ότι τα impeachments τα χειρίζεται πολιτικά το Congress όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, στο 2ο impeachment του Trump για τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου 2021, είχαμε να κάνουμε με βία, υποκινηση εγκληματικης συμπεριφοράς, βανδαλισμούς, πρόκληση σωματικών βλαβών σε πολίτες και θέματα ασφάλειας, οπότε καλύτερα να εκδικαζοταν από δικαστήριο και όχι το κογκρεσσο, και εκεί θα βλέπαμε αν θα αθωωνοταν, θα μιλούσαμε πολύ διαφορετικά τώρα.

Τωρα ακόμα και αν ο Biden είπε supporters χωρίς απόστροφο, πρώτον μπορεί να οφείλεται στην άνοια όπως είπες, αλλά και να το εννοούσε, το θέμα είναι ότι δεν είναι αυτός ο υποψήφιος. Είναι η Καμαλα, η οποία καταδίκασε αυτή τη δήλωση αν σημαίνει όντως αυτό, και αποστασιοποιηθηκε απο τον Biden, αν εννοουσε όντως αυτό, καθώς είπε πως δεν πρέπει να στοχοποιουνται οι ψηφοφόροι, ο,τι και να ψηφίζουν. Επίσης ο Biden δεν το είπε αυτό σε ραλι της Καμαλα, ενώ ο άλλος ο κωμικός σας το είπε στο opening act του ραλι του ίδιου του Trump. Το πιο πιθανό, αν δεις τα άρθρα που έβαλα, αλλά και σύμφωνα με την κοινή λογική, είναι ο Biden να μιλούσε συγκεκριμένα για τον κωμικό τη στιγμή που έλεγε garbage καθώς όντως εκείνη την ώρα αυτον σχολιαζε. Άρα ισχύει η απόστροφος και δεν μιλούσε γενικά για τους ψηφοφόρους του Trump.

Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.585 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Οπορτουνίστρια. Μηδέν βλέψεις, μηδέν πρόγραμμα, μηδέν πολιτικές, παίζει διπλό ταμπλό για ψηφαλάκια. Καταλαβαίνω γιατι οππορτουνιστικά κόμματα στυλ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Μέρα25 στηρίζουν Κάμαλα

Από την μια πλάκα θα έχει να εκλεγεί αυτή ώστε να τους διαλύσει σε χρόνο ρεκόρ. Βέβαια μετά βλέπω τους Αμερικανούς να μεταναστεύουν στον αγαπημένο μου Καναδά και στην Ευρώπη, εξέλιξη που δεν θέλω.😥😥

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.585 μηνύματα.
Από την μια πλάκα θα έχει να εκλεγεί αυτή ώστε να τους διαλύσει σε χρόνο ρεκόρ. Βέβαια μετά βλέπω τους Αμερικανούς να μεταναστεύουν στον αγαπημένο μου Καναδά και στην Ευρώπη, εξέλιξη που δεν θέλω.😥😥
Απο την ήττα του Τράμπ το 2020, δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη στο βιοτικό επίπεδο των Αμερικάνων, αντιθέτως, μειώθηκε το κύρος και η παγκόσμια ισχύς της.

Εδώ φαντάσου, ρώτησα τον πατέρα μου για την γνώμη του στις αμερικάνικες εκλογές και λέει "Το ίδιο σκατά είναι όλοι τους, αλλα παρατηρώ οτι οι περισσότεροι πόλεμοι και δυστυχία γίνεται στους δημοκρατικούς"

physicscrazy

Δραστήριο μέλος

Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα.
Πιστεύεις όντως ότι θα υπάρξει κύμα Αμερικανών προς την Ευρώπη και τον Καναδά αν βγει ο οποιοσδήποτε υποψήφιος? Στον κόσμο σας ζείτε τελείως.

Εν τω μεταξύ στον πραγματικό κόσμο, οι υπάλληλοι που έχουν ικανότητες από την Ευρώπη και τον Καναδά σκοτώνονται όλοι να πάνε Αμερική γιατί είναι η μόνη ανεπτυγμένη οικονομία που κυριολεκτικά....πετάει αυτή τη στιγμή, με μισθούς που έχουν ξεπεράσει όλο τον κόσμο.

American Economist

Επιφανές μέλος

Τελευταία παναμερικανική δημοσκόπηση του NBC News. Σε απόλυτο θρίλερ εξελίσσονται αυτές οι εκλογές.

IMG_9592.png

IMG_9593.png

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πιστεύεις όντως ότι θα υπάρξει κύμα Αμερικανών προς την Ευρώπη και τον Καναδά αν βγει ο οποιοσδήποτε υποψήφιος? Στον κόσμο σας ζείτε τελείως.

Εν τω μεταξύ στον πραγματικό κόσμο, οι υπάλληλοι που έχουν ικανότητες από την Ευρώπη και τον Καναδά σκοτώνονται όλοι να πάνε Αμερική γιατί είναι η μόνη ανεπτυγμένη οικονομία που κυριολεκτικά....πετάει αυτή τη στιγμή, με μισθούς που έχουν ξεπεράσει όλο τον κόσμο.

Άλλος ζει στον κόσμο του. :whatever::whatever:

Τελευταία επεξεργασία:

giannis4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 918 μηνύματα.
Είπα να δω ξανά, μετά από καιρό, τις πολιτικές που υπόσχονται οι δύο κυριότεροι αντίπαλοι και να τις σχολιάσω (κάποια αποσπάσματα τουλάχιστον). Λοιπόν, ξεκινάω με την Harris. Πηγή.

They will also expand the Child Tax Credit to provide a $6,000 tax cut to families with newborn children.
Υπέρ. Το να μειώνονται οι φόροι είναι καλό.

They will ensure the wealthiest Americans and the largest corporations pay their fair share, so we can take action to build up the middle class while reducing the deficit. This includes rolling back Trump’s tax cuts for the wealthiest Americans, enacting a billionaire minimum tax, quadrupling the tax on stock buybacks, and other reforms to ensure the very wealthy are playing by the same rules as the middle class.
Κατά. Είμαι υπέρ της μείωσης φόρων, κοινωνικού κράτους κτλ. Άσε που αυτοί οι φόροι θα καταλήξουν σε αύξηση των τιμών των προϊόντων που πουλάνε οι δισεκατομμυριούχοι κτλ., δεν θα τα χαρίσουν.

she will cut red tape to make sure we build more housing faster and penalize firms that hoard available homes to drive up prices for local homebuyers.

Συμφωνώ με την μείωση γραφειοκρατίας. Όσο για τα σπίτια, δικά τους είναι, ό,τι θέλουν τα κάνουν.

As more new homes are built and affordable housing supply increases, Vice President Harris will provide first-time homebuyers with up to $25,000 to help with their down payments, with more generous support for first-generation homeowners.
Κατά, πέρα από ότι διαφωνώ ιδεολογικά, θα οδηγήσει σε αύξηση τιμών. καλύτερα να βοηθούσε με ποσοστιαία έκπτωση.

She has led the Biden-Harris Administration’s efforts to increase access to capital for small businesses and bring venture capital to parts of middle America that have for too long been overlooked, driving a record 19 million new business applications, tripling the Small Business Administration’s lending to Black-owned businesses, and more than doubling small-dollar lending to Latino and women-owned businesses. She has also championed expanding federal contracts for minority-owned small businesses.
Ρατσισμός, είμαι τελείως κατά.

Vice President Harris will make affordable health care a right, not a privilege by expanding and strengthening the Affordable Care Act and making permanent the Biden-Harris tax credit enhancements that are lowering health care premiums by an average of about $800 a year for millions of Americans. She’ll build on the Biden-Harris Administration’s successes in bringing down the cost of lifesaving prescription drugs for Medicare beneficiaries by extending the $35 cap on insulin and $2,000 cap on out-of-pocket spending for seniors to all Americans. Her tie-breaking vote on the Inflation Reduction Act gave Medicare the power to go toe to toe with Big Pharma and negotiate lower drug prices. As President, she’ll accelerate the negotiations to cover more drugs and lower prices for Americans. As Vice President, she also announced that medical debt will be removed from credit reports, and helped cancel $7 billion of medical debt for 3 million Americans. As President, she’ll work with states to cancel medical debt for even more Americans.
Κατά της βοήθειας του κράτους. Οι τιμές πέφτουν με απορρύθμιση και ανταγωνισμό.

To date, Vice President Harris has helped deliver the largest investment in public education in American history, provide nearly $170 billion in student debt relief for almost five million borrowers
Αποτέλεσμα στο μέλλον: συνεχίστε να παίρνετε δάνεια για πτυχία που μπορεί να μην έχουν αντίκρισμα, αφού θα σας τα καλύψει η Harris. Και δώσε αυξήσεις στα δίδακτρα και στην ανεργία μετά.

As President, she will never allow a national abortion ban to become law. And when Congress passes a bill to restore reproductive freedom nationwide, she will sign it.
Υπέρ. Ο καθένας ό,τι θέλει κάνει με το σώμα του.

As President, she won’t stop fighting so that Americans have the freedom to live safe from gun violence in our schools, communities, and places of worship. She’ll ban assault weapons and high-capacity magazines, require universal background checks, and support red flag laws that keep guns out of the hands of dangerous people. She will also continue to invest in funding law enforcement, including the hiring and training of officers and people to support them, and will build upon proven gun violence prevention programs that have helped reduce violent crime throughout the country.
Οπότε δημιουργεί ζώνες που μπορεί να πάει άνετα το κάθε καθίκι και να καταστρέψει ζωές.
Και δικαίωμα του καθενός να έχει όπλο αν θέλει. Με εξαίρεση αυτό που λέει για τους αστυνομικούς, είμαι κατά.

Πάμε στον Trump. Πηγή.

President Trump will implement a 4-year national reshoring plan so that the United States no longer needs to rely on China for essential medical and national security goods, and ban Chinese ownership of all critical infrastructure in the United States.
Για το δημόσιο είμαι υπέρ να στηρίζεται μόνο στην Αμερική, για λόγους ασφαλείας. Στα άλλα είμαι κατά. Ας το αποφασίσει η ελεύθερη αγορά.

He will also deliver a merit-based immigration system that protects American labor and promotes American values.
Υπέρ. Αν θες να πας σε μια χώρα, πρέπει να παίξεις, σε ένα βαθμό έστω, με τους κανόνες της. Αν θες να την κάνεις πορνείο σου, δεν έχεις καμιά δουλειά εκεί.

He will ask Congress to ensure that drug smugglers and traffickers can receive the Death Penalty.
Κατά. Είμαι υπέρ της νομιμοποίησης όλων των ναρκωτικών, χωρίς όρια, και κατά της θανατικής ποινής.

He will deliver record funding to hire and retrain police officers, strengthen qualified immunity and other protections for police officers, increase penalties for assaults on law enforcement, put violent offenders and career criminals behind bars, and surge federal prosecutors and the National Guard into high-crime communities.
Υπέρ. Πρέπει το κράτος να παρέχει ασφάλεια.

President Trump will defend America against all threats, protect America against all dangers, and keep America out of unnecessary foreign wars.
Για μια δύναμη όπως η Αμερική, είμαι υπέρ.

His administration will open Civil Rights investigations into any school district that has engaged in race-based discrimination.
Τελείως υπέρ.

President Trump’s plan includes firing any federal bureaucrat who has engaged in censoring the lawful speech of American citizens, banning taxpayer funds from being used to categorize lawful speech for purposes of illicit censorship, banning federal agencies from censoring speech, stopping federal funding for all non-profits and academic programs engaged in censorship, passing a digital bill of rights, and enacting landmark legislation to drastically limit the ability of big social media platforms to restrict free speech. By restoring free speech, we will begin to reclaim our democracy.
Με εξαίρεση αυτό που λέει για τις μεγάλες πλατφόρμες, που είναι δικαίωμά τους να κάνουν αυτό που θέλουν, είμαι υπέρ.

Συνοπτικά, αλλά όχι ολοκληρωτικά, με Harris παίρνεις ρατσισμό ντυμένο ως αντιρατσισμό (οι θετικές διακρίσεις), αύξηση τιμών, επιβράβευση της κακής επιλογής πτυχίου, έλεγχο περιουσίας και μείωση κάποιων φόρων και γραφειοκρατίας. Με Trump αρνείσαι τα ελεύθερα ναρκωτικά, αλλά έχεις ασφάλεια από και έλλειψη στήριξης σε ξένες δυνάμεις, πραγματικό αντιρατσισμό και ενίσχυση ασφάλειας. Με αυτά, αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στους δύο, θα επέλεγα Trump.

American Economist

Επιφανές μέλος

Είπα να δω ξανά, μετά από καιρό, τις πολιτικές που υπόσχονται οι δύο κυριότεροι αντίπαλοι και να τις σχολιάσω (κάποια αποσπάσματα τουλάχιστον). Λοιπόν, ξεκινάω με την Harris. Πηγή.

Υπέρ. Το να μειώνονται οι φόροι είναι καλό.

Κατά. Είμαι υπέρ της μείωσης φόρων, κοινωνικού κράτους κτλ. Άσε που αυτοί οι φόροι θα καταλήξουν σε αύξηση των τιμών των προϊόντων που πουλάνε οι δισεκατομμυριούχοι κτλ., δεν θα τα χαρίσουν.

Συμφωνώ με την μείωση γραφειοκρατίας. Όσο για τα σπίτια, δικά τους είναι, ό,τι θέλουν τα κάνουν.

Κατά, πέρα από ότι διαφωνώ ιδεολογικά, θα οδηγήσει σε αύξηση τιμών. καλύτερα να βοηθούσε με ποσοστιαία έκπτωση.

Ρατσισμός, είμαι τελείως κατά.

Κατά της βοήθειας του κράτους. Οι τιμές πέφτουν με απορρύθμιση και ανταγωνισμό.

Αποτέλεσμα στο μέλλον: συνεχίστε να παίρνετε δάνεια για πτυχία που μπορεί να μην έχουν αντίκρισμα, αφού θα σας τα καλύψει η Harris. Και δώσε αυξήσεις στα δίδακτρα και στην ανεργία μετά.

Υπέρ. Ο καθένας ό,τι θέλει κάνει με το σώμα του.

Οπότε δημιουργεί ζώνες που μπορεί να πάει άνετα το κάθε καθίκι και να καταστρέψει ζωές.
Και δικαίωμα του καθενός να έχει όπλο αν θέλει. Με εξαίρεση αυτό που λέει για τους αστυνομικούς, είμαι κατά.

Πάμε στον Trump. Πηγή.

Για το δημόσιο είμαι υπέρ να στηρίζεται μόνο στην Αμερική, για λόγους ασφαλείας. Στα άλλα είμαι κατά. Ας το αποφασίσει η ελεύθερη αγορά.

Υπέρ. Αν θες να πας σε μια χώρα, πρέπει να παίξεις, σε ένα βαθμό έστω, με τους κανόνες της. Αν θες να την κάνεις πορνείο σου, δεν έχεις καμιά δουλειά εκεί.

Κατά. Είμαι υπέρ της νομιμοποίησης όλων των ναρκωτικών, χωρίς όρια, και κατά της θανατικής ποινής.

Υπέρ. Πρέπει το κράτος να παρέχει ασφάλεια.

Για μια δύναμη όπως η Αμερική, είμαι υπέρ.

Τελείως υπέρ.

Με εξαίρεση αυτό που λέει για τις μεγάλες πλατφόρμες, που είναι δικαίωμά τους να κάνουν αυτό που θέλουν, είμαι υπέρ.

Συνοπτικά, αλλά όχι ολοκληρωτικά, με Harris παίρνεις ρατσισμό ντυμένο ως αντιρατσισμό (οι θετικές διακρίσεις), αύξηση τιμών, επιβράβευση της κακής επιλογής πτυχίου, έλεγχο περιουσίας και μείωση κάποιων φόρων και γραφειοκρατίας. Με Trump αρνείσαι τα ελεύθερα ναρκωτικά, αλλά έχεις ασφάλεια από και έλλειψη στήριξης σε ξένες δυνάμεις, πραγματικό αντιρατσισμό και ενίσχυση ασφάλειας. Με αυτά, αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στους δύο, θα επέλεγα Trump.

Συμφωνώ με όσα λες, καθώς είναι κοινή λογική. Δεν Συμφωνώ στο θέμα των ναρκωτικών καθώς όπου έγινε νομιμοποίηση η κατάσταση ξέφυγε. Πάρε παράδειγμα την California και την Βρετανική Κολομβία στον Καναδά, όταν έγινε νομιμοποίηση μερικών ναρκωτικών το overdose εκτινάχθηκε κατά 200%. Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνούμε όμως, δηλαδή μια Libertarian-Centre right οπτική έχεις πάνω στην οικονομία και κοινωνία.

giannis4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνώ με όσα λες, καθώς είναι κοινή λογική. Δεν Συμφωνώ στο θέμα των ναρκωτικών καθώς όπου έγινε νομιμοποίηση η κατάσταση ξέφυγε. Πάρε παράδειγμα την California και την Βρετανική Κολομβία στον Καναδά, όταν έγινε νομιμοποίηση μερικών ναρκωτικών το overdose εκτινάχθηκε κατά 200%. Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνούμε όμως, δηλαδή μια Libertarian-Centre right οπτική έχεις πάνω στην οικονομία και κοινωνία.
Με όρους όπως κεντροδεξιά διαφωνώ, γιατί δεν θεωρώ ότι εκφράζει σωστά ή πλήρως ιδεολογίες, αλλά ναι, κλασσικός φιλελεύθερος είμαι, μιναρχιστής συγκεκριμένα.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.316 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.316 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Memetchi

Διάσημο μέλος

3 απο τους 9 ανέθεσε ο Τραμπ
Ναι, αρκετοί για να είναι πλειοψηφία από ο,τι θυμάμαι. Υπήρχαν ήδη Ρεπουμπλικάνοι και έγιναν περισσότεροι. Αν κάνω λάθος πες μου.

Ένα λοιπόν που φοβούνται αρκετοί και μέσα σε όλη την παραφιλολογία του φανατισμού έχει βάση είναι ότι αν συνεχίσει στην προεδρία μπορούν να γίνουν ακόμα χειρότερα στα κοινωνικά (πχ να πάρουν πίσω νόμους όπως γκει γάμο, γάμο μεταξύ αλλοφύλων κτλ). Δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα τους αλλά εκεί έχουν πολλοί δύναμη για τέτοια πέρα από τον πρόεδρο

Και δεν τα λέω για να υπερασπιστώ τον Μπαιντεν συγκεκριμένα, οι θέσεις του σε αρκετά μου φαίνονται αρκετά performative για να ικανοποιήσει τη βάση του έτσι και αλλιώς. Παλιά ήταν πιο συντηριτικός

giannis4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Εδώ γιατί είσαι υπέρ

Και εδώ κατά;
Είμαι υπέρ γιατί θεωρώ ότι η μείωση φόρων μαζί με την αντίστοιχη μείωση κράτους είναι και το ηθικά σωστό, αλλά και προσφέρει καλά αποτελέσματα.
Υπο ποιανού προεδρία πέρασε ο νόμος απαγόρευσης των αμβλώσεων;
Το ζήτημα πέρασε στις πολιτείες αν δεν κάνω λάθος, αλλά και πάλι, δεν είπα ότι ο Trump είναι άγιος, ίσα ίσα, εγώ ιδανικά το Libertarian Party θα υποστήριζα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια