kickass Νεοφερμένο μέλος Ο kickass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:25 Ο kickass έγραψε: #1 08-09-08 15:25 Έχει μέρες τώρα που ψάχνω για τυχόν προκηρύξεις του ΟΤΕ, για θέσεις που αφορούν φοιτητές. Θυμάμαι πως παλαιότερα είχαν γίνει... Αυτές που σε προσλαμβάνουν ανάλογα με το απολυτήριο λυκείου , στα τηλεφωνικά τους κέντρα... Ελπίζω πως κάποιος από εσάς θα γνωρίζει κάτι παραπάνω και θα μπορέσει να πληροφορήσει και μένα.. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Phoebe έγραψε: #2 09-09-08 11:03 Δεν ξέρω αν έχουν γίνει φέτος, αυτό που ξέρω είναι οτι ακόμη προσλαμβάνουν άτομα που είχαν κάνει αίτηση πριν 3 περίπου χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Ο Insomniac: #3 09-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από kickass: Έχει μέρες τώρα που ψάχνω για τυχόν προκηρύξεις του ΟΤΕ, για θέσεις που αφορούν φοιτητές. Θυμάμαι πως παλαιότερα είχαν γίνει... Αυτές που σε προσλαμβάνουν ανάλογα με το απολυτήριο λυκείου , στα τηλεφωνικά τους κέντρα... Ελπίζω πως κάποιος από εσάς θα γνωρίζει κάτι παραπάνω και θα μπορέσει να πληροφορήσει και μένα.. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν ξέρω αν έχουν γίνει φέτος, αυτό που ξέρω είναι οτι ακόμη προσλαμβάνουν άτομα που είχαν κάνει αίτηση πριν 3 περίπου χρόνια! Click για ανάπτυξη... Η τελευταια προκηρυξη, αν δεν κανω λαθος, εγινε πριν απο δυο χρονια, και στη Θεσσαλονικη, για παραδειγμα, ακομα προσλαμβανουν οσους εχουν βαθμο προσβασης 18,8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:54 Η Phoebe έγραψε: #4 09-09-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Η τελευταια προκηρυξη, αν δεν κανω λαθος, εγινε πριν απο δυο χρονια, και στη Θεσσαλονικη, για παραδειγμα, ακομα προσλαμβανουν οσους εχουν βαθμο προσβασης 18,8. Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις, πριν 2 χρόνια πρέπει να ήταν! Στην Αθήνα πήραν μια φίλη μου με βαθμό 18,1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Ο Klaus έγραψε: #5 09-09-08 11:59 Απότι λένε οι οτετζίδες θα πάει με συνέντευξη λογικά δεν θα κανακάνει...Πάντως αν θες τέτοια δουλειά υπάρχει το 11880 κτλ κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει μέρες τώρα που ψάχνω για τυχόν προκηρύξεις του ΟΤΕ, για θέσεις που αφορούν φοιτητές. Θυμάμαι πως παλαιότερα είχαν γίνει... Αυτές που σε προσλαμβάνουν ανάλογα με το απολυτήριο λυκείου , στα τηλεφωνικά τους κέντρα... Ελπίζω πως κάποιος από εσάς θα γνωρίζει κάτι παραπάνω και θα μπορέσει να πληροφορήσει και μένα.. Ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Phoebe έγραψε: #2 09-09-08 11:03 Δεν ξέρω αν έχουν γίνει φέτος, αυτό που ξέρω είναι οτι ακόμη προσλαμβάνουν άτομα που είχαν κάνει αίτηση πριν 3 περίπου χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Ο Insomniac: #3 09-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από kickass: Έχει μέρες τώρα που ψάχνω για τυχόν προκηρύξεις του ΟΤΕ, για θέσεις που αφορούν φοιτητές. Θυμάμαι πως παλαιότερα είχαν γίνει... Αυτές που σε προσλαμβάνουν ανάλογα με το απολυτήριο λυκείου , στα τηλεφωνικά τους κέντρα... Ελπίζω πως κάποιος από εσάς θα γνωρίζει κάτι παραπάνω και θα μπορέσει να πληροφορήσει και μένα.. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν ξέρω αν έχουν γίνει φέτος, αυτό που ξέρω είναι οτι ακόμη προσλαμβάνουν άτομα που είχαν κάνει αίτηση πριν 3 περίπου χρόνια! Click για ανάπτυξη... Η τελευταια προκηρυξη, αν δεν κανω λαθος, εγινε πριν απο δυο χρονια, και στη Θεσσαλονικη, για παραδειγμα, ακομα προσλαμβανουν οσους εχουν βαθμο προσβασης 18,8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:54 Η Phoebe έγραψε: #4 09-09-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Η τελευταια προκηρυξη, αν δεν κανω λαθος, εγινε πριν απο δυο χρονια, και στη Θεσσαλονικη, για παραδειγμα, ακομα προσλαμβανουν οσους εχουν βαθμο προσβασης 18,8. Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις, πριν 2 χρόνια πρέπει να ήταν! Στην Αθήνα πήραν μια φίλη μου με βαθμό 18,1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Ο Klaus έγραψε: #5 09-09-08 11:59 Απότι λένε οι οτετζίδες θα πάει με συνέντευξη λογικά δεν θα κανακάνει...Πάντως αν θες τέτοια δουλειά υπάρχει το 11880 κτλ κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω αν έχουν γίνει φέτος, αυτό που ξέρω είναι οτι ακόμη προσλαμβάνουν άτομα που είχαν κάνει αίτηση πριν 3 περίπου χρόνια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 877 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Ο Insomniac: #3 09-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από kickass: Έχει μέρες τώρα που ψάχνω για τυχόν προκηρύξεις του ΟΤΕ, για θέσεις που αφορούν φοιτητές. Θυμάμαι πως παλαιότερα είχαν γίνει... Αυτές που σε προσλαμβάνουν ανάλογα με το απολυτήριο λυκείου , στα τηλεφωνικά τους κέντρα... Ελπίζω πως κάποιος από εσάς θα γνωρίζει κάτι παραπάνω και θα μπορέσει να πληροφορήσει και μένα.. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν ξέρω αν έχουν γίνει φέτος, αυτό που ξέρω είναι οτι ακόμη προσλαμβάνουν άτομα που είχαν κάνει αίτηση πριν 3 περίπου χρόνια! Click για ανάπτυξη... Η τελευταια προκηρυξη, αν δεν κανω λαθος, εγινε πριν απο δυο χρονια, και στη Θεσσαλονικη, για παραδειγμα, ακομα προσλαμβανουν οσους εχουν βαθμο προσβασης 18,8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:54 Η Phoebe έγραψε: #4 09-09-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Η τελευταια προκηρυξη, αν δεν κανω λαθος, εγινε πριν απο δυο χρονια, και στη Θεσσαλονικη, για παραδειγμα, ακομα προσλαμβανουν οσους εχουν βαθμο προσβασης 18,8. Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις, πριν 2 χρόνια πρέπει να ήταν! Στην Αθήνα πήραν μια φίλη μου με βαθμό 18,1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Ο Klaus έγραψε: #5 09-09-08 11:59 Απότι λένε οι οτετζίδες θα πάει με συνέντευξη λογικά δεν θα κανακάνει...Πάντως αν θες τέτοια δουλειά υπάρχει το 11880 κτλ κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kickass: Έχει μέρες τώρα που ψάχνω για τυχόν προκηρύξεις του ΟΤΕ, για θέσεις που αφορούν φοιτητές. Θυμάμαι πως παλαιότερα είχαν γίνει... Αυτές που σε προσλαμβάνουν ανάλογα με το απολυτήριο λυκείου , στα τηλεφωνικά τους κέντρα... Ελπίζω πως κάποιος από εσάς θα γνωρίζει κάτι παραπάνω και θα μπορέσει να πληροφορήσει και μένα.. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν ξέρω αν έχουν γίνει φέτος, αυτό που ξέρω είναι οτι ακόμη προσλαμβάνουν άτομα που είχαν κάνει αίτηση πριν 3 περίπου χρόνια! Click για ανάπτυξη... Η τελευταια προκηρυξη, αν δεν κανω λαθος, εγινε πριν απο δυο χρονια, και στη Θεσσαλονικη, για παραδειγμα, ακομα προσλαμβανουν οσους εχουν βαθμο προσβασης 18,8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:54 Η Phoebe έγραψε: #4 09-09-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Η τελευταια προκηρυξη, αν δεν κανω λαθος, εγινε πριν απο δυο χρονια, και στη Θεσσαλονικη, για παραδειγμα, ακομα προσλαμβανουν οσους εχουν βαθμο προσβασης 18,8. Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις, πριν 2 χρόνια πρέπει να ήταν! Στην Αθήνα πήραν μια φίλη μου με βαθμό 18,1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Ο Klaus έγραψε: #5 09-09-08 11:59 Απότι λένε οι οτετζίδες θα πάει με συνέντευξη λογικά δεν θα κανακάνει...Πάντως αν θες τέτοια δουλειά υπάρχει το 11880 κτλ κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Insomniac: Η τελευταια προκηρυξη, αν δεν κανω λαθος, εγινε πριν απο δυο χρονια, και στη Θεσσαλονικη, για παραδειγμα, ακομα προσλαμβανουν οσους εχουν βαθμο προσβασης 18,8. Click για ανάπτυξη... Ναι δίκιο έχεις, πριν 2 χρόνια πρέπει να ήταν! Στην Αθήνα πήραν μια φίλη μου με βαθμό 18,1! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaus Διάσημο μέλος Ο Klaus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2.810 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Ο Klaus έγραψε: #5 09-09-08 11:59 Απότι λένε οι οτετζίδες θα πάει με συνέντευξη λογικά δεν θα κανακάνει...Πάντως αν θες τέτοια δουλειά υπάρχει το 11880 κτλ κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απότι λένε οι οτετζίδες θα πάει με συνέντευξη λογικά δεν θα κανακάνει...Πάντως αν θες τέτοια δουλειά υπάρχει το 11880 κτλ κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.