Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

4 μέρες βιέννη ή 4 μέρες όλη την αυστρία; Στυλ πανόραμα;
Βιέννη μόνο. Αλλά θα ήθελα να δω πράγματα όχι να γίνω Λούης και να τρέχω από το ένα στο άλλο. Πχ να απολαύσω μια όπερα, να πάω σε όσα περισσότερα κάστρα και παλάτια μπορώ αλλά να μου μείνει και ελεύθερος χρόνος να φαω ένα παγωτό βρε αδερφέ χωρίς να με νοιάζει η ώρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Έχει πάει κανείς Βιέννη; Πότε αξίζει να πας; Έχει πράγματα να δείς; Μέσα σε ένα 4ήμερο τι μπορείς - προλαβαίνεις να δεις;
είχα πάει καλοκαίρι και νομίζω πως είναι αρκετά διαφορετική απ' ό,τι θα την δεις τώρα που θα έχει κρύο και πιθανώς συννεφιά. αν πας, μπορείς να κάνεις 3-4 βασικά πράγματα όπως το να πας στο παλάτι της Σίσσυ, το cafe central, σε καμια όπερα ή ακόμη και κάποια βόλτα με τα τουριστικά λεωφορεία. επίσης, ψάξε να δεις αν κανουν free walking tours μέσα στην πόλη. εγώ όσες φορές το έχω κάνει έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη. και θα περπατήσεις την πόλη και θα μάθεις πολλά πράγματα για αυτήν. ωστόσο, εγώ θα σου πρότεινα να έκανες και κάποια μονοήμερη εκδρομή σε Hallstatt ή Salzburg γιατί 4 μέρες είναι πράγματι πολλές.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχει κανείς που να έχει πάει Βουδαπέστη; Που είναι και δίπλα μήπως το συνδιάσω;
Να πάω με τρένο να χαζέψει το μάτι μου απο το πράσινο

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

όσο για την Βουδαπέστη, εκεί φοβάμαι πως μια μέρα είναι λίγη. γιατί αξίζει να δεις τα αξιοθέατα, τα οποία είναι νομίζω περισσότερα από αυτά της Βιέννης, να πας οποισδήποτε σε κάποια από τα μεγάλα thermal baths αλλά να ζήσεις και την νυχτερινή ζωή με τις ruin pubs! οπότε ίσως θα έπρεπε να πας Βουδαπέστη σε κάποιο άλλο ταξίδι για να την ευχαριστηθείς περισσότερο.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

(mhn ξεχάσεις και μιά τόρτε από του ζάχερ για την Χιμ, μπας και εξευμενιστεί και της φύγει η ξινίλα

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Libertus
Συντονιστής

Η περίοδος άνοιξη προς καλοκαίρι είναι πάντα καλή, γιατί απολαμβάνεις το πράσινο και τη ζωντάνια της φύσης (τον χειμώνα δεν μένει φύλλο όρθιο) και δεν κάνει κρύο. Εναλλακτικά, πας και τον Δεκέμβριο για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Δλδ 4 μέρες είναι πολλές για Βιέννη λέτε ε;
Εγώ θα έλεγα ότι είναι και λίγες αλλά αυτό εξαρτάται καθαρά από το τι θέλεις να δεις και για πόσο.
Μόνο στον ζωολογικό κι εκεί τριγύρω θα χρειαστείς άνετα μισή ημέρα. Αλλά και λίγες να μην είναι, για να συνδυάσεις 2 μεγάλες πόλεις σίγουρα είναι λίγες.
Γνώμη μου είναι ότι κάθε (μεγάλη) πόλη έχει πολλά να δείξει και αξίζει την προσοχή μας. Όχι να πάμε να δούμε τα 2 πιο σημαντικά αξιοθέατα και μετά να φύγουμε για την επόμενη. Και μάλιστα τα πιο πολλά από αυτά τα βλέπεις και τα ζεις μόνο περπατώντας.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτά μας μένουν πάνω απ' όλα στην τελική κι όχι τα διαβητικά υπεργλυκαιμικά κώματα από τις ζάχερτόρτε
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Θεωρώ ότι ήταν το ιδανικό ώστε να μην βαρεθώ αλλά και να δω τις 2 αυτές πόλεις. Ίσως ενδεχομένως μερικές ακόμη ώρες να ήταν επιθυμητές, ενδεχομένως κυρίως για να υπάρχει και χρόνος χαλάρωσης.
Η φιλιππούπολη ήταν πιο πολύ για τα αρχαία της αλλά και για έναν απέραντο πεζόδρομο για περπάτημα όπως επίσης και την πανοραμική θέα της πόλης από τους λόφους που έχει.
Η Σόφια είναι ιδανική πόλη για ποδηλασία όλη μέρα, επίσης με μεγάλο πεζόδρομο που καταλήγει σε ένα μεγάλο, μεταξύ πολλών άλλων, καταπράσινο πάρκο. Φύση και πόλη συνυπάρχουν αρμονικά.
Δίπλα στην πόλη έχει ένα μαγευτικό πάρκο ίδιου μεγέθους με ολόκληρη την πόλη για ορειβασία.
Επίσης και ο ζωολογικός της κήπος ήταν πολύ καλός και μεγάλος, δε περιγράφεται πραγματικά.
Η διαδρομή μεταξύ Σόφιας και φιλιππούπολης με τρένο ήταν πολύ όμορφη και καταπράσινη επίσης, αν και λόγω κάποιου προβλήματος υπήρξε μια καθυστέρηση σχεδόν 2 ωρών σε μια στάση.
American Economist
Επιφανές μέλος

Εσεις που θα πατε τα χριστουγεννα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Θα παω 28 Δεκεμβριου με 2 Ιανουαριου Μοναχο!!!Deutschland.
Εσεις που θα πατε τα χριστουγεννα?
Στο νοσοκομείο.

Anw Γερμανία έχω προγραμματίσει για Μάιο ταξιδάκι Βερολίνο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.