Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Arty2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό μπορείς να το κάνεις με κάρτα που σου δίνει η τράπεζα και μπορείς να κάνεις και αναλήψεις αλλά μην το κάνεις για αγορές γιατί είναι επικύνδυνο (μπορεί να σου αδειάσουν όλο το λογαριασμό).αν γίνεται να έχει σύνδεση με το λογαριασμό μου στην Εθνική, ώστε όποτε πληρώνω κάτι με αυτή να αφαιρείται απο το λογαριασμό μου
Τώρα γοα προπληρωμένες έχω ακούσει για της Τράπεζας Αττικής, που είναι και VISA και άρα γενικώς αποδεκτή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Για την εθνική δεν γνωρίζω.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως με την ίδια λογική Arty και πιστεωτική κανονική να είχα θα μπορούσαν να μου σηκώσουν όλο το πιστωτικό όριο που λογικά είναι μεγαλύτερο απο το πενιχρό μου ταμείο

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Με την κάρτα που μου δίνει η τράπεζα (ΕΘΝΟcash) μόνο στα χαρτιά υποτίθεται οτι μπορώ να κάνω και αγορές. Στην πράξη δεν την δέχεται ούτε κατάστημα, ούτε κανένα e-shop.
Πάντως με την ίδια λογική Arty και πιστεωτική κανωνική να είχα θα μπορούσαν να μου σηκώσουν όλο το πιστωτικό όριο που λογικά είναι μεγαλύτερο απο το πενιχρό μου ταμείο![]()
Της Αλφα πάντως την δέχονται στα καταστήματα την έχω δοκιμάσει
Subject to change
e-steki.gr Founder

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εεεεμ άλλο η Άλφα, άλλο η Εθνική. Αμα η Εθνική δεν είχε περισσότερα καταστήματα απο τις άλλες με τίποτα δεν θα είχα εκεί λογαριασμό![]()
γιατί δεν κάνεις λογαριασμό στην Άλφα??
κι αυτή έχει πολλά καταστήματα
Subject to change
e-steki.gr Founder

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως αν σου είναι αναγκάια μια πιστωτική κάρτα ξέρω ότι η Citibank βγάζει πιστωτική κάρτα ειδικά για φοιτητές. Και την δέχονται σχεδόν παντού.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το θέμα μου παιδιά δεν είναι τόσο να τη δέχονται στα ελληνικά καταστήματα αλλά στα ξένα e-shops!
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ε όσο να πεις με τίποτα δεν έχει τόσα όσα η Εθνική!
Ναι σίγουρα αλλά πιστεύω πως είναι η αμέσως επόμενη που έει πολλά καταστήματα
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ έχω πιστωτική από τη Nova (φοιτητηκή) και απ' όσο θυμάμαι όταν την έβγαλα (πριν 4 χρόνια) δεν χρειάστηκα καμία έγκριση από τους γονείς μου! Μόνο μια βεβαίωση από τη γραμματεία ότι είσαι φοιτήτρια.
ΟΜΩΣ δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για αγορές μέσω διαδικτύου! Οπότε δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν κάνει! Πέρνα μια βόλτα από ένα κατάστημα και ρώτα.
Επίσης έχουν μακράν την καλύτερη εξηπυρέτηση που έχω δει!!!
Όσο για καταστήματα, η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα είναι γεμάτες! Σε μικρές πόλεις υστερεί λίγο...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Βγάλε μια προπληρωμένη στην Εγνατία Τράπεζα! Ε του π....η πια, η Θεσσαλονίκη το μόνο σίγουρο που έχει είναι η Εγνατία Τραπεζα και η Εγνατία λεοφώρος

Ειδάλλως Attica Gift Card απο Τράπεζα Αττικής (αλλά ξέχασα δεν τα πάτε τα Αθηναϊκά εκεί

Καλύτερα προπληρωμένες για e-shops κι αν σε κλέψουν ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν συνδέεται με κανένα λογαριασμό σου.

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Προπληρωμένη κάρτα mastecard ή visa είναι κάρτες που παίρνεις πχ δινοντας 10, 30 , 50 ευρω οσα νάναι και σου δίνουν τη κάρτα έχοντας μέσα το ποσό που έδωσες.. Σώστά μέχρι εδώ; Για να αποκτήσω τέτοια κάρτα τί προσωπικά στοιχεία πρέπει να δώσω.. εννοείτε ότι δε θέλω να δώσω τραπεζικό λογαριασμό γιαυτό θεωρώ ότι οι προπληρωμένες κάρτες σου δίνουν ακριβως αυτή τη δυνατότητα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Ούτε ΑΦΜ δεν μου ζήτησαν, και φυσικά ούτε κάποιο ποσό!
Η προπληρωμένη κάρτα είναι ακριβώς αυτό: ένας λογαριασμός στην τράπεζα που "επικοινωνεί" με μια κάρτα η οποία δεν σου κάνει πίστωση.
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Εγώ το 2007 με το που τελείωσα το λύκειο έβγαλα την prepaid VISA 123 για νέους, της Alpha.
Ούτε ΑΦΜ δεν μου ζήτησαν, και φυσικά ούτε κάποιο ποσό!
Η προπληρωμένη κάρτα είναι ακριβώς αυτό: ένας λογαριασμός στην τράπεζα που "επικοινωνεί" με μια κάρτα η οποία δεν σου κάνει πίστωση.
-petros
πες πως

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλω να κάνω τέτοια κάρτα για να πληρώσω ένα ποσό των 80 ευρώ και μετά δε θα τη ξαναχρειαστώ τη κάρτα..
Πείτε μου ένα πράγμα: Μπορώ να πάω εκεί που δίνουν προπληρωμένες κάρτες (σε τράπεζες προφανώς) να τους δώσω 80 ευρώ να μου δώσουν τη κάρτα και τέλος;
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάθε φορά που την χρησιμοποιώ κοστίζει για την τράπεζα η συναλλαγή 1 ευρώ είτε βάλεις χρήματα μέσα, είτε κάνεις αγορά, και απλώς την έχω και την χρησιμοποιώ 1-2 φορές τον χρόνο για τέτοιου είδους αγορές, και βάζω όσα χρήματα θέλω μέσα, δηλαδή όσα μου χρειάζονται, είτε στο ταμείο της τράπεζας, είτε σε ΑΤΜ.
Είναι πολύ απλή η διαδικασία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.