Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

dimijim
Διάσημο μέλος

Υπάρχει κάποια προπληρωμένη κάρτα που μπορώ να βγάλω εγώ σαν 18χρονος μόνο με την ταυτότητά μου και χωρίς να έχω λογαριασμό στην τράπεζα; Δηλαδή να πάω σε κάποιο κατάστημα, να δώσω τα στοιχεία μου, το ποσό που θέλω, την όποια επιβάρυνση για έκδοση και φόρτιση της κάρτας και μετά (είτε την ίδια μέρα είτε κι αργότερα) να παραλάβω την κάρτα (ή τα νούμερά της αν είναι άυλη) και να αρχίσω τις αγορές. Υπάρχει κάτι τέτοιο ή αναγκαστικά χρειάζεται περισσότερη χαρτούρα;
gademis
Τιμώμενο Μέλος

dimijim
Διάσημο μέλος

Πήρα τηλέφωνο στην attica και δεν...Αυτό έκανα με την gift card της attica bank. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι μπορείς εκεί να κάνεις αυτό που θές.
Θέλει ΑΦΜ, λογαριασμό ΔΕΗ και μερικά άλλα χαρτιά.
Άρα δε μου κάνει...
gregory nub
Διάσημο μέλος

Eurobank έχω ακούσει πως γίνεται να βγάλεις προπληρωμένες κάρτες για ηλεκτρονικές αγορές από 16(!) ετών. Για ρώτα τους...Να σας ρωτήσω λίγο κάτι αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει:
Υπάρχει κάποια προπληρωμένη κάρτα που μπορώ να βγάλω εγώ σαν 18χρονος μόνο με την ταυτότητά μου και χωρίς να έχω λογαριασμό στην τράπεζα; Δηλαδή να πάω σε κάποιο κατάστημα, να δώσω τα στοιχεία μου, το ποσό που θέλω, την όποια επιβάρυνση για έκδοση και φόρτιση της κάρτας και μετά (είτε την ίδια μέρα είτε κι αργότερα) να παραλάβω την κάρτα (ή τα νούμερά της αν είναι άυλη) και να αρχίσω τις αγορές. Υπάρχει κάτι τέτοιο ή αναγκαστικά χρειάζεται περισσότερη χαρτούρα;
fockos
Επιφανές μέλος

τώρα δυστυχως απαιτεί όλα αυτά που είπε ο gregory πάνω
Δυστυχώς δε πρέπει να γίνεται!!!!

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

dimijim
Διάσημο μέλος

Προπληρωμένη μόνο με ταυτότητα.
Σε 10' είναι έτοιμη απ το κατάστημα και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις αμέσως!

artonweb
Νεοφερμένο μέλος

Σε ότι αφορά ηλεκτρονικές τραπεζικές υπηρεσίες η Τράπεζα Πειραιώς είναι 100 χρόνια μπροστά.
Το λέω από προσωπική πείρα.
Σε 10 λεπτά άνοιξα βιβλιάριο,winbank και χρεωστική κάρτα (που είναι και VISA!)
Στην Aplha Bank περίμενα 12 μέρες!
souzana
Δραστήριο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Λέτε να χάλασε;
Θα δοκιμάσω αύριο μια contactless πληρωμή και βλέπουμε.
Αν προκύψει ότι χάλασε, θα δηλώσω κλοπή ή απώλεια να μου φέρουν άλλη. Το θέμα είναι μην πάω σε ΑΤΜ και μου τη φάει και γίνω ρεζίλι + ταλαιπωρηθώ.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Θα σου αλλαξουν τον αριθμο αν δηλωσεις οτι χαθηκε. Δε νομιζω να εχει χαλασει. Εγω πλενω συχνα τις καρτες μου με ζεστο νερο εν μεσω πανδημιας. Δοκιμασε αν λειτουργει σε ΑΤΜ. Αν οχι, απλα τους λες οτι χαλασε. Δεν ειναι αναγκη να τους πεις πως.Η χρωστική μου VISA (η οποία είναι και contactless) πλύθηκε μέσα σε τσέπη στους 40 βαθμούς στο πλυντήριο
Λέτε να χάλασε;
Θα δοκιμάσω αύριο μια contactless πληρωμή και βλέπουμε.
Αν προκύψει ότι χάλασε, θα δηλώσω κλοπή ή απώλεια να μου φέρουν άλλη. Το θέμα είναι μην πάω σε ΑΤΜ και μου τη φάει και γίνω ρεζίλι + ταλαιπωρηθώ.
Scandal
Διαχειριστής

Έκανα μια ανέπαφη συναλλαγή 1 ευρώ σε πρακτορίο του ΟΠΑΠ (χαμένο πήγε μην το ψάχνετεΘα σου αλλαξουν τον αριθμο αν δηλωσεις οτι χαθηκε. Δε νομιζω να εχει χαλασει. Εγω πλενω συχνα τις καρτες μου με ζεστο νερο εν μεσω πανδημιας. Δοκιμασε αν λειτουργει σε ΑΤΜ. Αν οχι, απλα τους λες οτι χαλασε. Δεν ειναι αναγκη να τους πεις πως.

Nick890
Επιφανές μέλος

Γιατί όχι με οινόπνευμα?Εγω πλενω συχνα τις καρτες μου με ζεστο νερο εν μεσω πανδημιας.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί όχι με οινόπνευμα?
Εμένα με τρομοκρατεί η ιδέα, αλλά δεν έχω ιδέα αν χαλάνε κτλ.Εγω πλενω συχνα τις καρτες μου με ζεστο νερο εν μεσω πανδημιας.
Επιλεγω αλκοολούχα λοσιόν αλλά δεν τις απολυμαίνω. Απολυμαίνω απλά τα χέρια μου όταν χρειαστεί
Nick890
Επιφανές μέλος

Και εγώ το είχα αυτό στην αρχή .Φαντασου έκανα απολύμανση σε δέματα ,βιβλία Ευδόξου κλπ ..... κολοκύθια μπλε στην ουσία .Μόνο την επιφάνεια του κινητού κάνωΕμένα με τρομοκρατεί η ιδέα, αλλά δεν έχω ιδέα αν χαλάνε κτλ.
Επιλεγω αλκοολούχα λοσιόν αλλά δεν τις απολυμαίνω. Απολυμαίνω απλά τα χέρια μου όταν χρειαστεί
Κάρτες Νταξ σιγα ,μέχρι να ξαναχρησιμοποιηθούν παθαίνουν μόνο τους απολύμανση χαχα
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Γιατι το τσιπακι αρχισε να μου κανει νουμερα μετα απο ενα διαστημα και εξαφανιστηκε και η υπογραφη πισωΓιατί όχι με οινόπνευμα?

fockos
Επιφανές μέλος

βαλε την πάλι στο πληντυριο και βάλε revolut..Έκανα μια ανέπαφη συναλλαγή 1 ευρώ σε πρακτορίο του ΟΠΑΠ (χαμένο πήγε μην το ψάχνετε) και δούλεψε κανονικά! Τώρα μένει μια δοκιμή και σ
ούτε προμηθείδες ουτε τπτ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.