Valder
Τιμώμενο Μέλος

Κράτα γερά αδερφέ!

Έχεις ξαναδεί άτομο να ξυπνάει, να πίνει γάλα και να ακούει Τερλέγκα;

Σκέψη μου παράλογη, σκέψη μου παράλογη, μήπως και μ' αγαπάς...
Ολα τα όνειρα που κάναμε εμείς, τα έκανες συντρίμμια με τη μιαααα
εσυ μου έκλεψες το γέλιο μιας ζωήηηης κι εγω μια άψυχη φωτογραφίααα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

μπα δεν θέλω να ρεζιλευτώ... με πμ μόνο αν θές :pΑρχική Δημοσίευση από nv :ανοιξε ενα ποστ και να δεις που σε λιγο καιρό θα την βρούμε την λύση!!Μην απελπίζεσαι!
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

ifrit[ ]
μπα δεν θέλω να ρεζιλευτώ... με πμ μόνο αν θές :p
Γιατι να ρεζιλευτεις καλε? Ειμαστε καλοπροαιρετοι ανθρωποι εμεις! (Κι όποιος δειξει οτι δεν ειναι θα τον πάρει ο διας!

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

ifrit[ ]
αχ αν ήξερες τι μ....ας είμαι...![]()
Έλα τώρα... Μεταλλάς και star wars fan ναι να είσαι μ***κας; δε γίνεται φίλε!

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

χαχαχχαααχαΑρχική Δημοσίευση από YoMaNaTiOn :Έλα τώρα... Μεταλλάς και star wars fan ναι να είσαι μ***κας; δε γίνεται φίλε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

μια διόρθωση μόνο... όχι star wars fan, star wars burned

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

που να τα ποστάρω όλα αυτά

να ναι καλά τα παιδιά

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Rania
Νεοφερμένο μέλος

Ένα έχω να πω οι εποχές άλλαξαν και αντί να μιλάνε οι άντρες στις γυναίκες, περιμένουν οι άντρες από εμάς. Βρε παιδιά τί μας κοιτάτε, βλέπετε σας κοιτάμε και εμείς και μετά φεύγετε; Πάρτε την απόφαση και ΜΙΛΗΣΤΕ! Αν δεν πείτε τίποτα αισχρό και αν αυτό που πείτε έχει και λίγο humor, τότε μη φοβάστε για χυλόπιτα

ʼντε κάντε τίποτα από εσάς περιμένουμε!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Όσον αφορα αυτό που λες, δεν μπιορω να καταλαβω γιατι πρεπει να τα περιμένουμε όλα απο τους άντρες. Αν ειναι έτσι για ποια ισότητα χτυπιόμαστε? Όπου μας συμφέρει μόνο? Και δεν εννοω να προσεγγίζουμε μονο εμεις αλλα όποιος μπορει κάθε φορα. Σκέψου δηλαδή να είναι δυο που γουστάρονται και ο αντρας να ειναι πολυ ντροπαλός η γυναίκα θαρραλεα αλλα να μην κάνει κίνηση γιατι σκεφτεται οτι πρεπει να την κάνει ο αντρας!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Αν ειναι έτσι για ποια ισότητα χτυπιόμαστε?
Όλο το πόστ σου είναι λογικότατο εκτός απ τη φράση που έχω στην παράθεση. Ποιά ισότητα λες; Ο καθένας ορίζει την ισότητα με βάση τα δικά του κριτήρια και θέτει τα δικά του όρια. ʼρα λοιπόν έχουμε την ισότητα ΣΟΥ, την ισότητα ΜΟΥ και παει λέγοντας. Κάποια κοπέλα μπορεί να θεωρεί φυσιολογικό (όπως κι εγω) οτι ο άντρας πρέπει να τολμά και να διεκδικεί.
Γιατί διαλύεις αρχέγονους ρόλους στο βωμό του φεμινισμού; Συγνώμμη αλλά ειλικρινά τσιτώθηκα τώρα. Σε όλες τις συζητήσεις επι του θέματος, κάνεις τα πάντα για να είσαι μέσα, και εκφράζεις μια τόσο απόλυτη άποψη. Κάποια πράγματα είναι άσχετα μεταξύ τους. Μη τα συνδέουμε επειδή είμαστε απόλυτοι.
Ξέρεις οτι στα λεω με σεβασμό και σαν φίλος. Μην παρεξηγηθείς

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Εσύ γιατί θεωρείς οτι πρέπει να διατηρούνται οι αρχέγονοι ρόλοι; Και η γυναίκα στη λάτζα να μεγαλώνει τα παιδιά ενώ ο άντρας είναι στο καφενείο αρχέγονος ρόλος είναι, για να μήν πώ το κλισσέ ρόπαλο και σούρσιμο απο το μαλλίΓιατί διαλύεις αρχέγονους ρόλους στο βωμό του φεμινισμού;

Αυτός ο τομέας της γυναικείας ισότητας είναι πολύ πίσω, και την πληρώνει και μεγάλο τμήμα του ανδρικού πλυθισμού. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι μου είπε ενας φίλος μου κάποτε που με συμβούλευε για αισθηματικό θέμα: "Μια κυρία, αν σου πεί όχι εννοεί ίσως, αν σου πει ίσως εννοεί ναι, και άν σου πεί ναι δέν είναι κυρία". Είναι αντιπροσωπευτικό αυτο του οτι είναι πολύ συνηθησμένο να κατακρίνεται μια γυναίκα που παίρνει πρωτοβουλία. Γι αυτο καταπιέζονται και βλέπεις να έχουν επιτυχία κάτι τύποι που νομίζουν οτι αυτοι είναι κι αλλοι δεν είναι, και όποιος έχει λιγο ανασφάλεια τον τρώει το μάυρο σκοτάδι (καλά όχι όλους, αλλα καταλαβαίνετε τί θέλω να πώ).
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle :Όσον αφορα αυτό που λες, δεν μπιορω να καταλαβω γιατι πρεπει να τα περιμένουμε όλα απο τους άντρες. Αν ειναι έτσι για ποια ισότητα χτυπιόμαστε? Όπου μας συμφέρει μόνο? Και δεν εννοω να προσεγγίζουμε μονο εμεις αλλα όποιος μπορει κάθε φορα. Σκέψου δηλαδή να είναι δυο που γουστάρονται και ο αντρας να ειναι πολυ ντροπαλός η γυναίκα θαρραλεα αλλα να μην κάνει κίνηση γιατι σκεφτεται οτι πρεπει να την κάνει ο αντρας!
Πέστα ρε.. Επιτέλους μια γυναίκα που έχει αυτή την άποψη..!
Subject to change
e-steki.gr Founder

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Και μετά με ρωτάνε όλοι γιατί σπαταλάω την μέρα μου στο πι σι :/
Porcelain
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.