Subject to change
e-steki.gr Founder

- Ενοποίηση των λογαριασμών των χρηστών. Πλέον θα υπάρχει κοινό login και για τα 3 sites και όταν συνδέεστε στο ένα, θα είστε συνδεδεμένοι σε όλα.
- Κοινά features. Κάποια features που μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο στο e-steki.gr, πλέον θα υπάρχουν και στα 3 sites (πχ αξιολόγηση μηνυμάτων). Φυσικά δυνατότητες που είχε μόνο το ischool θα συνεχίσουν κανονικά να υπάρχουν μόνο στο MyCat.
- Αλλαγές στο design. Αν και κάθε site θα διατηρήσει το δικό του χαρακτήρα θα υπάρχουν κοινές οπτικές "πινελιές" που να υπαινίσσονται ότι και τα 3 έχουν κάτι κοινό.
- Θα υπάρχουν τρόποι για αναζήτηση στο περιεχόμενο και των τριών και ανάγνωση νέων μηνυμάτων και από τα τρία μαζί. Φυσικά θα υπάρχουν ακόμη οι αντίστοιχες λειτουργίες για ξεχωριστά.
Γενικά προσπαθούμε η αλλαγή αυτή να σας φέρει μόνο οφέλη και όχι απώλειες. Θα πρέπει ωστόσο να δείξετε κατανόηση για τις πρώτες μέρες μετά την αλλαγή, όπου είναι πιθανό να υπάρχουν προβλήματα και παραλείψεις, λόγω του μεγέθους του εν λόγω έργου, τα οποία φυσικά θα λυνονται το συντομότερο αφότου υποπίπτουν στην αντίληψη μας.
Οι αλλαγές υπολογίζεται να γίνουν το αργότερο σε 10-20 μέρες. Καλό θα ήταν, όσοι έχετε λογαριασμό και σε κάποιο από τα άλλα 2 sites, να φροντίσετε μέχρι τότε να έχετε βάλει το ίδιο mail και στους 2 (ή 3) λογαριασμούς (και να το επιβεβαιώσετε φυσικά) ώστε να καταλάβει το σύστημα ότι είστε το ίδιο άτομο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να φτιαξετε και τα χρωματα γραμματοσειρας που δεν παιζουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εννοείς αν θα φαίνονται στα τελευταία μηνύματα τους; Κανονικά όχι.να ρωτησω κατι....βεβαια,δεν ξερω ποσο χαζο μπορει να 'ακουστει'...γιατι δεν ειμαι και πολυ ειδικη σε αυτα...τα θεματα μας δηλαδη που γραφουμε στο my cat θα διαβαζονται και απο τα αλλα site ;![]()
Αν και θα υπάρχει λειτουργία αν θέλει κάποιος να δει τελευταία μηνύματα και από τα 3.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Θα διορθωθούν και αυτά τότεΤελεια νεα!
Να φτιαξετε και τα χρωματα γραμματοσειρας που δεν παιζουν!![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Όχι, θα γίνουν όλα αυτόματα.![]()
σε ευχαριστω πολυ

evelynkar
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Γατέχων
Νεοφερμένο μέλος

Σύντομα θα γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο MyCat με στόχο την διευκόλυνση των μελών που συμμετέχουν και στα 3 site μας (mycat.gr, ischool.gr, e-steki.gr) και την ευκολότερη συντήρηση τους,
τι θα πει "μας" ; εκει ο κουμανταδορος ανδρας δεν ειναι..εσυ εισαι η γενικη δερβεναγας δλδ;
σχετικα με το ischool ..εχω δυσαρεστηθει πολυ στο παρελθον!
moukelis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστουμε Michelle και ομαδα που μας προσεχετε τοσο!
Τα φαλλοκρατικα θα τα αφησω ασχολιαστα για την Αλίκη.

Zbeebz
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Όσον αφορά αυτόν που λες Zbeebz, είναι ο αρχικός ιδιοκτήτης του iSchool και φίλος μας. To iSchool αγοράστηκε από εμας το καλοκαίρι.

Zbeebz
Νεοφερμένο μέλος

Καλέ, εντελώς πλάκα έκανα! Ούτε τον ξέρω τον άνθρωπο ούτε με ξέρει, ορκίζομαι στα γατιά μου!Όσον αφορά αυτόν που λες Zbeebz, είναι ο αρχικός ιδιοκτήτης του iSchool και φίλος μας. To iSchool αγοράστηκε από εμας το καλοκαίρι.![]()
Αν ήταν κρυάδα, mea culpa!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Την πρώτη φορά θα ζητηθεί ο κωδικός σας, εκτός αν μέχρι τότε σκεφτώ κάτι για να μεταφέρονται αυτόματα τα cookies. Χμ.να ρωτησω και κατι τελευταιο...οταν γινει αυτο,την πρωτη φορα που θα δοκιμασουμε να μπουμε...θα ζητηθει ο κωδικος μας...ή θα ειναι αυτοματα οπως παντα;![]()
Εγω ειμαι μελος στα δυο απο τα τρια
Στο e-steki είχα γραφτεί πολύ παλιά αλλά δεν συμμμετείχα, για το τρίτο σαιτ, αγνοούσα και την ύπαρξή του.![]()
Μην ξεχάσετε πριν την αλλαγή να βάλετε ίδιο mail και στους 2 λογαριασμούς σας! (αν δεν είναι ήδη ίδιο) ώστε να συγχωνευτούν.σχετικα με το ischool ..εχω δυσαρεστηθει πολυ στο παρελθον!
yasmin1gr
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παρεπιπτοντως εαν δεν μπορουμε να παμε με τα μπισκοτακια μας μαζι ε τι να κανουμε θα παμε να παρουμε αλλα
aretha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ σας έβγαλα όλους off, φαλλοκράτες και φεμινίστριες, αρσενικούς και θηλυκούς και κρυψόρχιδες, δερβέναγες και μη, για να μάθετε να φέρεστεΤα φαλλοκρατικα θα τα αφησω ασχολιαστα για την Αλίκη.![]()

On topic, νομίζω κι εγώ ότι η συγχώνευση θα μας ωφελήσει όλους μακροπρόθεσμα, οπότε αξίζει τον κόπο η προσαρμογή μας σε κάποια νέα δεδομένα

kounelaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ σας έβγαλα όλους off, φαλλοκράτες και φεμινίστριες, αρσενικούς και θηλυκούς και κρυψόρχιδες, δερβέναγες και μη, για να μάθετε να φέρεστε
On topic, νομίζω κι εγώ ότι η συγχώνευση θα μας ωφελήσει όλους μακροπρόθεσμα, οπότε αξίζει τον κόπο η προσαρμογή μας σε κάποια νέα δεδομένα![]()

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.