Παιδια κατανοω πληρως τα νευρα και το ξενερωμα που εφαγε καποιος με το σκηνικο..Εχω εχω φιλες που σκασανε μυτη απο Σαλονικα..Φυγαν πρωι πρωι με λεωφορειο απο ραδιοφωνικο σταθμο, φτασανε νωρις, φαγανε ολο τον ηλιο και την αναμονη,ειδαν τα 2 γκρουπακια και μετα φαγανε αυτο το απιστευτο ξενερωμα..
Ομως γιατι λεμε απαραδεκτο το σκηνικο και οτι ειναι ξεφτιλα? Δλδ δεν δικαιουται ενας τραγουδιστης να αρρωστησει πριν το live? Εκτος αν θεωρειται οτι απαγορευεται κατι τετιο..Ή εκτος αν γνωριζεται οτι ηταν αρρωστος απο νωρις και δεν ειδοποιησαν..
Όχι, δεν είναι αυτό το θέμα. Ο άνθρωπος αρρώστησε...so what? Όταν όμως η παραγωγός εταιρία -call me didi music- είναι ενήμερη για την ακύρωση της συναυλίας από νωρίς και αφήνει τα support groups να παίξουν κανονικά, κόβει εισητήρια
μέχρι τις 21.30 την ώρα που ξέρει πλέον οτι
στάνταρ δεν θα γίνει η συναυλία, αυτό είναι παλιανθρωπιά!!

Και άφησαν τον κόσμο να αγοράζει μπύρες και μπλουζάκια κανονικότατα, λες και θα γίνει η συναυλία...Τι δηλαδή, θα πούνε τώρα οτι δεν επιστρέφουν τα λεφτά επειδή έγινε η μισή συναυλία;; Μην τρελαθώ...ποιος θα έτρεχε μεσοβδόμαδα, στην μαλακάσσα, με 80 ευρώ το εισητήριο για να δει τους Puressence;!

Μην τρελαθούμε εντελώς ρε παιδιά...
Το μόνο μου μπορώ να καταλογήσω στους dm είναι οτι θα μπορούσαν να βγουν οι άλλοι δυο και να ανακοινώσουν την ματαίωση της συναυλίας. Δεν υπήρχε λόγος να βγει η άλλη η ξενέρωτη της didi και να πουλάει φούμαρα, οτι και καλά θα γίνει κανονικά αύριο η συναυλία, για να μην τους το σπάσουν το μαγαζί... Και άντε και ο Φλέτσερ έχει πένθος, ο Γκορ;;
Νταξ, οτι η didi έχει στο μυαλό της μόνο τα φράγκα το ξέραμε, αλλά αυτό παραείναι χοντρό...μας φέρονται λες και είμαστε ζώα!! Πληρώνουμε πανάκριβα εισητήρια για ανύπαρκτες υποδομές (καλό, χρυσό το Terra Vibe αλλά δεν έχει ούτε γκαράζ, ούτε εύκολη πρόσβαση και πρέπει να περπατάμε και μέσα στον αχυρόδρομο για ώωωωωρα λες και είμαστε πρόβατα...)
Προσωπικά θα το σκεφτώ πολύ αν θα ξαναπάω Μαλακάσσα για συναυλία...ακόμα και για gogol, placebo -που όλοι ξέρουμε τι αγάπη τους έχω- μαλλον δεν θα πάω. Εν πλήρη συνειδήση που λένε...