whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Πανελλήνιες 2003, μάθημα Έκθεση, θέμα "Επιστολή στον Δήμαρχο της πόλης για τη μόλυνση της πόλης μας"
Έγραφα, έγραφα και στο τέλος μου ήρθε στο νου κάτι πολύ πιασάρικο στο μυαλό, που ένιωθα και περήφανη που το σκέφτηκα και που θα έκλεινα με ωραίο και δυνατό τρόπο το γραπτό μου. Το "Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουμε".
Βγαίνω χαρωπή από την αίθουσα, πηγαίνω στο φροντιστήριο να πω στον καθηγητή μου πως έγραψα και του λέω όλο χαρά την τελευταία μου ατάκα, αφού σχεδόν μόνο αυτή θυμόμουν.

Ο καθηγητής τραβούσε τα μαλλιά του και μου ευχήθηκε να πέσω σε νεοδημοκράτες εξεταστές.
Το αποτέλεσμα ένας εξεταστής μου έβαλε 11 και ο άλλος 17!

ps: Φυσικά και δεν είχα ιδέα ότι το σύνθημα είχε ειπωθεί από νεοδημοκράτες πρωτύτερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Καλή σκέψη αλλά άθλια εκτέλεση ήταν η παρακάτω διαφήμιση
Bitch please

Η εκτέλεση των Α.Μ.Α.Ν ήταν σαφέστατα ανώτερη!!!!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

12 εκατομμύρια από τα δικά μας λεφτά, για να πλύνουν τον δικό μας εγκέφαλο, για να τους ξαναψηφίσουμε, για να μας φάνε κι άλλα λεφτά. Δηλαδή για τ' όνομα του Χριστού και της Παναγίας, πρέπει να είμαστε πολύ μαλάκες που δεν τους έχουμε πάρει κυριολεκτικά με τις πέτρες. Κυριολεκτικά όμως.
Διαφήμιση πρέπει να κάνει ένα προϊόν που η κατανάλωσή του προσφέρει απόλαυση στην πράξη και δεν είναι βλαβερό για τον κόσμο. Αυτοί οι δεν θέλω να χαρακτηρίσω πως, διαφημίζονται ενώ 30 χρόνια είναι η δυσφήμιση η ίδια στην πράξη.
Μικρό κόμμα αντιμνημονιακό και με πίεση ρε κερατάδες, θα φάτε καλά στις 6 Μαϊου.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Διαχρονική...
rakels
Δραστήριο μέλος

Έλεος δηλαδή, από αυτό περιμένουν ότι θα πάρουν ψήφους?
Αλλά τι να πεις κανείς? Όταν το ~40% της χώρας ψηφίζει ακόμα νδ και πασόκ, τίποτα δε φαίνεται αδύνατο...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Καλλιτεχνικά βρίσκω το σποτ άψογο σε αντίθεση με προηγούμενα σποτ του κόμματος σε άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.
ρε τσακο,,εγω που ειμαι νδ βασικα
και βρισκω το σποτ γελοιωδως ψευτικο και στημενο,,-ειδικα αυτη με τις μπουρμουληθρες ειναι για γιατρο-
ο λογος του σαμαρα ειναι καλος ομως..αλλα δεν φτανει.
και ολο κανει ζουμ στα προσωπα οπως ολα τα σποτ των κομματων,,ειναι μοδα φαινεται
βλακειες..
αντι να δειξει πχ πρωτα εικονες φτωχων φτωχειας ανεργεια,,και μετα εικονες αναπτυξης δουλειας επενδυσεων
δειχνει αυτην την λαιτ ξενερωτιλα με ανθρωπους φατσες και γελοια συνθηματα
δυστυχως οι διαφημιστες ειναι τοσο κατεστημενοι και προκατ,,που ολο τα ιδια ξενερωτα κανουν..
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε αυτές τις εκλογές δεν δικαιολογείται το: Δεν ήξερα, δε γνώριζα, εξαπατήθηκαΣαν βιντεάκι από τους Ράδιο Αρβύλα μου φάνηκε εμένα.
Έλεος δηλαδή, από αυτό περιμένουν ότι θα πάρουν ψήφους?
Αλλά τι να πεις κανείς? Όταν το ~40% της χώρας ψηφίζει ακόμα νδ και πασόκ, τίποτα δε φαίνεται αδύνατο...
Τέσπα, το πρώτο σποτ του πασοκ για αυτή την προεκλογική περίοδο είναι:
https://www.newsbomb.gr/ekloges-2012...sieythike-to-proto-proeklogiko-spot-toy-pasok
rakels
Δραστήριο μέλος

Σε αυτές τις εκλογές δεν δικαιολογείται το: Δεν ήξερα, δε γνώριζα, εξαπατήθηκα
Τέσπα, το πρώτο σποτ του πασοκ για αυτή την προεκλογική περίοδο είναι:
https://www.newsbomb.gr/ekloges-2012...sieythike-to-proto-proeklogiko-spot-toy-pasok
Πόσο πολύ παίζει να ταιριάζει το ''από τότε που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο'' σε αυτό το βίντεο?
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Τουλάχιστον η διαφήμιση δεν είναι σαν την παραπάνω του 2009. Είναι και αυτό μια πρόοδος.Πόσο πολύ παίζει να ταιριάζει το ''από τότε που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο'' σε αυτό το βίντεο?

fockos
Επιφανές μέλος

αν και δε θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ η διαφήμιση αυτή μου αρέσει επειδή είναι απλή, λιτή και ζητάει συγγνώμη. Δόθηκαν λίγα χρήματα για την παραγωγή της σε σύγκριση με την νδ
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

SWEET JESUS!!!!!!!!!!!!!!! πω πω αυτο πρεπει να ηταν απο τα πιο σοκαριστικα λεπτα της ζωης μου. θα υπαρξουν κι αλλα;

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σε αυτό το θέμα παραθέτουμε και σχολιάζομε τα διαφημιστικά σποτ των κομμάτων για τις βουλευτικές εκλογές 2012. Έπειτα τα σχολιάζουμε καλλιτεχνικά ή με βάση το περιεχόμενο.
Αρχίζω με ένα σποτ της ΝΔ.
Καλλιτεχνικά βρίσκω το σποτ άψογο σε αντίθεση με προηγούμενα σποτ του κόμματος σε άλλες εκλογικές αναμετρήσεις. Μας παραθέτει ένα βουνό από διλλήματα και στο τέλος μας προτρέπει να ψηφίσουμε ΝΔ.

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Η ΝΔ έχει κάνει καλές κινήσεις ως προς το marketing επί Σαμαρά. Η αρχή έγινε με το logo του κόμματος.
Από αυτόσε αυτό![]()
![]()

Isiliel
Επιφανές μέλος

Μανούλα μου, ο Οξαποδώ!!!
αν και δε θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ η διαφήμιση αυτή μου αρέσει επειδή είναι απλή, λιτή και ζητάει συγγνώμη. Δόθηκαν λίγα χρήματα για την παραγωγή της σε σύγκριση με την νδ

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Μανούλα μου, ο Οξαποδώ!!!
ναι,σαν διολος φαινεται
κακος ανθρωπος που προσπαθει να το παιξει καλος και ταπεινος
ειναι δυνατον αυτος ο ανθρωπος να γινει συμπαθης οπως ο Γιωργακης εστω?
τουλαχιστον ο σαμαρας βγαζει κατι το χαζοχαρουμενο λιγο υπερβολικο,,αλλα δεν τρομαζω οπως με τον βαγγελα..
και δεν ειναι θεμα παχους εννοειται,,υπαρχουν χοντροι χαριτμενοι ανθρωποι,,αλλα υφους,,
αυτο το βλεμμα κουμποτρυπα του βενιζελου με τρομαζει..
βγαζει τετοια σκληροτητα,,
koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Σωστά, τουλάχιστον με τον Αντώνη ξέρεις ότι θα την φας, αλλά θα στην φορέσει με έναν κάπως πιο ήπιο τρόπο. Ενώ ο άλλος ο αγροίκος ρε παιδί μου, απαπαπαπα.τουλαχιστον ο σαμαρας βγαζει κατι το χαζοχαρουμενο λιγο υπερβολικο,,αλλα δεν τρομαζω οπως με τον βαγγελα..
και δεν ειναι θεμα παχους εννοειται,,υπαρχουν χοντροι χαριτμενοι ανθρωποι,,αλλα υφους.

ΥΓ: Πώς την πετυχαίνει αυτή τη γλίτσα στο μαλλί σε κάθε του εμφάνιση, απορία το 'χω.

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

12 εκατομμύρια επιχορήγησης στα κόμματα για τις εκλογές, να πηγαίνουν σε διαφήμιση λες και κάνουν μάρκετινγκ στο λάδι και στο ζαμπόν για να πουλήσει.
12 εκατομμύρια από τα δικά μας λεφτά, για να πλύνουν τον δικό μας εγκέφαλο, για να τους ξαναψηφίσουμε, για να μας φάνε κι άλλα λεφτά. Δηλαδή για τ' όνομα του Χριστού και της Παναγίας, πρέπει να είμαστε πολύ μαλάκες που δεν τους έχουμε πάρει κυριολεκτικά με τις πέτρες. Κυριολεκτικά όμως.
Διαφήμιση πρέπει να κάνει ένα προϊόν που η κατανάλωσή του προσφέρει απόλαυση στην πράξη και δεν είναι βλαβερό για τον κόσμο. Αυτοί οι δεν θέλω να χαρακτηρίσω πως, διαφημίζονται ενώ 30 χρόνια είναι η δυσφήμιση η ίδια στην πράξη.
Μικρό κόμμα αντιμνημονιακό και με πίεση ρε κερατάδες, θα φάτε καλά στις 6 Μαϊου.
Exactly that. Δε γίνεται ανάμεσα στις διαφημίσεις για το ρολό κουζίνας και το απορρυπαντικό πιάτων να πετάγεται είτε ο Βενιζέλος είτε ο Σαμαράς. Ούτε να τα βλέπω δε θέλω τα ... σποτάκια τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.