Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
Ανοιγω το θεμα αυτο και αν υπαρχει ηδη, μεταφερετε το καπου σχετικα. Βαζω την αναρτηση της ΝΙΚΗΣ στο φβ και ας μην θεωρηθει οτι της κανω διαφημιση, γιατι ειναι το μονο κόμμα που αντιστεκεται στον ΠΑ. Αν κανω λαθος, πειτε μου ποιος αλλος πολιτικος εχει την ιδια θεση με αυτην της Νικης.
Αναρτηση Νικης στο φβ, 3-11-2025
Σε λίγες ημέρες, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, θα αποδοθεί υποχρεωτικά σε κάθε Έλληνα ο Προσωπικός Αριθμός. Στόχος είναι η καθιέρωση του Προσωπικού Αριθμού στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων.
Παρουσιάζεται ως απλή διοικητική αλλαγή, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάτι πολύ βαθύτερο. Είναι ένα βήμα που αγγίζει τον πυρήνα της ελευθερίας και της ιδιωτικότητάς μας.
Σήμερα θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους Έλληνες που αντιστέκονται με ευγένεια, νηφαλιότητα και αξιοπρέπεια. Σε όσους δεν αποδέχονται αδιαμαρτύρητα μια απόφαση που αφορά τη ζωή τους. Στα εκατομμύρια Ελλήνων που ενημερώνονται, ρωτούν και συζητούν. Σε όσους καταλαβαίνουν ότι το να υπερασπίζεσαι την ελευθερία σου δεν είναι άρνηση, είναι καθήκον.
Η τεχνολογία μπορεί να μας υπηρετήσει, αλλά μπορεί και να μας ελέγξει. Εκεί κρίνεται η μάχη της εποχής μας: αν θα μείνουμε πολίτες με συνείδηση ή αν θα γίνουμε απλά δεδομένα σε μια οθόνη.
Η ΝΙΚΗ έχει ήδη κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα, με προσφυγή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και αίτηση ακύρωσης των διατάξεων του Προσωπικού Αριθμού στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ο Προσωπικός Αριθμός ίσως επιβληθεί. Ίσως ακολουθηθεί η μέθοδος της σιωπηρής επιβολής, αφαιρώντας τις εναλλακτικές, μέχρι να «μην έχουμε επιλογή». Ενδεχομένως να επιχειρηθεί και έμμεσος εξαναγκασμός μέσω ψηφιακών υπηρεσιών.
Η χρήση, η σημασία και η δύναμή του εξαρτώνται από εμάς. Από τη δική μας επιλογή να μείνουμε άγρυπνοι, υπεύθυνοι και ελεύθεροι. Η αληθινή αντίσταση είναι η άρνηση χρήσης του.
Η ΝΙΚΗ καλεί όλους να συνεχίσουν με ψυχραιμία, ενότητα και αποχή από οποιαδήποτε ενεργή καταχώρηση και εμπέδωση του Προσωπικού Αριθμού. Είναι βασικό να μην γίνει χρήση αυτού του αριθμού. Να διεκδικούμε θεσμική διαφάνεια, σεβασμό στα δικαιώματά μας και να κρατάμε τον άνθρωπο πάνω από τον αλγόριθμο.
Είμαστε αισιόδοξοι, γιατί η ΝΙΚΗ έχει κάνει όλα όσα θεσμικά έπρεπε να γίνουν. Με βάση τις ενέργειες που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση, η ΝΙΚΗ θα κλιμακώσει περαιτέρω τις δράσεις της. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας.
Τον τελευταίο λόγο, όμως, τον έχει ο Θεός.
Θ.Ο. Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Αναρτηση Νικης στο φβ, 3-11-2025
Σε λίγες ημέρες, σύμφωνα με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, θα αποδοθεί υποχρεωτικά σε κάθε Έλληνα ο Προσωπικός Αριθμός. Στόχος είναι η καθιέρωση του Προσωπικού Αριθμού στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων.
Παρουσιάζεται ως απλή διοικητική αλλαγή, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάτι πολύ βαθύτερο. Είναι ένα βήμα που αγγίζει τον πυρήνα της ελευθερίας και της ιδιωτικότητάς μας.
Σήμερα θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους Έλληνες που αντιστέκονται με ευγένεια, νηφαλιότητα και αξιοπρέπεια. Σε όσους δεν αποδέχονται αδιαμαρτύρητα μια απόφαση που αφορά τη ζωή τους. Στα εκατομμύρια Ελλήνων που ενημερώνονται, ρωτούν και συζητούν. Σε όσους καταλαβαίνουν ότι το να υπερασπίζεσαι την ελευθερία σου δεν είναι άρνηση, είναι καθήκον.
Η τεχνολογία μπορεί να μας υπηρετήσει, αλλά μπορεί και να μας ελέγξει. Εκεί κρίνεται η μάχη της εποχής μας: αν θα μείνουμε πολίτες με συνείδηση ή αν θα γίνουμε απλά δεδομένα σε μια οθόνη.
Η ΝΙΚΗ έχει ήδη κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα, με προσφυγή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και αίτηση ακύρωσης των διατάξεων του Προσωπικού Αριθμού στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ο Προσωπικός Αριθμός ίσως επιβληθεί. Ίσως ακολουθηθεί η μέθοδος της σιωπηρής επιβολής, αφαιρώντας τις εναλλακτικές, μέχρι να «μην έχουμε επιλογή». Ενδεχομένως να επιχειρηθεί και έμμεσος εξαναγκασμός μέσω ψηφιακών υπηρεσιών.
Η χρήση, η σημασία και η δύναμή του εξαρτώνται από εμάς. Από τη δική μας επιλογή να μείνουμε άγρυπνοι, υπεύθυνοι και ελεύθεροι. Η αληθινή αντίσταση είναι η άρνηση χρήσης του.
Η ΝΙΚΗ καλεί όλους να συνεχίσουν με ψυχραιμία, ενότητα και αποχή από οποιαδήποτε ενεργή καταχώρηση και εμπέδωση του Προσωπικού Αριθμού. Είναι βασικό να μην γίνει χρήση αυτού του αριθμού. Να διεκδικούμε θεσμική διαφάνεια, σεβασμό στα δικαιώματά μας και να κρατάμε τον άνθρωπο πάνω από τον αλγόριθμο.
Είμαστε αισιόδοξοι, γιατί η ΝΙΚΗ έχει κάνει όλα όσα θεσμικά έπρεπε να γίνουν. Με βάση τις ενέργειες που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση, η ΝΙΚΗ θα κλιμακώσει περαιτέρω τις δράσεις της. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας.
Τον τελευταίο λόγο, όμως, τον έχει ο Θεός.
Θ.Ο. Ψηφιακής Διακυβέρνησης
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.816 μηνύματα.
Την Κυριακή είχε μεγάλη πορεία επί του θέματος στη Θεσσαλονίκη.
Να βάλουν τις νέες ταυτότητες και τους προσωπικούς αριθμούς εκεί που ξέρουν...
Να βάλουν τις νέες ταυτότητες και τους προσωπικούς αριθμούς εκεί που ξέρουν...
Άντε εσείς καλά αντιστέκεστε… εμεις οι αμαρτωλοί και αφελείς που βγάλαμε ήδη τι θα κάνουμε…; 
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.816 μηνύματα.
Ε δεν θα τη γλυτώσουμε και εμείς. Αφού από αύριο λένε θα τους μοιράσει το σύστημα αυτόματα σε όλους όσους δεν έβγαλαν. Τα ίδια θα γίνουν και με τη νέα ταυτότητα αφού όταν θα λήξει η προθεσμία (νομίζω πήγε στο 2027) μετά θα σε αναγκάσουν με πολλούς τρόπους να τη βγάλεις. Όπως με τα εμβόλια τότε που για να πηγαίναμε στις σχολές μας χωρίς αυτό έπρεπε να γεννάμε λεφτά για 2 rapid test την εβδομάδα.Άντε εσείς καλά αντιστέκεστε… εμεις οι αμαρτωλοί και αφελείς που βγάλαμε ήδη τι θα κάνουμε…;![]()
Τα αστικά κράτη είναι πανίσχυρα και επιβάλλουν τη βούλησή τους στους πολίτες. Ουσιαστική αντίδραση δεν υπάρχει και αυτές που γίνονται συχνά ενέχουν μέσα τους και γραφικούς καμένους που είναι ό,τι πρέπει για το σύστημα ώστε να πει στον κόσμο «οι μόνοι που αντιδράν είναι κάτι συνωμοσιολόγοι καμένοι, θέλετε να είστε με αυτούς;». Άρα για άλλη μια φορά θα περάσουν αυτό που θέλουν όπως πέρασαν ανενόχλητοι (αφού μόνο οι ανάρχες αντέδρασαν) τον εκτρωματικό νέο ποινικό κώδικα. Και η αυταρχική κρατική δυστοπία, συνεχίζεται...
ghоul
Νεοφερμένο μέλος
Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Θέλω να δω τώρα που θα βγει αυτόματα ο αριθμος-χαραγμα-χξς πόσοι από τους φανατικούς χριστιανούς θα προτιμήσουν να σώσουν την ψυχή τους, εγκαταλείποντας την κοινωνία των ανθρώπων και καταφεύγοντας στα βουνά όπως εκανε ο Κλεομένης. Πιστεύω με ελάχιστες εξαιρέσεις θα πουλήσουν την ψυχή τους στον διάβολο και θα κάτσουν στα αυγά τους
Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
Ο καθενας οπως τον φωτισει ο Θεος...Άντε εσείς καλά αντιστέκεστε… εμεις οι αμαρτωλοί και αφελείς που βγάλαμε ήδη τι θα κάνουμε…;![]()
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα.
Και εμεις θα το εχουμε αυτοματα δυστυχως ...το θεμα ειναι απο εδω και περα η νομικη μας κάλυψη ...Άντε εσείς καλά αντιστέκεστε… εμεις οι αμαρτωλοί και αφελείς που βγάλαμε ήδη τι θα κάνουμε…;![]()
Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καποιοι Γιαννη, θα την γλυτωσουν, ειναι τα λεγομενα "κόμαντος του Θεου", οι πολυ πιστοι δηλ και οι πολυ δυνατοι...Ελπιζω αναμεσα σ αυτους να ειμαι και γω. Καποιος παντα κανει την αρχη στην αντισταση και μετα ακολουθουν οσοι πιστοι το θελησουν. Καποιοι ήδη πηραν τα ορη και τα βουνα.Ε δεν θα τη γλυτώσουμε και εμείς. Αφού από αύριο λένε θα τους μοιράσει το σύστημα αυτόματα σε όλους όσους δεν έβγαλαν. Τα ίδια θα γίνουν και με τη νέα ταυτότητα αφού όταν θα λήξει η προθεσμία (νομίζω πήγε στο 2027) μετά θα σε αναγκάσουν με πολλούς τρόπους να τη βγάλεις. Όπως με τα εμβόλια τότε που για να πηγαίναμε στις σχολές μας χωρίς αυτό έπρεπε να γεννάμε λεφτά για 2 rapid test την εβδομάδα.
Τα αστικά κράτη είναι πανίσχυρα και επιβάλλουν τη βούλησή τους στους πολίτες. Ουσιαστική αντίδραση δεν υπάρχει και αυτές που γίνονται συχνά ενέχουν μέσα τους και γραφικούς καμένους που είναι ό,τι πρέπει για το σύστημα ώστε να πει στον κόσμο «οι μόνοι που αντιδράν είναι κάτι συνωμοσιολόγοι καμένοι, θέλετε να είστε με αυτούς;». Άρα για άλλη μια φορά θα περάσουν αυτό που θέλουν όπως πέρασαν ανενόχλητοι (αφού μόνο οι ανάρχες αντέδρασαν) τον εκτρωματικό νέο ποινικό κώδικα. Και η αυταρχική κρατική δυστοπία, συνεχίζεται...
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα.
Αυτος που δεν εχει παιδια και υποχρεωσεις μπορει ...Καποιοι Γιαννη, θα την γλυτωσουν, ειναι τα λεγομενα "κόμαντος του Θεου", οι πολυ πιστοι δηλ και οι πολυ δυνατοι...Ελπιζω αναμεσα σ αυτους να ειμαι και γω. Καποιος παντα κανει την αρχη στην αντισταση και μετα ακολουθουν οσοι πιστοι το θελησουν. Καποιοι ήδη πηραν τα ορη και τα βουνα.
Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτην την κακεντρεχεια την ειχαν και οσοι ηταν υπερ των εμβολιων και λεγαν σε μας τους ανεμβολιαστους, να πατε να πεθανετε!...Και τελικα, ο θανατος θερισε τους εμβολιασμενους...Θέλω να δω τώρα που θα βγει αυτόματα ο αριθμος-χαραγμα-χξς πόσοι από τους φανατικούς χριστιανούς θα προτιμήσουν να σώσουν την ψυχή τους, εγκαταλείποντας την κοινωνία των ανθρώπων και καταφεύγοντας στα βουνά όπως εκανε ο Κλεομένης. Πιστεύω με ελάχιστες εξαιρέσεις θα πουλήσουν την ψυχή τους στον διάβολο και θα κάτσουν στα αυγά τους
Παντως, μην μπερδευεσαι, ο ΠΑ ΔΕΝ ειναι το χαραγμα. Το χαραγμα θα ειναι κατι που δεν θα βγαινει με τιποτα απο το σωμα μας.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Αναφέρεσαι στον Κλεομένη;Καποιοι ήδη πηραν τα ορη και τα βουνα.

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.264 μηνύματα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνουν άρθρα που λένε να βγάλουμε οπωσδήποτε έως αύριο προσωπικό αριθμό, μιας και λήγει η προθεσμία. Τελικά θα μοιραστούν αυτόματα ή όχι; Ξέρει κανείς;
Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην απογοητευεσαι, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν παιδιά, έχουν ωστόσο δικούς τους ανθρώπους, γονείς, ανηψια, φίλους κλπ. Θα κάνουμε μια προσευχή στον Θεό να πάρει το αίσθημα της πείνας και ανάλογα με την πίστη μας θα μας δοθεί. Όπως έδωσε και το μάνα εξουρανου.Αυτος που δεν εχει παιδια και υποχρεωσεις μπορει ...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν τον ξέρω καλά, αναφέρομαι σε όλους εκείνους τους ανθρώπους, μέσα και γνωστοί ηθοποιοί, που παράτησαν τις πόλεις και πήγαν στην ύπαιθρο. Είναι μια καλή αρχή αυτό.Αναφέρεσαι στον Κλεομένη;![]()
Όταν μάθω, θα σας πω. Προς το παρόν δεν γνωρίζω και γω.Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνουν άρθρα που λένε να βγάλουμε οπωσδήποτε έως αύριο προσωπικό αριθμό, μιας και λήγει η προθεσμία. Τελικά θα μοιραστούν αυτόματα ή όχι; Ξέρει κανείς;
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειναι το ιδιο .Μην απογοητευεσαι, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν παιδιά, έχουν ωστόσο δικούς τους ανθρώπους, γονείς, ανηψια, φίλους κλπ. Θα κάνουμε μια προσευχή στον Θεό να πάρει το αίσθημα της πείνας και ανάλογα με την πίστη μας θα μας δοθεί. Όπως έδωσε και το μάνα εξουρανου.
Για το παιδι που ειμαι ακομα εγω υπευθυνη να σπουδασει και να μορφωθει πως θα φερθω τοσο ανευθυνα ;
Επειδη εγω ειμαι κολλημένη θα παρω στο λαιμο μου και το παιδι μου ;
Εγω τα ονειρα μου τα κατεκτησα νιωθω γεματη και μπορει να παω ,το παιδι που ακομα εξαρταται απο εμενα ;
Επειτα εφοοσν ο προσωπικος αριθμος δεν ειναι το χαραγμα γιατι να το κανω ;
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.431 μηνύματα.
Ωχ τι είναι αυτά που γράφεις καλέ;Αυτην την κακεντρεχεια την ειχαν και οσοι ηταν υπερ των εμβολιων και λεγαν σε μας τους ανεμβολιαστους, να πατε να πεθανετε!...Και τελικα, ο θανατος θερισε τους εμβολιασμενους...
Θα σε πάρουν με τις πέτρες εδώ μέσα...Έχει δώσει πολύ πόνο αυτή η ιστορία, τι να πω δηλαδή στο φίλο μου που καρκίνιασε και έκανε μεταμόσχευση μυελού, πως έφταιγε το εμβόλιο covid; Όταν μάλιστα έχει εμβολιάσει και τα παιδιά του; Λες απλά αυτό που θέλει να ακούσει: "Δεν ευθύνονται τα εμβόλια covid για την ξαφνικίτιδα και τους turbo καρκίνους", κι ο καθένας θα πιστέψει ό,τι θέλει.
Θέλουν την νομιμοποίηση, ότι τον έχεις αποδεχτεί γιατί διαφορετικά δεν μπορούν να το χρησιμοποιούν ως προσωπικό δεδομένο. Θα μας αναγκάσουν αργά ή γρήγορα με τεχνάσματα αλλά θα υπάρξουν και σφοδρές αντιδράσεις με πολιτικό κόστος. Φυσικά η εκκλησία όπως έκανε και με τα εμβόλια covid, θα σταθεί αρωγός του συστήματος για άλλη μια φορά.Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνουν άρθρα που λένε να βγάλουμε οπωσδήποτε έως αύριο προσωπικό αριθμό, μιας και λήγει η προθεσμία. Τελικά θα μοιραστούν αυτόματα ή όχι; Ξέρει κανείς;
Ιερά Σύνοδος για Προσωπικό Αριθμό – «Δεν εγείρεται θεολογικό ζήτημα»
«Ο προσωπικός αριθμός υποκαθιστά υφισταμένους αριθμούς και δεν μπορεί να εγερθεί ισχυρισμός περί αντισυνταγματικού περιορισμού των ατομικών ελευθεριών», τονίζει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Δεν λέω, είναι βαλιντ όλες οι ανησυχίες σας.
Αλλά να αρχίσουμε να παίρνουμε τα όρη και τα βουνά… έμμ, λίγο ακραίο μου ακούγεται.
Αλλά να αρχίσουμε να παίρνουμε τα όρη και τα βουνά… έμμ, λίγο ακραίο μου ακούγεται.
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.091 μηνύματα.
Τι χάραγμα και κουταμάρες, ένας αριθμός είναι που (κατ αυτούς) θα αντικαταστήσει τους άλλους αριθμούς ή κατα τη γνωμη μου θα κανει τα πράγματα λίγο ακόμα πιο πολύπλοκα για να χτιζει πλατφόρμες η ΝΔ του Πιερρακάκις πασόκερ και να λέει οτι κάτι κάνει.
Όταν έρθει η ώρα να μας κάνουν chip augmentations στον εγκέφαλο ή στο σώμα (οπως στα παιχνιδια Deus Ex), που χωρίς αυτό δε θα μπορείς να ψωνίζεις ούτε να τρως, εκεί ναι το συζητάμε για το χάραγμα.
Αλλά ούτως ή άλλως δεν ανησυχώ γιατί ως τότε, είτε θα χω πεθάνει, είτε θα ειμαι κάπου σε μια επαρχία στην Νοτιο-Ανατολική Ασία μακριά από τη Δύση και τις πόλεις της.
Όταν έρθει η ώρα να μας κάνουν chip augmentations στον εγκέφαλο ή στο σώμα (οπως στα παιχνιδια Deus Ex), που χωρίς αυτό δε θα μπορείς να ψωνίζεις ούτε να τρως, εκεί ναι το συζητάμε για το χάραγμα.
Αλλά ούτως ή άλλως δεν ανησυχώ γιατί ως τότε, είτε θα χω πεθάνει, είτε θα ειμαι κάπου σε μια επαρχία στην Νοτιο-Ανατολική Ασία μακριά από τη Δύση και τις πόλεις της.
ghоul
Νεοφερμένο μέλος
Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνουν άρθρα που λένε να βγάλουμε οπωσδήποτε έως αύριο προσωπικό αριθμό, μιας και λήγει η προθεσμία. Τελικά θα μοιραστούν αυτόματα ή όχι; Ξέρει κανείς;
Θα μοιραστούν απλά αν τον βγάλεις μόνος σου μπορείς να τον επιλέξεις εσύ, οπότε θα είναι ευκολότερο να τον θυμάσαι. Αν φυσικά είναι διαθέσιμος και δεν τον έχει πάρει άλλος
Τι χάραγμα και κουταμάρες, ένας αριθμός είναι που (κατ αυτούς) θα αντικαταστήσει τους άλλους αριθμούς ή κατα τη γνωμη μου θα κανει τα πράγματα λίγο ακόμα πιο πολύπλοκα για να χτιζει πλατφόρμες η ΝΔ του Πιερρακάκις πασόκερ και να λέει οτι κάτι κάνει.
Το ότι ο συγκεκριμένος αριθμός είναι το χάραγμα παίζει αρκετά στους ακραίους χριστιανικούς κύκλους
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.091 μηνύματα.
Καλά, πελατάκια ψάχνουνε τωρα που το μαντρι της νουδουλας διαλύεται, να παρει ο καθε χριστ-ηγέταρος το 3% του στη Βουλή να κάνει τον Ελέω Θεου Βασιλεύς των Ρωμαίων και θα έχει αγοράσει εισιτήριο για τον Παράδεισο.Το ότι ο συγκεκριμένος αριθμός είναι το χάραγμα παίζει αρκετά στους ακραίους χριστιανικούς κύκλους
Η αληθινή πίστη, για μένα, είναι αλλιώς.
ghоul
Νεοφερμένο μέλος
Καλά, πελατάκια ψάχνουνε τωρα που το μαντρι της νουδουλας διαλύεται, να παρει ο καθε χριστ-ηγέταρος το 3% του στη Βουλή να κάνει τον Ελέω Θεου Βασιλεύς των Ρωμαίων και θα έχει αγοράσει εισιτήριο για τον Παράδεισο.
Η αληθινή πίστη, για μένα, είναι αλλιώς.
Έχω να διαβάσω χρόνια την Αγία γραφή, οπότε δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν θυμάμαι σωστα, πρώτα εμφανίζεται ο αντίχριστος και μετά έρχεται το σφράγισμα. Ε, αντίχριστο με τα χαρακτηριστικά όπως περιγράφεται στις γραφές δεν έχουμε. Αυτό είναι σιγουρο. Οπότε και θεολογικά δεν παίζει να στέκει το αφήγημα περί χαράγματος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool