Παιδιά, δε διάβασα όσα λέτε, αλλά τι ρόλο παίζει αυτός ο αριθμός; Έχουμε όλοι ένα ΑΜΚΑ καθένας το δικό του και ένα ΑΦΜ, επίσης καθένας το δικό του και δεν υπάρχουν δυο ίδια. Επίσης έχει καθένας αριθμό ταυτότητας, επίσης καθένας διαφορετικό; Υπάρχουν ήδη 3 νούμερα για να ταυτοποιούμαστε. Τι θέλουμε και τέταρτο νούμερο;
Η δικαιολογια της κυβερνησης για τον ΠΑ ειναι γελοια εως ανυπαρκτη! Αποφασίζομεν και διατασσωμεν, αυτο. Δεν υπαρχει γι αυτους δικαιολογια γιατι υπαρχει ενας τεταρτος αριθμος!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Νοεμβρίου 2025
Είναι off-topic αλλά έτσι από περιέργεια, υπάρχουν αποδείξεις γι' αυτό το fantasy σενάριο που παραθέτεις ή τα λες επειδή σου αρέσουν;
Παραθετω απο Αποκαλυψη τα εξης χωρια και αποσπασματα:
Για το φλας του ηλιου,
δες 7ο κεφ., στ. 16
16 οὐ πεινάσουσιν ἔτι οὐδὲ διψήσουσιν ἔτι, οὐδ᾿ οὐ μὴ πέσῃ ἐπ᾿ αὐτοὺς ὁ ἥλιος οὐδὲ πᾶν καῦμα,
Και 8ο κεφ., στ. 12
12 Καὶ ὁ τέταρτος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ἐπλήγη τὸ τρίτον τοῦ ἡλίου καὶ τὸ τρίτον τῆς σελήνης καὶ τὸ τρίτον τῶν ἀστέρων, ἵνα σκοτισθῇ τὸ τρίτον αὐτῶν, καὶ τὸ τρίτον αὐτῆς μὴ φανῇ ἡ ἡμέρα, καὶ ἡ νὺξ ὁμοίως.
Για τον Πολεμαρχο,
δες 6ο κεφ., στ. 2
2 καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ᾿ αὐτὸν ἔχων τόξον· καὶ ἐδόθη αὐτῷ στέφανος, καὶ ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ.
Και 19ο κεφ., στιχοι 11-16
11 Καὶ εἶδον τὸν οὐρανὸν ἀνεῳγμένον, καὶ ἰδοὺ ἵππος λευκός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ᾿ αὐτόν, καλούμενος πιστὸς καὶ ἀληθινός, καὶ ἐν δικαιοσύνῃ κρίνει καὶ πολεμεῖ· 12 οἱ δὲ ὀφθαλμοὶ αὐτοῦ ὡς φλὸξ πυρός, καὶ ἐπὶ τὴν κεφαλὴν αὐτοῦ διαδήματα πολλά, ἔχων ὀνόματα γεγραμμένα, καὶ ὄνομα γεγραμμένον ὃ οὐδεὶς οἶδεν εἰ μὴ αὐτός, 13 καὶ περιβεβλημένος ἱμάτιον βεβαμμένον ἐν αἵματι, καὶ κέκληται τὸ ὄνομα αὐτοῦ, ὁ λόγος τοῦ Θεοῦ. 14 καὶ τὰ στρατεύματα τὰ ἐν τῷ οὐρανῷ ἠκολούθει αὐτῷ ἐπὶ ἵπποις λευκοῖς, ἐνδεδυμένοι βύσσινον λευκὸν καθαρόν. 15 καὶ ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ ἐκπορεύεται ρομφαία ὀξεῖα δίστομος, ἵνα ἐν αὐτῇ πατάσσῃ τὰ ἔθνη· καὶ αὐτὸς ποιμανεῖ αὐτοὺς ἐν ράβδῳ σιδηρᾷ· καὶ αὐτὸς πατεῖ τὴν ληνὸν τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τῆς ὀργῆς τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος. 16 καὶ ἔχει ἐπὶ τὸ ἱμάτιον καὶ ἐπὶ τὸν μηρὸν αὐτοῦ ὄνομα γεγραμμένον, βασιλεὺς βασιλέων καὶ κύριος κυρίων.
υγ. προσεξε λίγο το νοημα στο 7ο κεφαλαιο, στον στιχο 16, που λεει οτι μετα την Δευτερα Παρουσια όσοι θα σωθουν δεν θα εχουν ξανα σωματικες αδυναμιες (πεινας και διψας) και ότι ΔΕΝ θα ξανακαουν απο τον ηλιο! Αρα, καποια μερα θα καουν καποιοι απο τον ηλιο, μηπως εχει ξανασυμβει αυτο το γεγονος πανω στην Γη; και ποιοι θα καουν; μηπως οσοι παρουν το χαραγμα;...(σκεψου το λίγο)
Μάλλον εδώ κολλάει αυτό..
Η Piskantrila είναι η Ζαν Νταρκ του σκεκιού.
Νικο, εισαι θεουλης!!!! Μ εκανες και γελασα, να εισαι καλα!
Δεν έχω ακούσει πιο ώριμη αντιμετώπιση γυναίκας ως προς το βασικό ρόλο της μητρότητας....
Που είναι το νοσηρή;
Η αναγνώριση ότι δεν θα είμαι ικανή μάνα και πως το παιδί μου θα υποστεί τις συνέπειες της δικής μου πεποιθήσεις;
Μήπως νοσηρή είναι η κάθε γυναικα στο βωμό της ματαιοδοξία, κοινωνίας ανάγκης της να κάνει παιδιά και να μην τους προσφέρει τα βασικά (ασφάλεια, σταθερότητα) ώστε να μην βλέπουμε παιδιά με ψυχολογικά;
Εδώ βλέπουμε γυναικες που βρίσκουν τον οποιοδήποτε μόνο και μόνο να κάνουν παιδιά και μετά χωρίζουν...
Έπειτα το να χαρακτηρίζει ΑΡΡΩΣΤΟ μια γυναίκα την απόφαση μιας άλλης γυναίκας ως προς την μητρότητα (ότι πιο ιερό) πως λέγεται;
Λυπάμαι ένα μέτρο επιτέλους από εμάς τις γυναίκες...
Ξανά μπράβο σου κορίτσι μου
@Piskantrila .Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες το παράδειγμα σου μήπως σταματήσουμε να βλέπουμε θύματα γυναικείας ματαιοδοξία και ανικανότητας...
Σ ευχαριστω Ανταμς για τον καλο σου λογο, αλλα θεωρω στην εποχη μας πιο γενναιο να γεννησει κανεις παιδια. Με την εννοια οτι τα αφιερωνει στον Θεο και τα εμπιστευεται σ Αυτον πληρως.
Αναρωτιέμαι οι πνευματικοί ταγοί ( και ποιοι να είναι άραγε αυτοί ;..ποιο πολυ σενάρια σεχτας μου φαίνονται)που σας καθοδηγούν έχουν εμποτίσει τον εγκέφαλο με τα παραπάνω ευφάνταστα σενάρια ;
Δε θυμάμαι όσο τουλάχιστον στο παρελθόν είχα παρακολουθήσει πνευματικούς να αναφέρεται κάνεις σε τέτοια ζητήματα.
Σεχτα ειναι οι καθηγητες μου στην θεολογικη με τους οποιους ειχα μιλησει στην σχολη και υπηρχε μαθημα εσχατολογιας;;;
Σεχτα ειναι οι πνευματικοι καθοδηγητες που ξερουν και αυτοι τι συμβαινει και τι θα συμβει και μας συμβουλευουν αναλογως;;;
Συγγνωμη, αλλα εχεις καθολου πνευματικη εμπειρια;