Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
Α, με συγχωρεις, λαθος θα καταλαβα. Οσοι ειναι ομως αθεοι, παντοτε μου κανουν εντυπωση.Πότε δήλωσα άθεος εγώ;
Δεν κάνω λάθος, θα σου στείλω κάποια στιγμή τα επιχειρήματά μου σε pm αν ενδιαφέρεσαι και κρίνεις μόνη σου.
Θα δω εαν θα ασχοληθω με τα επιχειρηματα σου αδερφε Νικολαε.
))fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα.
Δεν θέλω να πω οτι είναι ανοησίες αυτα τα πιστεύω....αλλα λιγο ειναι. Ευτυχώς για εμένα και δεν πιστεύω και δεν θα είχα όρεξη να τρέχω στα βουνά να ζήσω. Αντί να φοβιζουμε πρεπει να παραθέτουμε αληθινές ανησυχίες, αν όντως υπάρχουν αλλιώς απλώς γεμίζεις τον άλλον με φόβο και στρες.Και αν ανησυχείς μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό; Nope. Οπότε χαλάρωσε (και απόλαυσε το, or not). Υπάρχει και η εναλλακτική να βρεις τον Κλεομένη να σε πάρει παπαδοπαίδι σε κανένα απόμακρο ξωκλήσι στα βουνά. Αλλά να ξέρεις, θα έχει ολονύκτιες προσευχές, δεν θα κάνεις μπάνιο (έχει παραδεχτεί πως έχει ψύλλους), ένα ζευγάρι ρουχα, και από φαγητό βραστά χόρτα και νερωμένα ρεβύθια. Α, καμιά φορά μαζεύει και κάτι φραντζολες ψωμί από κάδους σκουπιδιών.
Piskantrila
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
Οσον αφορα εμενα, το κανω και απο αγαπη σε εναν Θεο που ειναι ελευθερια, και απο υπακοη σε ανθρωπους που σεβομαι και θαυμαζω και αγαπω. Τωρα, το οτι βρεθηκε ενα κόμμα που συγκεντρωνει πολλους πιστους στους κόλπους του και μας ενθαρρυνει να αντισταθουμε, ειναι ενα συν, νιωθω οτι δεν ειμαι μονη στην προσπαθεια αυτη.Τελικά απορρίπτετε οι ένθερμοι το συγκεκριμένο αριθμό ενεργώντας με διάκριση, σεβασμό και αγάπη προς τον Θεό, με την έννοια του σεβασμού και της υπακοής σε πνευματική καθοδήγηση ;
Ή η αντίδραση σας συνδέεται με την καχυποψία σε σχέση με τις συνέπειες σε θέματα ελευθερίας και επιτήρησης; ή μήπως είναι πολιτική στάση, χωρίς πνευματικό υπόβαθρο;
Ποιο υπερισχύει από τα παραπάνω ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οταν θα βγαλει ο Λιακος βιβλιο ειδικα για τον Πολεμαρχο, θα σου λυσω ολες τις αποριες. Μεχρι τωρα γνωριζω λιγα πραγματα γι αυτον, οτι γνωριζει σε τελειο βαθμο την φυσικη επιστημη και μπορει να ταξιδευει στον χρονο, οτι γνωριζει τελεια την μουσικη και οτι ειναι τοσο φιλευσπλαχνος και αγαπαει σαν τον Χριστο τους ανθρωπους, που θελει να τους λυτρωσει απο την τυραννια των Νεφελιμ σε όποιο συμπαν παραλληλο και αν συμβαινει αυτο. Γιατι υπαρχει και το ενδεχομενο να μην κυριαρχουν καπου αυτα τα όντα απ όσο ξερω. Οπως επισης, σε καποιο παραλληλο συμπαν, ως ανθρωποι ειμαστε πολυ πιο καλοι απο εδω και μπορει και να μην εχουμε σταυρωσει τον Χριστο.Ο Πολέμαρχος του Θεού είναι αυτός ο ninja με την katana; Και είναι ταυτόχρονα και ο ευαγγελιστής Ιωάννης; Γράψε μας αν θες πέντε γραμμές για το lore του πολέμαρχου και για εμάς που δεν έχουμε ιδέα.
Επισης ξερω, ότι αμεσως μετα το λεγομενο Φλας του ηλιου, οπου ο ηλιος θα εκπεμψει εναν ηλεκτρομαγνητικο παλμο και θα καταστρεψει τον ηλεκτρισμο σε όλο τον πλανητη μας, θα εμφανιστουν οι Νεφελιμ απο τα ταρταρα της γης μεσω των πυλων και λίγο αργότερα θα εμφανιστει και ο Πολεμαρχος που θα ψελνει τον εθνικο υμνο της Ελλαδας και θα γινει η περιφημη μετατροπη όσων τον ακολουθησουν, δηλ θα αποκτησουν τεραστιες δυναμεις, και θα αποτελεσουν τον στρατο του. Θα ειναι οι 144.000 που λεει και η Αποκαλυψη, αλλα και καποιες γυναικες στα μετοπισθεν και ετσι θα αφανισουν τους Νεφελιμ όπου γης...Η συνεχεια σε αλλο θεμα.
Δεν σε προβληματιζω απο την μερια μου αδικα, τιθεται ΘΕΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, οι προγονοι μας για τι πολεμησαν;;;Δεν θέλω να πω οτι είναι ανοησίες αυτα τα πιστεύω....αλλα λιγο ειναι. Ευτυχώς για εμένα και δεν πιστεύω και δεν θα είχα όρεξη να τρέχω στα βουνά να ζήσω. Αντί να φοβιζουμε πρεπει να παραθέτουμε αληθινές ανησυχίες, αν όντως υπάρχουν αλλιώς απλώς γεμίζεις τον άλλον με φόβο και στρες.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.410 μηνύματα.
μόλις έβγαλα προσωπικό αριθμό. είναι 3 αλφαριθμητικά + το ΑΦΜ. τίποτα ιδιαίτερο.
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα.
Δεν με προβληματίζει οταν βάζεις το θεολογικό παράγοντα μέσα γιατι εγω δεν πιστεύω όπως ανέφερα και σε αλλο μήνυμα. Τώρα το θεμα στο πως μπορεί να εκμεταλλευτει αυτό το σύστημα το ακούω, βέβαια μεχρι να τεθεί σε εφαρμογή για τα καλά δεν μπορούμε να ξέρουμεΔεν σε προβληματιζω απο την μερια μου αδικα, τιθεται ΘΕΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, οι προγονοι μας για τι πολεμησαν;;;
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.410 μηνύματα.
τώρα η κεντρική μασωνική βάση δεδομένων θα κάνει select με ένα ID μόνο, τον προσωπικό αριθμό. 

παντως πρέπει να είσαι λίγο ψωνάρα για να περιμένεις ότι αναμεσα σε κάτι δισεκατομμύρια γκιγκαμπαιτ δεδομένων θα ενδιαφερθεί κανείς για τα δικά σου
εγω πάλι με ή χωρίς πα καταφέρνω να εχω μηδέν ιδιωτικότητα οπότε γιατί να αγχώνομαι για αυτό…
εγω πάλι με ή χωρίς πα καταφέρνω να εχω μηδέν ιδιωτικότητα οπότε γιατί να αγχώνομαι για αυτό…
ghоul
Νεοφερμένο μέλος
Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
που θελει να τους λυτρωσει απο την τυραννια των Νεφελιμ σε όποιο συμπαν παραλληλο και αν συμβαινει αυτο. Γιατι υπαρχει και το ενδεχομενο να μην κυριαρχουν καπου αυτα τα όντα απ όσο ξερω. Οπως επισης, σε καποιο παραλληλο συμπαν, ως ανθρωποι ειμαστε πολυ πιο καλοι απο εδω και μπορει και να μην εχουμε σταυρωσει τον Χριστο.
Warlord of God in the Multiverse of Madness Liakopoulos Extended Universe
Παίζει να έχει κλέψει την ιδέα από την Marvel ο κερατάς. Δεν θα στερέψει ποτέ από βιβλία. Τελειώσαμε με την δική μας πραγματικότητα, θα αρχίσουμε να γράφουμε για τις παράλληλες. Θα έχει και crossovers, ο Πολέμαρχος ninja της δικής μας θα πάει να βοηθήσει τον Πολέμαρχο Rambo σε μια άλλη. Θα υπάρχουν σίγουρα και τρέλα What If, μια όπου ο Πολέμαρχος προδίδει τον Θεό και ο Σατανάς δεν έχει εκπέσει ποτέ σαν άγγελος και σφάζει τον Πολέμαρχο πάνω σε μιναρέ της Αγίας Σοφίας. 150.000 τόμοι Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας. Έτσι βγαίνει το μαρούλι σε αυτήν την ζωή κύριοι.
Πάντως θα του το δώσω, το ανιμετιον φάση ps1 με τον Πολέμαρχο να μπαίνει στην Αγία Σοφία ήταν γαματο. Έβγαλε nostalgic vibes, μου θύμησε τα παιχνίδια που έπαιζα στο πλειστέσιο.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.431 μηνύματα.
Είναι off-topic αλλά έτσι από περιέργεια, υπάρχουν αποδείξεις γι' αυτό το fantasy σενάριο που παραθέτεις ή τα λες επειδή σου αρέσουν;Οταν θα βγαλει ο Λιακος βιβλιο ειδικα για τον Πολεμαρχο, θα σου λυσω ολες τις αποριες. Μεχρι τωρα γνωριζω λιγα πραγματα γι αυτον, οτι γνωριζει σε τελειο βαθμο την φυσικη επιστημη και μπορει να ταξιδευει στον χρονο, οτι γνωριζει τελεια την μουσικη και οτι ειναι τοσο φιλευσπλαχνος και αγαπαει σαν τον Χριστο τους ανθρωπους, που θελει να τους λυτρωσει απο την τυραννια των Νεφελιμ σε όποιο συμπαν παραλληλο και αν συμβαινει αυτο. Γιατι υπαρχει και το ενδεχομενο να μην κυριαρχουν καπου αυτα τα όντα απ όσο ξερω. Οπως επισης, σε καποιο παραλληλο συμπαν, ως ανθρωποι ειμαστε πολυ πιο καλοι απο εδω και μπορει και να μην εχουμε σταυρωσει τον Χριστο.
Επισης ξερω, ότι αμεσως μετα το λεγομενο Φλας του ηλιου, οπου ο ηλιος θα εκπεμψει εναν ηλεκτρομαγνητικο παλμο και θα καταστρεψει τον ηλεκτρισμο σε όλο τον πλανητη μας, θα εμφανιστουν οι Νεφελιμ απο τα ταρταρα της γης μεσω των πυλων και λίγο αργότερα θα εμφανιστει και ο Πολεμαρχος που θα ψελνει τον εθνικο υμνο της Ελλαδας και θα γινει η περιφημη μετατροπη όσων τον ακολουθησουν, δηλ θα αποκτησουν τεραστιες δυναμεις, και θα αποτελεσουν τον στρατο του. Θα ειναι οι 144.000 που λεει και η Αποκαλυψη, αλλα και καποιες γυναικες στα μετοπισθεν και ετσι θα αφανισουν τους Νεφελιμ όπου γης...Η συνεχεια σε αλλο θεμα.

Μην ασχοληθείς, αδερφή Αναστασία, θα κολαστείς και δεν θέλω.Α, με συγχωρεις, λαθος θα καταλαβα. Οσοι ειναι ομως αθεοι, παντοτε μου κανουν εντυπωση.
Θα δω εαν θα ασχοληθω με τα επιχειρηματα σου αδερφε Νικολαε.))

ghоul
Νεοφερμένο μέλος
Ο ghоul αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Πέρα από την πλάκα, ευχαριστώ για την απάντηση. Ήταν αρκετά ενημερωτική. Αυτό με τον ηλιακό παλμό το είχα ακούσει και το περίμενα και εγώ σαν doomer αλλά δυστυχώς το grok λέει πως δεν ισχύει.
Νόμιζα πως θα γινόταν μέσα στα επόμενα 200 χρόνια ή κάτι παρόμοιο
Νόμιζα πως θα γινόταν μέσα στα επόμενα 200 χρόνια ή κάτι παρόμοιοglayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.234 μηνύματα.
Αναρωτιέμαι οι πνευματικοί ταγοί ( και ποιοι να είναι άραγε αυτοί ;..ποιο πολυ σενάρια σεχτας μου φαίνονται)που σας καθοδηγούν έχουν εμποτίσει τον εγκέφαλο με τα παραπάνω ευφάνταστα σενάρια ;
Δε θυμάμαι όσο τουλάχιστον στο παρελθόν είχα παρακολουθήσει πνευματικούς να αναφέρεται κάνεις σε τέτοια ζητήματα.
Δε θυμάμαι όσο τουλάχιστον στο παρελθόν είχα παρακολουθήσει πνευματικούς να αναφέρεται κάνεις σε τέτοια ζητήματα.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.431 μηνύματα.
Η φιλολογία, η ιστορία και η θεολογία είναι επιστήμες. Υπάρχει ένα επιστημονικό consensus γύρω από κάθε αφήγημα, πότε ένα κείμενο γράφτηκε ιστορικά, από ποιον γράφτηκε, που απευθύνεται, αν είναι αυθεντικό και γιατί, τι σκοπό θέλει να εξυπηρετήσει. Αυτά είναι ερωτήματα που αντιμετωπίζονται σχολαστικά και αποδεικνύονται με δεδομένα ή το λιγότερο με τρανταχτές ενδείξεις που γίνονται αποδεκτές από την πλειοψηφία της επιστημονικής κοινότητας.Αναρωτιέμαι οι πνευματικοί ταγοί ( και ποιοι να είναι άραγε αυτοί ;..ποιο πολυ σενάρια σεχτας μου φαίνονται)που σας καθοδηγούν έχουν εμποτίσει τον εγκέφαλο με τα παραπάνω ευφάνταστα σενάρια ;
Υπάρχουν φυσικά και αβεβαιότητες, πάνω εκεί έρχονται οι συνωμοσιολόγοι και οι ευφάνταστοι και ξεκινάνε τις αρλούμπες. Η επίσημη εκκλησία ακολουθεί την παράδοση, αν η παράδοση έχει αρλούμπες, τις αρλούμπες θα ακολουθεί. Για παράδειγμα, για την Αποκάλυψη ξέρουμε πως ενώ ο Ευσέβιος Καισαρείας θεωρούσε ότι ο απόστολος Ιωάννης ήταν πρεσβύτερος και ο συγγραφέας της Αποκάλυψης ήταν νεότερος, επικράτησε ιστορικά η ταύτιση των δύο από μια αυθαίρετη υπόθεση του φιλόσοφου Ιουστίνου (Ιουστίνος, Διάλογος με τον Τρύφωνα 81.4). Η Παλαιά Διαθήκη επίσης δεν μπορεί να εκλαμβάνεται κυριολεκτικά, έχει μυθολογικά στοιχεία υποπροϊόντα συγκριτισμού και εβραϊκού εθνικισμού.
Πολλά από τα εβραϊκά κείμενα έχουν απορριφθεί απ' τους ίδιους τους εβραίους, τα Απόκρυφα της Παλαιάς Διαθήκης τα λεγόμενα, όπως το Βιβλίο του Ενώχ που μιλάει για τα Νεφελίμ, τα Ιωβιλαία, η Διαθήκη των Πατριαρχών, ο Β' Φαρούχ, κλπ. Μην ακούσει τη λέξη απόκρυφα ο συνομωσιολόγος αμέσως να εξιτάρεται η φαντασία του.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool