Προσωπικός αριθμός: εξέλιξη ή παγίδα;

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα.

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.091 μηνύματα.
Έχω να διαβάσω χρόνια την Αγία γραφή, οπότε δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν θυμάμαι σωστα, πρώτα εμφανίζεται ο αντίχριστος και μετά έρχεται το σφράγισμα. Ε, αντίχριστο με τα χαρακτηριστικά όπως περιγράφεται στις γραφές δεν έχουμε. Αυτό είναι σιγουρο. Οπότε και θεολογικά δεν παίζει να στέκει το αφήγημα περί χαράγματος
Δεν ξερω ρε φίλε από Αγία Γραφή, την έχω αφήσει στην πρώτη σεζόν στο Κατα Ματθαίον. Τωρα βλέπω Star Trek New Worlds και μετα έχω τα prequels του Yellowstone (1883 + 1923), οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς λέει παρακάτω για τον αντίχριστο.

Εκείνο που ξερω ειναι πως οι περίεργοι κύκλοι πάντα έβρισκαν το χάραγμα παντού και τον αντίχριστο σε όλους.

Ταυτότητες, ΠΑ, ο Τραμπ, ο Μασκ και δεν ξερω κι εγω τι.

Αντι να κανουν ενα λογικο μετωπο εναντια στη διαφθορά να επανακάμψει μια υγιής πολιτική εξ αυτού του πολιτικού χώρου να κανουμε τη χώρα μας δυνατή όπως χίλια χρόνια πριν, καθομαστε και ψιλολογάμε.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.680 μηνύματα.
Έχω να διαβάσω χρόνια την Αγία γραφή, οπότε δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν θυμάμαι σωστα, πρώτα εμφανίζεται ο αντίχριστος και μετά έρχεται το σφράγισμα. Ε, αντίχριστο με τα χαρακτηριστικά όπως περιγράφεται στις γραφές δεν έχουμε. Αυτό είναι σιγουρο. Οπότε και θεολογικά δεν παίζει να στέκει το αφήγημα περί χαράγματος
Το χάραγμα δεν είναι αυτόνομο γεγονός. Προϋποθέτει την εξουσία και την υποταγή στον Αντίχριστο. Χωρίς αυτόν, η έννοια του χαράγματος δεν ισχύει.

Πρωτα εχουμε πολεμους καταστροφες σε εκκλησιες κτλ
Ενας ισχυρός ηγέτης ως Αντίχριστος και μετα το σφράγισμα χάραγμα ..

Αυτη είναι η σειρά

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.431 μηνύματα.
Τι χάραγμα και κουταμάρες, ένας αριθμός είναι
Είναι ο αριθμός που θα είναι μόνιμος, δεν θα αλλάζει, θα τον κουβαλάς μέχρι να πεθάνεις κι αυτός ο αριθμός θα χαρακτεί μια μέρα στο dna σου με νανοτεχνολογία. Step by step, so simple.. :rolleyes:

fortheloveofshizaya

Νεοφερμένο μέλος

Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 105 μηνύματα.
Διαβάζοντας τα μηνύματα νιώθω χαζή που δεν ανησυχώ και τα θεωρώ υπερβολές. Βέβαια θα μου πεις πότε δεν ξέρεις τι θα έρθει

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα.
Χάνω εγκεφαλικά κύτταρα με εκθετικούς ρυθμούς όταν διαβάζω για αυτό το "θέμα".

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
Δεν ειναι το ιδιο .
Για το παιδι που ειμαι ακομα εγω υπευθυνη να σπουδασει και να μορφωθει πως θα φερθω τοσο ανευθυνα ;
Επειδη εγω ειμαι κολλημένη θα παρω στο λαιμο μου και το παιδι μου ;

Εγω τα ονειρα μου τα κατεκτησα νιωθω γεματη και μπορει να παω ,το παιδι που ακομα εξαρταται απο εμενα ;

Επειτα εφοοσν ο προσωπικος αριθμος δεν ειναι το χαραγμα γιατι να το κανω ;
Καταρχάς πάρε πίσω την λέξη κολλημένη. Δεν είναι κόλλημα, είναι πίστη. Αν έχεις πίστη μεγάλη, θα εμπνεύσεις και τα παιδιά σου και θα τους εξηγήσεις τι συμβαίνει. Δεν υπάρχει για κανέναν η πολυτέλεια να εκπληρώσει όλα του τα όνειρα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και πονηροι. Προσωπικά, αν είχα παιδιά, θα τα μεγάλωνα με ένα κομποσχοινι στο χέρι τους και με την ευχή του Ιησού. Και θα τα προετοίμαζα γι αυτό που έρχεται. Όμως, δεν είναι ακόμα το χάραγμα. Έχουμε καιρό γι αυτό. Αν δυσκολεύεσαι, παρτον, τι να σου πω, αλλά να ξέρεις ότι θα δυσκολευτείς περισσότερο όταν θα έρθει το χάραγμα. Κάνε όπως σε φωτίσει ο Θεός!

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.239 μηνύματα.
Είναι ο αριθμός που θα είναι μόνιμος, δεν θα αλλάζει, θα τον κουβαλάς μέχρι να πεθάνεις κι αυτός ο αριθμός θα χαρακτεί μια μέρα στο dna σου με νανοτεχνολογία. Step by step, so simple.. :rolleyes:
Εφόσον είναι "so simple" θες να μας εξηγήσεις την τεχνολογία και τους μηχανισμούς που προοιωνίζουν ότι κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό ;

ghоul

Νεοφερμένο μέλος

Ο ghоul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Διαβάζοντας τα μηνύματα νιώθω χαζή που δεν ανησυχώ και τα θεωρώ υπερβολές. Βέβαια θα μου πεις πότε δεν ξέρεις τι θα έρθει

Και αν ανησυχείς μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό; Nope. Οπότε χαλάρωσε (και απόλαυσε το, or not). Υπάρχει και η εναλλακτική να βρεις τον Κλεομένη να σε πάρει παπαδοπαίδι σε κανένα απόμακρο ξωκλήσι στα βουνά. Αλλά να ξέρεις, θα έχει ολονύκτιες προσευχές, δεν θα κάνεις μπάνιο (έχει παραδεχτεί πως έχει ψύλλους), ένα ζευγάρι ρουχα, και από φαγητό βραστά χόρτα και νερωμένα ρεβύθια. Α, καμιά φορά μαζεύει και κάτι φραντζολες ψωμί από κάδους σκουπιδιών.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.817 μηνύματα.
Χαράγματα και βλακείες. Αυτά είναι για να απομακρύνουν τον κόσμο από την ουσία που είναι η ολοένα αυξανόμενη κρατική επιβολή πάνω στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων. Κάθε πράγμα όπως οι νέες ταυτότητες που έχουν ψηφιακή διασύνδεση, ο προσωπικός αριθμός που απλά συσσωρεύει όλες σου τις πληροφορίες σε λίγα ψηφία, η σταδιακή ψηφιοποίηση των συναλλαγών κλπ είναι λιθαράκια λιθαράκια που χτίζουν σιγά σιγά έναν κόσμο απόλυτου ελέγχου και κρατικής επιβολής.

ghоul

Νεοφερμένο μέλος

Ο ghоul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Χαράγματα και βλακείες. Αυτά είναι για να απομακρύνουν τον κόσμο από την ουσία που είναι η ολοένα αυξανόμενη κρατική επιβολή πάνω στην ιδιωτική ζωή των ανθρώπων. Κάθε πράγμα όπως οι νέες ταυτότητες που έχουν ψηφιακή διασύνδεση, ο προσωπικός αριθμός που απλά συσσωρεύει όλες σου τις πληροφορίες σε λίγα ψηφία, η σταδιακή ψηφιοποίηση των συναλλαγών κλπ είναι λιθαράκια λιθαράκια που χτίζουν σιγά σιγά έναν κόσμο απόλυτου ελέγχου και κρατικής επιβολής.

Οι νέες ταυτότητες τι έξτρα πληροφορίες θα αναγράφουν σε σχέση με τις τωρινές ταυτότητες; Ρωτάω διότι δεν έχω βγάλει ακόμα και είμαι περίεργος. Νομίζω ακριβώς τα ίδια απλά αν θες βάζεις έξτρα την ομάδα αίματος

Entropy24

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 367 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Piskantrila αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
Ωχ τι είναι αυτά που γράφεις καλέ; :rolleyes: Θα σε πάρουν με τις πέτρες εδώ μέσα...
Έχει δώσει πολύ πόνο αυτή η ιστορία, τι να πω δηλαδή στο φίλο μου που καρκίνιασε και έκανε μεταμόσχευση μυελού, πως έφταιγε το εμβόλιο covid; Όταν μάλιστα έχει εμβολιάσει και τα παιδιά του; Λες απλά αυτό που θέλει να ακούσει: "Δεν ευθύνονται τα εμβόλια covid για την ξαφνικίτιδα και τους turbo καρκίνους", κι ο καθένας θα πιστέψει ό,τι θέλει.

Θέλουν την νομιμοποίηση, ότι τον έχεις αποδεχτεί γιατί διαφορετικά δεν μπορούν να το χρησιμοποιούν ως προσωπικό δεδομένο. Θα μας αναγκάσουν αργά ή γρήγορα με τεχνάσματα αλλά θα υπάρξουν και σφοδρές αντιδράσεις με πολιτικό κόστος. Φυσικά η εκκλησία όπως έκανε και με τα εμβόλια covid, θα σταθεί αρωγός του συστήματος για άλλη μια φορά.

Δεν προσεξες καλα, κοιτα εδω τι μου εγραψε ο Ghoul:

"Θέλω να δω τώρα που θα βγει αυτόματα ο αριθμος-χαραγμα-χξς πόσοι από τους φανατικούς χριστιανούς θα προτιμήσουν να σώσουν την ψυχή τους, εγκαταλείποντας την κοινωνία των ανθρώπων και καταφεύγοντας στα βουνά όπως εκανε ο Κλεομένης. Πιστεύω με ελάχιστες εξαιρέσεις θα πουλήσουν την ψυχή τους στον διάβολο και θα κάτσουν στα αυγά τους."

Το βρισκεις σωστο Νικο; Και εγω του ειπα ότι μας λεγανε εμας τους ανεμβολιαστους να παμε να πεθανουμε; Δεν ειναι κακια αυτο; Είχα μια θεία που μου ειπε αυτο το πραγμα επι λεξει, να πας λεει να πεθανεις!!!
Πως σου φαίνεται;

Τεσπα, το θεμα μας ειναι ο προσωπικος αριθμος και οπως το ειπες και η επισημη εκκλησια πηρε το μερος του συστηματος. Ακόμα και την εποχη του χαραγματος, καποιοι κληρικοι και ιερωμενοι θα βγουν και θα πουν να το παρουμε το χαραγμα, επειδη θα ειναι κατι επιφανειακο και δεν θα αφορα την πιστη μας! Καταλαβαινεις νομιζω και συ οτι πλεον βαδιζουμε ολοι οι πιστοι μονοι μας, χωρις πνευματικους οδηγους.

ghоul

Νεοφερμένο μέλος

Εντωμεταξύ όποιος φοβάται το σατανικό RFID chip που θα έχει πάνω η ταυτότητα, υπάρχουν αντικλεπτικά πορτοφόλια (RFID-blocking wallets) που μπλοκάρουν το σήμα.

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ξερω τι ηλικια εχεις, αλλα το σχολιο σου ειναι το πιο ταπεινο που εχω διαβασει ποτε σχετικα!

ghоul

Νεοφερμένο μέλος

Δεν προσεξες καλα, κοιτα εδω τι μου εγραψε ο Ghoul:

Θέλω να δω τώρα που θα βγει αυτόματα ο αριθμος-χαραγμα-χξς πόσοι από τους φανατικούς χριστιανούς θα προτιμήσουν να σώσουν την ψυχή τους, εγκαταλείποντας την κοινωνία των ανθρώπων και καταφεύγοντας στα βουνά όπως εκανε ο Κλεομένης. Πιστεύω με ελάχιστες εξαιρέσεις θα πουλήσουν την ψυχή τους στον διάβολο και θα κάτσουν στα αυγά τους.

Το βρισκεις σωστο Νικο; Και εγω του ειπα ότι μας λεγανε εμας τους ανεμβολιαστους να παμε να πεθανουμε; Δεν ειναι κακια αυτο; Είχα μια θεία που μου ειπε αυτο το πραγμα επι λεξει, να πας λεει να πεθανεις!!!
Πως σου φαίνεται;

Τεσπα, το θεμα μας ειναι ο προσωπικος αριθμος και οπως το ειπες και η επισημη εκκλησια πηρε το μερος του συστηματος. Ακόμα και την εποχη του χαραγματος, καποιοι κληρικοι και ιερωμενοι θα βγουν και θα πουν να το παρουμε το χαραγμα, επειδη θα ειναι κατι επιφανειακο και δεν θα αφορα την πιστη μας! Καταλαβαινεις νομιζω και συ οτι πλεον βαδιζουμε ολοι οι πιστοι μονοι μας, χωρις πνευματικους οδηγους.

Εγώ δεν έχω πει σε κανέναν ανεμβολίαστο να πάει να πεθάνει... Έχω μακρυνό συγγενή που εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα υγείας την πρώτη εβδομάδα αφότου έκανε το εμβόλιο. Έτρεχε σε γιατρούς, δεν γνωρίζω τι έγινε τελικά. Ξέρω άλλους που δεν το έκαναν κόλλησαν κοβιντ και πέθαναν. Γενικά απέφευγα να δίνω συμβουλές είτε υπέρ είτε κατά.

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Και μιας και σας μιλησα για την αδυναμια μου τον Δημοσθενη Λιακοπουλο, να σας πω και εδω ότι αυτος δεν θεωρει κατι σοβαρο τον ΠΑ και ο ιδιος δηλωσε οτι θα τον παρει γραφοντας στον αριθμο του τα δυο γραμματα ΙΝ, που σημαινουν Ιησους Νικητης.

Αυτο, για να μην ανησυχειτε και πολυ. Εγω παντως, παρότι τον θαυμαζω, δεν θα τον ακολουθησω σ αυτην του την ενεργεια και θα αρνηθω να χρησιμοποιησω τον ΠΑ. Και ό,τι γινει!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ δεν έχω πει σε κανέναν ανεμβολίαστο να πάει να πεθάνει... Έχω μακρυνό συγγενή που εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα υγείας την πρώτη εβδομάδα αφότου έκανε το εμβόλιο. Έτρεχε σε γιατρούς, δεν γνωρίζω τι έγινε τελικά. Ξέρω άλλους που δεν το έκαναν κόλλησαν κοβιντ και πέθαναν. Γενικά απέφευγα να δίνω συμβουλές είτε υπέρ είτε κατά.
Ναι, αλλα αυτο που ειπες για τους χριστιανους και το χαραγμα ειναι κακεντρεχες. Με ποιους εισαι τελικα; Με τους πιστους, ή με τους υπολοιπους οταν γραφεις με αυτον τον τροπο;

Εντωμεταξύ όποιος φοβάται το σατανικό RFID chip που θα έχει πάνω η ταυτότητα, υπάρχουν αντικλεπτικά πορτοφόλια (RFID-blocking wallets) που μπλοκάρουν το σήμα.
Το τσιπ όμως της ταυτοτητας τι θα περιεχει μεσα; Ξερεις;

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.431 μηνύματα.
Εφόσον είναι "so simple" θες να μας εξηγήσεις την τεχνολογία και τους μηχανισμούς που προοιωνίζουν ότι κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό ;
Ψάξε μέσω AI και το ακόλουθο prompt: "υπάρχει τρόπος να κωδικοποιηθεί ένας αριθμός στο ανθρώπινο γονιδίωμα και να ανιχνεύεται εξωτερικά με μία συσκευή;"

Θα σου δώσει αναλυτικές λεπτομέρειες.

Piskantrila

Εκκολαπτόμενο μέλος

Αφου τα γνωριζεις τοσο καλα, γιατι τα λες "βλακειες"; Καποτε θα ερθει και το χαραγμα ετσι που το πανε, αλλα δεν ξερουμε καλα το ποτε.

Να σου πω τί μου ειπε ενα παιδι στην δικη σου ηλικια; "Ε, ας ερθει ο αντιχριστος, ό,τι και να ειναι, θα τον αντιμετωπισουμε!!!"

;-)

ghоul

Νεοφερμένο μέλος

Και μιας και σας μιλησα για την αδυναμια μου τον Δημοσθενη Λιακοπουλο, να σας πω και εδω ότι αυτος δεν θεωρει κατι σοβαρο τον ΠΑ και ο ιδιος δηλωσε οτι θα τον παρει γραφοντας στον αριθμο του τα δυο γραμματα ΙΝ, που σημαινουν Ιησους Νικητης.

Αυτο, για να μην ανησυχειτε και πολυ. Εγω παντως, παρότι τον θαυμαζω, δεν θα τον ακολουθησω σ αυτην του την ενεργεια και θα αρνηθω να χρησιμοποιησω τον ΠΑ. Και ό,τι γινει!

Ναι, αλλα αυτο που ειπες για τους χριστιανους και το χαραγμα ειναι κακεντρεχες. Με ποιους εισαι τελικα; Με τους πιστους, ή με τους υπολοιπους οταν γραφεις με αυτον τον τροπο;

Δεν είμαι χριστιανός, οπότε προφανώς δεν συνδέω τον Π.Α. με περίεργες θρησκευτικές θεωρίες, από εκεί και πέρα διαβάζω από πολλούς χ.ο. πως είναι το χάραγμα, οπότε είμαι περίεργος πως θα το αντιμετωπίσουν, μιας και δεν μπορούν να το αποφύγουν. That's all. Ο Κλεομένης λέει π.χ. κάνεις ομολογία πίστεως, πετάς ταυτοτητες, κάρτες τράπεζας, κινητά, φεύγεις και την βγάζεις στο βουνό. Μόνο έτσι την γλιτώνεις. Βασικά λέει και άλλα, είναι ακόμα πιο δύσκολο, αλλά αυτή είναι η σύντομη εκδοχή. Ο τύπος κάνει αυτά που κυρήττει. Και δεν είναι εύκολη ζωή. Respect από εμένα για το commitment.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια