io-io
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Ακριβή αλλά σε λογικά πλαίσια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

io-io
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Έκανες το σταυρό σου πριν τη πιείς;Ήταν μια σπέσιαλ μπύρα πάντως, η lapatte νομίζω ή κάπως έτσι, μοναστηριακή και τέλεια![]()

Πάντως για special μπύρα τα 20 ευρά για ένα λίτρο είναι λογικο ποσό.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Ήταν μια σπέσιαλ μπύρα πάντως, η lapatte νομίζω ή κάπως έτσι, μοναστηριακή και τέλεια![]()
La Trappe. Και είναι όντως τέλεια.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Και ομολογουμένως κι εμένα μου φάνηκαν στην αρχή πολλά τα 20 ευρώ για ένα λίτρο μπύρας κι έλεγα να πάρουμε κάποια άλλη πιο φθηνή (αν και την συγκεκριμένη την είχα ξαναπιεί και την είχα λατρέψει), ευτυχώς όμως η παρέα επέμεινε σ' αυτή. Κάθε γουλιά άξιζε!

Neraida
Επιφανές μέλος

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Αυτή ήταν, θενκ γιου Τέτρα
Και ομολογουμένως κι εμένα μου φάνηκαν στην αρχή πολλά τα 20 ευρώ για ένα λίτρο μπύρας κι έλεγα να πάρουμε κάποια άλλη πιο φθηνή (αν και την συγκεκριμένη την είχα ξαναπιεί και την είχα λατρέψει), ευτυχώς όμως η παρέα επέμεινε σ' αυτή. Κάθε γουλιά άξιζε!![]()
Επίσης να τονίσω ότι η La Trappe είναι γενικώς ακριβούτσικη, τα 400 ml τα πληρώνεις στο σούπερμάρκετ περίπου 2 ευρώ, οπότε είναι λογικό να κάνει αρκετά σε μπυραρία...
Neraida
Επιφανές μέλος

Ομορφες βραδιες σε ρυθμους ska, reggae, rock, r&b & jazz με την επιρροή της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής.
Πολυ καλος τραγουδιστης και περφορμερ... Αξιζει να τον ακουσεις και να τον δεις!
Εκπεμπει ζωντανια, ενεργητικοτητα, θετικη ενεργεια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Δλδ 10 ευρω η μεγαλη βαρελισια???
Τι λογικη τιμη βρε παιδια??
Που εχουν φτασει οι τιμες στην Αθηνα???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

οκ έχεις δίκιο... αλλά είναι πολύθ καλή... η αγαπημένη μου20 ευρω για ενα λιτρο???????
Δλδ 10 ευρω η μεγαλη βαρελισια???
Τι λογικη τιμη βρε παιδια??
Που εχουν φτασει οι τιμες στην Αθηνα???

εγώ την παίρνω και την πίνω σπίτι καμιά φορά από το super...
ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος

καμία καλή ιδέα για ξεφάντωμα???

οσον αφορά τις μπύρες, είναι αναλογως το τι ζητάει ο καθένας!!
Neraida
Επιφανές μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Ο Κίτρινος Σκίουρος είναι το μοναδικό Brazilian Bistro στην Αθήνα με 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Ένας ζεστός χώρος σε ένα πευκόφυτο περιβάλον στα Ιλίσσια, γεμάτος Βραζιλιάνικο χρώμα. Η ατμόσφαιρα ρομαντική και μουσική σου διεγείρει τις αισθήσεις σε Βραζιλιάνικο ρυθμό...
Η κουζίνα αυθεντική και πιστή στην Βραζιλιάνικη γαστρονομία, χρησιμοποιεί τα φρέσκα εξωτικά φρούτα και τα αρωματικά μπαχαρικά, σε συνταγές με πλούσια και δυνατή γεύση. Το Φράνκο Πασαρίνιο

Τα Βραζιλιάνικα επιδόρπια του Κίτρινου Σκίουρου με ρούμι και γάλα καρύδας, χρίζουν επίσης θαυμασμού, ενώ μία Caipirinia φτιαγμένη από Βραζιλιάνικα χέρια είναι ότι πρέπει...

Get Involved
Νεοφερμένο μέλος

https://www.facebook.com/events/378140445566142/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.