theodle Εκκολαπτόμενο μέλος Ο theodle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2024 στις 23:32 Ο theodle έγραψε: #1 04-12-24 23:32 Καλησπέρα σας Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καλό εξωτερικό σκληρό δίσκο. Μέχρι 100 ευρώ μπορώ να διαθέσω. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον? Βρήκα ένα silicon power a66 στο διαδίκτυο Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2024 στις 23:56 Ο Lancelot έγραψε: #2 04-12-24 23:56 Αρχική Δημοσίευση από theodle: Καλησπέρα σας Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καλό εξωτερικό σκληρό δίσκο. Μέχρι 100 ευρώ μπορώ να διαθέσω. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον? Βρήκα ένα silicon power a66 στο διαδίκτυο Click για ανάπτυξη... Η σειρά portable της SanDisk είναι αρκετά καλή και την έχω δοκιμάσει όλη. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα σας Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καλό εξωτερικό σκληρό δίσκο. Μέχρι 100 ευρώ μπορώ να διαθέσω. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον? Βρήκα ένα silicon power a66 στο διαδίκτυο
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2024 στις 23:56 Ο Lancelot έγραψε: #2 04-12-24 23:56 Αρχική Δημοσίευση από theodle: Καλησπέρα σας Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καλό εξωτερικό σκληρό δίσκο. Μέχρι 100 ευρώ μπορώ να διαθέσω. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον? Βρήκα ένα silicon power a66 στο διαδίκτυο Click για ανάπτυξη... Η σειρά portable της SanDisk είναι αρκετά καλή και την έχω δοκιμάσει όλη.
Αρχική Δημοσίευση από theodle: Καλησπέρα σας Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα καλό εξωτερικό σκληρό δίσκο. Μέχρι 100 ευρώ μπορώ να διαθέσω. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον? Βρήκα ένα silicon power a66 στο διαδίκτυο Click για ανάπτυξη... Η σειρά portable της SanDisk είναι αρκετά καλή και την έχω δοκιμάσει όλη.